agawi74 29.01.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Hej Fajnie, że już jesteś Dokładnie ten sam żyrandol oglądałam, zastanawiałam się nad nim do kuchni nad stół Hej Maju Też tęskiniłam:wiggle: Mówisz do kuchni? Powinien też pasować Ten jest dla nas idealny, bo ma 55cm szerokości- w sam raz do małego gabinetu;) Co dobrego słychać? Matko, kiedy ja u Was wszystko nadrobię?:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Też tęskiniłam:wiggle: A śmiałabyś nie Mówisz do kuchni? Powinien też pasować Ten jest dla nas idealny, bo ma 55cm szerokości- w sam raz do małego gabinetu;) Do kuchni nad stół, więc gabarytowo jest jak najbardziej OK Co dobrego słychać? Matko, kiedy ja u Was wszystko nadrobię?:cry: Nadrobisz Co dobrego słychać ... a bo ja wiem Taka zarobiona byłam ( ktoś wypoczywał, ktoś musiał pracować ) więc niewiele mnie tutaj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A śmiałabyś nie Phi, FOCH:lol2: Do kuchni nad stół, więc gabarytowo jest jak najbardziej OK To kupujesz? ktoś wypoczywał, ktoś musiał pracować Fakt:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Phi, FOCH:lol2: Wiedziałam To kupujesz? Poczekam na Twój, zobaczę jak się będzie prezentował Fakt:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wiedziałam Poczekam na Twój, zobaczę jak się będzie prezentował Oj, to będziesz musiała czekać, bo na razie go nie powiesimy- będzie przeszkadzał przy montażu biblioteki, a że biblioteka jeszcze nie zamówiona, to sama rozumiesz:lol2: Moim zdaniem wygląda bardzo porządnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oj, to będziesz musiała czekać, bo na razie go nie powiesimy- będzie przeszkadzał przy montażu biblioteki, a że biblioteka jeszcze nie zamówiona, to sama rozumiesz:lol2: Moim zdaniem wygląda bardzo porządnie:wiggle: Oż Ty ... a ja myślałam, że już na niego popatrzę, to chociaż popstrykaj mu zdjęcia na leżąco żebym mogła mu się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oż Ty ... a ja myślałam, że już na niego popatrzę, to chociaż popstrykaj mu zdjęcia na leżąco żebym mogła mu się przyjrzeć Maju, zobaczę- on jest zupełnie w częściach, wszystko zawinięte folią Może w wolnej chwili coś pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Maju, zobaczę- on jest zupełnie w częściach, wszystko zawinięte folią Może w wolnej chwili coś pstryknę To jak jest w częściach to się nie kłopocz I tak nie wiem, kiedy coś będę zamawiać ( tzn. jakbym była pewna na 100 % , że go chcę to bym zamówiła ) narzazie w wolnej chwili chcę ogarnąć łazienki, to ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Majeczko, zobaczę w wolnej chwili- trzeba go złożyć, ale jak pasuje Ci kolorystyka to bierz, bo jest ładny, a wiem, ze już jest częściowo wycofany i zostały same resztki... Kinkieciki to czarna organza, metal to chrom w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Majeczko, zobaczę w wolnej chwili- trzeba go złożyć, ale jak pasuje Ci kolorystyka to bierz, bo jest ładny, a wiem, ze już jest częściowo wycofany i zostały same resztki... Kinkieciki to czarna organza, metal to chrom w połysku. Aguś to napisz mi proszę skąd Ty go kupowałaś ... Uciekam ... szkoda, ale nie mam czasu sobie z Tobą popisać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aguś to napisz mi proszę skąd Ty go kupowałaś ... Uciekam ... szkoda, ale nie mam czasu sobie z Tobą popisać :( Zamawialiśmy w sieci- zaraz Ci wyślę No szkoda,że nie masz czasu ale ja też zaraz uciekam... Miłego wieczoru:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.01.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 żyrandol bardzo ładny - skromność zbyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga.. zdrówko jako tako, ale do ideału daleko... A jaka mnie interesuje szerokość.. sama nie wiem.. ale metr to chyba najmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Agus wrocilas wreszcie Zyrandol sliczny ale u Ciebie nie moglo byc inaczej :wiggle: Kiedy zamawiasz biblioteke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.01.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga, brakowało Cię, super że wypoczęłaś i wróciłaś do nas (ależ to egoistycznie zabrzmiało:-P) żyrandol ładniutki i elegancki, ja sie czaiłam na ten, tylko biały, ale padło na sieny;) kiedy ławeczka do wiatrołapu będzie? buziaki http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aga, Gratuluję zakupu lampy. ja chyba będę musiała przyzwyczaić się do żarówek na kabelkach, bo na nic ni e umiem się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 30.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Aga fajnie ,że wyjazd się udał Zasłony zamówiłam (takie jak Twoje) Z inną taśmą bo mam listwę maskująca ze sztukaterii. W jakim kolorze masz stół i krzesła czy to wenge 030 ? Ilu ja też będę z żarówkami na kabelku Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.01.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Aga fajnie ,ze już jesteś !!na pewno wypoczęłaś i naładowałaś akumulatorki:) A teraz kochana z zapałem ruszaj do urzadzania gabinetu!!najważniesze juz jest -żyrandol i roletka ,o resztę już będzie łatwiej:DPół forum walczy z oświetleniem i mnie się udzieliło...w koncu wypada kiedys pozamieniać gustowne żarówki.W almi kupiłam kolekne dwa kinkiety z wyprzedaży ale co z tego jak jeszcze zostało mi 5 kabelków:bash:życzę miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 30.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Fajna ta lampa do gabinetu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj kochana po powrocie:hug: Oto i on-gabinetowy żyrandol (...) Hej Hej Fajnie, że już jesteś Dokładnie ten sam żyrandol oglądałam, zastanawiałam się nad nim do kuchni nad stół A ja mam taki sam w sypialni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts