Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo ładne są ...takie akurat w sam raz...:yes:

nie mam dziś humoru ,nic mnie nie cieszy;)w nocy dzisiaj musiałam jechać do rodziców ,tata dostał bardzo wysokiego ciśnienia ,,,musiałam wzywać pogotowie o drugiej w nocy:(na szczęście wszystko dobrze się skończyło ,ale wyglądało kiepsko..chciałabym iść spać ,ale jakaś jestem jeszcze poddenerwowana i chyba nie zasnę ...

Już chlapnęłam i nic...;)

a tata rzeczuwiście strachu nam napędził .To niewiarygodne jak kruche jest to życie.Tata jest bardzo energiczny ,wysportowany jak na swój wiek(71lat a wygląda na 60) a przy tym ciśnieniu stracił na krótko pamięć,myślałam ,ze to udar..na szczęście wszystko wróciło do normy...uciekam już ,bo mam podły nastrój ,pa! :goodnight:

Aguś:hug:

Szafa piękna, dokładnie tak ją sobie wyobrażałam:yes: Pasuje idealnie:yes:

A uchwyty:jawdrop: Ja też je z babciną broszką kojarzę:yes: Cudowne:yes:

Wiesz, ze wczoraj na tchibo.pl oglądałam ten obrusik i postanowiłam go kupić:yes: Też ten szaro srebrny:D Zastanawiam się tylko, czy brać 1 na złożony stół, czy 1 na złożony, jeden na rozłożony:rolleyes: Muszę podjechać do tchibo dosyć szybko, jak mówisz, że tak szybko się rozchodzą:yes:

Piękna ta twoja szafa i bardzo ładnie wykonana, uchwyty" biżuteryjne" :yes: - zazdroszczę już całości.

Dzięki mrówko:hug:Czekam na dostawę uchwytów- ciekawe czy w rzeczywistości będą równie ładne:rolleyes:

Aguś:hug:

Szafa piękna, dokładnie tak ją sobie wyobrażałam:yes: Pasuje idealnie:yes:

A uchwyty:jawdrop: Ja też je z babciną broszką kojarzę:yes: Cudowne:yes:

Wiesz, ze wczoraj na tchibo.pl oglądałam ten obrusik i postanowiłam go kupić:yes: Też ten szaro srebrny:D Zastanawiam się tylko, czy brać 1 na złożony stół, czy 1 na złożony, jeden na rozłożony:rolleyes: Muszę podjechać do tchibo dosyć szybko, jak mówisz, że tak szybko się rozchodzą:yes:

Dzięki yuczko:hug: Fajnie, ze wróciłaś do nas:wiggle: Masz rację, kupuj szybko ten obrus, bo wysyłkowo nie wszystkie rozmiary są już dostępne.

Ja nie miałam wyboru z rozmiarem- wzięłam największy- pasuje idealnie na nierozłożony stół:wiggle: a Ty zastanów sie jaką wielkość stołu najczęściej używacie...

Buziaki:bye:

Witam, widziałam twoje wnętrza w jakimś magazynie budowlanym. Bardzo ładnie i gustownie urządzony dom.

Witam serdecznie ariama:welcome: i zapraszam. Bardzo dziękuję za komplementy:wiggle:

agus piekna szafa! widac ze bardzo dokladnie zrobiona, wrecz dopieszczona! napisz jezeli mozesz czym ona byla malowana.

pozdrawiam :)

Angie wszelki duch....:jawdrop:Dlaczego się nie odzywasz wstręciucho???:mad::mad:

Dzięki za szafę:hug: Nie wiem dokładnie jaki nr ma farba, ale jest to takie 2 w jednym- kolor i lakier od razu. Odcień leciutko kremowy;)

no ba ja Agus to taki len jestem. Czytam i czytam, i w glowie wam odpisuje :) potem jakos zleci i znow nie jestem w tematach to glupio sie wtracac :)

ale wroce do szafy, no normalnie jak z fabryki! nie wiem ile razy juz ogladalam zdjecia i pojde za Beauty ze ty to masz faktycznie szczescie do fachowcow ;) ;)

mam jeszcze pytanako o te obrusy z Tchibo, ogladala moze ktoras z was te z tkaniny zakardowej (na stronie internetowej sa bezowe i chyba bordowe). Cena super kuszaca, na swiateczny stol az sie prosza. Ja w poprzednim roku musialam pozyczac od tesciowej ale miala tylko biale i nie wygladalo to fajnie z moja zastawa :(

Angie, rozumiem brak czasu, ale skrobnij coś od czasu do czasu:rolleyes:

Jeszcze raz dzięki za szafę:hug:

Co do obrusów, to żakardowego nie oglądałam, ale to jest normalny żakard- dobra tkanina. Cena atrakcyjna, więc ja bym wzięła na Twoim miejscu. Ten bordowy jest super!:wiggle:

Teraz muszę już spadać, zajrzę do Ciebie wieczorkiem- może jakieś nowe fotki są...:rolleyes::bye: