Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Agawi,

Moja w zupełnie innym stylu. Będzie ciężka, angielska, jak z klubu dla gemtelmenów... :rolleyes:

Coś takiego:

[ATTACH=CONFIG]161366[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161367[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161368[/ATTACH]

Illu Francja-elegancja:o:o Jakbym miała większe pomieszczenie też dążyłabym do czegoś podobnego:rolleyes:

Do tego koniecznie sofka lub fotel chester, jak ma być po angielsku;)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana,

Bardzo dziękuję. Chciałabym, żeby tak było ... ;)

A ta biblioteka dopiero pod koniec stycznia zacznie się robić.

Sofka zmieściłaby się, gdybym zrezygnowała z jednego regału (a właściwie połówki).

Regały zajmą mi 1,5 ściany a na pozostałej połówce będzie duże biurko do pracy i siedzenia na FM :lol2:

Illusjon_Biblioteka_2.jpg

Illusjon_Biblioteka_2.jpg

Aguś, to w końcu ma być czarne biurko i jasna biblioteka :rolleyes: Jak tak to ja jestem za:yes: Coś jakaś tajemnicza jesteś, co tam kombinujesz:rolleyes:

Miałam Ci powklejać jakieś inspiracje, ale nie mam takich ładnych jak ty :p

Masz może namiar na to ostatnie biureczko z twoich insp. to co ma na bokach takie krzyżaczki :rolleyes:

Kochana,

Bardzo dziękuję. Chciałabym, żeby tak było ... ;)

A ta biblioteka dopiero pod koniec stycznia zacznie się robić.

Sofka zmieściłaby się, gdybym zrezygnowała z jednego regału (a właściwie połówki).

Regały zajmą mi 1,5 ściany a na pozostałej połówce będzie duże biurko do pracy i siedzenia na FM :lol2:

[ATTACH=CONFIG]161371[/ATTACH]

Moja pod koniec stycznia raczej nie zacznie się robić, bo jeszcze żadnych wycen nie wysłałam:no::o

Właśnie, moje biurko też musi być duże:p

Aguś, to w końcu ma być czarne biurko i jasna biblioteka :rolleyes: Jak tak to ja jestem za:yes: Coś jakaś tajemnicza jesteś, co tam kombinujesz:rolleyes:

Miałam Ci powklejać jakieś inspiracje, ale nie mam takich ładnych jak ty :p

Masz może namiar na to ostatnie biureczko z twoich insp. to co ma na bokach takie krzyżaczki :rolleyes:

Hej Martuś,

chyba tak! Będzie czarne biurko i jasna biblioteka:rolleyes: Nie jestem tajemnicza, tylko to co wymyśliłam z biblioteką nie ma na żadnym zdjęciu:lol2: może w wolnej chwili spróbuję to narysować:wiggle:

Ostatnie biureczko było z jakiegoś hamerykańskiego sklepu- tylko za 150 $, ale pewnie lepiej zrobić coś podobnego na wzór u nas- jak myślisz?

Namiar masz tutaj

http://www.target.com/p/delano-desk-antique-black/-/A-10792549

http://www.nextag.com/Linon/antique-black-desk/brand-html

Edytowane przez agawi74

Myślę , że jednak najładniejsze są te biurka, gdzie jedna szufladka jest na środku, a po bokach 3 lub dwie, ja na pewno takie zamówię u stolarza, chyba że w między czasie znajdę gotowca :rolleyes:

O tym biurku z krzyżykiem po bokach pomyślałam ze względu na stoliczek-pomocniczek który kiedyś zamierzałam kupić, żeby na nim postawić drukarkę :rolleyes:

http://img811.imageshack.us/img811/663/20110919181836.jpg

Uploaded with ImageShack.us

On jest z kompletu , mojej czarnej biblioteki, też ma przecierkę....wtedy go nie kupiłam i nie wiem czy jeszcze mają go na stanie :rolleyes: Tak czy siak muszę mieć miejscówkę na drukarkę :rolleyes: a ten stolik byłby git.

Illu, a to pyt. do mnie czy do Agi? :p

Chyba do Ciebie Martuś:rolleyes:

Ten pomocniczek jest SUPER- kupuj czym prędzej, bo może już nie być... kolekcje się zmieniają niestety:spam:

Masz rację, że te biurka z dwoma lub trzema szufladkami są super- też chyba takie zrobię:rolleyes:

Zamówiłam dzisiaj ławeczkę do wiatrołapu- trochę zmodyfikowałam tą co na zdjęciu:rolleyes:

http://www.joelmeble.pl/var/plain_site/storage/images/katalog-produktow/salon-wypoczynki/pufy/lawka-windsor/zdjecie-lawka-windsor/28122-1-pol-PL/Zdjecie-Lawka-Windsor_preview.jpg

Będzie na niższych i ciut innych nogach, tapicerka grafitowa, a nogi orzech. Teraz tylko trzeba czekać 3 tygodnie:o:sick:

Illu biurka wciąż szukam :rolleyes:, ale już przynajmniej wiem jakiego :rolleyes:

Aguś nic tam u mnie nie usuwać :p wpadam z doskoku do kompa bo mam tydz. wolnego...młody ma zapalenie oskrzeli :sick: Między gotowaniem, a sprzątaniem, podawaniem leków i jeżdżeniem zdalnie sterowanym samochodem ;) wpadam do was :lol2: Jak znajdę dłuższą spokojną chwilkę odpiszę u siebie ;)

Aguś nic tam u mnie nie usuwać :p wpadam z doskoku do kompa bo mam tydz. wolnego...młody ma zapalenie oskrzeli :sick: Między gotowaniem, a sprzątaniem, podawaniem leków i jeżdżeniem zdalnie sterowanym samochodem ;) wpadam do was :lol2: Jak znajdę dłuższą spokojną chwilkę odpiszę u siebie ;)

Ok, to nie usuwam:p

Ucałuj małego od forumowej ciotki http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/baloon.gif biedactwo:confused: Fajnie masz z tym samochodem:lol2::lol2:

Aga ja mam identyczną ławkę :o chyba nawet kolor ten sam, czy ona fioletowa?

Ja nawet wiem gdzie zamawiałaś Martuś:rotfl:

Ta na zdjęciu chyba fiolet, ja zamówiłam w graficie:rolleyes:

No ba, pewnie, ze ode mnie:lol2: I też tam zamawiam:wiggle:

Tak mi się coś wydawało, że od Ciebie :rolleyes::hug: Bardzo sympatyczna kobitka miło wspominam współpracę z nimi.

U nas sypie śnieg:rolleyes: wielkie płaty śniegu...aż przyjemnie popatrzeć przez okno, siedząc sobie w ciepłym domku :rolleyes:

Tak mi się coś wydawało, że od Ciebie :rolleyes::hug: Bardzo sympatyczna kobitka miło wspominam współpracę z nimi.

To super:hug:

U nas sypie śnieg:rolleyes: wielkie płaty śniegu...aż przyjemnie popatrzeć przez okno, siedząc sobie w ciepłym domku :rolleyes:

U nas się już napadało wczoraj- ledwo można było wyjść rano z domu:o:sick:

A siedząc w domku pewnie, ze fajnie- jeszcze rozpal sobie kominek:rolleyes: