Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

A to dobre:lol2::lol2: Ciekawe jak to zrobił? Może zabrał sofę komuś innemu?:rotfl:

Zapomniałam wczoraj napisać, że mimo całego zamieszania z materiałem dostawa opóźniła się tylko o tydzień :rolleyes:

Więc może faktycznie zabrali komuś innemu :lol2:

A na poważnie to widać, że dbają o klienta bo z małej firemki stali się dużą, prężnie działającą ;)

Hello :wiggle:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapomniałam wczoraj napisać, że mimo całego zamieszania z materiałem dostawa opóźniła się tylko o tydzień :rolleyes:

Więc może faktycznie zabrali komuś innemu :lol2:

A na poważnie to widać, że dbają o klienta bo z małej firemki stali się dużą, prężnie działającą ;)

Hello :wiggle:

Hej Maju:bye: To też mi opóźnienie- jeden dzieńhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gif Miałaś farta i tyle:wiggle:

Agusiu, zachwyt nad szafą zostawiam :jawdrop:

Wyszła pięknie :rolleyes:

A broszki do niej :o -Ty to masz oko :rolleyes:

Buźka :hug:

Hej Aguś, dzięki bardzo :hug: Jak tam zdrówko biedulko?:rolleyes:

Dziewczyny, no muszę je sobie wstawić. Podkradłam od yuki (wstawione przez gosiek)

hicior na zimę WALONKI ZDARhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

http://i.snobka.pl/sn106/a296082f002ab618476d4b77

Są jakieś chętne?:rotfl:

tak ja poproszę :lol2:

Ej, no!!!:rotfl:

czad, nie?

Buty niezłe :lol2:

Ja niestety gorzej :sick: - ale mam nadzieję że to tak tylko z wieczora :(

Butaski stylowe :D milego weekendu Agus :hug:

Dziewczynki, a najśmieszniejsze jest to, że walonki były hitem na 2007rok:jawdrop: Jakoś to przeoczyłam:rotfl::rotfl:

Ja również życzę Wam miłego weekendziku:hug: i zdrówka w szczególności Adze:hug:

Doszły broszkowe uchwyty- strzeliłam fotkę dla Was:rolleyes:

matko kochana:o filcowe gumowce hitem??:eek: bo one z filcu sa, tak?

ja miłością wszelką pałam do szpilek, wiec cos takiego założyłabym tylko do sprzątania garażu...

uchwyty sa bardzo ładne, nadadzą szafie bardziej staroświecko-pałacowy styl - ale w takim dobrym znaczeniu, nie umie tego określić, skojarzyły sie mi te uchwyty z szafami w starych dworach i pałacykach:D

Aguś ,świetne te uchwyty....zamontowaliście je już ? ciekawa jestem szafy w komplecie..

Obrus ten srebrny t eż sobie zamówiłam ,choć zastanawia mnie jak będzie się zachowywał w praktyce ...biorąc pod uwage jak zachowują się moje zasłony bo zetknięciu z wilgotną dłonią ,to z tym obrusem pewnie łatwo nie będzie...;)ale co tam ,,pikny jest , najważniejsze by w Wigilę wytrzymał:yes:życzę miłego weekendu,ja właśnie skończyłam pucowanie samochodów..pół dnia mi zeszło;)

Cudne są :rolleyes:

Miód na moje serce Gosiu:wiggle:

matko kochana:o filcowe gumowce hitem??:eek: bo one z filcu sa, tak?

ja miłością wszelką pałam do szpilek, wiec cos takiego założyłabym tylko do sprzątania garażu...

No filcowe vesi i dlatego jest to takie zabawne:lol2::lol2: Do sprzątania garażu- to dobry pomysł:D

uchwyty sa bardzo ładne, nadadzą szafie bardziej staroświecko-pałacowy styl - ale w takim dobrym znaczeniu, nie umie tego określić, skojarzyły sie mi te uchwyty z szafami w starych dworach i pałacykach:D

Dzięki vesi- mazs rację są staroświeckie.:rolleyes: Szukałam prostszych, ale wszystkie były za małe- te mają 8 cm wys:wiggle:

Aga Ty masz juz ten obrus z Tchibo ? czy czekasz na niego ? (nie doczytałam)

Ciekawa jestem jak z prasowaniem tego cuda ? czy mocno się gniecie ?

Mugatko, obrus chwilowo jest u mojej mamy, ale tak- dotykałam go. Jest to dość mięsista tafta. Miałam kiedyś obrus z tafty i prasował się bez problemu po lewej stronie. Tafta zawsze trochę się gniecie, ale da się wytrzymać. Cena jest atrakcyjna, więc może się skusisz?:rolleyes:

Jeśli nie, bardziej bezpieczne są żakardowe, są również w ofercie Tchibo:yes::D

Aguś ,świetne te uchwyty....zamontowaliście je już ? ciekawa jestem szafy w komplecie..

Obrus ten srebrny t eż sobie zamówiłam ,choć zastanawia mnie jak będzie się zachowywał w praktyce ...biorąc pod uwage jak zachowują się moje zasłony bo zetknięciu z wilgotną dłonią ,to z tym obrusem pewnie łatwo nie będzie...;)ale co tam ,,pikny jest , najważniejsze by w Wigilę wytrzymał:yes:życzę miłego weekendu,ja właśnie skończyłam pucowanie samochodów..pół dnia mi zeszło;)

Hej Beatko, wyobraź sobie, ze luby dzisiaj nawiercił dziury na uchwyty, ale mają za krótkie śruby do naszych masywnych frontów. Mosiężne śruby dołącza sprzedawca, a nie producent i są one standardowej wielkości- czyli dla na sza krótkie.:bash: W poniedziałek spróbujemy nabyć nowe.

Co do obrusa, to tak jak napisałam powyżej Adze, ze miałam już taftę i było ok. Masz rację, ze Święta przetrzyma i... wystarczy:rotfl:

Ja również Ci życzę miłej drugiej polówki weekendziku i nie przemęczaj się tak tym myciem:bash::bye:

Szafa z tymi uchwytami to będzie przysłowiowa "kropka nad i". Piękkkkkkknie będzie :wiggle:

Mam nadzieję Dailo, mam nadzieję:rolleyes:

Dzisiaj wpadłam na fajne fotele, ale fotki wstawię jutro. Mają kolorowe, pasiaste tapicerki- dla mnie do wymiany, ale kształt fajny:wiggle:

Aaaa dziewczynki, które napisały do mnie na privka- Barbe-cue i Two- przepraszam, ale nie zdążyłam Wam odpisać. Zrobię to jutro,

pozdrawiam:bye: