agawi74 27.02.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Namiar mam od zuzanki. Ten sklep jest w Milanówku pod Wawą, a drugi w Starych Babicach. Myślę, że masz trochę daleko, niestety Ale co ja mówię- Ty w Krakowie na pewno znajdziesz dużo ładniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Tak w Krakowie.... tylko nie mam kiedy się wyrwać ( i też nie tak całkiem blisko 80 km, ale też nie tak daleko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Tak w Krakowie.... tylko nie mam kiedy się wyrwać ( i też nie tak całkiem blisko 80 km, ale też nie tak daleko ) Kochana, ja do Milanówka mam ok. 50km, więc niewiele mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Lubię ten wzór kinkietów, podobnie jak lampy - pająki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Lubię ten wzór kinkietów, podobnie jak lampy - pająki To chyba nawet ta sama rodzinka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.02.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Piękne zakupy ... świecznik jak najbardziej pasuje do Twojej wanny. Zazdroszczę(ale tak pozytywnie) ,że Ci się udało takie fajne rzeczy kupić ,a mnie dzisiaj znowu umknął bardzo ładny żyrandol na allegro.Nie mam szczęścia......:(A tak na przyszłość ,to Męża do tego sklepu nie zabieraj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dzięki Beatko- no rzeczywiście chciałam zwis nad schody, a wyszło, jak wyszło... Po chwili namysłu doszłam do wniosku, że wszędzie powinnam chodzić sama bo w tym sklepie jest cała masa fajnych rzeczy... Byłam mile zaskoczona. Idę zobaczyć do Ciebie co tam z tym żyrandolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.02.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja już wiem z autopsji ,że aby coś kupić , to trzeba na zakupy wybrać się samej , bo z M to ja nigdy niczego nie kupię ,bo mnie tak skołuje ,że już sama nie wiem czego chcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja już wiem z autopsji ,że aby coś kupić , to trzeba na zakupy wybrać się samej , bo z M to ja nigdy niczego nie kupię ,bo mnie tak skołuje ,że już sama nie wiem czego chcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.02.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 :goodnight:Dobrej nocki Ci życzę ,uciekam do łóżeczka ,bo dzisiaj się strasznie wynudziłam i coś oczka mi się kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 PAPAPAPA do jutra http://emoty.blox.pl/resource/7_11_4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 To chyba nawet ta sama rodzinka jest Nawet na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Agawi, polowanie zakupowe bardzo udane. Ale ja wrócę do tematu ogrodu...oczywiście, oczywiście Wczoraj obejrzałam w TV pierwszy odcinek z cyklu "W 80 ogrodów dookoła świata". Wczorajszy odcinek był o ogrodach Europy północnej. Ogrody Francji, Anglii, Belgii, Holandii i Norwegii. Siedziałam zauroczona, z zachwytem w oczach. Już wiem jaka jest podróż moich marzeń. I taką od wczoraj zaczynam planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dzień dobry Doberek- piękny dzień dzisiaj mamyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też odlądałam tylko było o ogrodach w Hollywood i też bajeczne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Agawi, polowanie zakupowe bardzo udane. Ale ja wrócę do tematu ogrodu...oczywiście, oczywiście Wczoraj obejrzałam w TV pierwszy odcinek z cyklu "W 80 ogrodów dookoła świata". Wczorajszy odcinek był o ogrodach Europy północnej. Ogrody Francji, Anglii, Belgii, Holandii i Norwegii. Siedziałam zauroczona, z zachwytem w oczach. Już wiem jaka jest podróż moich marzeń. I taką od wczoraj zaczynam planować Dzięki Tolu Niestety nie widziałam programu, muszę sprawdzić o której dokładnie jest i zdążyć w przyszły weekend Nie dziwię Ci się, że byłaś zauroczona- już sobie wyobrażam te ogrody... Nie mogę za dużo takich programów oglądać, bo mi zupełnie przejdzie ochota na mój ogródek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też odlądałam tylko było o ogrodach w Hollywood i też bajeczne..... Całe Hollywood jest bajeczne, więc ogrody pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nie mogę za dużo takich programów oglądać, bo mi zupełnie przejdzie ochota na mój ogródek... Nieee..., to tylko rusza naszą wyobraźnię i pomaga w tworzeniu swojego, wyjątkowego ogrodu. To jak z wnętrzami, tylko ścian nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 o, a ja oglądam namiętnie programy na Domo i Maję w ogrodzie, ale tego W 80 ogrodów dookoła świata nie widziałam... ależ narobiłyście smaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts