mmajeczkaa 21.11.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ja na szczęście nie mialam niogdy-nawe spódniczek z falbaką nie nosiałam:rotfl: No nie, spódniczek z falbanką to i ja nie nosiłam Zrobiłam Ci fotkę całego próbnika Minge- tak, zebyś miała o czym myśleć:hug: O to super ... pokażesz Nie musi być teraz, ja i tak już uciekam Taaak? to mnie zaskoczyłaś Kochana a jak siebie zaskoczyłam Coraz gorzej na mnie wpływa pobyt na forum Chyba czas się stąd zwijać Czy wszyscy faceci są tacy sami? Też zawsze poprawiam zasłony w sypialni, bo luby nawet nie widzie, ze podczas sprzątania je przesunął Nie wszyscy Mój, nauczony doświadczeniem, zawsze poprawi Ale myślałam, ze ja pedantka jestem to normalne, ale widzę, ze Wy też Nie wiem czy to jeszcze pedantyzm Stawiała bym raczej na to, że to już jakaś choroba Zmykam ... kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 O fajne kolorki ... jutro się im przyjrzę bo już dzisiaj oczka z lekka niedowidzą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.11.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ja na szczęście nie mialam niogdy-nawe spódniczek z falbaką nie nosiałam:rotfl: Agus nie mialas kiedys spodnicy lambadowki? Jak bylam w podstawowce (o ile pamietam w 2 klasie) to byl hit stulecia ale ja chyba jestem starsza od Ciebie Agus wiec moze wtedy juz nie byla na czasie Kasia i Maja- odpowiem razem na temat Waszej ostatniej dyskusji- u mnie też by tak było z tą taftą Czy wszyscy faceci są tacy sami? Też zawsze poprawiam zasłony w sypialni, bo luby nawet nie widzie, ze podczas sprzątania je przesunął Ale myślałam, ze ja pedantka jestem to normalne, ale widzę, ze Wy też Witam w klubie Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.11.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Mój, nauczony doświadczeniem, zawsze poprawi Moj tez sie nauczyl ale dlugo to trwalo Nie wiem czy to jeszcze pedantyzm Stawiała bym raczej na to, że to już jakaś choroba tak stwierdzil moj maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Kochana a jak siebie zaskoczyłam Coraz gorzej na mnie wpływa pobyt na forum Chyba czas się stąd zwijać No nawet nie żartuj sobie w ten sposób:mad: Każde doświadczenie się w życiu przydaje. Forum też tak potraktuj;) Nie wszyscy Mój, nauczony doświadczeniem, zawsze poprawi To jakiś kumaty Ci sie trafił:lol2: Nie wiem czy to jeszcze pedantyzm Stawiała bym raczej na to, że to już jakaś choroba No, to jest nerwica natręctw:lol2::lol2: Zmykam ... kolorowych snów Pa Maju, wzajemnie:hug: O fajne kolorki ... jutro się im przyjrzę bo już dzisiaj oczka z lekka niedowidzą Dzięki Bardzo proszę- jutro sobie spokojnie pooglądaj:hug: Agus nie mialas kiedys spodnicy lambadowki? Jak bylam w podstawowce (o ile pamietam w 2 klasie) to byl hit stulecia ale ja chyba jestem starsza od Ciebie Agus wiec moze wtedy juz nie byla na czasie No może tam jakąś miałam Kasiu, ale mało falban tam było:D Witam w klubie Agus W klubie nerwicy natręctw Kasiu Moj tez sie nauczyl ale dlugo to trwalo Szczęściara:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Gaduły:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.11.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Aguś, przeleciałam szybciochem zdjęcia. Szafa piękna! Fotele mają ładny kształt i zapraszają, żeby się rozsiąść na dłużej. Świetne te tkaniny Ewy Minge. Widzę, że działasz! Mam nadzieję, że migrena poszła precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 i jak tu za wami nadazyc!!! czlowiek niby na biezaco, budzi sie rano a tu znow dwie strony wiecej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.11.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 nie dość że gaduły to jeszcze wyśmiewają się z falbanek.... które ja kocham wszędzie i zawsze może u siebie nie nadużywam ale zawsze mam ślinotok jak widzę falbanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.11.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 nie dość że gaduły to jeszcze wyśmiewają się z falbanek.... które ja kocham wszędzie i zawsze może u siebie nie nadużywam ale zawsze mam ślinotok jak widzę falbanki Mugatko nie wyśmiewamy Napisałyśmy tylko, że nie widzimy ich u siebie Hejka Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 22.11.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Hejka Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.11.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Hejka Maju Jak tam synuś się czuje ??? Mam nadzieję, że Ty już całkowicie zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 22.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Jak tam synuś się czuje ??? Mam nadzieję, że Ty już całkowicie zdrowa ja bardzo dobrze synusiowi na szczęście dziś zaczęło przechodzić powoli. Bo już miałam dość mamoooooooo siku znów mi się chce Aguś dziś robiłam te koperty z ciasta francuskiego z jabłkami z Twojego przepisu. Mniaaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 22.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 we włoskim stylu nic dodać nic ująć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Gaduły:P Nooo i to jakie:P Aguś, przeleciałam szybciochem zdjęcia. Szafa piękna! Fotele mają ładny kształt i zapraszają, żeby się rozsiąść na dłużej. Świetne te tkaniny Ewy Minge. Widzę, że działasz! Mam nadzieję, że migrena poszła precz Hej Aniu, dzięki za szafę :hug:Działam powoli, ale działam. mam nadzieję, że do Świat się wyrobię Migrena jeszcze mnie męczy niestety:mad: i jak tu za wami nadazyc!!! czlowiek niby na biezaco, budzi sie rano a tu znow dwie strony wiecej :) Angie w takim razie musisz więcej z nami siedzieć:lol2: nie dość że gaduły to jeszcze wyśmiewają się z falbanek.... które ja kocham wszędzie i zawsze może u siebie nie nadużywam ale zawsze mam ślinotok jak widzę falbanki Hej mugatko, oj tam, zaraz wyśmiewają- ja po prostu nie przepadam u siebie:no: ale u innych chętnie sobie pooglądam:wiggle: Mugatko nie wyśmiewamy Napisałyśmy tylko, że nie widzimy ich u siebie Hejka Dziewczynki No właśnie:rolleyes: Hej Maju ja bardzo dobrze synusiowi na szczęście dziś zaczęło przechodzić powoli. Bo już miałam dość mamoooooooo siku znów mi się chce Aguś dziś robiłam te koperty z ciasta francuskiego z jabłkami z Twojego przepisu. Mniaaammm Hej Dailo, super, że francuzy się udały:D I całe szczeście, ze wychodzicie na prostą ztymi chorobami:wiggle: we włoskim stylu nic dodać nic ująć Pozdrawiam Konkret witam serdecznie:welcome: i zapraszam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam się i znikam. Wszystkim życzę udanego weekendziku http://www.lyzyrdgyzyrd.com/imagex/terrie/cute-cow-great-weekend.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.11.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 milego week endu agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 milego week endu agus Wzajemnie Angie tylko nie pij za dużo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.11.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 postaram sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Imprezowiczki się znalazły A nocą ile nagadały... Mnie osobiście to ten drugi typ fotela się widzi - bo tradycyjny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts