admete 09.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Cześć Aguś Tylko przebiegłam zdjatka Biurko rewelacja I czajniczek już udomowiony Czyli nie taki straszny diabeł mówisz:), wiesz co teraz w domu jak się woda gotuje to nie słychac go tak bardzo Buziaki i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hey Agus fajnie ze zabrałaś sie za gabinet będzie z kogo zgapić pomysł z tapetą ekstra mam tak w kuchni na ścianie ze spiżarka jest tapeta w pasy a na oknach takie to roletki według mnie fajnie to wygląda:rolleyes: regał biblioteczny bosssski ale to już kiedyś ci pisałam:rolleyes: Będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O hej Beatko, ale się spotkałyśmy:wiggle: powoli się przymierzamy do tego gabinetu:rolleyes: Nie wiem kiedz jest Wielkanoc w tzm roku:lol2: Miałaś na myśli stolarza od szafy? a jakiego kaczora pieczesz? Jakaś specjalna okazja? Buziaki:bye: Tak ,myślałam o tym stolarzu ...:yes:jesteś z niego zadowolona? Do wielkiej nocy niedaleko...musisz sie sprężac z zamowieniem:D1 kwietnia juz tuz tuz ... A aczora wytargałam z zamrażary..kupiłam o jedną kaczke za duzo na swięta ..;)a cholera duzo miejsca zajmuje...m był zachwycony ,,w swięta robilam z nadzieniem ,a dzisiaj poszlam na łatwiznę i samotnie sie piecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Myślałam o Twoim gabinecie jadąc autobusem do pracy. I wiesz co, Aga? Życzę sobie, żeby był bzidki, bo mnie zazdrość skręca, że Wy macie gabinety a ja nie Spełnisz moją prośbę? PS. Te krzesła są wygodne do siedzenia przy biurku? Kręgosłup ważny. Chyba, że to tylko na potrzeby forum gabinecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Cześć Aguś Tylko przebiegłam zdjatka Biurko rewelacja I czajniczek już udomowiony Czyli nie taki straszny diabeł mówisz:), wiesz co teraz w domu jak się woda gotuje to nie słychać go tak bardzo Buziaki i miłego dnia Hej Aguś Kochana wiem, ze nie masz czasu, nadrobisz kiedy indziej:wiggle: Czajniczek jest super, kocham go:rolleyes: U Ciebie jeszcze większa przestrzeń, więc tym bardziej nie powinien dokuczać. Wzajemnie miłego dzionka:hug: Hey Agus fajnie ze zabrałaś sie za gabinet będzie z kogo zgapić pomysł z tapetą ekstra mam tak w kuchni na ścianie ze spiżarka jest tapeta w pasy a na oknach takie to roletki według mnie fajnie to wygląda:rolleyes: regał biblioteczny bosssski ale to już kiedyś ci pisałam:rolleyes: Będzie super Hej Karolka, weż zrób pierwsza ten gabinet, to może ja coś odgapię No właśnie inna tapeta już mi teraz nie bardzo chyba pasuje, tylko pasy. chyba, ze jakaś bardzo delikatna... jeszcze się rozejrzę Dzięki Karola:hug: Tak ,myślałam o tym stolarzu ...:yes:jesteś z niego zadowolona? Do wielkiej nocy niedaleko...musisz sie sprężac z zamowieniem:D1 kwietnia juz tuz tuz ... A aczora wytargałam z zamrażary..kupiłam o jedną kaczke za duzo na swięta ..;)a cholera duzo miejsca zajmuje...m był zachwycony ,,w swięta robilam z nadzieniem ,a dzisiaj poszlam na łatwiznę i samotnie sie piecze... Tak Beatko, w sumie tak, chociaż nie wiem czy zrobiłby wszystko zgodnie z moimi pomysłami- szczególnie biurko.. Jeszcze zobaczymy.. Aaa to Święta są 1 kwietnia? Mało casu kruca bomba, mało casu Kaczor mniam:wiggle: Mnie po ?Świętach został nadmiar cielęciny- tez muszę coś z niej zrobić Myślałam o Twoim gabinecie jadąc autobusem do pracy. I wiesz co, Aga? Życzę sobie, żeby był bzidki, bo mnie zazdrość skręca, że Wy macie gabinety a ja nie Spełnisz moją prośbę? Szalona kobieta:lol2: Nawet nie będę musiała się wysilać Aniu, żeby podołać Twojej prośbie:rotfl: Kochana Ty się dopiero wprowadziłaś, więc odczekaj te 2 lata jak ja:P PS. Te krzesła są wygodne do siedzenia przy biurku? Kręgosłup ważny. Chyba, że to tylko na potrzeby forum gabinecik Aniu krzesło musi być wygodne koniecznie- nie jest tylko na potrzreby forumowe:no: dlatego nie będę kupowała go wirtualnie, tylko w jakimś sklepie stacjonarnym koniecznie. Kręgosłup najważniejszy:rolleyes: Miłej pracy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Szalona kobieta:lol2: Nawet nie będę musiała się wysilać Aniu, żeby podołać Twojej prośbie:rotfl: Trzymam za słowo Jak tylko zobaczę coś, co mi się spodoba przyjadę lać Kochana Ty się dopiero wprowadziłaś, więc odczekaj te 2 lata jak ja:P Ale ja nie mam przestrzeni na gabinet A mój mąż nie przeżyje kolejnej przeprowadzki w ciągu dwóch lat Że o finansach nie wspomnę Ania, a gdzie kupowałaś swoje sprzęty AGD? Możesz polecić yuce jakiś sklep wysyłkowy? Polecę u Ciebie, bo do mnie chyba yuka nie zagląda Wszystko kupiłam w electro.pl. Bez najmniejszego problemu, sklep mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jak tylko zobaczę coś, co mi się spodoba przyjadę lać To ja trzymam za słowo:lol2: Ale ja nie mam przestrzeni na gabinet A mój mąż nie przeżyje kolejnej przeprowadzki w ciągu dwóch lat Że o finansach nie wspomnę Aaa to przepraszam :hug:myślałam, że macie gabinecik.. Ale Aniu, po co Ci gabinet- więcej do sprzątania i znowu koszty urządzenia:rotfl: Polecę u Ciebie, bo do mnie chyba yuka nie zagląda Wszystko kupiłam w electro.pl. Bez najmniejszego problemu, sklep mogę polecić. Dzięki kochana:hug: zaraz przekażę yuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Polecę u Ciebie, bo do mnie chyba yuka nie zagląda Wszystko kupiłam w electro.pl. Bez najmniejszego problemu, sklep mogę polecić. No nie zaglądałam jeszcze. Ale to zmienię Dziękuję bardzo za namiar:hug: Dzisiaj pomyślałam nawet o Tobie, bo zawsze jak widzę Twój avatarek przypomina mi się koleżanka z liceum, też taka drobinka jak Ty i z ciemnymi włosami, synka na oko w podobnym wieku ma (bo to synek na zdjęciu?) Tylko ona Dorotka ma na imię Aguś Tobie też dziękuję raz jeszcze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Piękna Ty mi powiedz co to za zmiana w godzinach nadawania na forum :mad: Kompletnie nie możemy się teraz złapać A no i nawiązując do tego co u mnie napisałaś ... Oczywiście, że gdyby nie Ty takich zasłon bym sobie nie uszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś Tobie też dziękuję raz jeszcze:hug: yuczko naprawdę nie ma za co:hug: Hej Piękna Ty mi powiedz co to za zmiana w godzinach nadawania na forum :mad: A tak się jakoś złożyło Maju:lol2: Zaraz i tak znikam;) A no i nawiązując do tego co u mnie napisałaś ... Oczywiście, że gdyby nie Ty takich zasłon bym sobie nie uszyła Maju, ja sobie żartowałam:p Bardzo się cieszę, ze skorzystałaś na moim doświadczeniu:wiggle: Ja z kolei podpatrywałam część u Beauty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.01.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Fiu, fiu gabinecik na tapecie. Będę podglądać. U nas na gabinet nie ma szans chyba żeby górę wykończyć tylko po co? chłopaki wyfruną z domu i kto to będzie sprzatątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś jesteś ??? Zajrzałam na forum i widzę Twój wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś jesteś ??? Zajrzałam na forum i widzę Twój wpis Jestem na sekundkę Maju:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Fiu, fiu gabinecik na tapecie. Będę podglądać. U nas na gabinet nie ma szans chyba żeby górę wykończyć tylko po co? chłopaki wyfruną z domu i kto to będzie sprzatątał? Hej Anetko, kopę lat:o fajnie, że się odezwałaś:wiggle:Co u Ciebie słychać? Mówisz, ze góra Ci nie potrzebna? Eeeee tam gadanie- zawsze kiedyś się przyda.Jak nie dla dzieci, to dla wnuków w przyszłości:rolleyes: Wpadaj częściej kochana:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jestem na sekundkę Maju:wiggle: Ja siedziałam w papierach, skończyłam i miałam już wyłączać kompa, ale wlazłam na fm i widzę, że jesteś ... Jak tam dzionek minął ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To miałaś intuicję Dzionek dziękuję dobrze:wiggle: A u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To miałaś intuicję Dzionek dziękuję dobrze:wiggle: A u Ciebie? U mnie też Jakoś tak szybko przeleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś czy Ty mi możesz napisać ile Was kosztował stół do jadalni ??? A i jeszcze jedna sprawa, orientacyjny koszt rolety rzymskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 U mnie też Jakoś tak szybko przeleciał No to super-oby cały tydzień był łaskawy:wiggle: Aguś czy Ty mi możesz napisać ile Was kosztował stół do jadalni ??? A i jeszcze jedna sprawa, orientacyjny koszt rolety rzymskiej Maju wieczorkiem Ci wszystko napiszę na pw, ok? Roleta jest droga niestety:sick: A teraz:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Maju wieczorkiem Ci wszystko napiszę na pw, ok? Roleta jest droga niestety:sick: A teraz:bye: Ok Wiem, że jest droga , ale nie wiem jakiego rzędu kosztów mam się spodziewać Też zmykam, właśnie mężunio do domu wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts