bogumil 14.11.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kochana...twoja babcia...bo ty jesteś młoda dziewuszka, a moja mamunia, no bo ja ....też młoda dziewuszka:):) Już lecę do sklepu:) pooglądać obrusiki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś dzięki za info o obrusie ... wyślę M , żeby mi zakupił ... kolor chyba taki sam jak Twój ... podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no bo ja ....też młoda dziewuszka:):) No pewnie, że tak Beatko Już lecę do sklepu:) pooglądać obrusiki:) Leć, leć na pewno coś wypatrzysz:) Aguś dzięki za info o obrusie ... wyślę M , żeby mi zakupił ... kolor chyba taki sam jak Twój ... podoba mi się Maju, nie ma sprawy- ja wzięłam ten szaro-srebrny, bo beż już mam. Jeszcze będę kupowała jakiś w kolorze gorzkiej czekolady:rolleyes: ale juz nie w Tchibo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 B]Maju[/b], nie ma sprawy- ja wzięłam ten szaro-srebrny, bo beż już mam. Jeszcze będę kupowała jakiś w kolorze gorzkiej czekolady:rolleyes: ale juz nie w Tchibo. Ja też lubię kolor gorzkiej czekolady Ale muszę trochę odpuścić i zacząć kupować trochę innych kolorów A ten szaro-srebrny naprawdę piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aga.. ja mam w sumie dwie duże , jedną nawet olbrzymią garderobę.. i jakoś nie za dużo mam miejsca... Obyście się pomieścili i miejsca sporo było. I broszki do tej szafy bardzo ładne swoją drogą to nie mam pojęcia skąd je wytrzasnęłaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aga bardzo oryginalne uchwyty - broszki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aga.. ja mam w sumie dwie duże , jedną nawet olbrzymią garderobę.. i jakoś nie za dużo mam miejsca... Obyście się pomieścili i miejsca sporo było. I broszki do tej szafy bardzo ładne swoją drogą to nie mam pojęcia skąd je wytrzasnęłaś.. Wiolu, pewnie, że na ciuchy nigdy dość szaf i garderób.A le ja kiedyś byłam chomikiem i trzymałam wszytko. Teraz pozbywam się rzeczy, w których nie chodzę.Pomogło i się mocno obluźniło:wiggle: Dzięki za uchwyty- są do kupienia na stronie przedstawiciela włoskiej firmy Giusti http://www.uchwytyporcelanowe.pl/pl/c/seria_624/60 Aga bardzo oryginalne uchwyty - broszki:wiggle: Dzięki kochana:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.11.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Piękne te uchwyty bardzo mi się podobają, a i obrusik też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zmykam ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Piękne te uchwyty bardzo mi się podobają, a i obrusik też niczego sobie. Dzięki kochana:wiggle: Zmykam ... Pa Narka Maju:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 miałam pierścionek, srebrny i oczko jak wypisz wymaluj Twoja broszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 miałam pierścionek, srebrny i oczko jak wypisz wymaluj Twoja broszka Czadowo Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dzięki pysiaczku :hug:Co prawda obiecałaś wpaść wieczorkiem, ale wybaczam:lol2: Nie wyrobiłam siem Fajny obrusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.11.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 :jawdrop: piękna szafa liczę na lepszejsze foty uchwyty bardzo wyszukane jak dla mnie śuper jak wymacasz ten obrus to daj znać bo też się na niego czaiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Agawi - bardzo fajna szafa wyszła, ale uchwyty Naprawdę oryginalne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja jeszcze nigdy nie widzialam takich uchwytow mam nadzieje ze bedzie zdjecie szafy z uchwytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.11.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ależ się naszukałam tej szafy, ale warto było widać, że porządny mebel i byle podmuch wiatru go nie ruszy, jak to bywa z moim ikeowski kredensidłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie wyrobiłam siem Cały pysiaczek:lol2: Fajny obrusik Dzięki pysiu- dobrej nocki:bye: :jawdrop: piękna szafa liczę na lepszejsze foty uchwyty bardzo wyszukane jak dla mnie śuper jak wymacasz ten obrus to daj znać bo też się na niego czaiłam:wiggle: Hej Karolka, thanks :hug:Jakieś foty jeszcze zrobię z uchwytami, ale nowych ujęć się nie spodziewaj, bo nie mam pola manewru- w wiatrołapie jest za mało miejsca:bash: Obrus wymacam dopiero na Święta, więc raczej go kupuj- jest normalny- to tafta. Rozchodzą się w zastraszającym tempie, więc się śpiesz. Agawi - bardzo fajna szafa wyszła, ale uchwyty Naprawdę oryginalne:yes: Dzięki Natalko długo się naszukałam tych uchwytów,ale opłacało się. Dobrze, że się wstrzymałam i nie kupiłam pierwszej opcji Ja jeszcze nigdy nie widzialam takich uchwytow mam nadzieje ze bedzie zdjecie szafy z uchwytami Dzięki Kasiu oczywiście fotki będą Ależ się naszukałam tej szafy, ale warto było widać, że porządny mebel i byle podmuch wiatru go nie ruszy, jak to bywa z moim ikeowski kredensidłem. Aaa tak naklepałyśmy?:lol2: Dzięki pendraczku Ikeowskie kredensidła nie są złe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Melduję, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Melduję, że jestem Ja tez na chwilkę i podziwiam se uchwyty,,,pikne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts