agawi74 11.01.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej Daila i Anetka Ogólno forumowe rozbieranie choinek to mi się podoba. Maja jesteś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej Daila i Anetka Ogólno forumowe rozbieranie choinek to mi się podoba. Mi też ... od kogo zaczynamy ??? Maja jesteś jeszcze? Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.01.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Daila miałam ostatnio spytać ... Jak tam postępy prac u Ciebie w domku ??? Maju M układa styropian pod wylewki, ale trochę nam się zima zrobiła, więc nie wiem jak to będzie. Cosik tam robimy, ale jakby nam wydatków było mało to samochód jeszcze się zepsuł . Mam nadzieję, że wiosną będę mieć płyteczki w kotłowni To skocz przy okazji do mnie ( daleko nie masz ) Bardzo chętnie, tylko adres dokładny poproszę, a później do Agi zajadę będzie po drodze co bym czasu nie traciła i kilometrów zbędnych nie robiła. O jak rymowanka piękna wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja chętnie zacznę ale znając moje męskie towarzystwo w domu na pewno będzie opór:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Bardzo chętnie, tylko adres dokładny poproszę, a później do Agi zajadę będzie po drodze co bym czasu nie traciła i kilometrów zbędnych nie robiła. O jak rymowanka piękna wyszła To Ty najpierw jedź do Agi a później wracając będziesz miała mnie po drodze Złośliwość rzeczy martwych M jeszcze w domku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mi też ... od kogo zaczynamy ??? Ode mnie. A ja w tym czasie pójdę na kawkę:lol2: Jestem Fajnie:wiggle: Bardzo chętnie, tylko adres dokładny poproszę, a później do Agi zajadę będzie po drodze co bym czasu nie traciła i kilometrów zbędnych nie robiła. O jak rymowanka piękna wyszła Daila, zaraz Ci ochota przejdzie na żarty, jak się spytam GDZIE JEST TWOJA GALERIA?:mad: Ja chętnie zacznę ale znając moje męskie towarzystwo w domu na pewno będzie opór:lol2: A my się chętnie naszej pozbędziemy, bo wystarczy mocniej kichnąć i wszystkie bombki spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A my się chętnie naszej pozbędziemy, bo wystarczy mocniej kichnąć i wszystkie bombki spadną :rotfl: U mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 :rotfl: U mnie też :lol2:Jakieś stare były czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 :lol2:Jakieś stare były czy cuś Aguś już pisałam u Anetki, że zamrożone, przynajmniej nasza I dlatego tak krótko stała i marnie pachniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aguś już pisałam u Anetki, że zamrożone, przynajmniej nasza I dlatego tak krótko stała i marnie pachniała No, może i racja Maju. Nasza nawet wody nie chciała pić- pierwszy raz w życiu nam się taki okaz trafił Dobrze, że nasza chociaż pachniała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No, może i racja Maju. Nasza nawet wody nie chciała pić- pierwszy raz w życiu nam się taki okaz trafił Dobrze, że nasza chociaż pachniała:rolleyes: Nasza też pachniała Ale to nie był tak intensywny zapach jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Powinni do nich dołączać jakiś zapach w sprayu:lol2:Jakaś przedweekendowa głupawka mnie ogarnęła:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Powinni do nich dołączać jakiś zapach w sprayu:lol2: Jakaś przedweekendowa głupawka mnie ogarnęła:o Zapach w sprayu :o Niemożliwa jesteś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zapach w sprayu :o Niemożliwa jesteś :lol2: Wiem, wiem plotę głupoty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No to ja też rozbiorę kocią choinkę, chyba, że napotkam opór właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wiem, wiem plotę głupoty:mad: Eeeee tam ... jakie głupoty ... Weekend idzie, trzeba się zrelaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No to ja też rozbiorę kocią choinkę, chyba, że napotkam opór właścicieli [ATTACH=CONFIG]160329[/ATTACH] Nie wytrzymamhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif Przynajmniej się nie sypie, może poczekaj jeszcze Illu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie wytrzymamhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif No co, mają własną choinkę do brykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aga Ty przynajmniej ją postawiłaś blisko drzwi tarasowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Weekend idzie, trzeba się zrelaksować Co prawda, to prawda Maju:wiggle: No co, mają własną choinkę do brykania Bosko mają te Twoje kociaki:rolleyes: Aga Ty przynajmniej ją postawiłaś blisko drzwi tarasowych;) W samym tarasie rzec można Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts