agawi74 15.01.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Agawi, Moja w zupełnie innym stylu. Będzie ciężka, angielska, jak z klubu dla gemtelmenów... Coś takiego: [ATTACH=CONFIG]161366[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161367[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161368[/ATTACH] Illu Francja-elegancja:o:o Jakbym miała większe pomieszczenie też dążyłabym do czegoś podobnego:rolleyes: Do tego koniecznie sofka lub fotel chester, jak ma być po angielsku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Kochana, Bardzo dziękuję. Chciałabym, żeby tak było ... A ta biblioteka dopiero pod koniec stycznia zacznie się robić. Sofka zmieściłaby się, gdybym zrezygnowała z jednego regału (a właściwie połówki). Regały zajmą mi 1,5 ściany a na pozostałej połówce będzie duże biurko do pracy i siedzenia na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aguś, to w końcu ma być czarne biurko i jasna biblioteka Jak tak to ja jestem za:yes: Coś jakaś tajemnicza jesteś, co tam kombinujesz:rolleyes: Miałam Ci powklejać jakieś inspiracje, ale nie mam takich ładnych jak ty Masz może namiar na to ostatnie biureczko z twoich insp. to co ma na bokach takie krzyżaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Kochana, Bardzo dziękuję. Chciałabym, żeby tak było ... A ta biblioteka dopiero pod koniec stycznia zacznie się robić. Sofka zmieściłaby się, gdybym zrezygnowała z jednego regału (a właściwie połówki). Regały zajmą mi 1,5 ściany a na pozostałej połówce będzie duże biurko do pracy i siedzenia na FM [ATTACH=CONFIG]161371[/ATTACH] Moja pod koniec stycznia raczej nie zacznie się robić, bo jeszcze żadnych wycen nie wysłałam:no: Właśnie, moje biurko też musi być duże:p Aguś, to w końcu ma być czarne biurko i jasna biblioteka Jak tak to ja jestem za:yes: Coś jakaś tajemnicza jesteś, co tam kombinujesz:rolleyes: Miałam Ci powklejać jakieś inspiracje, ale nie mam takich ładnych jak ty Masz może namiar na to ostatnie biureczko z twoich insp. to co ma na bokach takie krzyżaczki Hej Martuś, chyba tak! Będzie czarne biurko i jasna biblioteka:rolleyes: Nie jestem tajemnicza, tylko to co wymyśliłam z biblioteką nie ma na żadnym zdjęciu:lol2: może w wolnej chwili spróbuję to narysować Ostatnie biureczko było z jakiegoś hamerykańskiego sklepu- tylko za 150 $, ale pewnie lepiej zrobić coś podobnego na wzór u nas- jak myślisz? Namiar masz tutaj http://www.target.com/p/delano-desk-antique-black/-/A-10792549 http://www.nextag.com/Linon/antique-black-desk/brand-html Edytowane 15 Stycznia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hej Maju, ja też w przelocie:sick: A co się stało kochana? Nie mogę się skupić na robocie, no za diabła nie mogę Kolejna osoba odeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie mogę się skupić na robocie, no za diabła nie mogę Kolejna osoba odeszła O rety Maju Serdecznie Ci współczuję kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Myślę , że jednak najładniejsze są te biurka, gdzie jedna szufladka jest na środku, a po bokach 3 lub dwie, ja na pewno takie zamówię u stolarza, chyba że w między czasie znajdę gotowca O tym biurku z krzyżykiem po bokach pomyślałam ze względu na stoliczek-pomocniczek który kiedyś zamierzałam kupić, żeby na nim postawić drukarkę http://img811.imageshack.us/img811/663/20110919181836.jpg Uploaded with ImageShack.us On jest z kompletu , mojej czarnej biblioteki, też ma przecierkę....wtedy go nie kupiłam i nie wiem czy jeszcze mają go na stanie Tak czy siak muszę mieć miejscówkę na drukarkę a ten stolik byłby git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Faktycznie, musisz go mieć, A to biurko, to dla Ciebie znalezione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Faktycznie, musisz go mieć, A to biurko, to dla Ciebie znalezione Illu, a to pyt. do mnie czy do Agi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aga, w pełni popieram ciemne biurko i jasną bibliotekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Illu, a to pyt. do mnie czy do Agi? Chyba do Ciebie Martuś Ten pomocniczek jest SUPER- kupuj czym prędzej, bo może już nie być... kolekcje się zmieniają niestety:spam: Masz rację, że te biurka z dwoma lub trzema szufladkami są super- też chyba takie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aga, w pełni popieram ciemne biurko i jasną bibliotekę Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Zamówiłam dzisiaj ławeczkę do wiatrołapu- trochę zmodyfikowałam tą co na zdjęciu:rolleyes: http://www.joelmeble.pl/var/plain_site/storage/images/katalog-produktow/salon-wypoczynki/pufy/lawka-windsor/zdjecie-lawka-windsor/28122-1-pol-PL/Zdjecie-Lawka-Windsor_preview.jpg Będzie na niższych i ciut innych nogach, tapicerka grafitowa, a nogi orzech. Teraz tylko trzeba czekać 3 tygodnie:o:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Illu biurka wciąż szukam , ale już przynajmniej wiem jakiego Aguś nic tam u mnie nie usuwać wpadam z doskoku do kompa bo mam tydz. wolnego...młody ma zapalenie oskrzeli Między gotowaniem, a sprzątaniem, podawaniem leków i jeżdżeniem zdalnie sterowanym samochodem wpadam do was Jak znajdę dłuższą spokojną chwilkę odpiszę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aga ja mam identyczną ławkę chyba nawet kolor ten sam, czy ona fioletowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aguś nic tam u mnie nie usuwać wpadam z doskoku do kompa bo mam tydz. wolnego...młody ma zapalenie oskrzeli Między gotowaniem, a sprzątaniem, podawaniem leków i jeżdżeniem zdalnie sterowanym samochodem wpadam do was Jak znajdę dłuższą spokojną chwilkę odpiszę u siebie Ok, to nie usuwam:p Ucałuj małego od forumowej ciotki http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/baloon.gif biedactwo:confused: Fajnie masz z tym samochodem:lol2: Aga ja mam identyczną ławkę chyba nawet kolor ten sam, czy ona fioletowa? Ja nawet wiem gdzie zamawiałaś Martuś Ta na zdjęciu chyba fiolet, ja zamówiłam w graficie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ucałuje zasmarkańca Czyżbym miała namiar od Ciebie? Ja mam w szarym pluszu , śliczna ta ławeczka i bardzo ładnie wykonana...też tam zamawiasz gdzie ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ucałuje zasmarkańca Czyżbym miała namiar od Ciebie? Ja mam w szarym pluszu , śliczna ta ławeczka i bardzo ładnie wykonana...też tam zamawiasz gdzie ja? No ba, pewnie, ze ode mnie:lol2: I też tam zamawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No ba, pewnie, ze ode mnie:lol2: I też tam zamawiam:wiggle: Tak mi się coś wydawało, że od Ciebie Bardzo sympatyczna kobitka miło wspominam współpracę z nimi. U nas sypie śnieg:rolleyes: wielkie płaty śniegu...aż przyjemnie popatrzeć przez okno, siedząc sobie w ciepłym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Tak mi się coś wydawało, że od Ciebie Bardzo sympatyczna kobitka miło wspominam współpracę z nimi. To super:hug: U nas sypie śnieg:rolleyes: wielkie płaty śniegu...aż przyjemnie popatrzeć przez okno, siedząc sobie w ciepłym domku U nas się już napadało wczoraj- ledwo można było wyjść rano z domu:o:sick: A siedząc w domku pewnie, ze fajnie- jeszcze rozpal sobie kominek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts