agawi74 14.12.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Fotka bombecek na drucikach... tym sposobem już wiecie jaka będzie kolorystyka wianków. No może jeszcze coś tam dodam:)W rzeczywistości te żółtawe bombki mają piękny kolor miedzi... http://images41.fotosik.pl/1878/54a8866ad4840235med.jpg i... kawałeczka rolety. Wybaczcie, w weekend będzie więcej:rolleyes: http://images41.fotosik.pl/1878/61511cc9628cfe55med.jpg http://images44.fotosik.pl/531/f2d86f6b984c5493med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.12.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No nareszcie ...myślałam ,że się już nie doczekam ,bo oczy mi się kleją ... Ale warto było się pomęczyć ,by zobaczyć tak cudne rolety :o Od razu salon zyska na piękności!!Fajnie to sobie obmyśliłaś ... Jestem uspokojona i teraz mogę iść lulu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2012 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzięki Beatko, ale ta roleta jest do kuchni:) W pozostałych oknach są zasłony i wystarczy. Nie mogę ich bardziej zasłaniać, bo byłoby za ciemno. Druga taka sama roleta idzie do gabinetu, ale najpierw trzeba urządzić gabinet:bash: Dobrej nocki i dzięki za odwiedzinki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2012 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Noooo... roletka już mi się podoba:lol:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Prześliczny kolor i tkanina:jawdrop: Aga przez Ciebie wymienię zasłony , a teraz jeszcze rolety rzymskie Przestanę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.12.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 :D:Dacha ,gapa ze mnie .. do salonu tez pasują ....są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aguś piękna ta roletka A bombecki urocze Kiedy robisz wianek? Pozdrawiam serdecznie w ten mroźny piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 agawi, już jest weekend - pokazuj, pokazuj, pokazuj... Zajawka rolet wygląda obiecująco (u mnie znowu szaro-grafitowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Noooo... roletka już mi się podoba:lol:! Ha, wiedziałam rasiu:lol: Prześliczny kolor i tkanina:jawdrop: Aga przez Ciebie wymienię zasłony , a teraz jeszcze rolety rzymskie Przestanę tu zaglądać Dzięki Martuś:hug:Nic mi tam nie wymieniaj, bo tez masz śliczne, no chyba, ze te zasłony na bardziej glamour I tak masz jeden z najpiękniejszych domków na forum:P :D:Dacha ,gapa ze mnie .. do salonu tez pasują ....są śliczne Nic nie szkodzi Beatko tyle tych wątków, ze każdemu może się pomylić Dzięki:wiggle: Aguś piękna ta roletka A bombecki urocze Kiedy robisz wianek? Pozdrawiam serdecznie w ten mroźny piątek! Hej pysiu Dzięki bardzo:wiggle:wianki robię lada dzień, lada dzień Muszę wymyślić jeszcze menu, bo okazało się, że to u nas jest Wigilia:o:o Miłego weekendu, u nas coraz mniej mroźno:bye: agawi, już jest weekend - pokazuj, pokazuj, pokazuj... Zajawka rolet wygląda obiecująco (u mnie znowu szaro-grafitowe) Hi, hi cwaniara- pisałam o sobocie lub niedzieli:P Amtluś, bo rolety są szaro-grafitowe:lol2: tym razem komp Cię nie okłamał Zdrowiej kochana:hug: Edytowane 14 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Żeby nie było, ze u nas w centrum najcieplej, to pokazuję- jest biało, mgliście i mroźno (na szczęście coraz mniej) Miłego weekendu dla wszystkich http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/snowman/smileys-snowman-186934.gif postaram się Was jutro poodwiedzać, bo dzisiaj już opadłam z sił http://images39.fotosik.pl/1876/4c6cc7289edd9d64med.jpg http://images48.fotosik.pl/531/7c31ff194e4b86d3med.jpg http://images48.fotosik.pl/531/ed8367257b07975dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.12.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Heyk ale jestem ciekawa twojego wianka no i roletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aga - piekna kolorystyka rolety Juz sie nie moge doczekać jak pokażesz w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aga!!!! RO-LE-TY!!!! RO-LE-TY!!!!!!!! Znaczy, zdjęcia chcemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.12.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aguś witam po przerwie. Mało mnie teraz bo po pierwsze awaria lapka na szczęście tylko do wymiany klawiatura , a po drugie M już w domu , więc teraz to się dzieje . Roletka nawet taka złożona piękna zapewne cudnie będzie wyglądać na oknie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 No piękna zima U nas od wczoraj wszystko się topi i teraz jest brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.12.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 AGUŚ gdzie jeeeeeesteś ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Przyjdę wieczorem ... jak Cię nie będzie to się zapłaczę :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 AGUŚ gdzie jeeeeeesteś ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Przyjdę wieczorem ... jak Cię nie będzie to się zapłaczę :cry: :cry: :cry: Miałam przyjść później ale nie dam rady zmykam do łóżka ciut odpocząć, mam już dość dzisiejszego dnia :sick: Chciałam spytać, Ty masz wszywaną taśmę w zasłonę od samego brzegu ( chodzi mi o górę, nie o boki ) ??? Nie miałaś zostawianych tam żadnych wolnych centymetrów ( ech mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi ) ??? A w ogóle to nie wiem czy taśma, którą wybrałam to nie ta sama co Ty masz, dopiero dzisiaj się zorientowałam jak patrzyłam na Twoje zasłony ... Mam nadzieję, że się nie pogniewasz Mamy teraz taką nieciekawą sytuację w rodzinie, że już wszystkiego mi się odechciało ... i tych zasłon ( myślałam, że już dam sobie z nimi spokój,ale m mnie zmobilizował ) i tych świąt ... chwilowo nic mnie nie cieszy Muszę się jutro ogarnąć i coś zacząć w końcu działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.12.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aga - piekna kolorystyka rolety Juz sie nie moge doczekać jak pokażesz w pełnej krasie Hej Kinia roleta zawisła, ale zabijecie mnie bo nie zrobiłam dzisiaj foty- nie miałam sił... Cały prawie weekend nas nie było, ten montaż też na wariata. Najważniejsze, że roletka jest śliczna i jutro będą foty-obiecuję Heyka ale jestem ciekawa twojego wianka no i roletki Hej Karolka, po roletki zapraszam jutro. Jak się ma Twój maluszek? Aga!!!! RO-LE-TY!!!! RO-LE-TY!!!!!!!! Znaczy, zdjęcia chcemy!!! Aniu, czytaj wyżej- JUTRO,JUTRO Aguś witam po przerwie. Mało mnie teraz bo po pierwsze awaria lapka na szczęście tylko do wymiany klawiatura , a po drugie M już w domu , więc teraz to się dzieje . Roletka nawet taka złożona piękna zapewne cudnie będzie wyglądać na oknie. Pozdrawiam Hej Daila, super, że już jesteś. Właśnie tak się zastanawiałam gdzie znikłaś? Na szczęście to tylko kopputer:D Super, że mąz już w domku:yes: Miłego poniedziałku:hug: No piękna zima U nas od wczoraj wszystko się topi i teraz jest brzydko Hej pysiu, u nas deszcze padał cały weekend:mad: Jak zwykle Święta będą bez śniegu:spam: AGUŚ gdzie jeeeeeesteś ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Przyjdę wieczorem ... jak Cię nie będzie to się zapłaczę :cry: :cry: :cry: Miałam przyjść później ale nie dam rady zmykam do łóżka ciut odpocząć, mam już dość dzisiejszego dnia :sick: Chciałam spytać, Ty masz wszywaną taśmę w zasłonę od samego brzegu ( chodzi mi o górę, nie o boki ) ??? Nie miałaś zostawianych tam żadnych wolnych centymetrów ( ech mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi ) ??? A w ogóle to nie wiem czy taśma, którą wybrałam to nie ta sama co Ty masz, dopiero dzisiaj się zorientowałam jak patrzyłam na Twoje zasłony ... Mam nadzieję, że się nie pogniewasz Mamy teraz taką nieciekawą sytuację w rodzinie, że już wszystkiego mi się odechciało ... i tych zasłon ( myślałam, że już dam sobie z nimi spokój,ale m mnie zmobilizował ) i tych świąt ... chwilowo nic mnie nie cieszy Muszę się jutro ogarnąć i coś zacząć w końcu działać Hej Majeczko co to za smutaski?:( mam nadzieję, ze wszystko wróci do normy:hug: Sorki, ale nie mogłam wcześniej- zresztą ja w weekend rzdko zasiadam w ciągu dnie przed kopmuter... W sprawie zasłon, to dobrze, że ich nie odwlekasz- niczego by to nie zmieniło, a sprawa będzie załatwiona. Kochana, nie ma najmnjejszego problemu, jeżeli masz tą samą taśmę- cieszę się, zę Ci się spodobałaa:D Maju głowa do góry- musi być dobrze:hug: Mam nadzieję, że jutro się jakoś złapiemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.12.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dobrego dnia przyszłam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 A ja się dzisiaj też przyczaiłam na roletki i wianek , a tu.....nic z tego dzisiaj:)pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts