illusjon 08.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Agawi, Rozglądam się za lampami do Twojej biblioteki, ale nie pamiętam czy w chromie czy mosiądzu mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.01.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Aguś dzięki za namiar na czajniczek ale chyba jednak poszukamy czegoś tańszego Podoba mi się też np.DeLonghi Brillante i nawet znalazłam go w atrakcyjnej cenie - choć wiem, że na forum budził skrajne emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Choć też miałam chrapkę na DeLonghi, ale okazał się za drogi jak dla nas. Kupiliśmy sobie wczoraj Kenwooda - o takiego fajna metalowa puszka. Kolory do wyboru jeszcze czerwony i biały Chyba będzie Ci taki pasował. Zapłaciłam 245 w EuroAgd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O, czajnik Ładny design, nieprawdaż? I coś się zaczyna dziać w gabinecie Super! Ja, mimo niewielkich wymiarów pomieszczenia, poszłabym w ciemne biurko. Uwielbiam klimat ciemnych gabinetów z biblioteką pełną książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Fajny czajnik:wiggle:Ja nie cierpię dotykowych telefonów, brrrrrrrr gabinet.....będzie się działo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aga, a tak jeszcze nieśmiało zapytam Co Ty tak z samego rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aga, u mnie z smsami nie mam problemu z pisaniem, tylko jak używam polskich literek to strasznie mało treści w jednym smsie mogę napisać? Zawsze używałam polskich znaków i nigdy nie mialam tego problemu, a z tym telefonem to mnie wkurza:sick: Taaaak? Pierwsze słyszę yuczko, że polskie znaki mają coś wspólnego z pojemnością... A może to wina ustawień? Musze to sprawdzić u siebie, dzięki za info:wiggle: Agawi, Rozglądam się za lampami do Twojej biblioteki, ale nie pamiętam czy w chromie czy mosiądzu mają być Dzięki Illusjon za zainteresowanie:hug: odpowiedziałam już u Ciebie. Raczej chrom;) Aguś dzięki za namiar na czajniczek ale chyba jednak poszukamy czegoś tańszego Podoba mi się też np.DeLonghi Brillante i nawet znalazłam go w atrakcyjnej cenie - choć wiem, że na forum budził skrajne emocje Pysiaczku nie ma sprawy, rozumiem. Na pewno znajdziesz jakiś ciekawy zamiennik. Nad tym Brillante też się zastanawiałam, ale stwierdziłam, ze w mojej kuchni lepiej będzie wyglądać ten Vintage. U Ciebie powinien bardziej pasować. A jaki chcesz kolor- biel czy czerń? Choć też miałam chrapkę na DeLonghi, ale okazał się za drogi jak dla nas. Kupiliśmy sobie wczoraj Kenwooda - o takiego fajna metalowa puszka. Kolory do wyboru jeszcze czerwony i biały Chyba będzie Ci taki pasował. Zapłaciłam 245 w EuroAgd Potwierdzam Gosiu- też je widziałam na żywo i są bardzo ładne. I te kolory:o. W sieci można je znaleźć jeszcze taniej:rolleyes: O, czajnik Ładny design, nieprawdaż? I coś się zaczyna dziać w gabinecie Super! Ja, mimo niewielkich wymiarów pomieszczenia, poszłabym w ciemne biurko. Uwielbiam klimat ciemnych gabinetów z biblioteką pełną książek. Ładny Aniu, ładny:lol2:I nie taki głośny, jak się obawiałam:no: Mówisz, że biurko ciemne? Na pewno ciemne wygląda szlachetniej... Może zrobię bibliotekę jasną, a biurko ciemne, ha? Fajny czajnik:wiggle: Ja nie cierpię dotykowych telefonów, brrrrrrrr gabinet.....będzie się działo;) Anetko, dzięki:wiggle:Ja też za dotykowymi nie przepadam, ale wyobraź sobie, ze jak poszłam do salonu, to innych prawie już nie ma:o Te hybrydy- czyli dotykowy z klawiaturą się strasznie psują i nie miałam wyjścia... Miłego dzionka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dzieńdoberek z rana Fajnie Cię widzieć w tych godzinach Masz pomysł na bibliotekę? Brillante będę miała ja, ale u Ciebie faktycznie by nie pasował, ten który wybrałaś jest w twojej kuchni idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dzieńdoberek z rana Fajnie Cię widzieć w tych godzinach Masz pomysł na bibliotekę? Brillante będę miała ja, ale u Ciebie faktycznie by nie pasował, ten który wybrałaś jest w twojej kuchni idealny Hej Martusia ostatnio tylko o tej godzinie mam czas:sick: Projekt biblioteki już kiedyś wstawiałam, muszę odszukać. Twoją widziałam i masz przepiękną Też bym chciała zrobić z drabiną, ale ze względu na kurz chyba zdecydujemy się na przeszklenie witryn. Wtedy drabina odpada... U Ciebie z kolei Brillante pasuje idealnie-:Ddobrze, ze jest taki wybór na rynku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Przeszklone witryny baardzo mi się podobają, a poza tym są praktyczne:rolleyes: Nasza biblioteka była kupiona pod wpływem chwili, spodobało mi to, że jest taka akurat jak na naszą kolekcję książek No i ta drabina przeważyła decyzję Jakimś cudem też nie trzeba jej tak często przecierać, może dlatego że tam teraz nie przebywamy (brak biurka) , natomiast z czarnej szafki rtv kurz można wycierać codziennie , ale tu już duże przyciąganie ma telewizor Mi się osobiście, z tych przeszklonych bardzo podoba biblioteka darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Marta nie żałuj, bo bibliotekę masz z******ą Masz rację w sprawie tego kurzu, im rzadziej się w pomieszczeniu przebywa, tym jest go mniej. Nasz będzie właśnie w stylu darcy. Taka klasyczna, jak to u mnie. O, znalazłam stary projekt http://images38.fotosik.pl/1452/0e97128f56a8516cmed.jpg Ma z niego wyjść coś takiego...http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif http://images46.fotosik.pl/1419/d23c7ffd080b3dabmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Boska:o Bardzo podobna też do mojej tyle, że bez przeszkleń i szuflad, których mi brakuje muszę przyznać Plus to biureczko, ala sekretarzyk będzie miodzio A zmieścisz coś, jeszcze oprócz biblioteki i biurka, np. jakiś fotelik do poczytania? Ja jeszcze szukam krzesła do biurka, ale to już jak biurko kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Noooo Twoja jest też w sumie w tym stylu, boska:wiggle: Ja mam fisia na punkcie szuflad, bo wiem, ze są mega praktyczne dlatego robimy Może jakiś fotelik się też zmieści... Za to kompletnie nie wiem jakie krzesło dać do biurka...? Może coś takiego w naturalnej skórze? http://images37.fotosik.pl/1919/dcb7fce92ee62f3amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dziewczyny, fantastyczne będziecie mieć te gabineciki, ja tez coś w podobnym stylu chciałam u siebie urządzić, tylko na razie gabinet u mnie musi trochę poczekać na swe właściwe przeznaczenie;) Ale już wiem od kogo będę czerpać inspiracje w swoim czasie (nie pierwszy raz zresztą) Taaaak? Pierwsze słyszę yuczko, że polskie znaki mają coś wspólnego z pojemnością... A może to wina ustawień? Musze to sprawdzić u siebie, dzięki za info:wiggle: No sprawdź kochana jak możesz, bo szewskiej pasji z tym dostaję. Kiedyś sprawdzałam dokładnie ile to znaków zabiera i jak używałąm tylko bez polskich napisałam sms z jakąś tam maksymalną liczbą znaków (pod koniec pojemności wiadomości pokazuje mi, ze mogę jeszcze wstawić np. 17... ) i jak miałam już tylko 1 znak, wstawiłam polską literkę i automatycznie przekonwertowało mi na 3sms:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dziewczyny, fantastyczne będziecie mieć te gabineciki, ja tez coś w podobnym stylu chciałam u siebie urządzić, tylko na razie gabinet u mnie musi trochę poczekać na swe właściwe przeznaczenie;) Ale już wiem od kogo będę czerpać inspiracje w swoim czasie (nie pierwszy raz zresztą) Czy mój będzie fantastyczny, to się okaże yuczko:rolleyes: Bo Marta juz ma fantastyczną biblioteke i fotel:rolleyes: Ciekawe co Ty wymyślisz w swoim... No sprawdź kochana jak możesz, bo szewskiej pasji z tym dostaję. Kiedyś sprawdzałam dokładnie ile to znaków zabiera i jak używałąm tylko bez polskich napisałam sms z jakąś tam maksymalną liczbą znaków (pod koniec pojemności wiadomości pokazuje mi, ze mogę jeszcze wstawić np. 17... ) i jak miałam już tylko 1 znak, wstawiłam polską literkę i automatycznie przekonwertowało mi na 3sms:o Kochana dowiem się, tzn popróbuję i dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 hej aguś ! widzę ,ze juz działacie z gabinetem...pewnie na Wielkanoc juz będzie?:wiggle:biurko na wzór niech Ci wykona stolarz od biblioteki ,, jest już sprawdzony:yes:pozdrawiam i uciekam wpakowac kaczora do piekarnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś, te krzesełka mi się podobają, lubię ten model... Ja u siebie ze względu na fototapetę, myślę o jakimś bardziej fikuśnym, tak żeby ten gabinet nie zrobił się zbyt poważny, takie było moje założenie od początku. Dlatego pewnie zaszaleję z fotelem do biurka, ale nie wiem co z tego będzie , bo m chce klasyczne i ma dość moich szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Aguś - wpadłam z reklamacją. Chciałam powiedzieć że ja 4-go pamiętałam i byłam Ale jak dla paniusi 00:30 to wieczór to .... :P A nastepnego dnia zapomniałam, przyznaję się bez bicia. Ale 5-go to u mnie kinder bal był więc sama rozumiesz Co do telefonu to jestem przekonanna, że sie przyzwyczaisz i nie będziesz chciała żadnego innego. Ja od jakiegoś roku mam Samsung Galaxy SII - małż mi go kupił. Na szczęście udało mi sie w ostatniej chwili odwieźć go od modelu , który planował (nie pamiętam symbolu) a był wielkości (prawie) zeszytu A4 :jawdrop: Faceci to czasami nie maja wyobraźni. Im ciągle się wydaje że im większy tym lepszy A ja tam wolę żeby był mały ale waryjat No , ale wracając do telefonu to juz nie raz mi upadł (zazwyczaj na beton) i oprócz ciut odrapanej obudowy nic mu nie jest Zdjęcia robi fantastyczne (8 megapikseli) . Nie próbowałam go topić ani w sosie pomidorowym ani w kiblu jak to ma w zwyczaju hazelka więc nie wiem jakby sie zachował :P (Olu - ajlowju) Zazdraszczam urządzania gabinetu. U mnie jeszcze dośc długa droga do tego etapu Sa pilniejsze potrzeby no ale może kiedyś Pozdrawiam cieplutko i zbieram się na Nordic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 hej aguś ! widzę ,ze juz działacie z gabinetem...pewnie na Wielkanoc juz będzie?:wiggle:biurko na wzór niech Ci wykona stolarz od biblioteki ,, jest już sprawdzony:yes:pozdrawiam i uciekam wpakowac kaczora do piekarnika... O hej Beatko, ale się spotkałyśmy:wiggle: powoli się przymierzamy do tego gabinetu:rolleyes: Nie wiem kiedz jest Wielkanoc w tzm roku:lol2: Miałaś na myśli stolarza od szafy? a jakiego kaczora pieczesz? Jakaś specjalna okazja? Buziaki:bye: Aguś, te krzesełka mi się podobają, lubię ten model... Ja u siebie ze względu na fototapetę, myślę o jakimś bardziej fikuśnym, tak żeby ten gabinet nie zrobił się zbyt poważny, takie było moje założenie od początku. Dlatego pewnie zaszaleję z fotelem do biurka, ale nie wiem co z tego będzie , bo m chce klasyczne i ma dość moich szaleństw Oj Martuś, Twój M to święty człowiek jest :lol2: Jestem pewna, ze wymyślisz coś fajnego... Ja nie bardzo mogę szaleć, bo zrobi się tłoczno i ciężko w i tak małym pomieszczeniu:bash: A my na jednej ścianie położymy jeszcze tapetę w pasy chyba (ten sam wzór co na rolecie rzymskiej) i może jakoś wybrnę z tej klitki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Aguś - wpadłam z reklamacją. Chciałam powiedzieć że ja 4-go pamiętałam i byłam Ale jak dla paniusi 00:30 to wieczór to .... :P A nastepnego dnia zapomniałam, przyznaję się bez bicia. Ale 5-go to u mnie kinder bal był więc sama rozumiesz Co do telefonu to jestem przekonanna, że sie przyzwyczaisz i nie będziesz chciała żadnego innego. Ja od jakiegoś roku mam Samsung Galaxy SII - małż mi go kupił. Na szczęście udało mi sie w ostatniej chwili odwieźć go od modelu , który planował (nie pamiętam symbolu) a był wielkości (prawie) zeszytu A4 :jawdrop: Faceci to czasami nie maja wyobraźni. Im ciągle się wydaje że im większy tym lepszy A ja tam wolę żeby był mały ale waryjat No , ale wracając do telefonu to juz nie raz mi upadł (zazwyczaj na beton) i oprócz ciut odrapanej obudowy nic mu nie jest Zdjęcia robi fantastyczne (8 megapikseli) . Nie próbowałam go topić ani w sosie pomidorowym ani w kiblu jak to ma w zwyczaju hazelka więc nie wiem jakby sie zachował :P (Olu - ajlowju) Zazdraszczam urządzania gabinetu. U mnie jeszcze dośc długa droga do tego etapu Sa pilniejsze potrzeby no ale może kiedyś Pozdrawiam cieplutko i zbieram się na Nordic O Kinia przyczłapała i to z jakim elaboratem I love you:lol2: Wiesz co tak szczerze powiedziawszy, to mnie chyba w ten wieczór w ogóle nie było:no: Jesteś rozgrzeszona oczywiście:D Mały wariat, zaraz padnę:rotfl: To może luby chciał Ci kupić tableta jak miało to rozmiar A4:lol2: W sosie też nie zmierzam go topić, ani w wc:lol2: Oj, ale się uśmiałam Kinia- masz dar do opisywania przeróżnych sytuacji:yes: Kochana do gabinetu dojdziesz i Ty- zobacz my mieszkamy 2 lata i dopiero się za niego zabieram:confused: Miłego Nordicowania:hug: U nas spadło dzisiaj 0,5 cm śniegu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts