illusjon 17.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ładniej może wyglądają te z szybkami, z drugiej strony od czasu do czasu i tak kurz zza szybki trzeba wytrzeć. Ja jednak nienawidzę myć luster i szyb, a zwłaszcza tych oświetlonych górnym, sztucznym światłem. Nigdy prawie nie jestem zadowolona. Postanowiłam szanować moje skołatane nerwy i stąd biblioteki odkryte, ale to wysunięcie w tej prezentowej przez Agawi jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dziewczyny, ja otwartą już miałam i koszmar- kurzu pełno po tygodniu:sick: Dlatego- pomimo, ze za czyszczeniem luster też nie przepadam- wybieramy oszkloną. Poza tym jakby była bez szkła to musiałabym ją wtedy zrobić do sufitu i z drabiną, a to jest za mały pokój na takie monstrum. Illu i jak robisz z wysunięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No bo wiesz ile jest kolorów czarnych:lol2::lol2: Noo wiem :lol2: Myślicie, że mniej niż białych? Czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Agus popieram pomysl na biblioteke z wystajacym srodkiem bedzie slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Najwięcej kolorów jest białych, czarnych i szarych, a ostatnio został u nas "w domu" odkryty pudrowy róż zwany weneckim i on ma nieskończoność odcieni, no rzesz... Co do wysunięcia to cały czas myślę, skonsultuję się z "inwestorem", ale decyzja tylko do jutra, bo Drewnostyle przyjeżdża jutro o 14:00 na pomiar Edytowane 17 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 kurz podobno książki konserwuje :lol2; ale u mnie przed książkami zawsze jakieś pierdółki stały i za każdym razem wyciągając książkę, gdy trzeba było przesunąć pierdółkę - była okazja by okurzyć półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Myślicie, że mniej niż białych? Czy więcej? Pewnie tak samo:lol2: Agus popieram pomysl na biblioteke z wystajacym srodkiem bedzie slicznie Dzięki Kasiu, czekam aż luby to rozrysuje i wtedy podejmiemy decyzję którą wyceniać A jak się czujesz kochana? Najwięcej kolorów jest białych, czarnych i szarych, a ostatnio został u nas "w domu" odkryty pudrowy róż zwany weneckim i on ma nieskończoność odcieni, no rzesz... Pudrowy róż? A co w nim macie? Co do wysunięcia to cały czas myślę, skonsultuję się z "inwestorem", ale decyzja tylko do jutra, bo Drewnostyle przyjeżdża jutro o 14:00 na pomiar [ATTACH=CONFIG]162111[/ATTACH] Mało casu kruca bomba, mało casu. Jak znam życie, to inwestor będzie się trzymał pierwszej wersji:D kurz podobno książki konserwuje :lol2; ale u mnie przed książkami zawsze jakieś pierdółki stały i za każdym razem wyciągając książkę, gdy trzeba było przesunąć pierdółkę - była okazja by okurzyć półkę Konserwuje mówisz? No może... Kusisz Gosiu, kusisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Myślałam, o sypialni z pudrowym różem... Gdyby: - tapety były stalowoszare - kapa na łóżku i zasłony np aksamitne w zgaszonym jasnym pudrowym różu - dodatki ciemno grafitowe i w kolorze ciemnego weneckiego zgaszonego różu to byłoby może ładnie... Co do inwestora, to chyba masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Myślałam, o sypialni z pudrowym różem... Gdyby: - tapety były stalowoszare - kapa na łóżku i zasłony np aksamitne w zgaszonym jasnym pudrowym różu - dodatki ciemno grafitowe i w kolorze ciemnego weneckiego zgaszonego różu to byłoby może ładnie... Co do inwestora, to chyba masz rację O tak, taki pudrowy róż świetnie współgra z szarością. Ja bym tylko bała się zasłon w takim kolorze- może narzuta i fotel np.? Zasłony jednak szare... i całość wyjdzie baaardzo romantycznie:rolleyes: Zobacz sama -różowe zasłony chyba nie teges:no: http://media-cache-ec6.pinterest.com/upload/40250990389734005_19Jq1bOo_c.jpg Edytowane 17 Stycznia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Poszukam zatem inspir... w tonacjach nieskończonych różów pudrowych i stalowych szarości.... A może zasłony w tym kolorze? Edytowane 17 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Poszukam zatem inspir... w tonacjach nieskończonych różów pudrowych i stalowych szarości.... [ATTACH=CONFIG]162114[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162115[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162116[/ATTACH] Chętnie pooglądamhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/eating/popcorn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Agawi, Lecę do domu i odezwę się jak dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A może zasłony w tym kolorze? [ATTACH=CONFIG]162124[/ATTACH] Noo może, albo iść w kierunku jeszcze mocniejszego akcentu np. fuksja, ale to chyba niedobry pomysł. Agawi, Lecę do domu i odezwę się jak dotrę Pa, ja też zaraz spadam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A ja przyszłam się tylko przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.01.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Arniko, Kochana nie bylam jeszcze u Ciebie i nie wiedzialam ze tez jestes chora w takim razie duzoooo zdrowka zycze Agus czuje sie duzo lepiej, nawet dzisiaj zaliczylam kurs:rolleyes: w sumie nie mam wyjscia, w kwietniu mam egzamin i nie moge sobie pozwolic nie obecnosc.... nauka czeka.... a moi panowie dbaja o mnie rewelacyjnie:wiggle: tylko Miesio jest smutny bo jeszcze nie moze mnie calowac:rolleyes: Jak wreszcie kiedys doczekam sie swojego domu:rolleyes: to bede miala wlasnie taka biblioteke jak Ty planujesz w bialym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aguś ja z doskoku znów Podoba mi się przeszklona góra i zabudowany dół Dzięki temu na pewno uda Wam się utrzymać ład i porządek a książki będą ładnie wyeksponowane i jednocześnie od kurzu odgrodzone Kolorek, który pokazałaś jest boski! Ciekawe czy uda się znaleźć stolarza, który go wykona? Co tam pieczesz na weekend bo mam ochotę na coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.01.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hej Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ja też łapką pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.01.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Agawi, Tak jak przewidywałaś biblioteka będzie prosta, ale po malej wizji lokalnej ze stolarzami na miejscu, wyszło że tak jednak u mnie będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Aga,cudna ławeczka!!!!Widzę, że teraz projekt pt. biblioteka na tapecie - i to jaka klimatyczna będzie!Bardzo konsekwentnie dobierasz każdy element - przez to dom macie wyjątkowo spójny i dopracowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts