mmajeczkaa 16.11.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A to dobre:lol2: Ciekawe jak to zrobił? Może zabrał sofę komuś innemu? Zapomniałam wczoraj napisać, że mimo całego zamieszania z materiałem dostawa opóźniła się tylko o tydzień Więc może faktycznie zabrali komuś innemu A na poważnie to widać, że dbają o klienta bo z małej firemki stali się dużą, prężnie działającą Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agusiu, zachwyt nad szafą zostawiam Wyszła pięknie A broszki do niej -Ty to masz oko Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zapomniałam wczoraj napisać, że mimo całego zamieszania z materiałem dostawa opóźniła się tylko o tydzień Więc może faktycznie zabrali komuś innemu A na poważnie to widać, że dbają o klienta bo z małej firemki stali się dużą, prężnie działającą Hello Hej Maju To też mi opóźnienie- jeden dzieńhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gif Miałaś farta i tyle:wiggle: Agusiu, zachwyt nad szafą zostawiam Wyszła pięknie A broszki do niej -Ty to masz oko Buźka Hej Aguś, dzięki bardzo Jak tam zdrówko biedulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny, no muszę je sobie wstawić. Podkradłam od yuki (wstawione przez gosiek) hicior na zimę WALONKI ZDARhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif http://i.snobka.pl/sn106/a296082f002ab618476d4b77 Są jakieś chętne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.11.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 tak ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ej, no!!! czad, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Buty niezłe Ja niestety gorzej - ale mam nadzieję że to tak tylko z wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Butaski stylowe milego weekendu Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 tak ja poproszę Ej, no!!! czad, nie? Buty niezłe Ja niestety gorzej - ale mam nadzieję że to tak tylko z wieczora Butaski stylowe milego weekendu Agus Dziewczynki, a najśmieszniejsze jest to, że walonki były hitem na 2007rok:jawdrop: Jakoś to przeoczyłam:rotfl: Ja również życzę Wam miłego weekendziku:hug: i zdrówka w szczególności Adze Doszły broszkowe uchwyty- strzeliłam fotkę dla Was:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wszystkich nie rozpakowałam- dla nas są piękne:rolleyes: Wyglądają duuuużo lepiej na żywo niż na zdjęciu- nawet producenta:wiggle:Może w weekend luby je przymocuje... http://images36.fotosik.pl/279/c9bae62f4a28b6d3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 piękna szafa :jawdrop: słonecznego weekendu Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aguś piękne te broszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 piękna szafa :jawdrop: słonecznego weekendu Aga Aguś piękne te broszki Dzięki dziewuszki i wzajemnie miłego weekendzikuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_groupdance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 matko kochana:o filcowe gumowce hitem?? bo one z filcu sa, tak? ja miłością wszelką pałam do szpilek, wiec cos takiego założyłabym tylko do sprzątania garażu... uchwyty sa bardzo ładne, nadadzą szafie bardziej staroświecko-pałacowy styl - ale w takim dobrym znaczeniu, nie umie tego określić, skojarzyły sie mi te uchwyty z szafami w starych dworach i pałacykach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga Ty masz juz ten obrus z Tchibo ? czy czekasz na niego ? (nie doczytałam)Ciekawa jestem jak z prasowaniem tego cuda ? czy mocno się gniecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś ,świetne te uchwyty....zamontowaliście je już ? ciekawa jestem szafy w komplecie.. Obrus ten srebrny t eż sobie zamówiłam ,choć zastanawia mnie jak będzie się zachowywał w praktyce ...biorąc pod uwage jak zachowują się moje zasłony bo zetknięciu z wilgotną dłonią ,to z tym obrusem pewnie łatwo nie będzie...;)ale co tam ,,pikny jest , najważniejsze by w Wigilę wytrzymałżyczę miłego weekendu,ja właśnie skończyłam pucowanie samochodów..pół dnia mi zeszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.11.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Szafa z tymi uchwytami to będzie przysłowiowa "kropka nad i". Piękkkkkkknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Cudne są Miód na moje serce Gosiu matko kochana:o filcowe gumowce hitem?? bo one z filcu sa, tak? ja miłością wszelką pałam do szpilek, wiec cos takiego założyłabym tylko do sprzątania garażu... No filcowe vesi i dlatego jest to takie zabawne:lol2: Do sprzątania garażu- to dobry pomysł uchwyty sa bardzo ładne, nadadzą szafie bardziej staroświecko-pałacowy styl - ale w takim dobrym znaczeniu, nie umie tego określić, skojarzyły sie mi te uchwyty z szafami w starych dworach i pałacykach:D Dzięki vesi- mazs rację są staroświeckie. Szukałam prostszych, ale wszystkie były za małe- te mają 8 cm wys:wiggle: Aga Ty masz juz ten obrus z Tchibo ? czy czekasz na niego ? (nie doczytałam) Ciekawa jestem jak z prasowaniem tego cuda ? czy mocno się gniecie ? Mugatko, obrus chwilowo jest u mojej mamy, ale tak- dotykałam go. Jest to dość mięsista tafta. Miałam kiedyś obrus z tafty i prasował się bez problemu po lewej stronie. Tafta zawsze trochę się gniecie, ale da się wytrzymać. Cena jest atrakcyjna, więc może się skusisz? Jeśli nie, bardziej bezpieczne są żakardowe, są również w ofercie Tchibo:yes: Aguś ,świetne te uchwyty....zamontowaliście je już ? ciekawa jestem szafy w komplecie.. Obrus ten srebrny t eż sobie zamówiłam ,choć zastanawia mnie jak będzie się zachowywał w praktyce ...biorąc pod uwage jak zachowują się moje zasłony bo zetknięciu z wilgotną dłonią ,to z tym obrusem pewnie łatwo nie będzie...;)ale co tam ,,pikny jest , najważniejsze by w Wigilę wytrzymałżyczę miłego weekendu,ja właśnie skończyłam pucowanie samochodów..pół dnia mi zeszło;) Hej Beatko, wyobraź sobie, ze luby dzisiaj nawiercił dziury na uchwyty, ale mają za krótkie śruby do naszych masywnych frontów. Mosiężne śruby dołącza sprzedawca, a nie producent i są one standardowej wielkości- czyli dla na sza krótkie. W poniedziałek spróbujemy nabyć nowe. Co do obrusa, to tak jak napisałam powyżej Adze, ze miałam już taftę i było ok. Masz rację, ze Święta przetrzyma i... wystarczy:rotfl: Ja również Ci życzę miłej drugiej polówki weekendziku i nie przemęczaj się tak tym myciem:bash: Szafa z tymi uchwytami to będzie przysłowiowa "kropka nad i". Piękkkkkkknie będzie Mam nadzieję Dailo, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dzisiaj wpadłam na fajne fotele, ale fotki wstawię jutro. Mają kolorowe, pasiaste tapicerki- dla mnie do wymiany, ale kształt fajny:wiggle: Aaaa dziewczynki, które napisały do mnie na privka- Barbe-cue i Two- przepraszam, ale nie zdążyłam Wam odpisać. Zrobię to jutro,pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts