mmajeczkaa 17.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aguś przepraszam, że ja tak tu u Ciebie jak u siebie Tak sobie zdałam sprawę, że Tobie może o inną fałdkę chodziło, aj się tu sierota produkuję :lol2: W każdym razie mam ( CHYBA ) taką samą taśmę i wszyje ją tak jak piszesz 4,5 centymetrów od górnej krawędzi mam nadzieję, że będzie dobrze, bo jak nie, to ... :mad: Boziu już czasami mnie wkurza ta moja perfekcyjność ... czy ja zawsze wszystko od początku do końca muszę mieć idealne ??? ( choć nie wszystko takie mam :lol2: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.12.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Maju, moja taśma jest ołówkowa z naprzemienną malutką górą (całość ma 15 cm) Nie mogę wstawić fotki- to ta pierwsza taśma od góry na drugim zdjęciu taśm, które wkleiłam-pamiętasz?? Pamiętam To jednak moja taśma nie jest taka sama Moja owszem marszczy się naprzemiennie, ale fałdy naprzemienne są takiej samej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Pamiętam To jednak moja taśma nie jest taka sama Moja owszem marszczy się naprzemiennie, ale fałdy naprzemienne są takiej samej długości Maju, czyli Ty masz po prostu naprzemienną. Ja też ją chciałam, ale nie mieli dostępnej 1:2,5:( Naprzemienna bardzo mi się podoba:D Kochana, za nic nie przepraszaj:hug:czuj się jak u siebie. Ja na jakiś czas spada, zajrzę później z fotkami:yes: Paaaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.12.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Hej pysiaczku, fotka będzie wieczorkiem- dopiero przyszłam i zaraz muszę coś zjeść, bo mnie aż skręca:stirthepot: Nic nie jadłam od śniadania... Będzie znowu padać??? ale śnieg czy deszcz? Aguś no ponoć śnieg No pewnie jedz spokojnie a dopiero później nam tu pokazuj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Maju, czyli Ty masz po prostu naprzemienną. Ja też ją chciałam, ale nie mieli dostępnej 1:2,5:( Naprzemienna bardzo mi się podoba:D Ufff to dobrze, że taśma jest OK ... bo już się zaczęłam martwić Taśma, jako taśma sama w sobie bardzo mi się spodobała i dlatego ją wzięłam ... akurat była 1:2,5 czyli idealnie taka jaką chciałam Aguś to jeszcze powiedz mi kochana czy uważasz, że ta taśma będzie dobrze wyglądać wszyta 5 centymetrów od górnej krawędzi Chodzi oto, że górna fałda będzie wtedy dłuższa niż dolna ... ale to chyba nie przeszkadza ... Kochana, za nic nie przepraszaj:hug:czuj się jak u siebie. Ja na jakiś czas spada, zajrzę później z fotkami:yes: Paaaaa:bye: Ja już chałupę ogarnęłam ... i nawet się już wykąpałam i zmykam do łóżka ... a co Potrzebuje dzisiaj takiej chwili wytchnienia Chyba zajrzę dopiero jutro rano poczytać co mi odpisałaś i obejrzeć zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ja podczytuję , ale fotek brak:sick: Przyjdę jak fotki będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To ja wieczorkiem na zdjęcia wpadnę Smacznego! Hej Aniu, wieczorkiem net odmówił mi współpracy całkowicie:mad: dlatego fot nie było. Wstałam bladym świtem i zaraz wrzucę Aguś no ponoć śnieg No pewnie jedz spokojnie a dopiero później nam tu pokazuj fotki To super, że śnieg pysiu. U nas padało całą noc i znowu jesteśmy zasypani. Ale wolę to niż deszcz.... Miłego dzionka:hug: Aguś to jeszcze powiedz mi kochana czy uważasz, że ta taśma będzie dobrze wyglądać wszyta 5 centymetrów od górnej krawędzi Chodzi oto, że górna fałda będzie wtedy dłuższa niż dolna ... ale to chyba nie przeszkadza ... Majeczko, tą fotkę, którą wstawiłaś przesłała mi moja krawcowa- jest to firanka z taśmą naprzemienną właśnie i jak możesz sama zobaczyć jest wszyta poniżej górnej krawędzi. Moim zdaniem wyłącznie tak się wszywa ten rodzaj taśmy, więc się nie obawiaj:D No sama zobacz- wyraźnie widać linię szycia... Jeżeli wysokości wyjdą różnie, to też nic nie szkodzi. Moja ma właśnie różne i wygląda dobrze. http://images43.fotosik.pl/1638/241d26719ece5bdemed.jpg Mam nadzieję, ze odpoczęłaś sobie:hug: Ja podczytuję , ale fotek brak:sick: Przyjdę jak fotki będą.... Hej Arniczko, już wstawiam-dzięki za poczekania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Bardzo proszę srylion ujęć roletki Moim zdaniem jej kolorek świetnie komponuje się z brązami na frontach i oknie- jak myślicie? http://images45.fotosik.pl/1659/6cbaf481ded603e1med.jpg http://images43.fotosik.pl/1673/fa9180ee135a2324med.jpg http://images46.fotosik.pl/1894/a6cfe5ab75902148med.jpg http://images38.fotosik.pl/1885/e52b9a6d0afdb453med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Łaaaaaaałłł Jakie super roletki, o kolorkach nie wspomnę... super Naprawdę baaaardzo fajne. Aga czy Ty masz taki porządek na co dzień czy tak do zdjęcia posprzątałaś...? No i przyszłam, bo zdjęcia wstawiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Super roletka! I paski, i kolory - podoba mi się Oddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Łaaaaaaałłł Jakie super roletki, o kolorkach nie wspomnę... super Naprawdę baaaardzo fajne. Aga czy Ty masz taki porządek na co dzień czy tak do zdjęcia posprzątałaś...? No i przyszłam, bo zdjęcia wstawiłaś... Dzięęęęki Arniczko Ja mam porządek w kuchni? Jak gotuję to mam większy rozgardiasz, natomiast zwykle na blatach za wiele nie trzymam, bo nie lubię. Niczego specjalnie nie sprzątałam:p Super roletka! I paski, i kolory - podoba mi się Oddawaj A nie oddam:p Moja Ci ona, tylko moja:lol2: Jeszcze jedna taka sama czeka na gabinet:yes: Miłego dnia dziewczynki:hug: Ja wrócę później i Was poodwiedzam, paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A nie oddam:p Moja Ci ona, tylko moja:lol2: Jeszcze jedna taka sama czeka na gabinet:yes: ŁAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś roletka by bardziej u mnie pasowała:lol2: poprzytulać się przyszłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Majeczko, tą fotkę, którą wstawiłaś przesłała mi moja krawcowa- jest to firanka z taśmą naprzemienną właśnie i jak możesz sama zobaczyć jest wszyta poniżej górnej krawędzi. Moim zdaniem wyłącznie tak się wszywa ten rodzaj taśmy, więc się nie obawiaj:D No sama zobacz- wyraźnie widać linię szycia... Jeżeli wysokości wyjdą różnie, to też nic nie szkodzi. Moja ma właśnie różne i wygląda dobrze. Decyzja podjęta Taśma będzie wszyta 5cm od krawędzi zasłony I koniec kropka, bo już mam dość myślenia o tym Chyba doktorat z tej dziedziny napisze Mam nadzieję, ze odpoczęłaś sobie:hug: Trochę na pewno ... ale jakoś spać nie mogłam Aguś jak sytuacja pogodowa ??? Mój m pojechał rano do Wawy i dzwonił, że stolica zasypana, a u nas tylko ciut, ciut przybielone Ja dziś w domku Pewnie powinnam się wziąć za jakąś robotę, ale nie chce mi się jak ... w sumie co by tu robić, może najlepiej nic Dom mam zawsze wysprzątany, więc porządków wielkich nie mam Muszę tylko okna oblecieć z zewnątrz, bo ten choler** deszcz je uciapał Wczoraj już zamarynowałam mięsko, dzisiaj zrobię śledzie ... a u Ciebie jak tam menu wigilijne ??? Napisz co robisz pysznego ??? Aaaaa zapomniałam napisać, że cudna roletka :rolleyes: Edytowane 18 Grudnia 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dawno jakoś nie widziałam Twojej cudnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.12.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś roletka wygląda świetnie Naprawdę pasuje do tych Twoich brązów A porządeczek masz ekstra. Też bym tak chciała mieć na co dzień Ja tam za śniegiem mocno nie przepadam, więc cieszę się, że póki co nas to ominęło tym bardziej, że u nas tak nasypało w zeszłym tygodniu i do tej pory leży jeszcze co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Roleta na święta na oknie, to to co uszczęśliwi każdą kobietę \ Już widać, jaka będzie funkcjonalna... A jak w dzień po zasłonięciu całkowitym - tłumi światło, czy całkowicie zaciemnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 18.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 O widzę, że już roletka sobie wisi we właściwym miejscu i bardzo jej tam do twarzy . Pięknie Aga wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.12.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 hej aga zazsłony wyszły Ci poprostu cudne, przepiękne, czy to jest taki złoty beżyk? roleta równie pięknabuziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.12.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś ,roletka wygląda rewelacyjnie!prawda ,że tuneliki na zewnątrz robią wrażenie? Wszystko ze sobą fantastycznie współgra no i najbardziej zazdraszczam sterylności w kuchni...zawsze tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts