Kasia1719508754 23.01.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aga z naszych gór???? Jakby co to może masz po drodze do mnie jak będziesz wracać do domku?? Arniko jak zdrowko? zaczelam czytac Twoj dziennik ale do konca mi jeszcze troche brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No to Ci fajnie . Jak tyle śniegu to też wolałabym być w górach, choć teraz to ja mam góry u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś dzięki za privka Teraz jestem w przelocie, ale jak zajrzę później to odpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aga miłego wypoczynku śniegu Wam raczej nie brakuje i mało bałwanów na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś udanego wypoczynku Ci życzę!!Ładuj baterie ,bo napracowałaś się ostatnio kobitko! Ja dopiero co wróciłam ,a już znowu bym chętnie wyjechała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Baw się dobrze, szczęściaro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś.. jak nie teraz to innym razem.. Teraz wiesz, że do mnie zawsze po drodze Kasia.. dziennik jak dziennik, nie jest na szczęście długi, tam jest tylko esencja budowania.. plotki, rozmowy i życie w komentarzach.. ale tego nie polecam zaczynać.. długo by trwała lektura.. oj długo.. A zdrówko.. no cóż.. rwa barkowa.. jak weszła to nie chce mnie opuścić.. choć dzisiaj już trochę jakby lepiej.. w sobotę mam rezonans magnetyczny.. ciekawe jak bardzo mam zepsuty kręgosłup... i mam dość leków... Sezon na narty w tym roku odłozony do przyszłego.. chyba... ale mnie korci.. bardzo korci.. chociaż na chwilkę.. tylko nasze stoki i tłok mi nie bardzo pasi.. nie lubię dzikich tłumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.01.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 zazdroszczę spuszczam głowę i idę sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aga ale Ci fajnie To bawcie się tam dobrze Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Agus dalej sie urlopujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Pewnie dom ogarnia, pierze, i odśnieżają, a teraz w pracy ogarnia zaległa robotę..) Pozdrowionka.. Mam nadzieję, że pomachałaś jak koło mnie jechałaś.... I wiesz.. do mnie zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Pewnie masz racje Arniko a u nas lejeeeeeeeeeeeeeee i chyba halny przyszedl:sick: zaraz mi wyrwie drzewo przed domem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej dzieffczynki już jestem ale się za Wami stęskniłam:hug: Spróbuję się dzisiaj ogarnąć i odpisać na posty oraz poodwiedzać Wasze galerie:rolleyes: Miłego dnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 cześć brakowało tu Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Kochane moje w zasadzie to u mnie nie ma na co odpisywać, więc pozwólcie, ze zbiorowo podziękuję Wam serdecznie za życzenia urlopowe Pysiaczek, Majeczka, Amtla, Beatka, Beauty, Czaplanka, Aga, Ania, Gosiek, Madzia, Illu, Arniczka (podwójne podziękowania za zaproszenie:hug: ) Dropka, Kasia, Yuka, Daila, Zuzanka :hug: Mugatko kochana jesteś Urlopik się udał, odpoczęliśmy, po powrocie przeżyłam szok ile śniegu w Wawie napadało:o:o - roślin w ogrodzie prawie nie widać Z wnętrzarskich nowości niewiele- zamówiłam żyrandol do gabinetu- nic szczególnego, ale zaraz Wam pokażę Edytowane 29 Stycznia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oto i on-gabinetowy żyrandol http://images42.fotosik.pl/748/371aa40e74d59fdfmed.jpg Tym samym mam do gabinetu aż dwie rzeczy- roletę okienną i jego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga.. śniegu nie ma za dużo.. ale rośliny Ci jeszcze nie urosły...I tego się trzymajmy... Łał.. fajny żyrandol..Ja muszę takie coś tylko czarne i olbrzymi promień do salony, ale na łańcuchu tak z półtorej metra żeby był... No i masz babo placek, bo to co oglądałam to jest na 50-60cm szerokości i pół metra łańcucha.. Kiedyś taki muszę znaleźć...Teraz spadam na zebranie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Hej Fajnie, że już jesteś Dokładnie ten sam żyrandol oglądałam, zastanawiałam się nad nim do kuchni nad stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga.. śniegu nie ma za dużo.. ale rośliny Ci jeszcze nie urosły... I tego się trzymajmy... Niech ci będzie Wiolu:p Łał.. fajny żyrandol.. Ja muszę takie coś tylko czarne i olbrzymi promień do salony, ale na łańcuchu tak z półtorej metra żeby był... No i masz babo placek, bo to co oglądałam to jest na 50-60cm szerokości i pół metra łańcucha.. Kiedyś taki muszę znaleźć... Teraz spadam na zebranie.. Wiesz co, z długością 1,5 m nie powinno być problemu, ale z szerokością już tak... A jaki promień Cię interesuje? Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts