Beauty 03.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aga ,ja tylko potwierdzę achy i ochy!!:eek:Efekt piorunujący!!:eek: Zasłony wyszły pięknie ,,,zarówno materiał jak i długość idealnie wkomponowały się w Twoje wysublimowane wnętrza.. Od razu tak przyjemniej się z nimi zrobiło, prawda? Masz rację ,takie walające się po ziemi muszą mieć dla siebie przestrzeń .. inaczej optycznie skracają pomieszczenie..Jedynie kłopot jest przy myciu podłóg i odkurzaniu,,,ale to się da jakoś przeżyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aga ,ja tylko potwierdzę achy i ochy!!:eek:Efekt piorunujący!!:eek: Zasłony wyszły pięknie ,,,zarówno materiał jak i długość idealnie wkomponowały się w Twoje wysublimowane wnętrza.. Od razu tak przyjemniej się z nimi zrobiło, prawda? Masz rację ,takie walające się po ziemi muszą mieć dla siebie przestrzeń .. inaczej optycznie skracają pomieszczenie..Jedynie kłopot jest przy myciu podłóg i odkurzaniu,,,ale to się da jakoś przeżyć ... wchodzi w krew i to bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Widzę, że dziewczyny swoje achy i ochy napisały to i ja dorzucę swoje . Pięknnnnnnie jest . Mi też bardzo podoba się to 3 zdjątko. Pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.12.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Agus domek masz dopracowany w kazdym calu pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.12.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Cudowne te zasłony!!!!!! Pięknie pasują u Ciebie!!! W ogóle masz cudowne wnętrza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aga zasłony są idealne do Waszych wnętrz:yes: Cieszę się, ze tak myślisz Anetko Aga, piękne zasłony! Bardzo pasują do Twoich wnętrz. Ale prasowanie nie zazdroszczę I niezmiennie mnie zachwycają nogi stołu dobrane do krzeseł Aniu http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_thnx.gif:hug:Prasowanie niestety było dłuuugggieeee:sick: na szczęście do następnego razu przyjdzie mi długo poczekać Mówisz, że nóżki mam ładne:lol2: Super:wiggle: Aga - raz jeszcze dzięki !!! a co do zasłon to nic nowego nie wprowadzę - są idealne !!!! Dzięki zuza i nie ma za co:wiggle: Aga przepięknie jest z tymi zasłonami!!! U mnie wszystko ok Brak mi jakoś ostatnio czasu na muratora, ale postaram się ponadrabiać, choć święta idą, więc roboty sporo Hej pysiaczku, super, że u Ciebie wszystko w porządku:hug:i bardzo Ci dziękuję Chyba dobrze, że jeszcze nie mam w domu mebli a więc i do zasłon mi daleko.... już patrząc tylko na Twojej cudnej urody wnętrza i zasłony zaczynam mieć ból głowy, a co dopiero mówić o wyborach I jeszcze taki wybór taśm Zawsze miałam zasłony do podłogi, ale że budownictwo krzywe było do i zasłonki przy podłodze różnie wyglądały i szkoda że nie było wtedy zwyczaju takich leżących na podłodze wieszać - podobają mi się a ilość materiału na ziemi powinna być chyba proporcjonalna do wielkości pomieszczenia Za oknem biało i znowu prószy Hej Gosiu, bardzo i dziękuję ale u mnie wnętrza jeszcze nieskończone:mad: jeszcze im sporo brakuje niestety:confused: No nic, ale cieszmy się tym co już mamy i oby dalej do przodu. Krzywe blokowe podłogi- masakra:sick: chociaż podczas wylewek w domu też trzeba pilnować, bo różni wykonawcy się trafiają... U na spsadło coś w nocy, ale bałwana jesczez lepić nie można:no: Aga ,ja tylko potwierdzę achy i ochy!!:eek:Efekt piorunujący!!:eek: Zasłony wyszły pięknie ,,,zarówno materiał jak i długość idealnie wkomponowały się w Twoje wysublimowane wnętrza.. Od razu tak przyjemniej się z nimi zrobiło, prawda? Masz rację ,takie walające się po ziemi muszą mieć dla siebie przestrzeń .. inaczej optycznie skracają pomieszczenie..Jedynie kłopot jest przy myciu podłóg i odkurzaniu,,,ale to się da jakoś przeżyć ... Dzięki Beatko Masz rację, wnętrze od razu zrobiło się przytulniejsze- jest tp bardzo fajne, szczególnie zimą To odkurzanie i mycie trzeba przeboleć- w końcu czego się nie robi dla urody... wnętrz tym razem:lol2: wchodzi w krew i to bardzo szybko Ooo tak Widzę, że dziewczyny swoje achy i ochy napisały to i ja dorzucę swoje . Pięknnnnnnie jest . Mi też bardzo podoba się to 3 zdjątko. Pozdrawiam poniedziałkowo Hej Dailo, dziękuję kochana:hug: i również pozdrawiam- udanego tygodnia:wiggle: Agus domek masz dopracowany w kazdym calu pieknie! No coś Ty Kasiu :hug:Nawet nie wiesz ile jeszcze brakuje:mad: Cudowne te zasłony!!!!!! Pięknie pasują u Ciebie!!! W ogóle masz cudowne wnętrza:yes: Hej yuczko, witamy po latach:hug:Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.12.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Mamma mia, Aga jak Ty masz pięknie, elegancko.... Nawet nie brakuję mi kredensu czy bufetu.... I ten ceglasty słup... Śliiiiiicccccznie. Bardzo mi się podoba, a Twoja krawcowa szyje tylko dla Warszawianek, czy dla peryferii też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Pięknie Aguś, PIĘKNIE I ELEGANCKO .... mi te braki w umeblowaniu nie przeszkadzają, jest tak przestronnie kochana pokazałabyś te swoje salony za dnia i z dalszej perspektywy, coś i mi sie zdaje, że szczeny z podłogi nie poniosę już wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aguś boziu dajesz mi nadzieję że i u mnie kiedyś tak będzie Przepiękny ten Twój salon..........wszystko dograne, dopracowane. Buziaki wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Agus powoli i wszystko bedzie skonczone juz teraz Twoj dom bardzoooo mi sie podoba i te "braki" umeblowania mi nie przeszkadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitka43 03.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Agawi jestem fanką Twoich wnętrz od bardzo dawna, zachwyca mnie u Ciebie wszystko. Teraz właśnie zabieram się za remont łazienki i oczywiście inspirując się u Ciebie chciałabym skorzystać z oferty firmy deftrans. Powiedz mi tylko czy Ty kupowałaś u nich umywalkę i jakiej wtedy firmy dopasowałaś sedes? Mój mąż twierdzi, że każda firma ma armaturę w innym odcieniu bieli i będziemy mieli problem z dopasowaniem.Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że pozwolisz mi się nadal inspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Mamma mia, Aga jak Ty masz pięknie, elegancko.... Nawet nie brakuję mi kredensu czy bufetu.... I ten ceglasty słup... Śliiiiiicccccznie. Bardzo mi się podoba, a Twoja krawcowa szyje tylko dla Warszawianek, czy dla peryferii też? Dzięki Natalko:hug:A mnie kredensu brakuje:mad: Pozbyłabym się części zastawy stołowej z kuchni:rolleyes: Muszę zacząć poważnie jego szukać... Kochana moja krawcowa, jest z drugiego końca PL i szyje dal wszystkich. Jeżeli tylko jesteś zainteresowana, to daj mi znać, a wyślę Ci namiary:wiggle:Polecam tą babkę, bo jest niesamowicie rzetelna i fachowa. Buziaki:bye: Pięknie Aguś, PIĘKNIE I ELEGANCKO .... mi te braki w umeblowaniu nie przeszkadzają, jest tak przestronnie kochana pokazałabyś te swoje salony za dnia i z dalszej perspektywy, coś i mi sie zdaje, że szczeny z podłogi nie poniosę już wtedy Vesilko, dziękuję kochana:hug:Nawet nie wiesz, jak miło jest czytać takie rzeczy, tym bardziej, że jeszcze sporo zostało do zrobienia. Dążę do tego, żeby domek miał duszę i był klimatyczny:rolleyes: Będzie jeszcze okazja do fotek, obiecuję. W salonie też jeszcze nie wszystko jest tak jak należy:confused: Aguś boziu dajesz mi nadzieję że i u mnie kiedyś tak będzie Przepiękny ten Twój salon..........wszystko dograne, dopracowane. Buziaki wieczorne zostawiam Aguś, ale u Ciebie właśnie robi się pięknie, a na Święta to już będzie zupełny odlot:rolleyes: Jeszcze nam nie raz szczęki opadną oglądając Twoje wnętrza:o Dobrej nocki:hug: Agus powoli i wszystko bedzie skonczone juz teraz Twoj dom bardzoooo mi sie podoba i te "braki" umeblowania mi nie przeszkadzaja Dzięki Kasieńko:hug:Masz rację, baza już jest- teraz trochę dodatków, galeryjek i jakoś to będzie:rolleyes: Agawi jestem fanką Twoich wnętrz od bardzo dawna, zachwyca mnie u Ciebie wszystko. Teraz właśnie zabieram się za remont łazienki i oczywiście inspirując się u Ciebie chciałabym skorzystać z oferty firmy deftrans. Powiedz mi tylko czy Ty kupowałaś u nich umywalkę i jakiej wtedy firmy dopasowałaś sedes? Mój mąż twierdzi, że każda firma ma armaturę w innym odcieniu bieli i będziemy mieli problem z dopasowaniem. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że pozwolisz mi się nadal inspirować Kitko kłaniam się http://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gif i witam serdecznie:welcome: bardzo dziękuję za tyle miłych słów:wiggle: i bardzo się cieszę, ze się ujawniłaś... Tak, to prawda- meble w łazienkach mam firmy Deftrans, ale i umywalkę i sedes mam włoskiej firmy Hatria, seria Shirley- istnieją różne wielkości i można dopasować umywalkę z szafką. http://www.hatria.com/en/hatria/articles/shirley-washbasin-120?aid=77&catid=4 Twój mąż ma rację- może być inny odcień jak pomieszasz firmy, ale z drugiej strony jeżeli stoją od siebie odpowiednio daleko, to różnica nie będzie widoczna. Deftrans w kompletach daje tureckie umywalki, dlatego ja zrezygnowałam i wybrałam włoską. Na szczęście można było dopasować Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zapomniałam Was poczęstować- weekendowe Brownie- palce lizać http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-532500.gif http://images46.fotosik.pl/1879/dcd76ef488e9a04bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ależ pyszności z samego rana. Lecę po kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.12.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Kusicielka:P a przepis na brownie jest, hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Kusicielka:P a przepis na brownie jest, hmmm? KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif, ale ciacho!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aleś smaka narobiła, palce lizać...http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/b040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Piję sobie kawkę to zabieram kawałeczek dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.12.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wow ciasto wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts