agawi74 14.11.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Melduję, że jestem Ja tez na chwilkę i podziwiam se uchwyty,,,pikne:yes: Cześć dziewczynki:bye: Beatko myślisz, że będą pasować te uchwyty? Długo się zastanawiałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Bardzo ładne są ...takie akurat w sam raz... nie mam dziś humoru ,nic mnie nie cieszy;)w nocy dzisiaj musiałam jechać do rodziców ,tata dostał bardzo wysokiego ciśnienia ,,,musiałam wzywać pogotowie o drugiej w nocy:(na szczęście wszystko dobrze się skończyło ,ale wyglądało kiepsko..chciałabym iść spać ,ale jakaś jestem jeszcze poddenerwowana i chyba nie zasnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 O rety, ale złe wieści.:( Bardzo mi przykro Beatko:hug: Trzymam kciuki, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Może chlapnij sobie jakiś koniaczek, to pomoże zasnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Beatko przytulam A ze spaniem rozumiem ... ja w takich sytuacjach boję się zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Już chlapnęłam i nic... a tata rzeczuwiście strachu nam napędził .To niewiarygodne jak kruche jest to życie.Tata jest bardzo energiczny ,wysportowany jak na swój wiek(71lat a wygląda na 60) a przy tym ciśnieniu stracił na krótko pamięć,myślałam ,ze to udar..na szczęście wszystko wróciło do normy...uciekam już ,bo mam podły nastrój ,pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 uciekam już ,bo mam podły nastrój ,pa! Głowa do góry Beatko wszystko będzie dobrze Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.11.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Pa ,dzięki za wsparcie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Spróbuj zasnąć Beatko:rolleyes:Sen to dobre lekarstwo na wszystko.Twój Tata jest jeszcze w młodym wieku, na pewno wszystko będzie dobrze:hug: Śpij dobrze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś zmykam ... spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dobranoc Majeczko, śpij dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Piękna ta twoja szafa i bardzo ładnie wykonana, uchwyty" biżuteryjne" - zazdroszczę już całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Aguś Szafa piękna, dokładnie tak ją sobie wyobrażałam:yes: Pasuje idealnie:yes: A uchwyty:jawdrop: Ja też je z babciną broszką kojarzę Cudowne:yes: Wiesz, ze wczoraj na tchibo.pl oglądałam ten obrusik i postanowiłam go kupić Też ten szaro srebrny:D Zastanawiam się tylko, czy brać 1 na złożony stół, czy 1 na złożony, jeden na rozłożony:rolleyes: Muszę podjechać do tchibo dosyć szybko, jak mówisz, że tak szybko się rozchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 15.11.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam, widziałam twoje wnętrza w jakimś magazynie budowlanym. Bardzo ładnie i gustownie urządzony dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.11.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 agus piekna szafa! widac ze bardzo dokladnie zrobiona, wrecz dopieszczona! napisz jezeli mozesz czym ona byla malowana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Piękna ta twoja szafa i bardzo ładnie wykonana, uchwyty" biżuteryjne" - zazdroszczę już całości. Dzięki mrówko:hug:Czekam na dostawę uchwytów- ciekawe czy w rzeczywistości będą równie ładne:rolleyes: Aguś Szafa piękna, dokładnie tak ją sobie wyobrażałam:yes: Pasuje idealnie:yes: A uchwyty:jawdrop: Ja też je z babciną broszką kojarzę Cudowne:yes: Wiesz, ze wczoraj na tchibo.pl oglądałam ten obrusik i postanowiłam go kupić Też ten szaro srebrny:D Zastanawiam się tylko, czy brać 1 na złożony stół, czy 1 na złożony, jeden na rozłożony:rolleyes: Muszę podjechać do tchibo dosyć szybko, jak mówisz, że tak szybko się rozchodzą Dzięki yuczko Fajnie, ze wróciłaś do nas:wiggle: Masz rację, kupuj szybko ten obrus, bo wysyłkowo nie wszystkie rozmiary są już dostępne. Ja nie miałam wyboru z rozmiarem- wzięłam największy- pasuje idealnie na nierozłożony stół a Ty zastanów sie jaką wielkość stołu najczęściej używacie... Buziaki:bye: Witam, widziałam twoje wnętrza w jakimś magazynie budowlanym. Bardzo ładnie i gustownie urządzony dom. Witam serdecznie ariama i zapraszam. Bardzo dziękuję za komplementy:wiggle: agus piekna szafa! widac ze bardzo dokladnie zrobiona, wrecz dopieszczona! napisz jezeli mozesz czym ona byla malowana. pozdrawiam Angie wszelki duch....:jawdrop:Dlaczego się nie odzywasz wstręciucho???:mad: Dzięki za szafę Nie wiem dokładnie jaki nr ma farba, ale jest to takie 2 w jednym- kolor i lakier od razu. Odcień leciutko kremowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.11.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no ba ja Agus to taki len jestem. Czytam i czytam, i w glowie wam odpisuje potem jakos zleci i znow nie jestem w tematach to glupio sie wtracac ale wroce do szafy, no normalnie jak z fabryki! nie wiem ile razy juz ogladalam zdjecia i pojde za Beauty ze ty to masz faktycznie szczescie do fachowcow ;) mam jeszcze pytanako o te obrusy z Tchibo, ogladala moze ktoras z was te z tkaniny zakardowej (na stronie internetowej sa bezowe i chyba bordowe). Cena super kuszaca, na swiateczny stol az sie prosza. Ja w poprzednim roku musialam pozyczac od tesciowej ale miala tylko biale i nie wygladalo to fajnie z moja zastawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dopiero ujrzałam uchwyty Świetne są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Angie, rozumiem brak czasu, ale skrobnij coś od czasu do czasu:rolleyes: Jeszcze raz dzięki za szafę Co do obrusów, to żakardowego nie oglądałam, ale to jest normalny żakard- dobra tkanina. Cena atrakcyjna, więc ja bym wzięła na Twoim miejscu. Ten bordowy jest super! Teraz muszę już spadać, zajrzę do Ciebie wieczorkiem- może jakieś nowe fotki są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dopiero ujrzałam uchwyty Świetne są!!! Dzięki pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 to zajrzyj tez jutro bo wrzuce zdjecia zainstalowanej biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts