agawi74 26.11.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 U mnie od kilkunastu lat jest wigilia dla 11 albo 13 osób i też są prezenty! No i super Beatko O NIE :no: U nas to jest tak ... najpierw wigilia u mnie z moimi rodzicami ( i w tym gronie robimy sobie prezenty ) później jedziemy do Babci mojego m a tam zjeżdżają się wszyscy, atmosfera jest niesamowita Czyli jednak prezenty SĄ- Maju, to co mnie wprowadzasz w błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Czyli jednak prezenty SĄ- Maju, to co mnie wprowadzasz w błąd? no prezenty są, ale jak przeczytałam, że Wy tak latacie, szukacie, to myślałam, że dla połowy rodziny co najmniej A u mnie tak skromnie tylko 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dziewczyny - czy u Was w Wawie w TK w tym roku też jest biednie z prezentami i ozdobami świątecznymi? Ja co prawda tylko do jednego sklepu zaglądam, ale marnie w tym roku:( Ja w zeszłym roku właśnie tam obkupiłam się w prezenty dla całej rodziny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no prezenty są, ale jak przeczytałam, że Wy tak latacie, szukacie, to myślałam, że dla połowy rodziny co najmniej A u mnie tak skromnie tylko 4 osoby Nie, no u mnie to się uzbiera z 12 osób, ale prezenty dla wszystkich. Póki co lecę do domku, paaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja już w domku, aTy ? Widzę, że już świętami żyjecie....a ja ciągle budowlano. Czas się przestawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dziewczyny - czy u Was w Wawie w TK w tym roku też jest biednie z prezentami i ozdobami świątecznymi? Ja co prawda tylko do jednego sklepu zaglądam, ale marnie w tym roku:( Ja w zeszłym roku właśnie tam obkupiłam się w prezenty dla całej rodziny:yes: Natalko, powiem Ci szczerze, ze nie jestem wielką fajną TK, chociaż mam go pod nosem. W związku z powyższym nie zaglądałam ostatnio:no: Ale może jeszcze coś dowiozą przed Świętami? Zaglądaj:yes: Ja już w domku, aTy ? Widzę, że już świętami żyjecie....a ja ciągle budowlano. Czas się przestawić.... Hej Amtluś, ja już dawno:lol2: A Ty dopiero, biedulko? koniecznie się przestaw i już nie zamartwiaj. Odpoczniesz sobie, a w Nowym Roku nabierzesz większej ochoty na urządzanie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Buziaki Aguś:hug::hug:A ja już od miesiąca mam komplet prezentów:lol2::lol2:, nigdy nie kupuję przed samymi swiętami , żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Buziaki Aguś:hug::hug:A ja już od miesiąca mam komplet prezentów:lol2::lol2:, nigdy nie kupuję przed samymi swiętami , żeby nie zwariować Hej Anetko:hug: To jesteś jeszcze lepsza ode mnie:rotfl: To świetny pomysł, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 taaaaa:yes::yes:....ja się wykańczam jak spożywkę mam kupić razem z tym dzikim tłumem, innych zakupów jak te niezbędne bym nie przeżyła:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Masz rację kochana, spożywka też mnie zawsze wykańcza:sick: To paro-godzinne bieganie z koszykiem i szukanie 50 artykułów, które mam spisane na kartce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Masz rację kochana, spożywka też mnie zawsze wykańcza:sick: To paro-godzinne bieganie z koszykiem i szukanie 50 artykułów, które mam spisane na kartce:lol2: A czy z tych 50 produktów 20-30 niemożna kupić wcześniej ??? Ja prezentów nie kupuje wcześniej, to dla mnie nie jest problem, raz dwa kupię przed świętami Ale spożywkę ... wszystko co mogę kupuję duuużo wcześniej, na sam koniec zostawiam absolutne minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Maju, ja tez tak robię, ale uwierz mi reszta musi być kupiona w ostatniej chwili:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Maju, ja tez tak robię, ale uwierz mi reszta musi być kupiona w ostatniej chwili:sick: Aż tak dużo rzeczy kupujesz w ostatniej chwili Poważnie ??? u mnie jakoś tak wiele tego nie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aż tak dużo rzeczy kupujesz w ostatniej chwili Poważnie ??? u mnie jakoś tak wiele tego nie zostaje To zależy czy i ilu mam gości. W zeszłym roku miałam sporo osób w pierwszy dzień Świąt i sporo kupowaliśmy. Głównie chodzi o warzywa, owoce, z których przygotowuję świeże sałatki, zioła, świeżutką wędlinkę, mięsa, które piekę. Ryby też muszą być świeże- ryb nigdy nie mrożę. Także sama widzisz Maju... Ostatnio też kupowaliśmy indyka, który nijak nie wszedłby mi do zamrażarki, więc musiał być świeży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 To zależy czy i ilu mam gości. W zeszłym roku miałam sporo osób w pierwszy dzień Świąt i sporo kupowaliśmy. Głównie chodzi o warzywa, owoce, z których przygotowuję świeże sałatki, zioła, świeże sałatki jakie ??? U nas się takich nie robi więc chętnie się dowiem świeżutką wędlinkę, mięsa, które piekę. Ryby też muszą być świeże- ryb nigdy nie mrożę. Wędliny nie kupuję na ostatnią chwilę bo ... w ogóle jej nie kupuję :lol2:Kupuję mięso 1,5 tygodnia wcześniej, pekluję, przed samą wigilią wędzimy ... ach aż mi ślinka poleciała :rolleyes: Mięso kupuję fakt przed samymi świętami. Ryby też, tylko u nas facet ma stawy w których hoduje ryby i my zawsze od niego bierzemy, czyli bez większej kolejki Jakie mięsa pieczesz na święta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 świeże sałatki jakie ??? U nas się takich nie robi więc chętnie się dowiem Majeczko kiedyś podawałam, pamiętasz? Różne robię sałatki, z kukurydzą i warzywami, z tuńczykiem, grecką,z gruszkami, orzechami i serem pleśniowym- wszystko zależy jakie towarzystwo goszczę Wędliny nie kupuję na ostatnią chwilę bo ... w ogóle jej nie kupuję :lol2:Kupuję mięso 1,5 tygodnia wcześniej, pekluję, przed samą wigilią wędzimy ... ach aż mi ślinka poleciała :rolleyes: Mięso kupuję fakt przed samymi świętami. A tak, pamiętam jak opowiadałaś kiedyś o tych swoich mięsiwach:wiggle:Ja wędlin też mało kupuję, na stole zwykle goszczę pieczyste. Jakie mięsa pieczesz na święta ??? Zwykle schab ze śliwką, czasami szynkę nadziewaną morelę, pieczeń wołową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Majeczko kiedyś podawałam, pamiętasz? Różne robię sałatki, z kukurydzą i warzywami, z tuńczykiem, grecką,z gruszkami, orzechami i serem pleśniowym- wszystko zależy jakie towarzystwo goszczę Z takich to ja też robię ... ech inaczej zrozumiałam Twój post A tak, pamiętam jak opowiadałaś kiedyś o tych swoich mięsiwach:wiggle:Ja wędlin też mało kupuję, na stole zwykle goszczę pieczyste. Zwykle schab ze śliwką, czasami szynkę nadziewaną morelę, pieczeń wołową Ty to takie wykwintne mięsa pieczesz ... nie to co my zwykli ludzie schabu ze śliwką nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ty to takie wykwintne mięsa pieczesz ... nie to co my zwykli ludzie A jakie pieką zwykli ludzie? schabu ze śliwką nie lubię Ja zjem, ale musi być soczysty, nie suchy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A jakie pieką zwykli ludzie? Ups ciężkie pytanie Ja zjem, ale musi być soczysty, nie suchy:no: Ja schab lubię ale ta śliwka w środku mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ups ciężkie pytanie No to się dowiedziałam:P Ja schab lubię ale ta śliwka w środku mi przeszkadza No to można upiec bez śliwki i po sprawie:wiggle:A swoją drogą jakbym swojego ojca czytała- tez nie lubi ze śliwka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts