Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no bo ja ....też młoda dziewuszka:):):):rolleyes:

No pewnie, że tak Beatko:wiggle:

Już lecę do sklepu:):) pooglądać obrusiki:)

Leć, leć na pewno coś wypatrzysz:)

Aguś dzięki za info o obrusie ...

wyślę M , żeby mi zakupił ...

kolor chyba taki sam jak Twój ... podoba mi się :rolleyes:

Maju, nie ma sprawy- ja wzięłam ten szaro-srebrny, bo beż już mam. Jeszcze będę kupowała jakiś w kolorze gorzkiej czekolady:rolleyes: ale juz nie w Tchibo.

B]Maju[/b], nie ma sprawy- ja wzięłam ten szaro-srebrny, bo beż już mam. Jeszcze będę kupowała jakiś w kolorze gorzkiej czekolady:rolleyes: ale juz nie w Tchibo.

Ja też lubię kolor gorzkiej czekolady :rolleyes:

Ale muszę trochę odpuścić i zacząć kupować trochę innych kolorów :D

A ten szaro-srebrny naprawdę piękny :rolleyes:

Aga.. ja mam w sumie dwie duże , jedną nawet olbrzymią garderobę.. i jakoś nie za dużo mam miejsca...

Obyście się pomieścili i miejsca sporo było.

I broszki do tej szafy bardzo ładne :) swoją drogą to nie mam pojęcia skąd je wytrzasnęłaś..

Wiolu, pewnie, że na ciuchy nigdy dość szaf i garderób.A le ja kiedyś byłam chomikiem i trzymałam wszytko. Teraz pozbywam się rzeczy, w których nie chodzę.Pomogło i się mocno obluźniło:wiggle:

Dzięki za uchwyty- są do kupienia na stronie przedstawiciela włoskiej firmy Giusti

http://www.uchwytyporcelanowe.pl/pl/c/seria_624/60

Aga bardzo oryginalne uchwyty - broszki:wiggle:

Dzięki kochana:wiggle:

Nie wyrobiłam siem :lol2:
Cały pysiaczek:lol2::lol2:
Fajny obrusik :)
Dzięki pysiu- dobrej nocki:bye:
:jawdrop::jawdrop: piękna szafa liczę na lepszejsze foty ;) uchwyty bardzo wyszukane jak dla mnie śuper jak wymacasz ten obrus to daj znać bo też się na niego czaiłam:wiggle:
Hej Karolka, thanks :hug:Jakieś foty jeszcze zrobię z uchwytami, ale nowych ujęć się nie spodziewaj, bo nie mam pola manewru- w wiatrołapie jest za mało miejsca:bash: Obrus wymacam dopiero na Święta, więc raczej go kupuj- jest normalny- to tafta. Rozchodzą się w zastraszającym tempie, więc się śpiesz.;)
Agawi - bardzo fajna szafa wyszła, ale uchwyty :jawdrop: Naprawdę oryginalne:yes:
Dzięki Natalko :hug: długo się naszukałam tych uchwytów,ale opłacało się. Dobrze, że się wstrzymałam i nie kupiłam pierwszej opcji :rolleyes:
Ja jeszcze nigdy nie widzialam takich uchwytow :jawdrop: mam nadzieje ze bedzie zdjecie szafy z uchwytami :D
Dzięki Kasiu:hug: oczywiście fotki będą:wiggle:
Ależ się naszukałam tej szafy, ale warto było :jawdrop: widać, że porządny mebel i byle podmuch wiatru go nie ruszy, jak to bywa z moim ikeowski kredensidłem.
Aaa tak naklepałyśmy?:lol2::lol2: Dzięki pendraczku:hug: Ikeowskie kredensidła nie są złe:D