Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Dziewczyny, no muszę je sobie wstawić. Podkradłam od yuki (wstawione przez gosiek)

hicior na zimę WALONKI ZDARhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

http://i.snobka.pl/sn106/a296082f002ab618476d4b77

Są jakieś chętne?:rotfl:

Ja!!!:yes:... poważnie!

Choć najbardziej podobają mi się te: http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/b12/458724-1-pol-PL/b1.jpg:D

Ps. Len lubię, filc lubię, wełnę lubię... na innych materiałach się nie znam, to się nie odzywam;):D

Hej Aguś:lol:.

Edytowane przez rasia

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaaaaaa fotele są odlotowe, tapicerka do wymiany - świetnie wyglądały by w szarości:rolleyes:

Nie lubię Warszawianek - wy to tam macie wybór przeogromny, i możecie sobie powybrzydzać, a my na peryferiach musimy kupować to co zostanie:P

Ale śliczna ta tkanina Aguś, widać szlachetny zgaszony odcień fioletu, jak dla mnie super:yes:

to ja od welonek zacznę;), w Oslo widziałam je jeszcze przed powrotem i mi się podobały ale mało wygodne:P;)

fotele mają super kształt choć pokazane kolory to nie moja bajka:P;) , no ten środkowy gdyby mi ktoś podarował to chętnie bym przyjęła:lol2:.

Aguś a Ty je zamówiłaś?

Aaaaaaaaaaa fotele są odlotowe, tapicerka do wymiany - świetnie wyglądały by w szarości:rolleyes:

Nie lubię Warszawianek - wy to tam macie wybór przeogromny, i możecie sobie powybrzydzać, a my na peryferiach musimy kupować to co zostanie:P

Ale śliczna ta tkanina Aguś, widać szlachetny zgaszony odcień fioletu, jak dla mnie super:yes:

Kochana ty nie narzekaj bo u Was wybór spory;)jakbyś na moje zadupie przyjechała to Byś się załamała, ja do najbliższej Ikea mam prawie 300km:lol2:

Hej Maju,

jestem :bye: Nawet nie zdążyłam odpisać na posty u siebie:bash:

Z tafty jednak rezygnuję. Pani Kasia przesłała mi dzisiaj kilka próbek ciekawych tkanin- są bardzo mięsiste i dobrze się układają.

Piękną kolekcją ma Ewa Minge, ale dostępne są tylko szerokości 140cm, więc odpada. Kolorek będzie taki taupe:rolleyes:

Z tafty jednak rezygnuję. Pani Kasia przesłała mi dzisiaj kilka próbek ciekawych tkanin- są bardzo mięsiste i dobrze się układają.

Uff to dobrze, że z tafty zrezygnowałaś ... bo szczerze to ja jej u Ciebie nie widziałam ;)

W takim razie czekam z ciekawością na to co wybierzesz :popcorn:

Piękną kolekcją ma Ewa Minge, ale dostępne są tylko szerokości 140cm, więc odpada. Kolorek będzie taki taupe:rolleyes:

O czyli kolekcja Minge jak najbardziej dla mnie, bo u mnie szerokość 140 jest ok ;)

Muszę podejrzeć, choć szczerze to nie wiem kiedy ja się zasłon u siebie dorobię ;)

A kolorek taupe będzie super :rolleyes:

Uff to dobrze, że z tafty zrezygnowałaś ... bo szczerze to ja jej u Ciebie nie widziałam ;)

Eeeee a dlaczego?:eek: :eek:Tafta wizualnie jest super, tylko boję sie tego gniecenie i dotykania wodą...

O czyli kolekcja Minge jak najbardziej dla mnie, bo u mnie szerokość 140 jest ok ;)

Przy 140cm i z marszczeniem będziesz musiała tkaninę łączyć, a to już nie wygląda ładnie... Maju, na pewno 140cm Ci wystarczy?

A kolorek taupe będzie super :rolleyes:

No to super, ze super:wiggle: chyba wybiorę tą samą tkaninę, którą mam w sypialni, tyle, ze w innym kolorze.

Tamta się sprawdziła, jest mięsista, lejąca, czyli taka, jaką lubię:rolleyes:

Eeeee a dlaczego?:eek: :eek:Tafta wizualnie jest super, tylko boję sie tego gniecenie i dotykania wodą...

Może i tak :yes:

Ale wydaje mi się, że przy tkaninie którą masz w sypialni tafta to taka trochę uboga krewna ;)

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tym stwierdzeniem ;)

Przy 140cm i z marszczeniem będziesz musiała tkaninę łączyć, a to już nie wygląda ładnie... Maju, na pewno 140cm Ci wystarczy?

Kochana ale ja wcale nie zamierzam jej marszczyć ( nie przepadam za marszczeniami, jedynie może w sypialni się skuszę, a nóż mi się spodoba )

140 w zupełności mi wystarczy :yes:

No to super, ze super:wiggle: chyba wybiorę tą samą tkaninę, którą mam w sypialni, tyle, ze w innym kolorze.

Tamta się sprawdziła, jest mięsista, lejąca, czyli taka, jaką lubię:rolleyes:

No to już poczwórne super :lol2: Ta tkanina jest przecudna :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Właściwie to od początku zastanawiałam się dlaczego szukasz innej ???

Fotele bardzo ciekawe i oczywiście też sugerowałabym jednolitą (najlepiej w jakimś chłodnym odcieniu) tapicerkę - szalony kształt i szalone wzory to za dużo miodu ;).

(Agawi, dzięki za privka!)

Witam Basiu:bye:Masz rację, zgadzam się w 100% co do tkaniny:rolleyes: Nie ma za co w sprawie privka, pa:bye:

Ja!!!:yes:... poważnie!

Choć najbardziej podobają mi się te: http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/b12/458724-1-pol-PL/b1.jpg:D

Ps. Len lubię, filc lubię, wełnę lubię... na innych materiałach się nie znam, to się nie odzywam;):D

Hej Aguś:lol:.

Hej rasiu:hug: Te Twoje butki są duuużżżoooo ładniejsze:wiggle: Nie wiem tylko czy ten filc w głębszym śniegu nie zamoknie...

Dzięki Natalko za tkaninę, ale właśnie ją zmieniłam:lol2::lol2: Fotele też widzę w jednolitej mięsistej tkaninie...:rolleyes:A

ja powtarzam, ze to u nas nic nie ma, bo jest za dużo ludzi:lol2:

to ja od welonek zacznę;), w Oslo widziałam je jeszcze przed powrotem i mi się podobały ale mało wygodne:P;)

fotele mają super kształt choć pokazane kolory to nie moja bajka:P;) , no ten środkowy gdyby mi ktoś podarował to chętnie bym przyjęła:lol2:.

Aguś a Ty je zamówiłaś?

Hej Anetko,

nie nie zamówiłam foteli- na razie się rozglądam:rolleyes: Co do walonek, to własnie one skojarzyły mi się od razu ze Skandynawią:p Malo wygodne mówisz?:eek:Nie wyglądają...

ja do najbliższej Ikea mam prawie 300km:lol2:

To faktycznie Anetko kicha:lol2: Ja mam do Ikei z 25 km...

ja tez lubie ksztalt tych fotelikow, fikusne sa :)

a teraz w temacie tych butow, tzn kaloszy czy jak wy je tam nazywacie :) gdzie je mozna kupic, powaznie by mi sie przydaly na zime kolo chatki :)

Poszukaj w necie;) Te foteliki faknie by u Ciebie też wyglądały:rolleyes:

Angie, błagam Cię, tylko mnie nie pytaj gdzie kupić te walonki:rotfl::rotfl:

aga,

ale się dzieje...i te wybory :eek: Ciekawa jestem nowych tkanin...

Ja nie nadążam: czy zamówiłaś takie fotele w tej tkaninie?

Hej Amtluś,

fotela jeszcze nie zamówiłam, na razie wybieram:rolleyes: Tkaniny mam, ale trudno jest uchwycić kolor, więc chyba musicie poczekać na gotowe aż zawisną...

Aguś ,ja poproszę o adresik ...może kiedyś się przyda...A tkaninę piękną wybrałaś ,choć trochę trzeba będzie na nią uważać ......będziemy miały podobne zasłony ,z tą tylko różnicą ,że Ty będziesz je miała lepiej odszyte:wiggle:

Dobrze BEatko, wieczorem dam Ci namiar na sklep:wiggle: Tkaninę właśnie zmieniłam:P Chyba zwariuję od tych wyborów:bash:

A czemu lepiej odszyte? Twoje są piękne i nie widzę żadnych uchybień...

Może i tak :yes:

Ale wydaje mi się, że przy tkaninie którą masz w sypialni tafta to taka trochę uboga krewna ;)

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tym stwierdzeniem ;)

Masz rację Maju, tafta jest sporo tańsza od tej mojej tkaniny w sypialni... Ale w oknach wygląda pięknie....

Tyle, ze nie bardzo kolor mi pasował tej tafty i to zdecydowało.

Kochana ale ja wcale nie zamierzam jej marszczyć ( nie przepadam za marszczeniami, jedynie może w sypialni się skuszę, a nóż mi się spodoba)

140 w zupełności mi wystarczy :yes:

Aaaa to w takim razie będzie ok. Ja np. nie znoszę falban, ale marszczenia na taśmie bardzo mi się pdoobają:rolleyes:

No to już poczwórne super :lol2: Ta tkanina jest przecudna :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Właściwie to od początku zastanawiałam się dlaczego szukasz innej ???

Tak myślisz?:hug:Szukałam dlatego, ze nie z każdego koloru była szerokość 280cm:bash: Na szczeście ten taupe taką szerokość ma, więc chyba zostanie... Do jutra obiecałam podjąć decyzję;)

Masz rację Maju, tafta jest sporo tańsza od tej mojej tkaniny w sypialni... Ale w oknach wygląda pięknie....

Pięknie, pięknie ... ale ułóż france ;)

Aaaa to w takim razie będzie ok. Ja np. nie znoszę falban, ale marszczenia na taśmie bardzo mi się pdoobają:rolleyes:

Falban ??? Tzn. ???

Tak myślisz?:hug:Szukałam dlatego, ze nie z każdego koloru była szerokość 280cm:bash: Na szczeście ten taupe taką szerokość ma, więc chyba zostanie... Do jutra obiecałam podjąć decyzję;)

Tak myślę, a właściwie to jestem pewna :p

To już nie wymyślaj tylko ją bierz, ona jest naprawdę wspaniała :rolleyes:

Fotele czaderskie :D, a jak jeszcze są wygodne to super. Ja tak jak Anetka tego w środku bez problemu mogłabym przygarnąć do siebie :rolleyes:. Choć też widzę tu jakąś spokojną tapicerkę w chłodnych barwach :yes:, ale co tam od czasu do czasu można zaszaleć :lol2:.

Pozdrawiam Aguś :bye:

Agus ksztalt foteli bardzo mi sie podoba ale tapicerke tez bym zmienila :wiggle:

Fajnie wyszlo z roletami, a teraz tylko jeszcze zaslony i bedzie super :D mi sie Twoje zaslony (te co juz masz :)) bardzo podobaja wiec te ktore bedziesz miala tez beda ladne :) tafte lubie ale wkurzaja mnie te plamki ktore nie wiadomo skad sie pojawiaja :rolleyes: mialam kiedys takie zaslony i myslalam ze na zawal padne :p