Juszczakówka 25.02.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 W stylu angielskim są naprawdę piękne, takie tajemnicze i zapraszające na mały odpoczynek....Śliczne....a te kule bukszpanowe bajeczne muszę takie kupić {kiedyś} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 26.02.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 yokasta ma sporo racji, ale patrząc na ogród angielski bez tych budowli "starożytnych" atrakcji od razu sie odpoczywa... ten spokój... harmonia... elegancja...łatwo się zakochać. Mnie zawsze humor się poprawia, kiedy patrzę na fotki z ogrodami angielskimi czy szkockimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 26.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Tajemniczy ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Mają w sobie coś sielskiego, mieszczańskiego, starego i nowoczesnego jednocześnie i chyba dlatego tak się podobają. I chyba to zdanie yokasty najtrafniej podsumowuje angielskie ogrody i nie tylko... Pomieszkiwałam swego czasu w Anglii podczas nauki w jednej z językowych szkół na południu i zwiedziłam przeróżne zakątki z pięknymi ogrodami włącznie... I właśnie to co mnie urzekło to nie Londyńskie zabytki, tylko małe miasteczka z niesamowitą przyrodą, która sama się kłania... Dla mnie Anglia była zawsze magiczna i tajemnicza i ja zawsze świetnie się tam czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wreszcie dotarliśmy dzisiaj do sklepu z antykami/starociami, który poleciła mi zuzanka Ze sklepu wyniosłabym co najmniej połowę rzeczy:D-na razie z powodu obecności lubego:yes: -poprzestałam na kilku drobiazgach- kupiliśmy 2 kinkiety do górnego holu, piękny, podłogowy mosiężny świecznik oraz podstawę drewnianej lampy. Foty będą jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Myslałam, że fotki będą od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) Przepiękne te ogrody! Ach, gdzie ta wiosna! Ja też pomału myslę o moim ogrodzie. Do naszego domu wprowadzamy się (mam na dzieję ) na lato. Ogród musimy zrobić w sumie od podstaw. Zaczniemy od trawnika, resztę pomalutku będziemy aranżować. Marzy mi ogrod w takim stylu, jak na zdjęciu ze drewnianymi stopniami. A wracając do tematu lamp: buszując w poszukiwaniu oświetlenia do mojego domku, trafiłam na fajny sklep. Może coś Was zainspiruje.. http://www.topstylowe.pl/?p=194&o=tamara_rt1d-z-_rt1d_kandel_lampy_klasyczne Edytowane 27 Lutego 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.02.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 PROSIMY o zdjęcia zakupów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 A czemu jutro? Trzymasz nas w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No właśnie czemu , chyba wiem ....piękna pogoda , spacerek jakaś dobra kawusia, buzia do słonka iiiiii wieczorkiem mogą być zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) Przepiękne te ogrody! Ach, gdzie ta wiosna! Ja też pomału myslę o moim ogrodzie. Do naszego domu wprowadzamy się (mam na dzieję ) na lato. Ogród musimy zrobić w sumie od podstaw. Zaczniemy od trawnika, resztę pomalutku będziemy aranżować. Marzy mi ogrod w takim stylu, jak na zdjęciu ze drewnianymi stopniami. A wracając do tematu lamp: buszując w poszukiwaniu oświetlenia do mojego domku, trafiłam na fajny sklep. Może coś Was zainspiruje.. http://www.topstylowe.pl/?p=194&o=tamara_rt1d-z-_rt1d_kandel_lampy_klasyczne aga_domatorka- my też ogród będziemy tworzyć prawie od podstaw:yes: Małe podwaliny były jesienią w zeszłym roku, ale to kropla w morzu potrzeb:( Link do lamp fajny- zastanawiałam się właśnie dokładnie nad takim zwisem nad schody jakiś czas temu... Edytowane 27 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Monia, Beauty, Ania, Juszczakówka- dziewczynki wczoraj byłam padnięta, dzisiaj też mało czasu jak to w niedzielę Andżelika ma racją- piękna pogoda to nas pognało na spacerek, obiadek i.... dzień zleciał Zaraz cyknę te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cykaj, cykaj te foty bo umieramy z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Uwaga, uwaga- oto i zdjęcia wczorajszych zakupów Podstawa lampki drewnianej ok. 60cm. http://img690.imageshack.us/img690/6811/dsc02300o.jpg Kinkiety- typowo flamandzki wzór, można je wyłączać oddzielnie sznureczkiem http://img59.imageshack.us/img59/254/dsc02302o.jpg http://img638.imageshack.us/img638/1523/dsc02301sx.jpg I świecznik, który ma ok. 70 cm i lwie łapy. Nie wiem jeszcze gdzie stanie- idealnie pasuje przy mojej retro wannie:yes: http://img707.imageshack.us/img707/3699/dsc02305y.jpg http://img717.imageshack.us/img717/8950/dsc02307q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No, pięknie Świecznik czadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No, pięknie Świecznik czadowy Dzięki Aniu-ja jak widać nadal jestem wierna swojej stylistyce i kolorom Właśnie byłam u Ciebie i oglądałam nowe inspiracje i stoliczki kawowe- muszę pomyśleć co Ci doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Udane zakupy kinkieciki mam takie dwa pojedyncze i dwa podwójne to chyba nie muszę pisać ,że bardzo w moim stylu i że mi się podobają a co do 70 cm świecznika to już nic nie napiszę.... no może tylko, że piękny.....a lampa czyli podstawa cudo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dzięki Andżeliko- pojechałam tam w sumie po kinkiety na górę i zwis nad schody. Zwisu nie znalazłam, ale za to inne rzeczy tak Następna dostawa towaru w połowie marca, może poproszę wlaściciela to się rozejrzy nad czymś nad schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dobra myśl, tylko będziesz musiała bardzo dokładnie wytłumaczyć o co Ci chodzi ( a nóż uda mu się znaleźć ) a gdzie to dokładnie byłaś za tymi zdobyczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts