mugatka 18.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Mugatko, obrus chwilowo jest u mojej mamy, ale tak- dotykałam go. Jest to dość mięsista tafta. Miałam kiedyś obrus z tafty i prasował się bez problemu po lewej stronie. Tafta zawsze trochę się gniecie, ale da się wytrzymać. Cena jest atrakcyjna, więc może się skusisz? Jeśli nie, bardziej bezpieczne są żakardowe, są również w ofercie Tchibo:yes: mhmm chyba zastanowię się czy nie kupić tafty z metra ... Mama ma zmierzyć nasz wigilijny stół ... a raczej stoły i spróbuję się dopasować tkaniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Aga...miłej niedzieli życzę Nie wiem jak wy to robicie, ale ja nie nadążam:), więc chociaż tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Buziaczki popołudniowe zostawiam Ciekawa jestem tych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.11.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Aguś jak tam weekend minął ... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 I ja dotarłam, i ja się zachwycam, i ja czekam na foty całości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Trzymam kciuki za materiał pasiasty, fotele też chętnie obejrzę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 mhmm chyba zastanowię się czy nie kupić tafty z metra ... Mama ma zmierzyć nasz wigilijny stół ... a raczej stoły i spróbuję się dopasować tkaniną Hej Aga, jeżeli masz taką możliwość, to pewnie, chociaż powiem Ci, ze dobra tafta sporo kosztuje... i nie wiem czy wyjdzie Ci taniej:confused: Mam nadzieję, ze coś fajnego znajdziesz i pochwal się koniecznie:wiggle: Aga...miłej niedzieli życzę Nie wiem jak wy to robicie, ale ja nie nadążam:), więc chociaż tyle:) Hej Beatko bardzo dziękuję:hug:A ja Tobie udanego tygodnia:rolleyes: Nic się nie przejmuj, ja też nie nadążam:bash: Buziaczki popołudniowe zostawiam Ciekawa jestem tych foteli Hej Aguś, dziękuję kochana i wzajemnie:hug:Fotele wstawię jutro, bo są w telefonie lubego i nie zdążyłam ich zgrać Aguś jak tam weekend minął ... Buziaki zostawiam Hej Maju a dziękuję bardzo dobrze minął, choć za szybko:bash: W sobotę byliśmy na zakupach, choć średnio udanych, bo nic szczególnego nie kupiłam... parę pierdółek tylko... A w niedzielę ogacałam rośliny na zimę- strasznie zmarzłam:sick: Miłego poniedziałku:bye: I ja dotarłam, i ja się zachwycam, i ja czekam na foty całości.... Dzięki Amtluś :hug:Jak będą uchwyty to zrobię nowe fotki:rolleyes: Trzymam kciuki za materiał pasiasty, fotele też chętnie obejrzę, Dziękuję pendraczku :hug:Na fotele zapraszam jutro, chociaż nie jestem taka pewna czy Wams się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czekam na te fotele , jest jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aga ekstra te broszki ciekawe jak to wyjdzie w całości:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Agus weekend zawsze za szybko mija fotele sobie chetni poogladam wiec na fotki ustawiam sie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czekam na te fotele , jest jutro Aga ekstra te broszki ciekawe jak to wyjdzie w całości:popcorn: Agus weekend zawsze za szybko mija fotele sobie chetni poogladam wiec na fotki ustawiam sie w kolejce Hej dziewczynki:bye: Kompletnie nie miałam dzisiaj czasu na nic:bash:Na fotki też nie.... Będą wieczorem, na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ciekawa jestem tych foteli:wiggle: Moja szafa ma być w piątek ,trala la.Jestem cała podekscytowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ciekawa jestem tych foteli:wiggle: Już wstawiam, ale nie spodziewaj się Bóg wie czego:D Moja szafa ma być w piątek ,trala la.Jestem cała podekscytowana:D I to jest dobra wiadomość! Zaczynam odliczanie Beatko:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Obiecane fotele- tapicerka oczywiście rzecz gustu, można zamówić w innej, ale bardzo spodobał mi się ich kształt i są mega wygodne:rolleyes:Uprzedzę pytanie- cena 1500zł http://images44.fotosik.pl/500/f55f4e4473aff2d4med.jpg http://images49.fotosik.pl/1704/a0d1c5fb7cb9b76emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aga ,bardzo ładne te fotele i wyglądają na wygodne:yes:tapicerka ma odlotowe kolory ,ale na pewno działa energetyzująco :yes:cena też dobra...a siedziałaś na nich?tak sobie myślę ,że do sypialni lub do gościnnego by się u mnie nadał:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Aaaa zapomniałam Wam napisać, ze mam dobre wieści. Jest materiał na moje rolety, które właśnie zaczynają się szyćhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_egyptian.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_egyptian.gif To znaczy materiału ogólnie brakuje i czekają na dostawę (6-8 tyg:eek:)ale na moje rolety potrzeba tylko 6 mb i tyle się jeszcze znalazło.Krawcowa się postarała. Za to cały czas coś zmieniamy obie w sprawie zasłon i końca nie widać Myślałam, że z zasłonami będzie prościej, a tu figa:evil: Głównie chodzi o to, ze już 3 razy zmieniana była taśma. Początkowo chciałam ołówkową, ale krawcowa, przekonała mnie, że ta bardzo mocno ściska i zasłona wydaję się być węższa niż jest w rzeczywistość.Stanęło na taśmie smok- naprzemienny, wysokość 15 cm. Wygląda tak http://images43.fotosik.pl/1638/241d26719ece5bdemed.jpg Cały czas debatujemy też nad materiałem. Jak wiecie wstępnie wybrałam taftę, ale choć tkanina jest piekna jest dość trudna. Łatwo się gniecie, mogą zostać na niej plamy nawet od czystej wody... Tafta, którą wstępnie wybrałam wygląda tak- kolor zimny beż z lekkim popielatym opalizujący fioletem. Fotka ciut przekłamuje http://images33.fotosik.pl/468/cc67ad321481929amed.jpg Ale czekam jeszcze na nowe próbki tkanin, które mają do mnie dotrzeć lada dzień:wiggle:będę musiała coś ostatecznie wybrać, jeżeli chcę te zasłony mieć w tym roku... Tyle u nas wnętrzarsko- idę odpisać na privki:bye: Edytowane 19 Listopada 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aga ,bardzo ładne te fotele i wyglądają na wygodne:yes:tapicerka ma odlotowe kolory ,ale na pewno działa energetyzująco :yes:cena też dobra...a siedziałaś na nich?tak sobie myślę ,że do sypialni lub do gościnnego by się u mnie nadał:D Hej Beatko, dopiero zauważyłam, ze coś napisałaś Luby usiadł na nim i nawet on- wielki chłop mówił, ze są wygodne:lol2: Masz rację, ze fajnie mógłby wyglądać w sypialni lub gabinecie:rolleyes: Firma chyba nie m sklepu internetowego, ale jakbyś chciała wiedzieć gdzie je można kupić to mów- powiem Ci gdzie jest ten sklep w Wawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Fotele czadowe, tapicerka fajna, ale nie dla mnie takie kolorowe, no rzecz gustu jak napisałaś, jednak kształt superowy, podobają sie mi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Fotele czadowe, tapicerka fajna, ale nie dla mnie takie kolorowe, no rzecz gustu jak napisałaś, jednak kształt superowy, podobają sie mi:yes: Vesi no właśnie o kształt mi tez chodzi, bo jest bardzo ciekawy:wiggle: Takie kolorowe też nie dla mnie- do salonu się nie nadaje:bash: Ale wybór tkanin był spory, więc można coś innego wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.11.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Fotele bardzo ciekawe i oczywiście też sugerowałabym jednolitą (najlepiej w jakimś chłodnym odcieniu) tapicerkę - szalony kształt i szalone wzory to za dużo miodu . (Agawi, dzięki za privka!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts