MarJel 30.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga zabiję zabiję przy najbliżej okazji a zanim to zrobię, to dziękuję za namiar na świeczniki Musiałaś wkleić dziś tą fotkę zasłon, co?! Moje właśnie miały być baaardzo podobne , a w ostatniej chwili mi się odwidziało i wybrałam bardziej nowoczesne:x Przepiękne!!! i ten kolor te marszczenia Błagam zrób dużo, dużo fot dla Martusi:hug: najlepiej jutro bo inaczej zniosę jajo widzę że szybciej,, wymienię moje nowe zasłony niż planowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 to dobrze że się nie gniotą ja swoje prasowałam z parą i to był błąd bo co wyprasowałam zaraz się gniotłoale jak opanowałam o co biega poszło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga zasłony kompletnie nie w moim stylu ale... u Ciebie prezentują się pięknie... w ogóle pierwsza fota zrobiła na mnie ogromne wrażenie, bardzo elegancka i klimatyczna jadalnia ... ślicznie jest u Ciebie, po prostu ślicznie i PIERWSZA KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.11.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Majeczko, w skrócie,bo się śpieszę o nawet nie miałam dzisiaj czasu zajrzeć do Was:mad: Jeżeli chodzi o marszczenia, to te w sypialni są znacznie bardziej teatralne niż te- uwierz mi na słowo. Na żywo wyglądają bardzo lekko pomimo taśmy ołówkowej. Żadnej zasłony na taśmie marszczącej nie możesz bardziej rozsunąć niż są one zmarszczone. My bardziej nie chcieliśmy, bo zasłoniły bardzo okna. I co du sutości- są taśmy 1:3 i nawet 1:4 ,więc nasza jest po środku. Aguś tak jak kiedyś pisałam, nie mam pojęcia o taśmach marszczących bo strasznie nie znosiłam firan na nich :no: Aczkolwiek Twoje zasłony w sypialni na taśmie mi się bardzo podobają być może tak jak piszesz zdjęcia nie oddają ich urody, być może i pora do zdjęć niebyła odpowiednia Kochana ja nie piszę tego, żeby Cię zdenerwować, wyrażam tylko moje zdanie, które nasunęło mi się po obejrzeniu Twoich zasłon, trochę też gdybam na głos bo m jest za tym, żeby teraz zrobić szerokie zasłony na taśmie i mi też ten pomysł się podoba, bo chciałabym mieć różne w domu, a nie wszystkie na jedno kopyto Tylko ja nie mam pojęcia jaką taśmę wziąć jaką ... kto mi pomoże Jeżeli nie lubisz marszczeń, to zrób przelotki lub zwykłe żabki. Ja nie lubię marszczeń na firanach, na zasłonach nie mam pojęcia Lubię zasłony na taśmie przelotkowej ... są proste, eleganckie Co do prasowanie- jeżeli miałaś takie, których nie prasowałaś, to musiał to być bardzo sztuczny materiał- tez takie kiedyś miałam, ale nie polecam- nie były miłe w dotyku i się elektryzowały.:sick:W euro na pewno takich nie dostaniesz. Im bardziej naturalny materiał, tym bardziej go trzeba prasować. Ja je piorę i wieszam mokre dlatego nie muszę ich prasować Przy wieszaniu są pomięte, ale później w momencie schnięcia prostują się Nie wiem czy materiał sztuczny czy nie Są miłe w dotyku i nigdy mi się nie elektryzowały ( w ogóle, żadne zasłonki mi się nie elektryzują ) Wiesz wydaje mi się, że teraz powinni dążyć do tego, żeby nie trzeba było prasować, a tu widzę w tym temacie nic się nie zmienia Jeżeli chodzi o szerokości- wszystkie bele mają zawsze 140 lub 280 cm. W przypadku tkaniny Softy, z szerokości możesz zrobić sobie wysokość- dlatego polecam Ci szerokość 280.- bardziej się opłaca i nie ma sztukowań. Aguś szerokość 2,80 przy taśmie marszczącej zgadzam się przy taśmie przelotkowej dużo za dużo Jaka zostaje długość zasłonki przy umarszczeniu na taśmie 1:2,5 Małą wyślij z mężem na lody, bo na wariata to nic tam nie zobaczysz:no: M niema czasu, musimy sobie z młodą radzić same Ja jestem wstępnie zdecydowana na te softy, byłam już kiedyś je oglądać, wymacać, bardzo mi się podobały Także nie wiem czy jutro będę coś cudować i na siłę czegoś szukać Muszę już lecieć, zajrzę wieczorkiem:hug: Jesteś ??? ... pewnie jeszcze Cię niema No to się rozpisałam, mam nadzieję, że byków nie narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga zabiję zabiję przy najbliżej okazji a zanim to zrobię, to dziękuję za namiar na świeczniki Musiałaś wkleić dziś tą fotkę zasłon, co?! Moje właśnie miały być baaardzo podobne , a w ostatniej chwili mi się odwidziało i wybrałam bardziej nowoczesne:x Przepiękne!!! i ten kolor te marszczenia Błagam zrób dużo, dużo fot dla Martusi:hug: najlepiej jutro bo inaczej zniosę jajo widzę że szybciej,, wymienię moje nowe zasłony niż planowałam Martusia Ty wariacie:lol2: Z namiarem nie ma sprawy- mam nadzieję, ze skorzystasz:wiggle: No przepraszam, ze akurat dzisiaj umieściłam swoje zasłonowe fotki...:oops: Bardzo się cieszę, ze Ci się podobają:wiggle:Zrobię więcej fot-obiecuje, jak cała reszta zawiśnie:rolleyes: Twoje widziałam i dramatyzujesz moja droga:mad: Masz bardzo piękne zasłonki- fakt, że się bardzo nie wyróżniają i jeżeli chodziło Ci o inny efekt, to zmień, ale same zasłony są bardzo ładne i skromne:wiggle: Zastanów się jeszcze:yes: Miłego weekendziku:hug: to dobrze że się nie gniotą ja swoje prasowałam z parą i to był błąd bo co wyprasowałam zaraz się gniotło ale jak opanowałam o co biega poszło gładko Ja swoje w sypialni prasowałam leciutkim żelazkiem, bez pary po lewej stronie. Z tymi zrobię tak samo. Twój materiał pewnie też jest podobny:wiggle: Aga zasłony kompletnie nie w moim stylu ale... u Ciebie prezentują się pięknie... w ogóle pierwsza fota zrobiła na mnie ogromne wrażenie, bardzo elegancka i klimatyczna jadalnia ... ślicznie jest u Ciebie, po prostu ślicznie i PIERWSZA KLASA Aguś, dziękuję Ci za tyle miłych słów:hug: W jadalni brakuje jeszcze kredensu i obrazków na ścianie- z tymi czekam na sam koniec. Na razie mam oczy szeroko otwarte na kredensy właśnie i waham się pomiędzy wiekowym, a nowym:rolleyes:' Miłego weekendziku:bye: Aguś tak jak kiedyś pisałam, nie mam pojęcia o taśmach marszczących bo strasznie nie znosiłam firan na nich :no: Aczkolwiek Twoje zasłony w sypialni na taśmie mi się bardzo podobają być może tak jak piszesz zdjęcia nie oddają ich urody, być może i pora do zdjęć niebyła odpowiednia Kochana ja nie piszę tego, żeby Cię zdenerwować, wyrażam tylko moje zdanie, które nasunęło mi się po obejrzeniu Twoich zasłon, trochę też gdybam na głos bo m jest za tym, żeby teraz zrobić szerokie zasłony na taśmie i mi też ten pomysł się podoba, bo chciałabym mieć różne w domu, a nie wszystkie na jedno kopyto Majeczko, ale posta walnęłaś:lol2: Nic a nic mnie nie zdenerwowałaś- po prostu tak jak pisałam- śpieszyłam się okropnie. Rozumiem, ze wolisz prostsze i bardzo dobrze. Proste i skromne zasłony tez potrafią dodać elegancji wnętrzu. Ja osobiście nie przepadam np. za szelkami- dla mnie odbierają cały urok zasłonom. Tylko ja nie mam pojęcia jaką taśmę wziąć jaką ... kto mi pomoże Jak nie lubisz marszczonych, to nie bierz taśmy Maju, albo kielichową marszczoną tylko 1:2 i nie za wysoką- max 10 cm. Zawsze możesz wybrać też przelotki. Wiesz wydaje mi się, że teraz powinni dążyć do tego, żeby nie trzeba było prasować, a tu widzę w tym temacie nic się nie zmienia Raczej nie:mad: Zauważyłam, ze takie lejące tkaniny wymagają zawsze prasowania. Aguś, szerokość 2,80 przy taśmie marszczącej zgadzam się przy taśmie przelotkowej dużo za dużo Jaka zostaje długość zasłonki przy umarszczeniu na taśmie 1:2,5 Majeczko, nie zrozumiałaś mnie-pisałam, ze ja z szerokości 280 miałam zrobioną wysokość (moje leżą trochę na podłodze, a jeszcze trzeba zarezerwować ok. 10 cm na taśmę i 10 cm na podwinięcie zaslony). Szerokości miałam różne- w zależności od wymiarów okna. A taśma przelotkowa,którą pokazywałaś u siebie- wymaga moim zdaniem wymiaru 1:2:yes: bo inaczej mogą Ci wyjść takie ślimaki... Dopytaj w eurofiranach jak będziesz. Szkoda, ze nie masz z kim zostawić malutkiej, bo będzie się tam nudziła... Obejrzyjjeszcze sobie tą kolekcję Minge- ma ładne kolorki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Chciałam tylko powiedzieć, że w moich przepisach przybyło kilka wpisów, o które pytałyście.Zapraszam do korzystania i wszystkim życzę udanego weekendu:bye: http://www.dazzlejunction.com/greetings/weekend-glitters/garfield-relax_131.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.12.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Agusia nadrobiłam pobieżnie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif i widzę że temat świąt na tapecie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/069.gif zasłony, świeczniki - ale będziesz miał pięknie na święta. Czekam na większą sesyjkę Udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ale miałam do nadrobienia Lecicie z tematami nie ma co Aguś przepiękne te zasłony! I jak ulał pasują do Waszego wnętrza Świeczniki bardzo eleganckie Miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hello Piękny dzień mamy prawda Jak tam prasowanko ??? Wczoraj potrzebowałam Twojej porady to mi net przestał łączyć :bash: Ale byłam wściekła :evil: Ja osobiście nie przepadam np. za szelkami- dla mnie odbierają cały urok zasłonom. Ja szelek też nie lubię :no: Jak nie lubisz marszczonych, to nie bierz taśmy Maju, albo kielichową marszczoną tylko 1:2 i nie za wysoką- max 10 cm. Aguś ale ja nie wiem czy nie lubię marszczonych zasłon, ja swoją opinię opieram cały czas na firanach Mam coraz większą ochotę na zasłony na taśmie marszczącej Tak jak pisałam m jest teraz za takimi ... a i powiem Ci, że bardzo mu się podobają Twoje nowe Majeczko, nie zrozumiałaś mnie-pisałam, ze ja z szerokości 280 miałam zrobioną wysokość (moje leżą trochę na podłodze, a jeszcze trzeba zarezerwować ok. 10 cm na taśmę i 10 cm na podwinięcie zaslony). Szerokości miałam różne- w zależności od wymiarów okna. To żeśmy się dogadały Także widzisz jesteś mi potrzebna na "gwałt" A taśma przelotkowa,którą pokazywałaś u siebie- wymaga moim zdaniem wymiaru 1:2:yes: bo inaczej mogą Ci wyjść takie ślimaki... Dopytaj w eurofiranach jak będziesz. Slimaki a co to znaczy ??? Na taśmę przelotkową wystarczy 1.40 ... układa się wtedy w 6 ładnych fałd ( coś takiego jak u Karoli ) Szkoda, ze nie masz z kim zostawić malutkiej, bo będzie się tam nudziła... Obejrzyjjeszcze sobie tą kolekcję Minge- ma ładne kolorki:wiggle: Młoda zostaje w domu a ja za chwilę śmigam Zajrzę popołudniu albo wieczorkiem, może akurat Cię złapię Jesteś mi bardzo potrzebna Miłej soboty ... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 :evil: Jestem wściekła ... nosz ku@@@@@a ... Oglądałam softy ( a cholera wie czy to były softy ) i wszystkie ciemniejsze kolory miały szerokość 1.40 a Ty przecież szarość i teraz ten taupe masz w szerokości 2.80 ... więc do jasnej cho@@@@@ co jest ??? :mad: Czy oni w tych sklepach mają pojęcie o czym mówią ??? Zaczynam w to wątpić :bash: Czy Ty pamiętasz jak ten materiał był oznaczony w eurofiranach ??? Może mnie w jajo robią ??? A jeśli nie, to do diabła dlaczego tu są inne szerokości :mad: Wróciłam ze sklepu i jestem jeszcze głupsza niż byłam :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aguś-zasłona jest :eek: świetna, ja uwielbiam takie pałętające się po podłodze:yes: Z takich kryształków jak Twoje świeczniki w zeszłym roku kupiłam 2 lampiony, ale mąż strasznie je skrytykował i wystawiam tylko na Święta: http://m2.fmix.pl/fmm166/f34a5c8b000149d650ba4da4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Agusia nadrobiłam pobieżnie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif i widzę że temat świąt na tapecie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Święta/Boże Narodzenie/069.gif zasłony, świeczniki - ale będziesz miał pięknie na święta. Czekam na większą sesyjkę Udanego weekendu Cześć Agusia:bye: dzięki kochana:hug:bardzo się ciesze, ze Ci się podoba- ale co tam u mnie- u Ciebie to się dzieją cuda:o:rolleyes: i jeszcze znalazłaś czes, żeby mnie odwiedzić:wiggle:Również udanego weekendziku Ci życzę Ale miałam do nadrobienia Lecicie z tematami nie ma co Aguś przepiękne te zasłony! I jak ulał pasują do Waszego wnętrza Świeczniki bardzo eleganckie Miłego weekendu życzę Hej pysiaczku, ale dawno Cię nie było:confused: Bardzo Ci dziękuję za miłe słówka:hug:Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok? buziaki i również udane go weekendziku:hug: Hello Piękny dzień mamy prawda Prawda majeczko Jak tam prasowanko ??? Wyobraź sobie, ze nie zdążyliśmy dzisiaj powiesić zasłon:mad: Znajomi zaprosili nas na pizzę, a wcześniej zakupy, itd i się nie wyrobiliśmy. Jutro będę prasować Wczoraj potrzebowałam Twojej porady to mi net przestał łączyć :bash: Ale byłam wściekła :evil: Ojjjj to szkoda, bo ja czekałam na Ciebie:confused: Mam coraz większą ochotę na zasłony na taśmie marszczącej Tak jak pisałam m jest teraz za takimi ... a i powiem Ci, że bardzo mu się podobają Twoje nowe Co Ty powiesz? Zna się chłopak na rzeczy:lol2: Żarcik oczywiście. Moim zdaniem każde zasłony bardzo upiększają wnętrza- mój też nie był na nie za bardzo napalony, ale jak zobaczył, to oniemiał To żeśmy się dogadały Także widzisz jesteś mi potrzebna na "gwałt" Jestem już Slimaki a co to znaczy ??? Na taśmę przelotkową wystarczy 1.40 ... układa się wtedy w 6 ładnych fałd ( coś takiego jak u Karoli ) Ślimaki to takie wąskie zasłonki... Maju 140 tak, ale na jakie okno? Bo chyba jego szerokość ma tu znaczenie. Wzajemnie miłego weekendziku:hug: :evil: Jestem wściekła ... nosz ku@@@@@a ... Oglądałam softy ( a cholera wie czy to były softy ) i wszystkie ciemniejsze kolory miały szerokość 1.40 a Ty przecież szarość i teraz ten taupe masz w szerokości 2.80 ... więc do jasnej cho@@@@@ co jest ??? :mad: Czy oni w tych sklepach mają pojęcie o czym mówią ??? Zaczynam w to wątpić :bash: Czy Ty pamiętasz jak ten materiał był oznaczony w eurofiranach ??? Może mnie w jajo robią ??? A jeśli nie, to do diabła dlaczego tu są inne szerokości :mad: Wróciłam ze sklepu i jestem jeszcze głupsza niż byłam :bash: Majeczko droga, niestety każdy materiał softy występuje w różnych szerokościach. mój szary w sypialni miał 140 cm i zszywałam niestety. Natomiast ten na zasłony na dół ma szerokość 280cm. Ten mój taupe ma taki nr Softy PR. 108/17/280 Nie pamiętam dokładnie tego szarego, ale jak byłaś w sklepie to pewnie widziałaś. Mam w domu jeszcze próbkę ciemniejszego szarego Softy- też bardzo ładny, ale też tylko 140cm:mad: Niestety dobrze Ci powiedzieli w sklepie...Tóżne szerokości kolorów to wina producenta:spam: A nic innego nie znalazłaś? Aguś-zasłona jest :eek: świetna, ja uwielbiam takie pałętające się po podłodze:yes: Z takich kryształków jak Twoje świeczniki w zeszłym roku kupiłam 2 lampiony, ale mąż strasznie je skrytykował i wystawiam tylko na Święta: http://m2.fmix.pl/fmm166/f34a5c8b000149d650ba4da4 Dzięki Natalio:hug: Ja też uwielbiam takie pałętające się Piękna ta Twoja latarenka i w sumie na Święta pasuje jak ulał. Na co dzień zależy od wystroju. U mnie najbardzij pasują w sypialni:rolleyes: więc jak miną Święta, to pewnie tam je przeniosę. Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jestem A ja w tym czasie byłam u Ciebie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wyobraź sobie, ze nie zdążyliśmy dzisiaj powiesić zasłon:mad: Znajomi zaprosili nas na pizzę, a wcześniej zakupy, itd i się nie wyrobiliśmy. Jutro będę prasować Oj to szkoda :cry: Moim zdaniem każde zasłony bardzo upiększają wnętrza Prawda Ślimaki to takie wąskie zasłonki... Maju 140 tak, ale na jakie okno? Bo chyba jego szerokość ma tu znaczenie. Nasz karnisz ma 2.40 a ja nie za bardzo chcę, żeby zasłona nachodziła na okno Majeczko droga, niestety każdy materiał softy występuje w różnych szerokościach. mój szary w sypialni miał 140 cm i zszywałam niestety. Natomiast ten na zasłony na dół ma szerokość 280cm. Ten mój taupe ma taki nr Softy PR. 108/17/280 Ja patrzyłam 18, na 17 też zerkałam i wydaje mi się, że ona u nas w sklepie była oznaczona jako 140 ale głowy sobie za to nie dam uciąć Jakoś nie do końca wierzę w to co oni mówią w tym sklepie Niestety dobrze Ci powiedzieli w sklepie...Tóżne szerokości kolorów to wina producenta:spam: A żeby go ... A nic innego nie znalazłaś? Byłam w końcu z młodą więc rozumiesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nasz karnisz ma 2.40 a ja nie za bardzo chcę, żeby zasłona nachodziła na okno Jak wszystko zmierzyłaś, to ok. Ja patrzyłam 18, na 17 też zerkałam i wydaje mi się, że ona u nas w sklepie była oznaczona jako 140 ale głowy sobie za to nie dam uciąć Jakoś nie do końca wierzę w to co oni mówią w tym sklepie Nr 18 - mam próbkę w domku- jest super, ale wąski. Ja w sypialni mam tej jaśniejszy szary (tez wąski) Za to nr 17 jest na 200% w szerokości 280-wiem, bo mam:lol2: Byłam w końcu z młodą więc rozumiesz ??? Yhyyyy;) Ta kolekcja Minge też ma szerokość 140:mad: Ja nie wiem po co oni robią takie wąskie- po to żeby sztukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jak wszystko zmierzyłaś, to ok. Ok to jeśli pamiętasz to napisz mi proszę: długość swojego okna, długość karnisza, długość jednej firanki Nr 18 - mam próbkę w domku- jest super, ale wąski. Ja w sypialni mam tej jaśniejszy szary (tez wąski) Za to nr 17 jest na 200% w szerokości 280-wiem, bo mam:lol2: Nosz kurczę szkoda tej 18 bo bardzo mi się podobała :rolleyes: A jeśli bym zrobiła na taśmę to będzie za wąska To widzę, że Twoje zasłony do sypialni to z tych bardzo ekskluzywnych ... ładną kasę musiałaś na nie wywalić Yhyyyy;) Ta kolekcja Minge też ma szerokość 140:mad: Ja nie wiem po co oni robią takie wąskie- po to żeby sztukować? Podejrzewam, że na wąskie okna, przy krótkich karniszach,albo na taśmę przelotkową ... wtedy się zdadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.12.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 heyka widzę ze tu nada tematy tkaninowo - zasłonowe na tapecie Aga ja mam chyba satynę a ty/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 heyka widzę ze tu nada tematy tkaninowo - zasłonowe na tapecie Aga ja mam chyba satynę a ty/? Piękna proszę mi tu nie marudzić tylko szybciutko pisać ... jak tkanina, skąd i za ile ??? Chodzi mi o Twoją zasłonową ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ok to jeśli pamiętasz to napisz mi proszę: długość swojego okna, długość karnisza, długość jednej firanki Maju, dla przykładu- tak miałam w sypialni- szerokość okna 160cm, karnisz 220cm (chcieliśmy, żeby wystawał poza światło okna po 30 cm, na dole mam po 40cm) i szerokość zasłony 210 cm- zmarszczona do 70 cm (taśm kielichowa 1:2,5) Nosz kurczę szkoda tej 18 bo bardzo mi się podobała :rolleyes: A jeśli bym zrobiła na taśmę to będzie za wąska Możesz ją sztukować- ja tak mam:rolleyes: To widzę, że Twoje zasłony do sypialni to z tych bardzo ekskluzywnych ... ładną kasę musiałaś na nie wywalić A czemu ekskluzywnych? Cenę softy znasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts