pendrak 06.12.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Znowu mi się zaległości porobiły, ale do jadalni się wreszcie doczołgałam i oczywiście jak zwykle kojący duszę i oczy widok, fajnie pasują do tych wnętrz te zasłony. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.12.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 dzięki Aguś za namiar:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mikołaja zostawiam http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/014.gif ło matko jakie ciacho http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif - dawno nie chciałam zjeść monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Czesc Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Znowu mi się zaległości porobiły, ale do jadalni się wreszcie doczołgałam i oczywiście jak zwykle kojący duszę i oczy widok, fajnie pasują do tych wnętrz te zasłony. . Pendraczku, super,, że się doczołgałaś U mnie ostatnio tez krucho z czasem... dzięki Aguś za namiar:hug: Natalio bardzo proszę:hug:Nie mialam czasu odpowiedzieć Ci na privka- nadrobię wieczorkiem... Mikołaja zostawiam http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/014.gif ło matko jakie ciacho http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif - dawno nie chciałam zjeść monitora Dzięki Aguś za Mikołajka:hug:Dzięki Tobie go nie przegapiłam:lol2: A ciacho mam nadzieję, ze zrobisz już własnoręcznie w nowym piekarniku... Czesc Agus Hej Kasiulka:hug:Szykujesz się do przyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No! Dotarłam Zasłony piękne, eleganckie A najpiękniejszy kolor - bardzo, bardzo mi się podoba Obfoć koniecznie w świetle dziennym Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.12.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Agus szykuje sie do wyjazdu ale narazie tylko w pracy przez to ze nie bedzie mnie miesiac i zapowiedzialam ze nie wlacze irlandzkiego telefonu w Pl (a polskiego numeru nie maja w pracy ) musze zrobic milion rzeczy ale miesiac sobie odpoczne od kompa i wszystkiego na forum tez mnie nie bedzie;) musze jeszcze kupic kilka ostatnich prezentow, wyslac paczke w poniedzialek, a w niedziele moj Synio ma Mikolaja i impreze w szkole i musze tez tam byc:rolleyes: w czwartek bylam na przedstawieniu swiatecznym Synka dobrze ze zrobili o 20.30 to bez problemu bylam ja i maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No! Dotarłam Zasłony piękne, eleganckie A najpiękniejszy kolor - bardzo, bardzo mi się podoba Obfoć koniecznie w świetle dziennym Pozdrówki! Dzięęęęęęki Dropko:wiggle:Doceniam, tym bardziej, ze wiem, ze to nie Twój styl:D Zdjęcia jeszcze będą, czekam na rolety i zrobię małą sesyjkę. Miłego wieczoru:bye: Agus szykuje sie do wyjazdu ale narazie tylko w pracy przez to ze nie bedzie mnie miesiac i zapowiedzialam ze nie wlacze irlandzkiego telefonu w Pl (a polskiego numeru nie maja w pracy ) musze zrobic milion rzeczy ale miesiac sobie odpoczne od kompa i wszystkiego na forum tez mnie nie bedzie;) musze jeszcze kupic kilka ostatnich prezentow, wyslac paczke w poniedzialek, a w niedziele moj Synio ma Mikolaja i impreze w szkole i musze tez tam byc:rolleyes: w czwartek bylam na przedstawieniu swiatecznym Synka dobrze ze zrobili o 20.30 to bez problemu bylam ja i maz Hej Kasiu, no rozumiem, ze praca i praca, ale za to będziesz miała aż miesiąc wolnego:jawdrop:Super:wiggle: Przedstawienie na pewno sie udało, co??? Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Dziewczynki, sorki, ze ostatnio zaniedbałam Wasze wątki, ale jak zwykle zwalam to na brak czasu:bash: Postaram się nadrobić wszystko jak najszybciej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.12.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aguś czyżby znowu nawał pracy? - Oby nie , a jak tak to nie na długo Idą Święta, więc musisz mieć dużo czasu na przystrojenie salonu i pokazanie go nam w świetle dziennym z przeróżnych perspektyw Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Hej Kasiu, no rozumiem, ze praca i praca, ale za to będziesz miała aż miesiąc wolnego:jawdrop:Super:wiggle: Przedstawienie na pewno sie udało, co??? Buziaki:hug: Agus potrzebuje tego miesiaca na odpoczynek bardzo:rolleyes: ostatnie kilka miesiecy bylam za bardzo zajeta praca, kursem, domem itp i czuje zmeczenie:sleep: ale jeszcze sroda i czwartek mi zostalo Przedstawienie rewelacyjne Mieszko nie mial w ogole tremy i tak dawal czadu tanczyl jak spiewali piosenki ruszal glowa i robil gitare jak by byl na koncercie:rolleyes: zero zmeczenia, a przeciez o tej godzinie to On juz zawsze spi a na koniec pani Dyrektor szkoly podziekowala za wystep wychowawczyni i powiedziala ze nie bardzo widziala wystep poniewaz caly czas patrzyla na Mieszka:jawdrop: ze jeszcze nie widziala zeby dziecko tak swobodnie sie zachowywalo w czasie wystepu:rolleyes: i ze gratuluje Rodzicom takiego Synka tutaj kazala nam wstac:o i dostalismy brawa i gratulacje:jawdrop: jeszcze na drugi dzien Rodzice mi gratulowali Teraz czekam na cd chcialabym wziasc plytke do Polski zeby Dziadkowie sobie zobaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kasia.. już ktoś z rodzinki wie, że przyjeżdżacie????? Czy niespodzianka do końca i zapukacie do drzwi??? Gratulacje dla Mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kasia gratuluję utalentowanego synka:) Ależ musieliście być dumni z niego:rolleyes: Agulka oporządzaj się szybciutko w pracy przed świątecznie, bo już czekam na focie wypieków , coby sobie wpaść na kawkę i popróbować (tzn. oko nacieszyć i się poślinić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Arniko, Martusbardzo dziekuje za gratulacje dumna jestem z Miesia ogromnie W Pl o naszym przyjezdzie wie tylko moj brat poniewaz przyjezdza po nas na lotnisko pozostala Rodzinka moja i meza nic nie wie i dowie sie jak wejdziemy do domu Mieszkowi powiemy jutro wieczorem zeby mogl w czwartek sie pozegnac z przyjaciolmi w klasie i bedzie mial zakaz dzwonienia w czwartek do Babci ale wszyscy beda w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Arniko, Martusbardzo dziekuje za gratulacje dumna jestem z Miesia ogromnie W Pl o naszym przyjezdzie wie tylko moj brat poniewaz przyjezdza po nas na lotnisko pozostala Rodzinka moja i meza nic nie wie i dowie sie jak wejdziemy do domu Mieszkowi powiemy jutro wieczorem zeby mogl w czwartek sie pozegnac z przyjaciolmi w klasie i bedzie mial zakaz dzwonienia w czwartek do Babci ale wszyscy beda w szoku Az mi dreszcze przeszły Przepiękny niezapomniany prezent świąteczny zrobicie rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Zgadzam sie tym bardziej ze naprawde sie nie spodziewaja bo nie bylismy na Boze Narodzenie od 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kasiu to już dziś życzę niezapomnianych wrażeń... To dopiero niespodzianka i największy prezent na święta dla Was wszystkich W której części Pl mieszkacie? A Mieszkowi powiedz, jak będzie do szkoły juz wychodził, bo jak się przejmie to nie będzie dzieciak mógł spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.12.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ajajaj piękne zasłony - takie jak lubię ( znaczy się lejące materiały ) i kolor przecudny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 W Pl mieszkamy na podkarpaciu ale od ponad 9 lat tutaj. Te swieta napewno beda niezapomniane mam jeszcze jedna Babcie wiec kazdy dzien z Nia spedzony jest dla mnie szczegolny.... Mieszko juz od kilku dni mowi o tym ze chcialby zobaczyc taki duzy snieg, a tutaj nie ma nic zamowilam sanki i maja byc w sobote u Babci a my bedziemy w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts