mmajeczkaa 12.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Aguś Chyba trochę mnie tu nie było Ja po prośbie Możesz mi napisać ile Twoja krawcowa bierze za metr obszycia zasłony ??? Nie żebym chciała chciała u niej szyć, tak z ciekawości pytam;) Uciekam może jutro znajdę chwile czasu coby zaległości forumowe nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Agus my nie chcemy zostal na stale tutaj i tego jestesmy pewni na 100% ale jezeli nie wrocimy do wrzesnia 2014 to wrocimy dopiero jak Mieszko skonczy szkole i nie oplaca nam sie placic kasy za wynajem jak mozna pomyslec o swoim domu tutaj Dzisiaj to ja mialam tak pechowy dzien jak chyba jeszcze nigdy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Aguś Chyba trochę mnie tu nie było Ja po prośbie Możesz mi napisać ile Twoja krawcowa bierze za metr obszycia zasłony ??? Nie żebym chciała chciała u niej szyć, tak z ciekawości pytam;) Uciekam może jutro znajdę chwile czasu coby zaległości forumowe nadrobić Hej Majeczko:hug: no super, że się odezwałaś, bo już się martwiłam:confused: Kochana zaraz wyślę Ci privka, ale obawiam się, ze takich szczegółów nie pamiętam... Nie ma problemu- jak chcesz, to mogę Ci dać na miar na swoją krawcową, z tym, że ona w tym roku już nic Ci nie uszyje. Jest zawalona robotą i boi się zawalić resztę zleceń. Wpadaj jutro KONIECZNIE:bye: Agus my nie chcemy zostal na stale tutaj i tego jestesmy pewni na 100% ale jezeli nie wrocimy do wrzesnia 2014 to wrocimy dopiero jak Mieszko skonczy szkole i nie oplaca nam sie placic kasy za wynajem jak mozna pomyslec o swoim domu tutaj To fajnie Kasiu, ze w ogóle myślicie o powrocie. Tylko, żeby później dziecko chciało... bo z obserwacjo znajomych wiem, ze potem już się nie wraca... Dzisiaj to ja mialam tak pechowy dzien jak chyba jeszcze nigdy:bash: A co się stało kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zobaczymy co przyniesie przyszlosc:rolleyes: Co do pecha... zaczelo sie od tego plecaka, pozniej za pozno zapisalam do lekarza Mieszka (nie wiem jakim cudem pomylilam godzine jak konczy szkole) ale na szczescie znam lekarza i przyjal nas zaraz po szkole nastepnie zniknely dokumenty nad ktorymi siedzialam ostatni miesiac:bash: sekretarka je gdzies wziela ale nie wie gdzie:bash: ja stwierdzilam ze nie mam zamiaru robic tego jutro wiec niech sobie je wyczaruja, ja zaczynam URLOP!!!!! Pozniej poszlam po kase z chorobowego meza na ktora czekamy 6 tygodni (maz byl pierwszy raz na chorobowym od przyjazdu do Ire) i oczywiscie nie bylo:bash: a ja spedzilam prawie 2 godziny na rozmowie w 4 okienkach (wysylali mnie do kolejnego w momencie jak tylko mowilam o co chodzi:bash:) wracam tam jutro:bash: ale juz z zamiarem zalatwienia sprawy raz na zawsze u nich lub niestety bede musiala napisac skarge na ich biuro do Dublina nie lubie takich sytuacji... Na rozladowanie napiecia (glowa mi malo nie strzelila) poszlam kupic sobie plaszcz i zostawilam go.... gdzies:rolleyes: za cho...re nie wiem gdzie:bash: ech.... dobrze ze juz koniec dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 O rany Kasiu, ale miałaś dzień Z tym chorobowym, to myślałam, ze tylko u nas takie cuda, ale jak widzę nie... Skargę napisz koniecznie- co oni sobie myślą? Sekretarce jak nie znajdzie dokumentów należy się zwolnienie lub co najmniej nagana:evil: Płaszcza szkoda.... bo jak zostawiłaś go gdzieś na zewnątrz to pewnie ktoś już go zabrał... A może u tego lekarza, co? Kasiu trzymam kciuki, żeby wszystko się jutro pozytywnie wyjaśniło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dzwonilam do przychodni ale tam nie ma nie wiem gdzie jest... nie moge sobie przypomniec Sekretarka miala mi do powiedzenia tylko sorry:bash: jak poszlam na rozmowe z szefem po Jego pytaniu co teraz powiedzialam: - Coz ja mam do powiedzenia tylko tyle - sorry to juz nie moj problem. Ja to zrobilam, On widzial, a ze ta pie....na paniusia zgubila:bash: to mnie nie obchodzi.... zobacze po urlopie jak sie to skonczy... Najlepsze jest to ze te dokumenty byly wydrukowane i w folderze na kompie, nie ma NIC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kasiu, nie rozumiem, jak ta lala mogła dokumenty zgubić? Co wyniosła je do pubu, czy co? A nie masz kopii w kompie? Może się ten płaszczyk jeszcze znajdzie:rolleyes: Musiałaś być strasznie zdenerwowana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Niestety nie mam bo mi padl dysk kilka dni temu i wielu rzeczy nie odzyskal informatyk a Ona miala zrobic kopie dla mnie i dla szefa... to zrobila ale co innego... ja dzisiaj to bylam tak zdenerwowana ze pierwszy raz w zyciu mialam ochote ja tak opie.....c ze by mi chyba slow zabraklo:mad: na szczescie szybko wyszlam z biura... Uciekam spac.... jutro kolejne sprawy do zalatwienia.... milych snow Agus Jeszcze taka mala uwaga... teraz to ja bede robila tysiac kopii na swojego prywatnego laptopa, na kompa meza, na cd i gdzie sie jeszcze da A ten moj dysk padl jak boyfriend tej paniusi go naprawial... miala go oddac naszemu informatykowi ale chciala zareklamowac chlopaka Jak tak sobie teraz mysle to ja na miejscu szefa bym ja zwolnila... nie mozna tolerowac takiego zachowania.... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2012 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kasiu, to niezłe ziółko z tej panny:offtopic: Faktycznie, powinna wylecieć. Kochana ja Ci radzę zakup sobie dysk zewnętrzny- jest nieduży i zmieścisz go w każdej torebce:) Wszystko z łatwością sobie przegrasz i będziesz miała zawsze przy sobie. Nie denerwuj się już na noc i wypocznij sobie. Kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witaj agawi Tu znowu nocne Polaków rozmowy... Jak przygotowania świąteczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Agus dzisiaj dowiedzialam sie ze ta sekretarka to jest Rodzina partnerki szefa wiec pewnie nic Jej nie zrobia Ja w tej firmie pracuje od kilku miesiecy i nie wiedzialam o tym Coz mi zostala jeszcze godzinka w biurze i bye bye. Wczoraj szef napisalm mi wiadomosc ze On to zalatwi:rolleyes: Mam dzisiaj super samopoczucie i nic mi go nie zepsuje Wychowawczyni Mieszka zalatwila mi cd z wystepu bo wiedziala ze dzisiaj Miesio jest ostatni dzien Moj Synek napisal kartki wychowawczyni i drugiej Pani ktora pomaga wychowawcy narysowal obrazki i wczoraj za swoje kieszonkowe kupil 2 bukieciki kwiatkow:o dla Pan:o to byl Jego pomysl wiec stwierdzilam z mezem ze nie bedziemy mu zabraniac:rolleyes: Bede jeszcze wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.12.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kasia, ale miałaś dzień Prawo Murphy'ego jak nic Cześć Aguś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Halo Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.12.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jak tam przedświąteczny nastrój Agawi? Kasia, to masakra jakaś, normalnie prawo serii, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja wole to prawo serii wczoraj, a nie jutro rano jak bedziemy leciec samolotem do Pl:o Agus, Kochana do zobaczenia za miesiac zostawiam swiateczne zyczenia http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Jest taki zmierzch wśród grudniowych, szarych dni, kiedy w noc gwiazdka lśni. Wigilii czas każe nam u stołu stać, łamać opłatek, razem trwać. A kiedy już ta pierwsza z gwiazd zaświeci nam spoza chmur, dzieje się cud co w każdym z nas umie zburzyć jego własny mur. Wesolych Swiat Agus dla Ciebie i Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witaj agawi Tu znowu nocne Polaków rozmowy... Jak przygotowania świąteczne ? Heyka Amtluś, jak zdrówko? Noce już coraz mniej aktualne- starzejemy się czy co? Święta na razie leżą i kwiczą- a Wigilia u nas:jawdrop: Trza się zabrać do roboty wreszczie:bash: Agus dzisiaj dowiedzialam sie ze ta sekretarka to jest Rodzina partnerki szefa wiec pewnie nic Jej nie zrobia Ja w tej firmie pracuje od kilku miesiecy i nie wiedzialam o tym Coz mi zostala jeszcze godzinka w biurze i bye bye. Wczoraj szef napisalm mi wiadomosc ze On to zalatwi:rolleyes: Mam dzisiaj super samopoczucie i nic mi go nie zepsuje Wychowawczyni Mieszka zalatwila mi cd z wystepu bo wiedziala ze dzisiaj Miesio jest ostatni dzien Moj Synek napisal kartki wychowawczyni i drugiej Pani ktora pomaga wychowawcy narysowal obrazki i wczoraj za swoje kieszonkowe kupil 2 bukieciki kwiatkow:o dla Pan:o to byl Jego pomysl wiec stwierdzilam z mezem ze nie bedziemy mu zabraniac:rolleyes: Bede jeszcze wieczorkiem Hej Kasiu, no to wszystko wyjaśnia- tak coś czułam, ze to jest jakaś protegowana:spam: Widzę, że Twój Mieszko wyrasta na prawdziwego gentelmana :wiggle:Brawo:) Rodzinka na pewno się bardzo ucieszy z cd:rolleyes:Chyba się jednak minęłyśmy... szkoda:confused: Kasia, ale miałaś dzień Prawo Murphy'ego jak nic Cześć Aguś! Hej Dropko Halo Aguś Ciao Aniu Jak tam przedświąteczny nastrój Agawi? Kasia, to masakra jakaś, normalnie prawo serii, Hej pendraczku, nastrój jest, tylko chęci do pracy brak;) A dzisiaj otrzymałam przesyłkę bombek na drucikach do wianków, więc czas najwyższy wziąć się do tej cepelii:D A jak u Ciebie? Ja wole to prawo serii wczoraj, a nie jutro rano jak bedziemy leciec samolotem do Pl:o Agus, Kochana do zobaczenia za miesiac zostawiam swiateczne zyczenia http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Jest taki zmierzch wśród grudniowych, szarych dni, kiedy w noc gwiazdka lśni. Wigilii czas każe nam u stołu stać, łamać opłatek, razem trwać. A kiedy już ta pierwsza z gwiazd zaświeci nam spoza chmur, dzieje się cud co w każdym z nas umie zburzyć jego własny mur. Wesolych Swiat Agus dla Ciebie i Rodzinki Kasieńko kochana bardzo Ci dziękuję za cudowne życznia:hug: Ja również życzę Kasiu Tobie i całej Twojej Rodzince cudownych, magicznych, bardzo rodzinnych i snieżnych Świąt Bożegonarodzenia oraz góry prezentów:hug:http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/christmas-carols-smiley-emoticon.gif Jestem pewna, że to będą wyjątkowe Święta dla Was i długo zostaną w Waszej pamięci... Kasiu, życzę Wam również szczęśliwej podróży- u nas zimno, bo -10C i to w centrum:o Do zobaczenia:bye:http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/big-merry-christmas-smiley-emoticon.gif Edytowane 13 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.12.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej Aga, wpadam, czytam na bieżąco, ale nic sensownego nie mam do gadaniau was mróz, a u nas mróz i śnieg i ślisko jak na lodzie, a rano już widziałam auto w krzakach obok drogi, biedaki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej vesilko, ja też czytam, ale mało piszę bo czasu brak:bash: Ślizgawica na drodze jest bardzo uciążliwa i niebezpieczna. Szczególnie trzeba uważać na bocznych drogach, bo główne są posypane. Na Święta ma być podobno odwilż Zaraz pokażę Wam bombeczki do wianków i kawałek rolety:wiggle: Przyszły dzisiaj, ale są zwinięte- luby zamontuje w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.12.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej! Wiedziałam kiedy przyjść ..może na fotki się załapię !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2012 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej! Wiedziałam kiedy przyjść ..może na fotki się załapię !! Hej Beatko, a ja się wzięłam za odwiedzanie wątków i zupełnie zapomniałam o tych zdjęciach:lol2: Za dużo nie zobaczysz, bo roleta jest zwinięta- nie chciałam przy niej majstrować na podłodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts