Kasia1719508754 16.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Agus, Majeczko na szczescie wszystko juz za nami i teraz bedzie tylko lepiej czekam na Mieszka i meza bo maja po mnie przyjechac i wracamy do domu Majeczko bardzo mi milo ze o nas pomyslalas moja Rodzinka zgodnie stwierdzila ze takie niespodzianki to Oni chca czesciej Mama spala jak weszlam z Miesiem do domu i jak sie obudzila to byla pewna ze ma jakies omamy udalo nam sie ubrac u Rodzicow choinke pozniej pieklam ciasta i Mieszko do mojej Mamy powiedzial: - Babciu bedziesz miala super ciacha bo Mama bardzo dobre robi nie ma to jak komplement od Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Fajowa ta ławecka - ale dla mnie jakaś nieproporcjonalna...dlatego myślę, że Twoja będzie tą właściwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Agus, Majeczko na szczescie wszystko juz za nami i teraz bedzie tylko lepiej czekam na Mieszka i meza bo maja po mnie przyjechac i wracamy do domu Kasiu, mam nadzieję, że jesteś już domku i sobie odpoczywasz:wiggle: Teraz będzie już tylko lepiej -zdrowiej kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Fajowa ta ławecka - ale dla mnie jakaś nieproporcjonalna...dlatego myślę, że Twoja będzie tą właściwą Hej Amtluś, dzięki:D Moja musi być niższa, bo inaczej nie wejdzie mi pod lustro... Tapicerkę też wymyśliłam ciut inną- zobaczymy co z tego mixu wyjdzie:lol2: Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zamówiłam dzisiaj ławeczkę do wiatrołapu- trochę zmodyfikowałam tą co na zdjęciu:rolleyes: http://www.joelmeble.pl/var/plain_site/storage/images/katalog-produktow/salon-wypoczynki/pufy/lawka-windsor/zdjecie-lawka-windsor/28122-1-pol-PL/Zdjecie-Lawka-Windsor_preview.jpg Będzie na niższych i ciut innych nogach, tapicerka grafitowa, a nogi orzech. Teraz tylko trzeba czekać 3 tygodnie:o:sick: Aguś, a gdzie Ty takie ładne ławecke nabyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Hej Amtluś, Co u Ciebie? Popatrz, co tam u mnie pokazałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kasiu, mam nadzieję, że jesteś już domku i sobie odpoczywasz:wiggle: Teraz będzie już tylko lepiej -zdrowiej kochana:hug: Dziekuje Agus ja juz w domku po zaliczonym obiadku w restauracji odpoczywam razem z Mieszkiem:lol2: buzia mu sie nie zamyka:lol2: chyba z 10 razy gralismy tez w grzybki gry planszowe to nr 1 w zabawach z Mieszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kasia.. też o Was myślałam czy niespodzianka się udała i jak urlop i zabawa na śniegu i sanki... Super... Dobrze, że już z Tobą dobrze i dochodzisz do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Arnika dziekuje Kochana te swieta byly dla naszych Rodzin naprawde magiczne..... przy wigilijnym stole bylo nas 16 mam jeszcze Babcie (czyli Mieszko ma prababcie) ktora mimo 87 lat ma rewelacyjna pamiec i uwielbia mojego M:lol2: najdluzej Go calowala jak skladal Jej zyczenia:lol2: wigilijna kolacja skonczyla sie o 24.00... ech.... wlasnie TEGO brakuje mi tutaj... Rodziny... takich swiat tutaj nigdy nie bede miala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aguś, a gdzie Ty takie ładne ławecke nabyłaś? Zaraz Ci kochana wyślę privka:wiggle: Popatrz, co tam u mnie pokazałam.... Byłam, miód i wino piłam:lol2: Dziekuje Agus ja juz w domku po zaliczonym obiadku w restauracji odpoczywam razem z Mieszkiem:lol2: buzia mu sie nie zamyka:lol2: chyba z 10 razy gralismy tez w grzybki gry planszowe to nr 1 w zabawach z Mieszkiem To super Kasiu, ze już z domku nadajesz:wiggle:Bardzo dobrze, niech Twoim mężczyźni dbają o Ciebie do bólu:rolleyes: Buziaki:bye: Kasia.. też o Was myślałam czy niespodzianka się udała i jak urlop i zabawa na śniegu i sanki... Super... Dobrze, że już z Tobą dobrze i dochodzisz do siebie Arniczka sama chora i jeszcze martwi się o innych:) Arnika dziekuje Kochana te swieta byly dla naszych Rodzin naprawde magiczne..... przy wigilijnym stole bylo nas 16 mam jeszcze Babcie (czyli Mieszko ma prababcie) ktora mimo 87 lat ma rewelacyjna pamiec i uwielbia mojego M:lol2: najdluzej Go calowala jak skladal Jej zyczenia:lol2: wigilijna kolacja skonczyla sie o 24.00... ech.... wlasnie TEGO brakuje mi tutaj... Rodziny... takich swiat tutaj nigdy nie bede miala.... Magiczny mieliście czas Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Pokażę Wam co wymyśliłam z biblioteką. Jak wiecie musi być oszklona, bo nie chcemy kurzu i wersja z drabiną odpada. Ale oprócz książek będę miała w gabinecie całe mnóstwo innych rzeczy do schowania związanych z komputerem i nie tylko. Zamysł jest taki, że część biblioteczna będzie oszklona i lekko wysunięta, a reszta frontów lita i cofnięta. Zdjęcie poglądowe, chociaż jeszcze nie całkiem obrazuje o co mi chodzi. Część oszklona będzie znacznie szersza;) Na kolory nie zwracamy uwagi. http://images46.fotosik.pl/1922/6dcb305d748f8286.jpg A ten kolorek ładnie komponował by się z czarnym biurkiem... Niestety nie każdy stolarz chce taki kolor robić http://images33.fotosik.pl/530/e8d9f0a768288530med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 http://images46.fotosik.pl/1922/6dcb305d748f8286.jpg Agawi, wiem, że chcesz inny kolor, ale dla mnie ta biblioteka jest piękna. I to wysunięcie... Muszę szybko myśleć, może i u mnie by się sprawdziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Agawi, wiem, że chcesz inny kolor, ale dla mnie ta biblioteka jest piękna. I to wysunięcie... Muszę szybko myśleć, może i u mnie by się sprawdziło? Ja nie mówię, ze jest brzydka Illu tylko ja mam mały pokój i ciemnej nie mogę zrobić. W ostateczności mogłaby być z dębu szczotkowanego... Myśl, myśl sorki, ze Ci namieszałam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aga, pomysł na gabinet bardzo mi się podoba:yes: czarne biurko i jasna (biała) biblioteczka.... mmmmm.... mówisz, że ta szara ładnie by się komponowała? Po inspiracjach z białą trudno mi sobie wyobrazić lepsze połączenie, ale skoro Ty piszesz, że byłoby fajnie, to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć i czekać na efekt końcowy:yes: Aaaa i ławeczkę zamówiłaś taką jak i ja chcę Wiem, że każdy ją ma;) Dasz namiar? Piszesz, że są elastyczni jeśli chodzi o wymiary, bo ja raczej też potrzebowałabym coś nietypowego. Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aga, pomysł na gabinet bardzo mi się podoba:yes: czarne biurko i jasna (biała) biblioteczka.... mmmmm.... mówisz, że ta szara ładnie by się komponowała? Po inspiracjach z białą trudno mi sobie wyobrazić lepsze połączenie, ale skoro Ty piszesz, że byłoby fajnie, to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć i czekać na efekt końcowy:yes: Aaaa i ławeczkę zamówiłaś taką jak i ja chcę Wiem, że każdy ją ma;) Dasz namiar? Piszesz, że są elastyczni jeśli chodzi o wymiary, bo ja raczej też potrzebowałabym coś nietypowego. Buziaki zostawiam:hug: Hej yuczko, dzięki za opinię Biblioteka pewnie będzie biała:yes: Tak będzie bezpieczniej, a poza tym z takimi nietypowymi kolorami jest zawsze u stolarzy kłopot:confused: I tak boję się o to czarne biurko, zaraz będą pytanie, jakie? Czy na pewno czarne? Dzięki za ławeczkę Zaraz wyślę Ci cały arsenał, który zgromadziłam podczas szukania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej yuczko, dzięki za opinię Biblioteka pewnie będzie biała:yes: Tak będzie bezpieczniej, a poza tym z takimi nietypowymi kolorami jest zawsze u stolarzy kłopot:confused: I tak boję się o to czarne biurko, zaraz będą pytanie, jakie? Czy na pewno czarne? No bo wiesz ile jest kolorów czarnych:lol2::lol2: Dzięki za ławeczkę Zaraz wyślę Ci cały arsenał, który zgromadziłam podczas szukania:lol2: Ło matko!!! Faktycznie arsenał Dzięki:hug:, mam nadzieję, ze coś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No bo wiesz ile jest kolorów czarnych:lol2::lol2: Noo wiem :lol2: Ło matko!!! Faktycznie arsenał Dzięki:hug:, mam nadzieję, ze coś wybiorę Bardzo proszę Na pewno znajdziesz coś dla siebie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Sama bardzo chciałabym tę oszkloną wersję i może być w tej kolorystyce - tylko oczywiście tak jak zamierzasz szerzej ma być u mnie może być bez szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Sama bardzo chciałabym tę oszkloną wersję i może być w tej kolorystyce - tylko oczywiście tak jak zamierzasz szerzej ma być u mnie może być bez szkła No to w końcu Gosiu ze szkłem czy bez szkła:lol2: zdecyduj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 U mnie może być bez szkła, kiedyś... przed stu laty miałam suwane szyby i zawsze mnie wkurzały - teraz wolę odkryte półki jeśli mają tam stać tylko książki. Masz cały dół na inne szpargały nie do pokazywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts