Natalia Stanko 15.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Czekamy na fotorelacje szafy z uchwytami, Ty to masz talent do wyszukiwania takich perełek. Dobrze, że Cię mamy:hug:( kontakt zapisany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 to zajrzyj tez jutro bo wrzuce zdjecia zainstalowanej biblioteki Dobrze Angie, wpadnę z miłą chęcią Czekamy na fotorelacje szafy z uchwytami, Ty to masz talent do wyszukiwania takich perełek. Dobrze, że Cię mamy:hug:( kontakt zapisany) Natalko cała przyjemność po mojej stronie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Jak tam router ??? A w ogóle to gdzie się Pani podziewała, proszę Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Jak tam router ??? Nadal czekamy:bash: Teraz net raz działa, raz ma przerwę. A w ogóle to gdzie się Pani podziewała, proszę Pani Napisałam u Ciebie :lol2: A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce. O masz Materiału niema no rzesz :evil: Może jej się uda znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 O jaaaaa :jawdrop::jawdrop: padłam... przepiękna szafa, idealna, baaardzo sie mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 O masz Materiału niema no rzesz :evil: Może jej się uda znaleźć No mam nadzieję:bash:Jak nie urok to...http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_wc.gif O jaaaaa :jawdrop::jawdrop: padłam... przepiękna szafa, idealna, baaardzo sie mi podoba Ooo Vesilka się znalazła po latach:eek: Gdzie się podziewasz? Dzięki vesi, bardzo się cieszę Aż się boję zapytać- jak tam Twoje meble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No mam nadzieję:bash:Jak nie urok to...http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_wc.gif No niestety tak to jest A jak to człowieka wkurza Niby przemyślane ... niby wybrane ... i co ... i nic Pamiętam jak kupowaliśmy nasz wypoczynek , wybraliśmy materiał i kolor , facet dzwoni za jakiś czas, że ten kolor wycofali z produkcji i już go niema ... powiedziałam, że nawet nie chcę o tym słyszeć ma być ten i basta i, że zupełnie mnie nie obchodzi jak on to zrobi I zrobił :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.11.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ooo Vesilka się znalazła po latach:eek: Gdzie się podziewasz? Dzięki vesi, bardzo się cieszę Aż się boję zapytać- jak tam Twoje meble... nie pytaj o moje meble ....nie mam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 I zrobił :lol2: A to dobre:lol2: Ciekawe jak to zrobił? Może zabrał sofę komuś innemu? Muszę to podpowiedzieć swojej krawcowej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 nie pytaj o moje meble ....nie mam nadal Biedulka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A to dobre:lol2: Ciekawe jak to zrobił? Może zabrał sofę komuś innemu? Muszę to podpowiedzieć swojej krawcowej:rolleyes: A wiesz, że nie wiem jak on to zrobił ... za przeproszeniem guzik mnie to obchodziło Podpowiedz, może wtedy kobieta zacznie lepiej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Podpowiedz, może wtedy kobieta zacznie lepiej szukać Good ideahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_boogie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nadal czekamy:bash: Teraz net raz działa, raz ma przerwę. Napisałam u Ciebie :lol2: A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce. Aguś ,co ja czytam...:oale nie martw się z moją tkaniną tez tak było ,pamiętasz?ale P.Kasia dała radę ....na Święta na pewno będziesz miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A tak swoją drogą to wydaje mi się ,że ona ma zbyt dużo zamówieni gra na zwłokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 OOO widzę ,ze już chyba poszłaś spać ...dzięki Aga za pomoc i miłych snów Ci życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Aguś ,co ja czytam...:oale nie martw się z moją tkaniną tez tak było ,pamiętasz?ale P.Kasia dała radę ....na Święta na pewno będziesz miała... Wiesz co, wraca moja trauma z zeszłego roku- narzutę jednak dostałam w styczniu... Mam nadzieję, ze załony chociaż zdąży uszyć.,.. A tak swoją drogą to wydaje mi się ,że ona ma zbyt dużo zamówieni gra na zwłokę Tak myślisz Beatko? Może i racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 OOO widzę ,ze już chyba poszłaś spać ...dzięki Aga za pomoc i miłych snów Ci życzę ! Nie Beatko- jestem, ale net mi tak działa, ze zanim Wam odpiszę, to wszystkie się rozejdziecie:bash: Nie ma za co i polecam się na przyszłość, bo dzisiaj w sumie to chyba nie bardzo Ci pomogłam... Śpij dobrze kochana, pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 .. A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce. Agawi, pewnie po tym, jak wrzuciłaś fotkę na stronę ci, co zobaczyli tkaninę się na nią rzucili i rozdrapali całe zapasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agawi, pewnie po tym, jak wrzuciłaś fotkę na stronę ci, co zobaczyli tkaninę się na nią rzucili i rozdrapali całe zapasy. Pendraczku, na szczęście tak nie jest:wiggle: Nie ujawniam źródła, zanim sama nie kupię Tamta fotka była wstawiona przez fotosik. Chodzi o to, ze moja krawcowa ściśle współpracuje z Eurofiranami i właśnie tam chwilowo nie ma tego materiału.:bash:Jak będzie trzeba, to kupię go gdzie indziej, chociaż wtedy babka zarobi mniej, więc się jeszcze wstrzymam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts