Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ŁEEE nuda i jeszcze raz nuda :p :P :p

:lol2:

:p:P:P

A na poważnie szafa piękna ...

no ale jaka mogłaby być :hug:

I mój ulubiony rozstaw ... mam identyczny i w te bieliźniarki mieszczę duuuuużo rzeczy :D

Dzięki Maju:hug:Bielizy to ja tam nie będę trzymała, ale póki są mega pakowne:wiggle:

piękne to Twoje szafisko - widać że pojemna :)

idę sobie gdzieś w kącik i będę po cichu zazdrościć :)

Dzięki Aga:hug: Kochana tylko bardzo proszę bez zazdrości:)

Oj Aguś !!wiedziałam kiedy zajrzeć :yes::yes:

Szafa jest rewelacyjna ,perfekcyjna po prostu:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Baaaaardzo Ci gratuluje i jestem pod wielkim wrażeniem:yes::yes:zaróweno projekt jak i praca stolarza są wysokich lotów...

Kochana mogę Ci tylko pozazdrościć ...bo masz szczęście do fachowców ,,ja niestety nie mam ...;)

Przesyłam i fotkę zasłony z podszewką ...jak obiecałam..powiedz tylko a usunę zdjęcie

http://imageshack.us/a/img440/958/p1100146w.jpg

Aga...szafa świetna no i bardzo pakowna!!!:)

Dzięki Beatko:wiggle:Rzeczywiście jest pakowna;)

Ja tam zazdrościć nie będę...tylko poproszę o dokładne rozmiary :rolleyes: Nie będę odkrywać ameryki potem....

U mnie jednak tylko część takiej szafy się zmieści.

Agusia, myślałam, że właśnie taka świetna będzie :lol2::D

Dzięki Amtluś:hug:

Wymiary szafy to 190x220 cm- taką mamy wnękę. Stolarz zrobi Ci odpowiedni wymiar:rolleyes:

Tak mi się wydawało że dzisiaj miała być szafa :) PIĘKNA! :yes:

A jak się Tobie podoba, zadowolona z pracy stolarza?

Jak możesz go polecić to baaardzo proszę o namiary http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif

Dzięki Two:hug:Co do stolarza powiem tak, że jakość w stosunku do ceny jest bardzo dobra, zawsze można się do czegoś przyczepić, ale ogólna ocena jest zadowalająca. Jeśli chcesz to nie ma sprawy, wyślę Ci privek z namiarami:bye:

Piękna ta szafa :yes:, a wiatrołap chyba taki nie mały skoro taka duża szafa, no piękna jest.

Dzięki Daila:hug:Wiatrołap miał wnęką na szafę właśnie, ale poza wnęką to duży nie jest.

Jak zdrówko?:bye:

rewelacyjna :yes:

Dzięki Gosiu:hug: Krótko i na temat:lol2:

Oj Aguś !!wiedziałam kiedy zajrzeć :yes::yes:

Szafa jest rewelacyjna ,perfekcyjna po prostu:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Baaaaardzo Ci gratuluje i jestem pod wielkim wrażeniem:yes::yes:zaróweno projekt jak i praca stolarza są wysokich lotów...

Kochana mogę Ci tylko pozazdrościć ...bo masz szczęście do fachowców ,,ja niestety nie mam ...;)

Przesyłam i fotkę zasłony z podszewką ...jak obiecałam..powiedz tylko a usunę zdjęcie

http://imageshack.us/a/img440/958/p1100146w.jpg

Beatko kochana dzięki podwójne:hug::hug: i za szafę i za fotkę- nic nie usuwaj ;)

Przepiękne masz te zasłony- elegancja i klasa:rolleyes:

Co do szafy- projekt był nasz, ale stolarz tez wywiązał się nie najgorzej. I jak wiesz dał w miarę dobrą cenę, także jestem zadowolona. Są tam dwa małe szczególiki, do których mogłabym się przyczepić, ale przymykam oko. Ja jestem strasznie wymagająca do mebli i ogólnie całej stolarki, więc może się czepiam.;)

jeszcze dodam ,że żałuje ,że nie rpoczekałam na Twoją szafę ,,na pewno zamówiłabym w tej firmie ,a tak? d.....a blada .trochę kaski poszło w siną dal///

Beatko, nie żałuj. Twoja będzie na pewno piękniejsza i zrobiona z jeszcze większą dbałością o szczegóły. :D U mojego stolarza raczej trudno byłoby Ci mieć ten kolorek, który wybrałaś. Będzie pięknie, zobaczysz:)

Wcześniej zalatana byłam, potem zdjęcia się zgrywaaaałłłyyyy... a teraz już widzę, że masz szafeczkę .. Nooo celowo szafeczkę.. bo za chwilkę się okaże, ze jest za mała...

Fajna jest :)

Hej Arniko,

nie strasz mnie z tą wielkością:lol2: W razie czego mamy jeszcze sporą garderobą:wiggle:

Dzięki- fajnie, ze Ci się podoba:D A jak szanowne zdrówko?:popcorn:

Dzięki Maju:hug:Bielizy to ja tam nie będę trzymała, ale póki są mega pakowne:wiggle:

Ależ mi wcale nie o bieliznę chodziło :no:

U nas na boczne szafki z półkami mówią bieliźniarka ...

Ja też na nich bielizny nie trzymam :no:

ale przyznać muszę, że pakowne są cho.... jak nie wiem co ;)

A miejsca w szafach, garderobach czy czym tam jeszcze to chyba nigdy nie jest dość :no:

W którymś momencie zawsze go zabraknie :lol2: