bogumil 04.12.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aga...ja tak w biegu, bo wróciłam już do pracy i ....nie wiem jak się nazywam nawet!!!!SALON prze-cu-dny!!!!! Zasłony świetnie się wpasowały....elegancko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ależ pyszności z samego rana. Lecę po kawę Kusicielka:P a przepis na brownie jest, hmmm? KLIK http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif, ale ciacho!!!!! Aleś smaka narobiła, palce lizać...http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/b040.gif Piję sobie kawkę to zabieram kawałeczek dla siebie Wow ciasto wygląda rewelacyjnie Hej dziewczynki Ania, Anetko, Martusia, Sylwia, Daila, pysiaczek-bardzo dziękuję :hug:i częstujcie się do woli:wiggle: Tak, tak przepis jest już u mnie w stopce. Buziole:bye: Aga...ja tak w biegu, bo wróciłam już do pracy i ....nie wiem jak się nazywam nawet!!!! SALON prze-cu-dny!!!!! Zasłony świetnie się wpasowały....elegancko!!!!! Hej Beatko dzięki kochana:hug: Oszczędzaj się po chorobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aga, pewnie że chcę namiar. Czyli krawcowa jest bliżej mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aga, co ja tu mam napisać, żeby nie powtarzać po wszystkich? Może tak: bella tassuti Bardzo, bardzo pasują te zasłony do całego wnętrza. Dodają elegancji. Ja lubię, jak się kładą na podłodze. U mnie w sypialni i zasłony i delikatna mgiełka cieniutkiej firany też ścielą się po podłodze niczym mgła. Ale odkurzanie w tym miejscu, to...oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 cześć Aga jestem i ja Nie nadrobię, nie ma szans ale postaram się zaglądac w miarę na bieżąco Z niezmierną przyjemnościa skorzystam z Twoich przepisów. Na pierwszy ogień poleci (jutro) ten amerykański zakalec. I jeśli mi on nie wyjdzie jak większośc moich wypieków zresztą (czy zakalec może nie wyjść? ) to się chyba powieszę .... Dam znać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Trzy strony ochów i achów w pełni zasłużone Piękne masz mieszkanko i wszystko takie dopasowane Zasłony ślicznie dopełniły wnętrze... no i w końcu widać ciut więcej salonów A ja w weekendzik też wcinałam brownie na imprezce u koleżanki a jutro zamierzam zrobić babeczki z Twojego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Agus na swieta robie sernik z Twojego przepisu, a do tego babeczki plus 3 moje ciacha i mam nadzieje ze wystarczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aga, pewnie że chcę namiar. Czyli krawcowa jest bliżej mnie? Kurczę Natalio, zupełnie nie kojarzę skąd Ty jesteś- przepraszamhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/poster_oops.gif Zaraz wyślę Ci namiar, to sama ocenisz;) Aga, co ja tu mam napisać, żeby nie powtarzać po wszystkich? Może tak: bella tassuti Bardzo, bardzo pasują te zasłony do całego wnętrza. Dodają elegancji. Ja lubię, jak się kładą na podłodze. U mnie w sypialni i zasłony i delikatna mgiełka cieniutkiej firany też ścielą się po podłodze niczym mgła. Ale odkurzanie w tym miejscu, to...oj tam Hej Toluś, a Ty gdzie zniknęłaś? Fajnie, ze się odnalazłaś Dziękuję Ci bardzo za te zachwyty i to po włosku:rolleyes: Takie leżące są bardzo romantyczne, prawda? Co tam odkurzanie:p cześć Aga jestem i ja Nie nadrobię, nie ma szans ale postaram się zaglądac w miarę na bieżąco Z niezmierną przyjemnościa skorzystam z Twoich przepisów. Na pierwszy ogień poleci (jutro) ten amerykański zakalec. I jeśli mi on nie wyjdzie jak większośc moich wypieków zresztą (czy zakalec może nie wyjść? ) to się chyba powieszę .... Dam znać jutro Witam serdecznie pinacoladę w moich skromnych progach:welcome:Pewnie, ze nie nadrobisz, nawet nie próbuj:lol2: Tak samo jak ja u Ciebie:no: Zapraszam jak najczęściej w każdym razie:rolleyes: A zakalec, no jak ma się nie udać? Uda Ci się, uda i w dodatku będzie pyszny:wiggle:Pochwal się koniecznie:bye: Trzy strony ochów i achów w pełni zasłużone Piękne masz mieszkanko i wszystko takie dopasowane Zasłony ślicznie dopełniły wnętrze... no i w końcu widać ciut więcej salonów A ja w weekendzik też wcinałam brownie na imprezce u koleżanki a jutro zamierzam zrobić babeczki z Twojego przepisu Heyka Two:wiggle: Dzięki bardzo kochana:hug:Zaczynam mieć tremę, jak tak wszystkie pieczecie z moich przepisów http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_chinrub.gif żeby tylko potem nie było http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_guillotine.gif Agus na swieta robie sernik z Twojego przepisu, a do tego babeczki plus 3 moje ciacha i mam nadzieje ze wystarczy:rolleyes: Hej Kasiu, bardzo się cieszę:wiggle:Sernik, babeczki + 3 ciacha powinny w zupełności wystarczyćhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-601144.gif Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 O to wczoraj wszystkie chyba czytaliśmy Twoje przepisy, bo ja też i już mam pomysł na ciacho na niedzielę do kawki . Fajne te przepisy bo chociaż nie skomplikowane, oprócz tortów rzecz jasna, ja ich nie umie piec a i piekarnik mój się nie nadaje do pieczenia biszkoptów bo z jednej strony za bardzo przypieka i muszę ciasto przekręcać, ale ja se kupię kiedyś nowy to może spróbuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 05.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Agawi a stolarz od stołu to z jakiego rejonu ? Jakie wymiary ma stół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.12.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aga,przepiękne zasłony!!!!Co ja mówię - wspaniały stół, krzesła!!!! (bo dawno mnie nie było) - piorunujące, bardzo włoskie wrażenie, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 HELLO Szukałaś chwost do swojej zasłony ??? Ja muszę znaleźć jakieś do swojej ... tylko w jakim kolorze ??? Widziałaś gdzieś ładne szare ??? Widziałam teraz piękne, proste, białe chwosty ... ale mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 O to wczoraj wszystkie chyba czytaliśmy Twoje przepisy, bo ja też i już mam pomysł na ciacho na niedzielę do kawki . Fajne te przepisy bo chociaż nie skomplikowane, oprócz tortów rzecz jasna, ja ich nie umie piec a i piekarnik mój się nie nadaje do pieczenia biszkoptów bo z jednej strony za bardzo przypieka i muszę ciasto przekręcać, ale ja se kupię kiedyś nowy to może spróbuję . Dailo trzymam kciuki za wypieki:wiggle:Torty to nic trudnego, ale ja nie przepadam ani za ich pieczeniem ani jedzeniem:no:m Miłego popołudnia:bye: Agawi a stolarz od stołu to z jakiego rejonu ? Jakie wymiary ma stół ? Joanno, stół ma wymiary 220x110cm+ dwie wkładki po 50 cm szerokości. Stolarz jest z okolicy Poznania, ale nie wiem czy mogę dać Ci namiar. Musiałabym spytać o pozwolenie osobę, od której sama go dostałam. Aga, przepiękne zasłony!!!! Co ja mówię - wspaniały stół, krzesła!!!! (bo dawno mnie nie było) - piorunujące, bardzo włoskie wrażenie, wiesz? Hej Aniu, dzięki kochana:hug:Poprawiłaś mi humorek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 HELLO Szukałaś chwost do swojej zasłony ??? Ja muszę znaleźć jakieś do swojej ... tylko w jakim kolorze ??? Widziałaś gdzieś ładne szare ??? Widziałam teraz piękne, proste, białe chwosty ... ale mi się podobały Hej Maju ja tylko na chwilkę, bo zaraz wychodzę..... Swoje szare kupowałam w Leroy- bywają tam bardzo ładne okazy:rolleyes:ale często brakuje im towaru:P Zobacz sobie ich sklep wysyłkowy- można zamówić http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?q=chwost Ja na razie swoich nie podpinam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.12.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Hej Maju ja tylko na chwilkę, bo zaraz wychodzę..... Swoje szare kupowałam w Leroy- bywają tam bardzo ładne okazy:rolleyes:ale często brakuje im towaru:P Zobacz sobie ich sklep wysyłkowy- można zamówić http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?q=chwost Ja na razie swoich nie podpinam:no: Ja też myślałam żeby nie podpinać, ale chyba się jednak skuszę ... a to wszystko przez Ciebie ( czytaj: przez Twoje zasłony w sypialni ) Na sklepie wysyłkowym leura to ja często siedzę , jak chcę sprawdzić czy w ogóle mam tam poco jechać Ale na chwosty nie patrzyłam ... ja bym chciała proste, skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A co Ci zawiniły moje zasłonki Majeczko Jak chcesz proste to szukaj bez koralików i innych pierdółek. Ja mam właśnie dość skromne. W sypialni musiałam podpiąć. Na dole w salonie raczej też będę musiała, ale się z tym nie palę. Nie mam teraz czasu szukać haczyków, chwostów- chyba nie zdążę już przed Świętami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.12.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aguś - My Wrocławianie, my.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 05.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Poznań to troszkę daleko Ale stół jest piękny , te nogi .... Aga pięknie masz dopracowane wnętrza:) Jeśli możesz to napisz na pv ile płaciłaś za stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aga - błagam luknij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Aguś - My Wrocławianie, my.... Aaaa Wrocław:rolleyes: Matko kochana Natalio- teraz mi się przypomniała, że nie wysłałam Ci privka:spam: już nadrabiam:wiggle:Przepraszam:hug: Poznań to troszkę daleko Ale stół jest piękny , te nogi .... Aga pięknie masz dopracowane wnętrza:) Jeśli możesz to napisz na pv ile płaciłaś za stół. Dzięki Joasiu:wiggle:Oczywiście wyślę Ci privka:) Aga - błagam luknij do mnie Lecę, już lecę zuzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts