jonna 09.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj Agawi Przypomniałam sobie ze masz kanapę w pluszu Haiti(dobrze pamiętam)? Materiał ten jest wspaniały w dotyku i wyglądzie:) Jak sprawuje się w codziennym użytkowaniu ? tzn czy nie jest to uciążliwe że ma taki włos który trzeba czesać ? Gabinet świetnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dobry wieczór w nowym roku Nadrobiłam nowinki u ciebie i widziałam cudną roletę w kuchni Śliczne pasy Aguś mam do Ciebie pytanie techniczne bo ty już doświadczona w zasłonowych sprawach O ile więcej muszę kupić materiału na zasłonę żeby ją ładnie podpiąć? Mam pomieszczenia wysokie na 275cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ok Wiem, że jest droga , ale nie wiem jakiego rzędu kosztów mam się spodziewać Też zmykam, właśnie mężunio do domu wrócił Majuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_sorry.gif wczoraj nie zdazyłam nic Ci wysłać, ani nawet przyjść... Zaraz skrobnę Witaj Agawi Przypomniałam sobie ze masz kanapę w pluszu Haiti(dobrze pamiętam)? Materiał ten jest wspaniały w dotyku i wyglądzie:) Jak sprawuje się w codziennym użytkowaniu ? tzn czy nie jest to uciążliwe że ma taki włos który trzeba czesać ? Gabinet świetnie się zapowiada Hej Joanno, tak, bardzo dobrze pamiętasz mój plusz Haiti:lol: Tkanina jest rewelacyjna, mamy ją na sofach i krzesłach i po roku żadnych zastrzeżeń. Tkanina nie ma włosów do czesania- jest króciutko przycięta i milutka w dotyku.Żadnego prawdziwego pluszu się nie czesze widziałaś próbki? Jedyny minus to dość ograniczona paleta barw. dzięki za gabinet i pozdrawiam:bye: Dobry wieczór w nowym roku Nadrobiłam nowinki u ciebie i widziałam cudną roletę w kuchni Śliczne pasy Aguś mam do Ciebie pytanie techniczne bo ty już doświadczona w zasłonowych sprawach O ile więcej muszę kupić materiału na zasłonę żeby ją ładnie podpiąć? Mam pomieszczenia wysokie na 275cm. Hej Two fajnie, ze wróciłaś Dzięki za roletkę:hug:W sprawie zasłon, to rozumiem, że chodzi Ci o długość? Jeżeli chcesz, żeby delikatnie leżały na podłodze, a po podpięciu nie unosiły się nad nią to wystarczy zamówić dłuższe o 25 cm od poziomu podłogi. (tzn w sumie więcej, bo dochodzi jakaś taśma marszcząca i trzeba zasłonę podwinąć, ale wytyczne da Ci już krawcowa) u mnie na dole zasłony lezą właśnie 25 cm:rolleyes: Jakbyś potrzebowała więcej info, to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aga możesz skrobnąć na pv jaki był koszt tego cuda na oknie w kuchni bo mi cały czas po głowie cuś podobnego chodzi a i jeszcze jak możesz napisz jaki jest wymiar tej roletki. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aga możesz skrobnąć na pv jaki był koszt tego cuda na oknie w kuchni bo mi cały czas po głowie cuś podobnego chodzi a i jeszcze jak możesz napisz jaki jest wymiar tej roletki. Z góry dzięki. Hej Anetko, miło Cię widzieć Właśnie wysłałam info o roletach Mai Zaraz Ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.01.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O to bardzo dobra wiadomość Dziękuję Mam próbki nie wszystkie kolory najbardziej podoba mi się teak 103 na kanapy i fotele fajny kolorek. Obawiam się że jak dam ten kolor na obicie krzeseł to za mało będzie odcinał się od koloru krzeseł krzesła maja być w orzechu ciemnym .Co o tym myślisz? Wiem, ze też przymierzałaś się do tego koloru:) Podoba mi się u Ciebie że jest taka sama tapicerka na krzesłach i kanapach. Pojadę obejrzeć jeszcze chokolate może krzesła zrobię w beżu a kanapę i fotele w teak 103 lub chokolate . Ściany mam w zimnym beżu Na podłodze gres polerowany odcień beżu chłodnego Meble mają stać w tym samym pomieszczeniu Mogła bym tez zasłony zrobić w teak 103 (bo ten materiał chyba nadaje się na zasłony) Mam bardzo dużo okien więc nie było by chyba za ciemno . Agawi przepraszam,że tak Cię wypytuję ale twój dziennik jest prawdziwą skarbnicą wiedzy Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Joasiu, nie ma za co:wiggle: Cieszę się, ze pomogłam. Dziękuję Ci za tyle miłych słów, pytaj ile chcesz:hug: Co do kolorów, to tak, przymierzałam się do koloru Teak, ale właśnie z tego powodu, że stolarkę i krzesła mam w brązach to go nie wybrałam. Byłoby za ciężko, smutno. Dlatego wzięłam kolor truflowy- taki khaki z szarym. A nie myślałaś o beżu jaśniejszym? Obawiam się, ze przy ciemnym orzechu ani teak ani ciemna czekolada nie będą wyglądały dobrze. Wszystko może się zlać... A grafit? Ma bardzo ładny odcień... Ten materiał nadaje się na zasłony, ale jak dla mnie jest za ciężki.Zasłony mogą wyjść trochę teatralne... no i ta sama tapicerka na sofach, krzesłach i w oknach to będzie już za dużo. Oczywiście to moje zdanie-zrobisz jak zechcesz... Kochana ja domagam się TWOJEJ GALERII!!! Skoro już bierzesz się za zamawianie sof, to na pewno masz co pokazać Czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.01.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A właśnie myślałam o beżu , najlepiej by wyglądała całość krzesła i kanapa. Ale kanapa będzie bardzo się brudzić . Jadę dzisiaj obejrzeć próbki kolorów. Te beze w Haiti są takie....nie do końca mi leżą Zobaczę jeszcze grafit :yes: Nie widziałam koloru truflowego :o ale on ma chyba w sobie niewielka domieszkę zieleni ? U ciebie pięknie się wkomponował Też obawiam się zasłon w ciemnym pluszu Galeria chyba musi być mam za dużo wątpliwości ,,, Pomału się rozkręcam A widziałaś może tkaninę z dekomy samanta tam jest taki beż sand 18 wpadł mi w oko jak byłam w hurtowni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Agawi jak się sprawuje telefon? Mąż ma taki sam od niedawna i jest do bani. Strasznie kiepsko działa ekran dotykowy, jest bardzo wolny i się zawiesza Jak jest z twoim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 11.01.2013 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aguś, wpadłam przywitać się w Nowym Roku i nadrobić zaległości. Poczytałam o roletach/marszczeniach i dla mnie to czarna magia:), normalnie jakbym po hebrajsku czytała - a jak sobie pomyślę, że i mnie czeka temat zasłonięcia czymś okna, to słabo mi się robi:) no i muszę napisać, że masz czajnik moich marzeń - niesamowicie klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 11.01.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mam już wszystkie próbniki z tkaninami oprócz koloru orzech na krzesła i stół. Okazało się że do ścian w zależności od światła pasuje soft 17 lub 18 mam też inne materiały i tafty ale ten świetnie będzie pasował Na krzesła mogła bym wziąć plusz haiti linen (super kolor chłodny beż) pasował by też do kolor przyszłych zasłon A kanapy i fotele graphit lub chokolate . Sama nie wiem który lepszy ,oba pasują stolarkę mam białą Agawi co o tym myślisz ?? :lol2: Ekspertem tutaj jesteś wszyscy się Ciebie radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej Piękna A gdzie TY się podziewasz ??? Jo@nna Ja mam zasłony SOFTY 18 ... wrzucam fotkę, może Ci się przyda, tak dla zobrazowania jak wygląda zasłona w tym kolorze http://images40.fotosik.pl/1901/9d25dc3e273578b3.jpg http://images48.fotosik.pl/552/50240afc90fcdc81.jpg Aguś później wykasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej GIRLS, a co tutaj się wyrabia?:lol2: Weszłam na chwilkę, ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na ploty:sick: Zaraz odpowiem na posty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej GIRLS, a co tutaj się wyrabia?:lol2: Weszłam na chwilkę, ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na ploty:sick: Zaraz odpowiem na posty:rolleyes: To zupełnie tak jak ja ... właśnie powinnam robić co innego, ale tak mi się nie chcę, że zrobiłam sobie kawkę i weszłam na forum ... niestety tylko na chwilkę, zaraz trza się brać do rooty Ale wielkim plusem jest to, że DZISIAJ PIĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A co Ty taka zalatana, znów dużo pracy. Ja muszę rozebrać dziś choinkę i trochę mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja muszę rozebrać dziś choinkę i trochę mi się nie chce To skocz przy okazji do mnie ( daleko nie masz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Daila miałam ostatnio spytać ... Jak tam postępy prac u Ciebie w domku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Kurde dziewczyny, u mnie też choinka czeka- zapraszam:lol2: Na podłodze mamy już runo leśne:rotfl: Dobra idę odpisywać, bo nigdy nie skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.01.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dziewczyny to może ogólnoforumowa akcja rozbierania choinek;) kurcze moja też się sypie i słabo mi na samą myśl co się będzie działo przy rozbieraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Agawi jak się sprawuje telefon? Mąż ma taki sam od niedawna i jest do bani. Strasznie kiepsko działa ekran dotykowy, jest bardzo wolny i się zawiesza Jak jest z twoim??? Hej Nessko:bye: Póki co telefon działa rewelacyjnie, jest bardzo czuły i śmiga jak się patrzy:wiggle: absolutnie nic mi się nie zawiesza:no: Jeżeli macie tel na gwarancji, to go jak najszybciej zgłoście- może trzeba wgrać nowe oprogramowanie? Pozdrawiam Aguś, wpadłam przywitać się w Nowym Roku i nadrobić zaległości. Poczytałam o roletach/marszczeniach i dla mnie to czarna magia:), normalnie jakbym po hebrajsku czytała - a jak sobie pomyślę, że i mnie czeka temat zasłonięcia czymś okna, to słabo mi się robi:) no i muszę napisać, że masz czajnik moich marzeń - niesamowicie klimatyczny. Hej czaplanko, najlepszego:hug:Fajnie, ze wróciłaś Dla mnie zasłony to też była czarna magia, ale już się naumiałam i służę radą Dzięki za czajnik:wiggle: A jaki kolor będziesz miała? Mam już wszystkie próbniki z tkaninami oprócz koloru orzech na krzesła i stół. Okazało się że do ścian w zależności od światła pasuje soft 17 lub 18 mam też inne materiały i tafty ale ten świetnie będzie pasował Na krzesła mogła bym wziąć plusz haiti linen (super kolor chłodny beż) pasował by też do kolor przyszłych zasłon A kanapy i fotele graphit lub chokolate . Sama nie wiem który lepszy ,oba pasują stolarkę mam białą Agawi co o tym myślisz ?? :lol2: Ekspertem tutaj jesteś wszyscy się Ciebie radzą Joasiu droga, nie jestem żadnym ekspertem, ale bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Pozwól, ze odpowiem na Twoje dwa posty razem, bo w sumie są na ten sam temat. tego pluszu Samanta nie znam niestety... Ja mam softy 17, a Maja jak widzisz 18-oba kolorki są piękne, tylko 18 ma szerokość 140cm- jeżeli łączenie szerokości Ci nie przeszkadza, to wybieraj kolor, który ci się bardziej podoba. Dla mnie oba są piękne;) Jestem jak najbardziej za chłodnym beżem na krzesła- przy orzechowej stolarce będą się bardzo ładnie prezentować. Sofa nie musi być w tym samym kolorze, trudno mi coś doradzać kompletnie nie widząc Twoich wnętrz... Ja lubię ogólnie brązy, szarości delikatnie w dodatkach. Praktyczniejszy na sofy będzie kolor czekolady- to pewne. Jak masz możliwość zobacz sobie jeszcze próbnik pluszu Berg- nie ma dużo kolorów, ale jest bardzo dobry jakościowo. Próbnik Berga dla Ciebie http://www.luxdesign.com.pl/upload/kolory-skor/chesterfieldy/berg.JPG I polecam Ci również tkaninę Tosca- mam ją na łóżku w sypialni i fotelu- jest świetna, można pisać po niej nawet długopisem- jest w pełni zmywalna i ma piękne kolory:rolleyes: Kolekcja Tosca http://www.luxdesign.com.pl/upload/kolory-skor/chesterfieldy/plusz%20toska.jpg Mam nadzieję, że Ci pomogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts