Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Agus, Majeczko na szczescie wszystko juz za nami i teraz bedzie tylko lepiej :) czekam na Mieszka i meza bo maja po mnie przyjechac i wracamy do domu :)

Majeczko bardzo mi milo ze o nas pomyslalas :hug: moja Rodzinka zgodnie stwierdzila ze takie niespodzianki to Oni chca czesciej :D Mama spala jak weszlam z Miesiem do domu i jak sie obudzila to byla pewna ze ma jakies omamy:lol2: udalo nam sie ubrac u Rodzicow choinke :D pozniej pieklam ciasta i Mieszko do mojej Mamy powiedzial:

- Babciu bedziesz miala super ciacha bo Mama bardzo dobre robi :lol2: nie ma to jak komplement od Synka :D

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agus, Majeczko na szczescie wszystko juz za nami i teraz bedzie tylko lepiej :) czekam na Mieszka i meza bo maja po mnie przyjechac i wracamy do domu :)

Kasiu, mam nadzieję, że jesteś już domku i sobie odpoczywasz:wiggle:

Teraz będzie już tylko lepiej -zdrowiej kochana:hug:

Fajowa ta ławecka - ale dla mnie jakaś nieproporcjonalna...dlatego myślę, że Twoja będzie tą właściwą :yes:

Hej Amtluś, dzięki:D

Moja musi być niższa, bo inaczej nie wejdzie mi pod lustro...:(

Tapicerkę też wymyśliłam ciut inną- zobaczymy co z tego mixu wyjdzie:lol2:

Co u Ciebie?:popcorn:

Zamówiłam dzisiaj ławeczkę do wiatrołapu- trochę zmodyfikowałam tą co na zdjęciu:rolleyes:

http://www.joelmeble.pl/var/plain_site/storage/images/katalog-produktow/salon-wypoczynki/pufy/lawka-windsor/zdjecie-lawka-windsor/28122-1-pol-PL/Zdjecie-Lawka-Windsor_preview.jpg

Będzie na niższych i ciut innych nogach, tapicerka grafitowa, a nogi orzech. Teraz tylko trzeba czekać 3 tygodnie:o:sick:

Aguś, a gdzie Ty takie ładne ławecke nabyłaś?

Kasiu, mam nadzieję, że jesteś już domku i sobie odpoczywasz:wiggle:

Teraz będzie już tylko lepiej -zdrowiej kochana:hug:

Dziekuje Agus :hug: ja juz w domku po zaliczonym obiadku w restauracji :D odpoczywam razem z Mieszkiem:lol2: buzia mu sie nie zamyka:lol2: chyba z 10 razy gralismy tez w grzybki :lol2: gry planszowe to nr 1 w zabawach z Mieszkiem :D

Arnika dziekuje Kochana :hug: te swieta byly dla naszych Rodzin naprawde magiczne..... przy wigilijnym stole bylo nas 16 :) mam jeszcze Babcie (czyli Mieszko ma prababcie) ktora mimo 87 lat ma rewelacyjna pamiec i uwielbia mojego M:lol2: najdluzej Go calowala jak skladal Jej zyczenia:lol2: wigilijna kolacja skonczyla sie o 24.00... ech.... wlasnie TEGO brakuje mi tutaj... Rodziny... takich swiat tutaj nigdy nie bede miala....

Aguś, a gdzie Ty takie ładne ławecke nabyłaś?

Zaraz Ci kochana wyślę privka:wiggle:

Popatrz, co tam u mnie pokazałam....

Byłam, miód i wino piłam:lol2:

Dziekuje Agus :hug: ja juz w domku po zaliczonym obiadku w restauracji :D odpoczywam razem z Mieszkiem:lol2: buzia mu sie nie zamyka:lol2: chyba z 10 razy gralismy tez w grzybki :lol2: gry planszowe to nr 1 w zabawach z Mieszkiem :D

To super Kasiu, ze już z domku nadajesz:wiggle:Bardzo dobrze, niech Twoim mężczyźni dbają o Ciebie do bólu:rolleyes:

Buziaki:bye:

Kasia.. też o Was myślałam czy niespodzianka się udała i jak urlop i zabawa na śniegu i sanki...

Super...

Dobrze, że już z Tobą dobrze i dochodzisz do siebie :)

Arniczka sama chora i jeszcze martwi się o innych:)

Arnika dziekuje Kochana :hug: te swieta byly dla naszych Rodzin naprawde magiczne..... przy wigilijnym stole bylo nas 16 :) mam jeszcze Babcie (czyli Mieszko ma prababcie) ktora mimo 87 lat ma rewelacyjna pamiec i uwielbia mojego M:lol2: najdluzej Go calowala jak skladal Jej zyczenia:lol2: wigilijna kolacja skonczyla sie o 24.00... ech.... wlasnie TEGO brakuje mi tutaj... Rodziny... takich swiat tutaj nigdy nie bede miala....

Magiczny mieliście czas Kasiu:wiggle::rolleyes:

Pokażę Wam co wymyśliłam z biblioteką. Jak wiecie musi być oszklona, bo nie chcemy kurzu i wersja z drabiną odpada.

Ale oprócz książek będę miała w gabinecie całe mnóstwo innych rzeczy do schowania związanych z komputerem i nie tylko.

Zamysł jest taki, że część biblioteczna będzie oszklona i lekko wysunięta, a reszta frontów lita i cofnięta.

Zdjęcie poglądowe, chociaż jeszcze nie całkiem obrazuje o co mi chodzi. Część oszklona będzie znacznie szersza;) Na kolory nie zwracamy uwagi.

http://images46.fotosik.pl/1922/6dcb305d748f8286.jpg

A ten kolorek ładnie komponował by się z czarnym biurkiem...

Niestety nie każdy stolarz chce taki kolor robić:p

http://images33.fotosik.pl/530/e8d9f0a768288530med.jpg

Agawi,

wiem, że chcesz inny kolor, ale dla mnie ta biblioteka jest piękna. I to wysunięcie... Muszę szybko myśleć, może i u mnie by się sprawdziło? :yes: :rolleyes:

Ja nie mówię, ze jest brzydka Illu:no: tylko ja mam mały pokój i ciemnej nie mogę zrobić. W ostateczności mogłaby być z dębu szczotkowanego...

Myśl, myśl sorki, ze Ci namieszałam:lol:

Aga, pomysł na gabinet bardzo mi się podoba:yes: czarne biurko i jasna (biała) biblioteczka.... mmmmm.... mówisz, że ta szara ładnie by się komponowała? Po inspiracjach z białą trudno mi sobie wyobrazić lepsze połączenie, ale skoro Ty piszesz, że byłoby fajnie, to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć i czekać na efekt końcowy:yes:

Aaaa i ławeczkę zamówiłaś taką jak i ja chcę;) Wiem, że każdy ją ma;) Dasz namiar? Piszesz, że są elastyczni jeśli chodzi o wymiary, bo ja raczej też potrzebowałabym coś nietypowego.

Buziaki zostawiam:hug:

Aga, pomysł na gabinet bardzo mi się podoba:yes: czarne biurko i jasna (biała) biblioteczka.... mmmmm.... mówisz, że ta szara ładnie by się komponowała? Po inspiracjach z białą trudno mi sobie wyobrazić lepsze połączenie, ale skoro Ty piszesz, że byłoby fajnie, to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć i czekać na efekt końcowy:yes:

Aaaa i ławeczkę zamówiłaś taką jak i ja chcę;) Wiem, że każdy ją ma;) Dasz namiar? Piszesz, że są elastyczni jeśli chodzi o wymiary, bo ja raczej też potrzebowałabym coś nietypowego.

Buziaki zostawiam:hug:

Hej yuczko, dzięki za opinię:wiggle: Biblioteka pewnie będzie biała:yes: Tak będzie bezpieczniej, a poza tym z takimi nietypowymi kolorami jest zawsze u stolarzy kłopot:confused: I tak boję się o to czarne biurko, zaraz będą pytanie, jakie? Czy na pewno czarne?:lol2:

Dzięki za ławeczkę:hug: Zaraz wyślę Ci cały arsenał, który zgromadziłam podczas szukania:lol2:

Hej yuczko, dzięki za opinię:wiggle: Biblioteka pewnie będzie biała:yes: Tak będzie bezpieczniej, a poza tym z takimi nietypowymi kolorami jest zawsze u stolarzy kłopot:confused: I tak boję się o to czarne biurko, zaraz będą pytanie, jakie? Czy na pewno czarne?:lol2:

No bo wiesz ile jest kolorów czarnych:lol2::lol2::lol2:

Dzięki za ławeczkę:hug: Zaraz wyślę Ci cały arsenał, który zgromadziłam podczas szukania:lol2:

Ło matko!!! Faktycznie arsenał:lol2: Dzięki:hug:, mam nadzieję, ze coś wybiorę:yes: