agawi74 01.12.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 heyka widzę ze tu nada tematy tkaninowo - zasłonowe na tapecie Aga ja mam chyba satynę a ty/? Hej Karolka No właśnie ja się uporałam z zasłonami, a teraz Maja próbuje:lol2: Mój materiał to Softy- gruby i mięsisty blackout- to nie jest satyna raczej:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.12.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 czesc dziewczyny a jak te sztukowania wyglada????strasznie rzucaja sie w oczy? jadalnie masz śliczna. tkaniny dadaja smaczku, co bedzie jak walniesz jeszcze kredens??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hej Karolka No właśnie ja się uporałam z zasłonami, a teraz Maja próbuje:lol2: Mój materiał to Softy- gruby i mięsisty blackout- to nie jest satyna raczej:no: ja tam sie nie znam nawet zapomniałam co sama mam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Maju, dla przykładu- tak miałam w sypialni- szerokość okna 160cm, karnisz 220cm (chcieliśmy, żeby wystawał poza światło okna po 30 cm, na dole mam po 40cm) i szerokość zasłony 210 cm- zmarszczona do 70 cm (taśm kielichowa 1:2,5) No widzisz to u mnie jest tak ... okno 1.80 cm , karnisz 2.40, zasłona ok. 60 cm ( zależy jak ją ułożę ) czyli wychodzi nam bardzo podobnie A czemu ekskluzywnych? Cenę softy znasz;) Tak sobie żartuję Na jedno okno to OK, ale przy dwóch czy więcej to już się robi ładna sumka Powiem Wam szczerze, że ja się nie dziwię, że tyle ludzi na rynku zasłony kupuje Niestety jest to spooory wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 czesc dziewczyny a jak te sztukowania wyglada????strasznie rzucaja sie w oczy? jadalnie masz śliczna. tkaniny dadaja smaczku, co bedzie jak walniesz jeszcze kredens??? Heyka edi Sztukowanie bardziej rzuca się w oczy, jak leżą na podłodze, ale jak je się dobrze ułoży, to jest ok. Ja w sypialni nie narzekam:no: ja tam sie nie znam nawet zapomniałam co sama mam :lol2: Eeee ja pamiętam, bo dopiero co szyłam:lol2: Karolka Twoje pięknie się układają i materiał wygląda na super porządny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 No widzisz to u mnie jest tak ... okno 1.80 cm , karnisz 2.40, zasłona ok. 60 cm ( zależy jak ją ułożę ) czyli wychodzi nam bardzo podobnie Maju, proporcje mamy podobne, tylko my kupiliśmy dłuższe karnisze, bo nie chciałam zasłaniać za bardzo okna. Idziesz w dobrą stronę Tak sobie żartuję Na jedno okno to OK, ale przy dwóch czy więcej to już się robi ładna sumka Powiem Wam szczerze, że ja się nie dziwię, że tyle ludzi na rynku zasłony kupuje Niestety jest to spooory wydatek Aaaa żarcik taki:lol2: W zeszłym roku to nas więcej kosztowała narzuta z Softy niż ta jedna zasłona. Ale nie powiem teraz przy kilku oknach i 2 rolety wyjdzie ładna sumka, wyjdzie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Heyka edi Sztukowanie bardziej rzuca się w oczy, jak leżą na podłodze, ale jak je się dobrze ułoży, to jest ok. Ja w sypialni nie narzekam:no: Aguś a czy na tej taśmie, którą masz w sypialni dobrze wyglądają zasłony luźno puszczone ??? Edi hejka Ależ dawno się " nie widziałyśmy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Maju, proporcje mamy podobne, tylko my kupiliśmy dłuższe karnisze, bo nie chciałam zasłaniać za bardzo okna. W sypialni masz tyle samo co my w salonie A w salonie masz rzeczywiście ciut, ciut dłuższe Idziesz w dobrą stronę No to czemu się ze mną sprzeczasz Aaaa żarcik taki:lol2: W zeszłym roku to nas więcej kosztowała narzuta z Softy niż ta jedna zasłona. Ale nie powiem teraz przy kilku oknach i 2 rolety wyjdzie ładna sumka, wyjdzie:mad: O matko To ile ta narzuta kosztowała ??? Napisz na chwilkę, a później skasujesz ... plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aguś a czy na tej taśmie, którą masz w sypialni dobrze wyglądają zasłony luźno puszczone ??? Yhyyyy:yes: Można nie podpinać i też się fajnie układają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 W sypialni masz tyle samo co my w salonie A w salonie masz rzeczywiście ciut, ciut dłuższe :yes: No to czemu się ze mną sprzeczasz Jaaaa? http://emoty.blox.pl/resource/hide.gif Nigdy w życiu:lol2: O matko To ile ta narzuta kosztowała ??? Napisz na chwilkę, a później skasujesz ... plissss Maju rachunek za całość- narzuta i zasłona był prawie 1000zł, zasłona ok. 370-reszta narzuta:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Jaaaa? http://emoty.blox.pl/resource/hide.gif Nigdy w życiu:lol2: Grzeczna dziewczynka Maju rachunek za całość- narzuta i zasłona był prawie 1000zł, zasłona ok. 370-reszta narzuta:sick: O rzesz a czemu ta narzuta taka pierońsko droga ??? Edit: Myślałam, że zasłony Cię wyszły więcej ... jak ja to policzyłam ??? Edytowane 1 Grudnia 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 O rzesz a czemu ta narzuta taka pierońsko droga ??? Bo duża i sporo materiału na nią poszło:sick: Dodatkowo pikówka w środku no i szycie- mam częściowo szytą w romby- to jest kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.12.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 czesc Maju, dawno, dawno... na wydechu pisze bo nie mam sil wstac i poscielic...dzis wzielam sie za porzadki w kuchni, myjac kazda filizaneczke, widelczyk. takiego syfu dawno nie mialam ledwo skonczylam i jakos probuje sie podniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 czesc Maju, dawno, dawno... na wydechu pisze bo nie mam sil wstac i poscielic...dzis wzielam sie za porzadki w kuchni, myjac kazda filizaneczke, widelczyk. takiego syfu dawno nie mialam ledwo skonczylam i jakos probuje sie podniesc Biedna edi Fajnie, ze do nas zajrzałaś A jak malutka- daje popalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Myślałam, że zasłony Cię wyszły więcej ... jak ja to policzyłam ??? Nie wiem Maju, jak to liczyłaś Na tamto okno poszło ok. 4,5 m szerokości x 2,80 wys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 czesc Maju, dawno, dawno... na wydechu pisze bo nie mam sil wstac i poscielic...dzis wzielam sie za porzadki w kuchni, myjac kazda filizaneczke, widelczyk. takiego syfu dawno nie mialam ledwo skonczylam i jakos probuje sie podniesc O j to się napracowałaś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 mamma mia ... równie dobrze po chińsku mogłybyście pisać i tyle samo bym rozumiała długości, szerokości, liczby, obliczenia... .... poczekam az zmienicie tamat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nie wiem Maju, jak to liczyłaś Na tamto okno poszło ok. 4,5 m szerokości x 2,80 wys. Wiesz co Ci powiem, że teraz to ja już zupełnie głupia jestem :bash: Czyli mam rozumieć, że płaciłaś za szerokość a nie za długość ??? Wiesz o co mi chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 mamma mia ... równie dobrze po chińsku mogłybyście pisać i tyle samo bym rozumiała długości, szerokości, liczby, obliczenia... .... poczekam az zmienicie tamat Oj vesilko, ja taka mądra jestem teraz, a zanim się za to zabrałam, to byłam zieloniutka jak trawka na wiosnę W każdym razie punkt porad otwarty:D A właśnie, ja wygląda sprawa zasłon u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.12.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 mamma mia ... równie dobrze po chińsku mogłybyście pisać i tyle samo bym rozumiała długości, szerokości, liczby, obliczenia... .... poczekam az zmienicie tamat Bardzo śmieszne :P A Ty Vesi co wieszasz na okienkach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts