rasia 20.11.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Dziewczyny, no muszę je sobie wstawić. Podkradłam od yuki (wstawione przez gosiek) hicior na zimę WALONKI ZDARhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif http://i.snobka.pl/sn106/a296082f002ab618476d4b77 Są jakieś chętne? Ja!!!... poważnie! Choć najbardziej podobają mi się te: http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/b12/458724-1-pol-PL/b1.jpg Ps. Len lubię, filc lubię, wełnę lubię... na innych materiałach się nie znam, to się nie odzywam;) Hej Aguś. Edytowane 20 Listopada 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aaaaaaaaaaa fotele są odlotowe, tapicerka do wymiany - świetnie wyglądały by w szarości:rolleyes:Nie lubię Warszawianek - wy to tam macie wybór przeogromny, i możecie sobie powybrzydzać, a my na peryferiach musimy kupować to co zostanie:P Ale śliczna ta tkanina Aguś, widać szlachetny zgaszony odcień fioletu, jak dla mnie super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 to ja od welonek zacznę, w Oslo widziałam je jeszcze przed powrotem i mi się podobały ale mało wygodne:P;) fotele mają super kształt choć pokazane kolory to nie moja bajka:P;) , no ten środkowy gdyby mi ktoś podarował to chętnie bym przyjęła:lol2:. Aguś a Ty je zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aaaaaaaaaaa fotele są odlotowe, tapicerka do wymiany - świetnie wyglądały by w szarości:rolleyes: Nie lubię Warszawianek - wy to tam macie wybór przeogromny, i możecie sobie powybrzydzać, a my na peryferiach musimy kupować to co zostanie:P Ale śliczna ta tkanina Aguś, widać szlachetny zgaszony odcień fioletu, jak dla mnie super:yes: Kochana ty nie narzekaj bo u Was wybór spory;)jakbyś na moje zadupie przyjechała to Byś się załamała, ja do najbliższej Ikea mam prawie 300km:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.11.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ja tez lubie ksztalt tych fotelikow, fikusne sa a teraz w temacie tych butow, tzn kaloszy czy jak wy je tam nazywacie gdzie je mozna kupic, powaznie by mi sie przydaly na zime kolo chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 aga, ale się dzieje...i te wybory Ciekawa jestem nowych tkanin... Ja nie nadążam: czy zamówiłaś takie fotele w tej tkaninie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aguś ,ja poproszę o adresik ...może kiedyś się przyda...A tkaninę piękną wybrałaś ,choć trochę trzeba będzie na nią uważać ......będziemy miały podobne zasłony ,z tą tylko różnicą ,że Ty będziesz je miała lepiej odszyte:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Piękna Jesteś ??? Ja dopiero przyszłam, idę sobie zrobić kawę bo usnę na stojąco ... zaraz wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Jestem ... kawę wypiłam jednym haustem, trochę ożyłam i mogę chwilę tu posiedzieć Fotele faktycznie fajnie się prezentują Tak czyli rolety się szyją, to fajnie A z zasłonkami co, jaki materiał masz na oku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Maju, jestem Nawet nie zdążyłam odpisać na posty u siebie:bash: Z tafty jednak rezygnuję. Pani Kasia przesłała mi dzisiaj kilka próbek ciekawych tkanin- są bardzo mięsiste i dobrze się układają. Piękną kolekcją ma Ewa Minge, ale dostępne są tylko szerokości 140cm, więc odpada. Kolorek będzie taki taupe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Z tafty jednak rezygnuję. Pani Kasia przesłała mi dzisiaj kilka próbek ciekawych tkanin- są bardzo mięsiste i dobrze się układają. Uff to dobrze, że z tafty zrezygnowałaś ... bo szczerze to ja jej u Ciebie nie widziałam W takim razie czekam z ciekawością na to co wybierzesz Piękną kolekcją ma Ewa Minge, ale dostępne są tylko szerokości 140cm, więc odpada. Kolorek będzie taki taupe:rolleyes: O czyli kolekcja Minge jak najbardziej dla mnie, bo u mnie szerokość 140 jest ok Muszę podejrzeć, choć szczerze to nie wiem kiedy ja się zasłon u siebie dorobię A kolorek taupe będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Uff to dobrze, że z tafty zrezygnowałaś ... bo szczerze to ja jej u Ciebie nie widziałam Eeeee a dlaczego? :eek:Tafta wizualnie jest super, tylko boję sie tego gniecenie i dotykania wodą... O czyli kolekcja Minge jak najbardziej dla mnie, bo u mnie szerokość 140 jest ok Przy 140cm i z marszczeniem będziesz musiała tkaninę łączyć, a to już nie wygląda ładnie... Maju, na pewno 140cm Ci wystarczy? A kolorek taupe będzie super No to super, ze super:wiggle: chyba wybiorę tą samą tkaninę, którą mam w sypialni, tyle, ze w innym kolorze. Tamta się sprawdziła, jest mięsista, lejąca, czyli taka, jaką lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Eeeee a dlaczego? :eek:Tafta wizualnie jest super, tylko boję sie tego gniecenie i dotykania wodą... Może i tak Ale wydaje mi się, że przy tkaninie którą masz w sypialni tafta to taka trochę uboga krewna Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tym stwierdzeniem Przy 140cm i z marszczeniem będziesz musiała tkaninę łączyć, a to już nie wygląda ładnie... Maju, na pewno 140cm Ci wystarczy? Kochana ale ja wcale nie zamierzam jej marszczyć ( nie przepadam za marszczeniami, jedynie może w sypialni się skuszę, a nóż mi się spodoba ) 140 w zupełności mi wystarczy No to super, ze super:wiggle: chyba wybiorę tą samą tkaninę, którą mam w sypialni, tyle, ze w innym kolorze. Tamta się sprawdziła, jest mięsista, lejąca, czyli taka, jaką lubię No to już poczwórne super Ta tkanina jest przecudna :rolleyes: Właściwie to od początku zastanawiałam się dlaczego szukasz innej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Fotele bardzo ciekawe i oczywiście też sugerowałabym jednolitą (najlepiej w jakimś chłodnym odcieniu) tapicerkę - szalony kształt i szalone wzory to za dużo miodu . (Agawi, dzięki za privka!) Witam Basiu:bye:Masz rację, zgadzam się w 100% co do tkaniny:rolleyes: Nie ma za co w sprawie privka, pa:bye: Ja!!!... poważnie! Choć najbardziej podobają mi się te: http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/b12/458724-1-pol-PL/b1.jpg Ps. Len lubię, filc lubię, wełnę lubię... na innych materiałach się nie znam, to się nie odzywam;) Hej Aguś. Hej rasiu Te Twoje butki są duuużżżoooo ładniejsze:wiggle: Nie wiem tylko czy ten filc w głębszym śniegu nie zamoknie... Aaaaaaaaaaa fotele są odlotowe, tapicerka do wymiany - świetnie wyglądały by w szarości:rolleyes: Nie lubię Warszawianek - wy to tam macie wybór przeogromny, i możecie sobie powybrzydzać, a my na peryferiach musimy kupować to co zostanie:P Ale śliczna ta tkanina Aguś, widać szlachetny zgaszony odcień fioletu, jak dla mnie super:yes: Dzięki Natalko za tkaninę, ale właśnie ją zmieniłam:lol2: Fotele też widzę w jednolitej mięsistej tkaninie...:rolleyes:A ja powtarzam, ze to u nas nic nie ma, bo jest za dużo ludzi:lol2: to ja od welonek zacznę, w Oslo widziałam je jeszcze przed powrotem i mi się podobały ale mało wygodne:P;) fotele mają super kształt choć pokazane kolory to nie moja bajka:P;) , no ten środkowy gdyby mi ktoś podarował to chętnie bym przyjęła:lol2:. Aguś a Ty je zamówiłaś? Hej Anetko, nie nie zamówiłam foteli- na razie się rozglądam:rolleyes: Co do walonek, to własnie one skojarzyły mi się od razu ze Skandynawią Malo wygodne mówisz?:eek:Nie wyglądają... ja do najbliższej Ikea mam prawie 300km:lol2: To faktycznie Anetko kicha:lol2: Ja mam do Ikei z 25 km... ja tez lubie ksztalt tych fotelikow, fikusne sa a teraz w temacie tych butow, tzn kaloszy czy jak wy je tam nazywacie gdzie je mozna kupic, powaznie by mi sie przydaly na zime kolo chatki Poszukaj w necie;) Te foteliki faknie by u Ciebie też wyglądały:rolleyes: Angie, błagam Cię, tylko mnie nie pytaj gdzie kupić te walonki:rotfl: aga, ale się dzieje...i te wybory Ciekawa jestem nowych tkanin... Ja nie nadążam: czy zamówiłaś takie fotele w tej tkaninie? Hej Amtluś, fotela jeszcze nie zamówiłam, na razie wybieram:rolleyes: Tkaniny mam, ale trudno jest uchwycić kolor, więc chyba musicie poczekać na gotowe aż zawisną... Aguś ,ja poproszę o adresik ...może kiedyś się przyda...A tkaninę piękną wybrałaś ,choć trochę trzeba będzie na nią uważać ......będziemy miały podobne zasłony ,z tą tylko różnicą ,że Ty będziesz je miała lepiej odszyte:wiggle: Dobrze BEatko, wieczorem dam Ci namiar na sklep:wiggle: Tkaninę właśnie zmieniłam:P Chyba zwariuję od tych wyborów:bash: A czemu lepiej odszyte? Twoje są piękne i nie widzę żadnych uchybień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Może i tak Ale wydaje mi się, że przy tkaninie którą masz w sypialni tafta to taka trochę uboga krewna Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tym stwierdzeniem Masz rację Maju, tafta jest sporo tańsza od tej mojej tkaniny w sypialni... Ale w oknach wygląda pięknie.... Tyle, ze nie bardzo kolor mi pasował tej tafty i to zdecydowało. Kochana ale ja wcale nie zamierzam jej marszczyć ( nie przepadam za marszczeniami, jedynie może w sypialni się skuszę, a nóż mi się spodoba) 140 w zupełności mi wystarczy Aaaa to w takim razie będzie ok. Ja np. nie znoszę falban, ale marszczenia na taśmie bardzo mi się pdoobają No to już poczwórne super Ta tkanina jest przecudna :rolleyes: Właściwie to od początku zastanawiałam się dlaczego szukasz innej ??? Tak myślisz?:hug:Szukałam dlatego, ze nie z każdego koloru była szerokość 280cm:bash: Na szczeście ten taupe taką szerokość ma, więc chyba zostanie... Do jutra obiecałam podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.11.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Masz rację Maju, tafta jest sporo tańsza od tej mojej tkaniny w sypialni... Ale w oknach wygląda pięknie.... Pięknie, pięknie ... ale ułóż france Aaaa to w takim razie będzie ok. Ja np. nie znoszę falban, ale marszczenia na taśmie bardzo mi się pdoobają Falban ??? Tzn. ??? Tak myślisz?:hug:Szukałam dlatego, ze nie z każdego koloru była szerokość 280cm:bash: Na szczeście ten taupe taką szerokość ma, więc chyba zostanie... Do jutra obiecałam podjąć decyzję Tak myślę, a właściwie to jestem pewna To już nie wymyślaj tylko ją bierz, ona jest naprawdę wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 20.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Fotele czaderskie , a jak jeszcze są wygodne to super. Ja tak jak Anetka tego w środku bez problemu mogłabym przygarnąć do siebie . Choć też widzę tu jakąś spokojną tapicerkę w chłodnych barwach , ale co tam od czasu do czasu można zaszaleć . Pozdrawiam Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Super, że roletki się szyją Fotele bardzo fajne tylko fakt, że kolorystyka mogłaby być ciut mniej pstrokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 20.11.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Super fotele, choć wzór jak dla mnie zbyt szalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Agus ksztalt foteli bardzo mi sie podoba ale tapicerke tez bym zmienila Fajnie wyszlo z roletami, a teraz tylko jeszcze zaslony i bedzie super mi sie Twoje zaslony (te co juz masz ) bardzo podobaja wiec te ktore bedziesz miala tez beda ladne tafte lubie ale wkurzaja mnie te plamki ktore nie wiadomo skad sie pojawiaja mialam kiedys takie zaslony i myslalam ze na zawal padne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts