bogumil 29.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aga...oby do wiosny.....ale my tu pitu, pitu, a fotki jak nie ma tak nie ma....a ja już ledwo na oczy patrzę....doczekam...nie doczekam....doczekam...nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Taadddaaammmm- musicie mi uwierzyć na słowo, że w rzeczywistości się mniej świecą i mają kolor taupe...W sobotę będzie większa sesyjka:wiggle: http://images42.fotosik.pl/686/4637a3fee08a8848med.jpg http://images40.fotosik.pl/1866/4bf46fe30295e590med.jpg http://images35.fotosik.pl/1727/b8ac66224ae91216med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 No w końcu....zasłony - klasa...odszyte rewelacyjnie!!!!!!!A świeczniki.....BOSKIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Miodziooooooo i zaslona i swieczniki bardzoooo mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzięki dziewczynki:hug:Naprawdę strasznie się cieszę, bo bałam się tych zasłon troszkę i tej taśmy... ale wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.11.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aguś , no nic nie mówiłaś ,że dzisiaj nastąpi TEN dzie ń !! Jakie piękne ząsłony ,,,cudo:jawdrop::jawdrop:piękny kolor ,a tak się martwiłąś... Ja dzisiaj walczyłam z latarenkami...wreszcie wiszą ,po półrocznym leżakowaniu w kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2012 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aguś , no nic nie mówiłaś ,że dzisiaj nastąpi TEN dzie ń !! Jakie piękne ząsłony ,,,cudo:jawdrop::jawdrop:piękny kolor ,a tak się martwiłąś... Ja dzisiaj walczyłam z latarenkami...wreszcie wiszą ,po półrocznym leżakowaniu w kartonie. Hej Beatko, a ja właśnie 5 min temu byłam u Ciebie:lol2: dzięki kochana:hug: Naprawdę myślisz, ze ładnie wyszły? Nic nie mówiłam wcześniej, bo sama nie wiedziałam kiedy- p. Kasia powiedziała tylko, ze będą w tym tygodniu:D Kolorek trochę opalizuje i flesz robi swoje, ale w sobotę zrobię fotki za dnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.11.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Co to za materiał? też z eurofiran? Popatrzyłam sobie jeszcze na Wasz stół ,,,ładnie zrobił Robercik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Co to za materiał? też z eurofiran? Popatrzyłam sobie jeszcze na Wasz stół ,,,ładnie zrobił Robercik... Tak, to ten sam materiał co mam w sypialni- Softy z Eurofiran. Robercik spisał się na medal:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.11.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga, ja nie mogę, jak elegancko :jawdrop: piękna zasłona i całość w ogóle WOW... zatkało mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ech, ech, powzdycham sobie w kąciku z zachwytem nad Twoimi wnętrzami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h090.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 30.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aguś ja dziś dopiero zajrzałam i chciałam podziękować za namiar na świeczniki no są piękne . Ale Twoje zasłony robią wrażenie najbardziej podoba mi się tak taśma z marszczeniami. Nie wiem ja to się nazywa fachowo. Cudnie będzie na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 SUPER:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zasłona wisi tylko jedna na próbę- reszta w sobotę, bo trzeba je odprasować. Mam dla Was jakąś fotkę No nie ... niemów, że te zasłony trzeba prasować to już raczej materiał nie dla mnie Aguś zasłony piękne, ale szczerze Ci powiem ( tylko nie bij ), że te w sypialni mi się lepiej podobają Tam jest inna taśma i są inaczej ułożone ... pewnie dlatego Tutaj jak dla mnie są za bardzo ściśnięte, jest ich za dużo Ale wiem, że Ty lubisz takie suto marszczone, pięknie się wpiszą w Wasze wnętrze Właśnie, może jak będą wszystkie wisieć to też będzie to inaczej wyglądać Ja w sobotę śmigam do Eurofiran ... tylko co ja mam wybrać, co ja mam wybrać, co ja mam wybrać :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzięki dziewczynki:hug:Naprawdę strasznie się cieszę, bo bałam się tych zasłon troszkę i tej taśmy... ale wszystko się udało strach ma wielkie oczy ale zachwyt zdecydowanie większe a ja poprosze fotkę z bliska na taśmę bo jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga, ja nie mogę, jak elegancko :jawdrop: piękna zasłona i całość w ogóle WOW... zatkało mnie ... Dzięki vesi:hug:Na razie efekt jest marny, bo wisi tylko jedna... ale nadrobimy, nadrobimy:lol2: Ech, ech, powzdycham sobie w kąciku z zachwytem nad Twoimi wnętrzami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h090.gif Dlaczego w kąciku Gosiu? Zapraszam na salony:hug: Aguś ja dziś dopiero zajrzałam i chciałam podziękować za namiar na świeczniki no są piękne . Ale Twoje zasłony robią wrażenie najbardziej podoba mi się tak taśma z marszczeniami. Nie wiem ja to się nazywa fachowo. Cudnie będzie na święta Nie ma za co Dailo:wiggle:I ja dziękuję Dobrze piszesz- to jest taśma marszcząca i też podoba mi się jak diabli:rolleyes: SUPER:wave: Dzięki Anetko No nie ... niemów, że te zasłony trzeba prasować to już raczej materiał nie dla mnie Aguś zasłony piękne, ale szczerze Ci powiem ( tylko nie bij ), że te w sypialni mi się lepiej podobają Tam jest inna taśma i są inaczej ułożone ... pewnie dlatego Tutaj jak dla mnie są za bardzo ściśnięte, jest ich za dużo Ale wiem, że Ty lubisz takie suto marszczone, pięknie się wpiszą w Wasze wnętrze Właśnie, może jak będą wszystkie wisieć to też będzie to inaczej wyglądać Ja w sobotę śmigam do Eurofiran ... tylko co ja mam wybrać, co ja mam wybrać, co ja mam wybrać :bash: Majeczko większość zasłon trzeba lekko przeprasować na lewej stronie. W Eurofiranach wszystkie materiały tego wymagają. Jak widzisz ja powiesiłam tą 1 szt bez prasowania- nie wygląda źle, a była złożona w pudle na czas transportu. Co do taśmy- oczywiście rzecz gustu- te nie są sute- bo ta taśma marszczy dokładnie jak ta w sypialni 1:2,5 i taka sama ilość materiału była potrzebna na zasłony. Mnie się to marszczenie bardziej podoba niż to w sypialni, a może tamto już mi się znudziło? Trzymam kciuki za wypad do euro- na pewno coś znajdziesz, tylko zarezerwuj sobie ze 2 godz:lol2: strach ma wielkie oczy ale zachwyt zdecydowanie większe a ja poprosze fotkę z bliska na taśmę bo jest extra Dzięki Zuzku:hug:W weekendzik pstryknę Ci zbliżenie taśmy, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.11.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Majeczko większość zasłon trzeba lekko przeprasować na lewej stronie. W Eurofiranach wszystkie materiały tego wymagają. Ja nie prasuje żadnych Piorę i mokre wieszam ... cholery bym dostała gdyby przyszło mi tyle zasłon prasować Co do taśmy- oczywiście rzecz gustu- te nie są sute- bo ta taśma marszczy dokładnie jak ta w sypialni 1:2,5 i taka sama ilość materiału była potrzebna na zasłony. Mnie się to marszczenie bardziej podoba niż to w sypialni, a może tamto już mi się znudziło? Są sute, nawet bardzo Wiem, że tyle samo materiału, może marszczy tak samo, ale daje inne ułożenie zasłonki Bardziej subtelne, delikatne, lekkie Może gdyby ta zasłona była bardziej rozłożona na karniszu lżej by się prezentowała Można ją bardziej rozłożyć ??? Ale to są tylko moje odczucia, a zasłonka jest Twoja i Tobie ma się podobać Trzymam kciuki za wypad do euro- na pewno coś znajdziesz, tylko zarezerwuj sobie ze 2 godz:lol2: Kochana tyle czasu to mi młoda tam nie pozwoli siedzieć Mam pytanie: czy z tego materiału softy jest możliwość wzięcia takiej szerokości jaką się chce ??? Czy tam jest tylko 1,40 albo 2,80 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 o ty cholero nic sie nie chwaliłaś ze zasłona juz gotowa ja myślałam ze ty dopiero zamówiłaś powiem ci że kolor idealnie wpasował się w twoje wnętrza a z prasowaniem to niestety lipa bo ja też swoje musiałam machnąć no ale dla takiego widoku można się poświecić tego typu tkaniny pięknie się układają świeczniki cudnie sie prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Majeczko, w skrócie,bo się śpieszę o nawet nie miałam dzisiaj czasu zajrzeć do Was:mad: Jeżeli chodzi o marszczenia, to te w sypialni są znacznie bardziej teatralne niż te- uwierz mi na słowo. Na żywo wyglądają bardzo lekko pomimo taśmy ołówkowej. Żadnej zasłony na taśmie marszczącej nie możesz bardziej rozsunąć niż są one zmarszczone. My bardziej nie chcieliśmy, bo zasłoniły bardzo okna. I co du sutości- są taśmy 1:3 i nawet 1:4 ,więc nasza jest po środku. Jeżeli nie lubisz marszczeń, to zrób przelotki lub zwykłe żabki. Co do prasowanie- jeżeli miałaś takie, których nie prasowałaś, to musiał to być bardzo sztuczny materiał- tez takie kiedyś miałam, ale nie polecam- nie były miłe w dotyku i się elektryzowały.:sick:W euro na pewno takich nie dostaniesz. Im bardziej naturalny materiał, tym bardziej go trzeba prasować. Jeżeli chodzi o szerokości- wszystkie bele mają zawsze 140 lub 280 cm. W przypadku tkaniny Softy, z szerokości możesz zrobić sobie wysokość- dlatego polecam Ci szerokość 280.- bardziej się opłaca i nie ma sztukowań. Małą wyślij z mężem na lody, bo na wariata to nic tam nie zobaczysz:no: Muszę już lecieć, zajrzę wieczorkiem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 o ty cholero nic sie nie chwaliłaś ze zasłona juz gotowa ja myślałam ze ty dopiero zamówiłaś powiem ci że kolor idealnie wpasował się w twoje wnętrza a z prasowaniem to niestety lipa bo ja też swoje musiałam machnąć no ale dla takiego widoku można się poświecić tego typu tkaniny pięknie się układają świeczniki cudnie sie prezentują Hej Karolka- dzięki słonko:hug: Nic nie mówiłam, bo sama nie wiedziałam dokładnie kiedy będą- zamówiłam niedawno, ale zasłony to szyje się szybciorem:lol2: Wczoraj przyszły, ale wieszamy całość dopiero w sobotę. U mnie prasowanie będzie leciutkie- ten materiał gniecie się tylko troszkę Paaaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts