Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to zajrzyj tez jutro bo wrzuce zdjecia zainstalowanej biblioteki :)

Dobrze Angie, wpadnę z miłą chęcią:wiggle:

Czekamy na fotorelacje szafy z uchwytami, Ty to masz talent do wyszukiwania takich perełek.:rolleyes:

Dobrze, że Cię mamy:hug:( kontakt zapisany)

Natalko cała przyjemność po mojej stronie:hug:

Jak tam router ???

Nadal czekamy:bash: Teraz net raz działa, raz ma przerwę. :p

A w ogóle to gdzie się Pani podziewała, proszę Pani :p

Napisałam u Ciebie :p:lol2:

A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać:bash: Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce.:rolleyes:

A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać:bash: Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce.:rolleyes:

O masz :eek: Materiału niema :eek:

no rzesz :evil: :evil: :evil:

Może jej się uda znaleźć ;)

O masz :eek: Materiału niema :eek:

no rzesz :evil: :evil: :evil:

Może jej się uda znaleźć ;)

No mam nadzieję:bash:Jak nie urok to...http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_wc.gif

O jaaaaa :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

padłam...

przepiękna szafa, idealna, baaardzo sie mi podoba :D

Ooo Vesilka się znalazła po latach:eek: Gdzie się podziewasz?

Dzięki vesi, bardzo się cieszę:hug:

Aż się boję zapytać- jak tam Twoje meble...:rolleyes:

No mam nadzieję:bash:Jak nie urok to...http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_wc.gif

No niestety tak to jest ;)

A jak to człowieka wkurza :evil:

Niby przemyślane ... niby wybrane ... i co ... i nic :bash:

Pamiętam jak kupowaliśmy nasz wypoczynek , wybraliśmy materiał i kolor , facet dzwoni za jakiś czas, że ten kolor wycofali z produkcji i już go niema ...

powiedziałam, że nawet nie chcę o tym słyszeć ma być ten i basta i, że zupełnie mnie nie obchodzi jak on to zrobi :mad: :mad: :mad:

I zrobił :lol2: :lol2: :lol2:

Nadal czekamy:bash: Teraz net raz działa, raz ma przerwę. :p

Napisałam u Ciebie :p:lol2:

Aguś ,co ja czytam...:o:oale nie martw się z moją tkaniną tez tak było ,pamiętasz?ale P.Kasia dała radę ....na Święta na pewno będziesz miała...

Aguś ,co ja czytam...:o:oale nie martw się z moją tkaniną tez tak było ,pamiętasz?ale P.Kasia dała radę ....na Święta na pewno będziesz miała...

Wiesz co, wraca moja trauma z zeszłego roku- narzutę jednak dostałam w styczniu...:bash:

Mam nadzieję, ze załony chociaż zdąży uszyć.,..

A tak swoją drogą to wydaje mi się ,że ona ma zbyt dużo zamówieni gra na zwłokę

Tak myślisz Beatko?:o Może i racja...:bash:

OOO widzę ,ze już chyba poszłaś spać ...dzięki Aga za pomoc i miłych snów Ci życzę !:goodnight:

Nie Beatko- jestem, ale net mi tak działa, ze zanim Wam odpiszę, to wszystkie się rozejdziecie:bash::p

Nie ma za co i polecam się na przyszłość, bo dzisiaj w sumie to chyba nie bardzo Ci pomogłam...;)

Śpij dobrze kochana, pa:bye:

..

A tak w ogóle to jestem w#@$%&*@! bo dzwoniła do mnie krawcowa i są problemy z tym pasiastym materiałem na roletę. W hurtowni jest niedostępny- czekają na dostawę, a to może potrwać:bash: Babka ma jeszcze sprawdzić w salonach całej Polsce.

Agawi, pewnie po tym, jak wrzuciłaś fotkę na stronę ci, co zobaczyli tkaninę się na nią rzucili i rozdrapali całe zapasy.

Agawi, pewnie po tym, jak wrzuciłaś fotkę na stronę ci, co zobaczyli tkaninę się na nią rzucili i rozdrapali całe zapasy.

Pendraczku, na szczęście tak nie jest:wiggle: Nie ujawniam źródła, zanim sama nie kupię;)

Tamta fotka była wstawiona przez fotosik. Chodzi o to, ze moja krawcowa ściśle współpracuje z Eurofiranami i właśnie tam chwilowo nie ma tego materiału.:bash:Jak będzie trzeba, to kupię go gdzie indziej, chociaż wtedy babka zarobi mniej, więc się jeszcze wstrzymam:)