Drop_Inn 20.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Muszę Ci powiedzieć, że cieszę się, że zrezygnowałaś z tafty Nigdy nie mogłam przekonać się do tego materiału i chyba już nigdy się nie przekonam. Na pewno wybierzesz coś o niebo lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Pięknie, pięknie ... ale ułóż france No fakt:o Falban ??? Tzn. ??? Maju falbana, to falbana:lol2: Na serio, czasami są wykańczane falbaną boki, albo góra, brrrr (dla mnie oczywiście) To już nie wymyślaj tylko ją bierz, ona jest naprawdę wspaniała Krawcowa tez już rozłożyła ręce, bo więcej tkanin nie ma:lol2: Dzisiaj podesłała mi cały próbnik Ewy Minge- cudny, ale tylko 140 cm:P Wybrałam ostatecznie Softy- tą co w sypialni na 100%! tylko wymyśliłam, ze lewa strona ma być prawą Lewa ma subtelniejszy połysk:wiggle: Fotele czaderskie , a jak jeszcze są wygodne to super. Ja tak jak Anetka tego w środku bez problemu mogłabym przygarnąć do siebie . Choć też widzę tu jakąś spokojną tapicerkę w chłodnych barwach , ale co tam od czasu do czasu można zaszaleć . Pozdrawiam Aguś Hayka Dailo jak przygarnać, to i ja mogę ten środkowy:lol2: Na serio, to tapicerka też dla mnie za mocna;) Jak zdrówko? Super, że roletki się szyją Fotele bardzo fajne tylko fakt, że kolorystyka mogłaby być ciut mniej pstrokata Hej pysiu, no roletki się szyją, a zasłony zaraz zaczną I wreszcie temat wszystkich okien będe miała z głowy:eek: No nie, Tobie też nie podobają się kolorowe paseczki na fotelach:P:lol2: Super fotele, choć wzór jak dla mnie zbyt szalony. Dla mnie też Agus ksztalt foteli bardzo mi sie podoba ale tapicerke tez bym zmienila Fajnie wyszlo z roletami, a teraz tylko jeszcze zaslony i bedzie super mi sie Twoje zaslony (te co juz masz ) bardzo podobaja wiec te ktore bedziesz miala tez beda ladne tafte lubie ale wkurzaja mnie te plamki ktore nie wiadomo skad sie pojawiaja mialam kiedys takie zaslony i myslalam ze na zawal padne Hej Kasiula, dzięki kochana. Na serio miałas taftę i tak się z nią męczyłaś? Co do plamek to masz rację- zrobiłam teścik- chlapnełam na kawałek materiału wodą i została plama:bash: Szkoda, że to taki wredny materiał, bo bardzo mi się podoba. Beauty ma takie zasłony i są boskie:rolleyes: Muszę Ci powiedzieć, że cieszę się, że zrezygnowałaś z tafty Nigdy nie mogłam przekonać się do tego materiału i chyba już nigdy się nie przekonam. Na pewno wybierzesz coś o niebo lepszego Hej Dropko Serio? I Ty też Brutusie przeciwko mnie?:bash:W sumie to już wybrałam inny- ten co w sypialn, tylko inna paleta kolorów. Będzie bezpieczniej i mniej nerwów niż przy tej tafcie. --------------------------------------------------- Szafa nadal stoli bez uchwytów, bo nie zdążyliśmy kupić śrub. Chyba przyjdzie wszystkim poczekać do soboty. Znalazłam jeszcze jedne fajny fotelik, tylko wolałabym go bez pikowań... Niestety muszę się na razie wstrzymać z wydatkami, bo jeszcze trzeba zaplacić całkiem sporo za rolety i zasłony no i prezenty gwiazdkowe... A fotelik taki... http://images39.fotosik.pl/1846/fa95240fe83be8eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.11.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Foteliki świetne - mnie kolory/pasy oczywiście bardzo się podobają Tylko mają to śmieszne poziome przecięcie na oparciu Ten powyżej chyba śliczniejszy Twoje fotele przypomniały mi że mam zadzwonić do Pani J. jak tam moje mebelki Miłego dnia Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.11.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aguś ,odpowiedziałam Ci u siebie ,ale tu jeszcze raz powtórzę ,że do twoich chesterów ten fotel jest idealny .Jest podobnie wyprofilowany... o ile chcesz fotel z tej samej bajki,to bierz ten .:yes:Tylko zastanów się jeszcze nad tym ,czy lubisz kompleciki,bo ja od jakiegoś czasu nie bardzo .W salonie postawię jeszcze jeden fotel odbiegający od reszty. A o Twoje wybory zasłonowe jestem spokojna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Fotelik ekstra. Wygląda na mega wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 21.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ten fotel powyżej też fajny jeśli chodzi o kształt, też mi te pikowania nie specjalnie się podobają . Moje zdrówko ma się dobrze jak na razie, za to syn ma zapalenie cewki moczowej i jestem z nim uziemiona cały tydzień w domu . On przeważnie nie choruje, ale jak już to na całego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ten ostatni fotel jest cudniasty, elegant pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Maju falbana, to falbana:lol2: Na serio, czasami są wykańczane falbaną boki, albo góra, brrrr (dla mnie oczywiście) A o to Ci chodzi, a ja o czym innym myślała, to żeśmy się dogadały A falbanki ... a co Ty chcesz od falbanek, moja mam też takie miała ... jakieś 20 lat temu :rotfl: Ale ale mojej kuzynki znajoma, młoda dziewczyna w naszym wieku, wszystkie okna ma ubrane tak cholernie ciężko i na dodatek jeszcze te falbanki No nie ... to nie na moje zdrowie Krawcowa tez już rozłożyła ręce, bo więcej tkanin nie ma:lol2: Dzisiaj podesłała mi cały próbnik Ewy Minge- cudny, ale tylko 140 cm:P Wybrałam ostatecznie Softy- tą co w sypialni na 100%! tylko wymyśliłam, ze lewa strona ma być prawą Lewa ma subtelniejszy połysk:wiggle: I dobrze, że niema , bo już byś do reszty oszalała od tego wyboru Widzisz, najbardziej oczywiste rozwiązanie okazało się najlepsze Zaciekawiłaś mnie tą kolekcją Minge ... kurcze ... nie wiem czy mogę sobie pozwolić na nowe zasłony Powtórzę jeszcze raz ... i bardzo dobrze, że wybrałaś SOFTY Niestety muszę się na razie wstrzymać z wydatkami, bo jeszcze trzeba zaplacić całkiem sporo za rolety i zasłony no i prezenty gwiazdkowe... Wydatki, wydatki i jeszcze raz wydatki Też myślałam, że uda nam się więcej zrobić, ale niestety Choć niema co płakać, trzeba się cieszyć tym co jest :yes: A fotelik taki... A fotelik ... powiem Ci szczerze, że tamten podobał mi się dużo bardziej Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Mi sie te pasiaste bardziej podobają kształtem, są trochę lżejsze optycznie, za to ten drugi wydaje sie być wygodniejszy z tymi podłokietnikami ot powiedziała co wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aguś no gdzie się podziewasz ... gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 z niczym nowym się nie pojawiam - szafa cudna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Hej Kasiula, dzięki kochana. Na serio miałas taftę i tak się z nią męczyłaś? Co do plamek to masz rację- zrobiłam teścik- chlapnełam na kawałek materiału wodą i została plama:bash: Szkoda, że to taki wredny materiał, bo bardzo mi się podoba. Beauty ma takie zasłony i są boskie:rolleyes: Agus jak bym mieszkala sama to tafte bym brala bez problemu ale z moim mezem i Jego zdolosciami to ja miala te plamki non stop a ja jestem troche skrzywiona i mnie te plamki strasznie denerwowaly mam tak z wieloma sprawami np nie usne jak zaslonka jest krzywo po otwarciu okna itp. Czasami to ja podziwiam M ze ze mna jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 np nie usne jak zaslonka jest krzywo po otwarciu okna itp. O Matko ... dosłownie jakbym o sobie czytała Kasiu jaki znak zodiaku jesteś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 O Matko ... dosłownie jakbym o sobie czytała Kasiu jaki znak zodiaku jesteś ??? Majeczko nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sa jeszcze takie okazy jak ja Ja jestem byczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Majeczko nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sa jeszcze takie okazy jak ja Ja też się cieszę ... bo myślałam, że tylko ja taki wynalazek jestem A takich dziwactw to ja trochę posiadam ... np. u mnie wszystko musi być na swoim miejscu i może ktoś nie uwierzy ale ja się zorientuję, że ruszane, nawet jak tylko dwa milimetry przesunięte Ja jestem byczek A ja panna, czyli znak zodiaku do tego nic niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.11.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A takich dziwactw to ja trochę posiadam ... np. u mnie wszystko musi być na swoim miejscu i może ktoś nie uwierzy ale ja się zorientuję, że ruszane, nawet jak tylko dwa milimetry przesunięte Tez tak mam i jeszcze troche innych witaj bratnia duszyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A co to za pogaduchy?:wiggle: Hej dziewczynki jestem, ale mam mega migrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Tez tak mam i jeszcze troche innych witaj bratnia duszyczko Witaj witaj Wiesz, że ja też się zastanawiam jak ten mój m ze mną wytrzymuje Skoro ja sama ze sobą czasami wytrzymać nie mogę Aguś bidulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Foteliki świetne - mnie kolory/pasy oczywiście bardzo się podobają Tylko mają to śmieszne poziome przecięcie na oparciu Ten powyżej chyba śliczniejszy Twoje fotele przypomniały mi że mam zadzwonić do Pani J. jak tam moje mebelki Miłego dnia Aguś Aguś tak myślałam, że te pasy przypadną Ci do gustu:lol2: Ten powyżej jest trochę poważny, ale dla mnie do salonu w sam raz:rolleyes: Ciekawa jestem jak Twoje mebelki? Wzajemnie kochana, teraz to już kolorowych snów:hug: Aguś ,odpowiedziałam Ci u siebie ,ale tu jeszcze raz powtórzę ,że do twoich chesterów ten fotel jest idealny .Jest podobnie wyprofilowany... o ile chcesz fotel z tej samej bajki,to bierz ten .:yes:Tylko zastanów się jeszcze nad tym ,czy lubisz kompleciki,bo ja od jakiegoś czasu nie bardzo .W salonie postawię jeszcze jeden fotel odbiegający od reszty. A o Twoje wybory zasłonowe jestem spokojna ... Dzięki Beatko i za privka i za wiarę:hug:Też mi się wydaje, ze ten foteli fajny jest:wiggle: tylko kupisów już w tym miesiącu brak:bash: A zasłony nadal nie rozstrzygnięte- pani Kasia szuka taśmy marszczącej:bash: Fotelik ekstra. Wygląda na mega wygodny Też mi się tak wydaje pysiaczku Ten fotel powyżej też fajny jeśli chodzi o kształt, też mi te pikowania nie specjalnie się podobają . Moje zdrówko ma się dobrze jak na razie, za to syn ma zapalenie cewki moczowej i jestem z nim uziemiona cały tydzień w domu . On przeważnie nie choruje, ale jak już to na całego . Dailo, też bym wolała bez pikowań. Pikowane mam chesterki i wystarczy. O matko, to synuś się męczy:confused: Pozdrów go od forumowej ciotki:hug:Całe szczeście, ze z Tobą już lepiej:wiggle: ten ostatni fotel jest cudniasty, elegant pełną gębą Daięki Natalko A falbanki ... a co Ty chcesz od falbanek, moja mam też takie miała ... jakieś 20 lat temu :rotfl: Ja na szczęście nie mialam niogdy-nawe spódniczek z falbaką nie nosiałam:rotfl: I dobrze, że niema , bo już byś do reszty oszalała od tego wyboru Widzisz, najbardziej oczywiste rozwiązanie okazało się najlepsze Zaciekawiłaś mnie tą kolekcją Minge ... kurcze ... nie wiem czy mogę sobie pozwolić na nowe zasłony Powtórzę jeszcze raz ... i bardzo dobrze, że wybrałaś SOFTY Dzięki z aopinię Maju Zrobiłam Ci fotkę całego próbnika Minge- tak, zebyś miała o czym myśleć:hug: A fotelik ... powiem Ci szczerze, że tamten podobał mi się dużo bardziej Taaak? to mnie zaskoczyłaś Mi sie te pasiaste bardziej podobają kształtem, są trochę lżejsze optycznie, za to ten drugi wydaje sie być wygodniejszy z tymi podłokietnikami ot powiedziała co wiedziała Zgadzam się z Tobą vesi w 100% Czyli jeszcze się rozejrzę za fotelem, tym nardziej, ze w kasie już pusto:bash: Aguś no gdzie się podziewasz ... gdzie No jestem przeca:P z niczym nowym się nie pojawiam - szafa cudna !!!! Dzięki zuzku Agus jak bym mieszkala sama to tafte bym brala bez problemu ale z moim mezem i Jego zdolosciami to ja miala te plamki non stop a ja jestem troche skrzywiona i mnie te plamki strasznie denerwowaly mam tak z wieloma sprawami np nie usne jak zaslonka jest krzywo po otwarciu okna itp. Czasami to ja podziwiam M ze ze mna jeszcze jest O Matko ... dosłownie jakbym o sobie czytała Kasiu jaki znak zodiaku jesteś ??? Majeczko nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sa jeszcze takie okazy jak ja Ja jestem byczek Ja też się cieszę ... bo myślałam, że tylko ja taki wynalazek jestem A takich dziwactw to ja trochę posiadam ... np. u mnie wszystko musi być na swoim miejscu i może ktoś nie uwierzy ale ja się zorientuję, że ruszane, nawet jak tylko dwa milimetry przesunięte A ja panna, czyli znak zodiaku do tego nic niema Tez tak mam i jeszcze troche innych witaj bratnia duszyczko Witaj witaj Wiesz, że ja też się zastanawiam jak ten mój m ze mną wytrzymuje Skoro ja sama ze sobą czasami wytrzymać nie mogę Kasia i Maja- odpowiem razem na temat Waszej ostatniej dyskusji- u mnie też by tak było z tą taftą Czy wszyscy faceci są tacy sami? Też zawsze poprawiam zasłony w sypialni, bo luby nawet nie widzie, ze podczas sprzątania je przesunął Ale myślałam, ze ja pedantka jestem to normalne, ale widzę, ze Wy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Próbnik dla Mai i innych dziewczynek zainteresowanych kolekcją tkanin zasłonowych Ewy Minge - Italianissima BlossomW realu świecą się dużo mniej. Szerokość 140cm. Są dwustronne:wiggle: http://images44.fotosik.pl/503/19ce61f4927b3c8fmed.jpg http://images35.fotosik.pl/1716/bcbff8543070715amed.jpg http://images44.fotosik.pl/503/6b63f9e924e81935med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts