agawi74 30.01.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 żyrandol bardzo ładny - skromność zbyteczna Hej zuzanko, dzięki słonko:wiggle: Aga.. zdrówko jako tako, ale do ideału daleko... A jaka mnie interesuje szerokość.. sama nie wiem.. ale metr to chyba najmniej... Oj mam nadzieję Arniczko, ze będzie już tylko lepiej ze zdrówkiem:hug: A na żyrandol zwrócę uwagę i jak coś mi się rzuci w oczy to dam Ci znać Agus wrocilas wreszcie Zyrandol sliczny ale u Ciebie nie moglo byc inaczej :wiggle: Kiedy zamawiasz biblioteke? Hej Kasiulka:hug:Jak się masz, jak zdrówko? Nie bardzo miałam czas na wysyłanie wycen bibliotecznych, ale lada chwila się za to zabieram:wiggle: Do zamówienia jeszcze daleka droga-najpierw casting:D Aga, brakowało Cię, super że wypoczęłaś i wróciłaś do nas (ależ to egoistycznie zabrzmiało:-P) żyrandol ładniutki i elegancki, ja sie czaiłam na ten, tylko biały, ale padło na sieny;) kiedy ławeczka do wiatrołapu będzie? buziaki http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif Hej vesi, dziękuję:hug:No to dobrze, ze ten mój też wpadł Ci w oko- czyli nie jest najgorszy:lol2: początkowo też planowałam Siene, ale ostatecznie padlo na ten. W sumie są podobne i ceną i kształtem;) Właśnie, kiedy będzie moja ławeczka? Muszę dopytać, ale chyba niedługo... Aga, Gratuluję zakupu lampy. ja chyba będę musiała przyzwyczaić się do żarówek na kabelkach, bo na nic ni e umiem się zdecydować... Dzięki Illiu:wiggle:Kochana ja już mieszkam ponad 2 lata i dopiero się decyduję, więc masz jeszcze sporo czasu:lol2: Masz taki arsenał wzorów, że na pewno coś wybierzesz:) Aga fajnie ,że wyjazd się udał Zasłony zamówiłam (takie jak Twoje) Z inną taśmą bo mam listwę maskująca ze sztukaterii. W jakim kolorze masz stół i krzesła czy to wenge 030 ? Ilu ja też będę z żarówkami na kabelku Dziękuję Hej Joasiu, super z tymi zasłonami:wiggle: ale które dokładnie jak te na dole czy te w sypialni? Bo i te i te są softy... Kochana krzesła i stół są z dwóch różnych firm, jednak kolor to zbliżony orzech. Stół dobieraliśmy sami do krzeseł- stolarz przysłał mi próbki i prosiłam go o zmieszanie dwóch odcieni orzecha- wyszło idealnie! Aga fajnie ,ze już jesteś !!na pewno wypoczęłaś i naładowałaś akumulatorki:) A teraz kochana z zapałem ruszaj do urzadzania gabinetu!!najważniesze juz jest -żyrandol i roletka ,o resztę już będzie łatwiej:) Pół forum walczy z oświetleniem i mnie się udzieliło...w koncu wypada kiedys pozamieniać gustowne żarówki.W almi kupiłam kolekne dwa kinkiety z wyprzedaży ale co z tego jak jeszcze zostało mi 5 kabelków:bash:życzę miłego dnia!! Hej Beatko Obie naładowałyśmy akumulatorki:wiggle: Masz rację co do gabinetu- teraz już z górki:lol2: Muszę jeszcze rozejrzeć się za lampką biurkową... Zaraz lecę do Ciebie na te kinkieciki- na pewno są piękne:rolleyes: Nie martw się - mało już Ci zostało tych kabelków:) Fajna ta lampa do gabinetu Pozdrawiam Hej Dailo, dzięki kochana buziaki:bye: Witaj kochana po powrocie:hug: A ja mam taki sam w sypialni:P Hej yuczko no wiedziałam, wiedziałam, ze wczoraj zapomniałam do kogoś zajrzećhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_impossible.gif Zaraz nadrobię Na serio masz ten żyrandol w sypialni? Lecęęęęęęęę do Cięhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej yuczko no wiedziałam, wiedziałam, ze wczoraj zapomniałam do kogoś zajrzećhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_impossible.gif Zaraz nadrobię Na serio masz ten żyrandol w sypialni? Lecęęęęęęęę do Cięhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif Kochana, tyle wątków do nadrobienia, nie przejmuj się Ale zapraszam:hug: Tylko ja już zmykam do przedszkola/szkoły może wieczorkiem zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Aguś zajrzałam do privka , którego mi przysłałaś ... i padłam ze śmiechu Dokładnie takie dwa ( pierwsze dwa, które mi napisałaś ) ostatnio rozkminiałam nad stół Ciut bardziej byłam za tym drugim ( kolorystycznie wydaje mi się, że lepiej by wyglądał ) Jak tam w pracy ??? Też dopiero teraz przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Tylko ja już zmykam do przedszkola/szkoły Oj to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kochana, tyle wątków do nadrobienia, nie przejmuj się Ale zapraszam:hug: Tylko ja już zmykam do przedszkola/szkoły może wieczorkiem zajrzę To prawda yuczko, ze wątków cała masa i nie do wszystkich wczoraj zajrzałam... Szkoda, ze już uciekasz... Aguś zajrzałam do privka , którego mi przysłałaś ... i padłam ze śmiechu Dokładnie takie dwa ( pierwsze dwa, które mi napisałaś ) ostatnio rozkminiałam nad stół Ciut bardziej byłam za tym drugim ( kolorystycznie wydaje mi się, że lepiej by wyglądał ) Jak tam w pracy ??? Też dopiero teraz przyszłam Hej Majeczko:bye: fajnie, ze jesteś No widzisz z tymi żyrandolami to nie pierwszyzna, ze wybieramy podobne rzeczy:lol: Ten drugi też jest bardzo ładny i trzeci też- to nowa wersja drugiego:rolleyes: Niestety nie ma za dużego wyboru z czarnymi abażurami... W pracy luzik- na razie, ale ciiiiiiihttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Oj to szkoda Noooo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grembosia 30.01.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj, Aga! Jestem pod wielkim wrażeniem Twoich wnętrz. Od wczoraj przeglądam i jestem dopiero na 250 stronie Muszę Ci napisać, że mamy wiele wspólnego. Niektóre rzeczy to nawet identyczne np. kafle u Ciebie w holu i w kuchni, u mnie cały dół, bez sypialni i łazienki, u mnie położone w inny wzór. Chciałam przy okazji zapytać, jak się sprawują, czym je myjesz i czy mocno widać bród, bo są dość jasne (szczególnie kuchnia). Ja jestem na etapie wykańczania wnętrz i jeszcze nie mam w tym doswiadczenia. Mam też duży problem z uzyskaniem właściwego koloru szafy(przecierki), dokładnie widziałam taki jak bym chciała na Twoich drzwiach do garderoby. Czy wiesz jak stolarz uzyskał taki efekt? Będę wdzięczna za odpowiedź. Wracam na 250:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No widzisz z tymi żyrandolami to nie pierwszyzna, ze wybieramy podobne rzeczy:lol: Prawda Niestety nie ma za dużego wyboru z czarnymi abażurami... Niestety ... a wydaje mi się, że fajnie by takowy u mnie wyglądał W pracy luzik- na razie, ale ciiiiiiihttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif OK ... już jestem cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj, Aga! Jestem pod wielkim wrażeniem Twoich wnętrz. Od wczoraj przeglądam i jestem dopiero na 250 stronie Muszę Ci napisać, że mamy wiele wspólnego. Niektóre rzeczy to nawet identyczne np. kafle u Ciebie w holu i w kuchni, u mnie cały dół, bez sypialni i łazienki, u mnie położone w inny wzór. Chciałam przy okazji zapytać, jak się sprawują, czym je myjesz i czy mocno widać bród, bo są dość jasne (szczególnie kuchnia). Ja jestem na etapie wykańczania wnętrz i jeszcze nie mam w tym doswiadczenia. Mam też duży problem z uzyskaniem właściwego koloru szafy(przecierki), dokładnie widziałam taki jak bym chciała na Twoich drzwiach do garderoby. Czy wiesz jak stolarz uzyskał taki efekt? Będę wdzięczna za odpowiedź. Wracam na 250:) Grembosiu witam serdecznie w moich progach:welcome: i bardzo dziękuję za miłe słowa:wiggle: Na serio czytasz każdą ze stron naszej paplaniny?:jawdrop: podziwiam i życzę wytrwałości:) Jasne kafle są bardzo ok, myją się bez problemu- to włoski gres, niepolerowany. Niepolerowany dlatego, ze taki z połyskiem po jakimś czasie się rysuje i wygląda kiepsko. Uważam, ze na jasnych kaflach o wiele mnie widać brud niż na ciemnych. Zapytaj każdego, kto ciemne ma. Nasze drzwi do garderoby nie są przecierane:no: Maja jednolity kremowy kolor, a opaska i ozdoby są lekko patynowane brązem. Przecierki to trudny dla stolarzy temat, dlatego polecam Ci jednak patynę Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam serdecznie i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Prawda :lol2: Niestety ... a wydaje mi się, że fajnie by takowy u mnie wyglądał Ten drugi jest cały czarny chyba, a wolisz z domieszką chromu czy bez? I jeden i drugi będzie pasował POK ... już jestem cichutko Nooohttp://emoty.blox.pl/resource/oczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Uważam, ze na jasnych kaflach o wiele mnie widać brud niż na ciemnych. Zapytaj każdego, kto ciemne ma. Pozwolę sobie nie zgodzić się z Panią ( ups ... będzie FOHSZEK :lol2: ) Mieliśmy kiedyś ( u rodziców w łazience ) jasne kafle ... przeklęłam je Utrzymanie ich w czystości to była makabra :bash: Jakieś takie dziadowskie były Ja mam u siebie tylko ciemne płytki ( wiesz Aguś, że ja kocham brąz ) W łazience to pozostałość ( do zlikwidowania w najbliższej przyszłości ) i na te nie mogę patrzeć, są po prostu brzydkie nawet umyte, wyglądają jak brudne, znać każda kroplę wody Za to z płytek w kuchni i wiatrołapie jestem baaaaardzo zadowolona Nie widać brudu, nie widać kropli wody, zawsze wyglądają ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ten drugi jest cały czarny chyba, a wolisz z domieszką chromu czy bez? I jeden i drugi będzie pasował Patrząc na to, że chciałabym, żeby pozostał żyrandol salonowy ;)lepiej pasowałby cały czarny Trochę kombinuję, zobaczę jak to wyjdzie W kuchni chcę pójść w srebro/ satynę ( mam takie dodatki i szkoda mi ich wymieniać ) w salonie stare złoto ... mam nadzieję, że to pogodzę;)Z salonu, kuchni praktycznie nie widać, tylko stół ... dlatego myślę, że cały czarny najlepiej by się tam wpasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Pozwolę sobie nie zgodzić się z Panią ( ups ... będzie FOHSZEK :lol2: ) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8ghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8ghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8g a na serio Maju, to ja też to piszę z doświadczenia i podtrzymuję- ciemne płytki to maskara- moi rodzice mieli granatowe w łazience na podłodze i po jednym dniu użytkowania był koszmar-plamy, zacieki, białe krople od wyschniętej wody:sick: W poprzednim mieszkaniu miałam względnie jasne płytki w łazience, teraz mam bardzo jasne, a łazienka jest bardzo widna i kompletni nic nie widać Jestem bardzo zadowolona i dlatego polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Patrząc na to, że chciałabym, żeby pozostał żyrandol salonowy ;)lepiej pasowałby cały czarny Trochę kombinuję, zobaczę jak to wyjdzie W kuchni chcę pójść w srebro/ satynę ( mam takie dodatki i szkoda mi ich wymieniać ) w salonie stare złoto ... mam nadzieję, że to pogodzę;)Z salonu, kuchni praktycznie nie widać, tylko stół ... dlatego myślę, że cały czarny najlepiej by się tam wpasował Kombinuj, kombinuj byle szybko, bo jestem niecierpliwa:lol2: Czarny Majeczko będzie ładnie się komponował a srebro ze złotem możesz spokojnie łączyć- niektórzy specjalnie tak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8ghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8ghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCAngumrJDffktDFmyZm8T0yEnjwex6lO2pPnLaeMPf7c0xGTp8g a na serio Maju, to ja też to piszę z doświadczenia i podtrzymuję- ciemne płytki to maskara- moi rodzice mieli granatowe w łazience na podłodze i po jednym dniu użytkowania był koszmar-plamy, zacieki, białe krople od wyschniętej wody:sick: W poprzednim mieszkaniu miałam względnie jasne płytki w łazience, teraz mam bardzo jasne, a łazienka jest bardzo widna i kompletni nic nie widać Jestem bardzo zadowolona i dlatego polecam. Ja wiem, że Ty z doświadczenia ... ja też :yes: I nadal podtrzymuję, ciemne płytki to nie masakra :no: Widać wszystko zależy od danej płytki, nie wiem od szkliwa, czy od czego ... nie znam się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kombinuj, kombinuj byle szybko, bo jestem niecierpliwa:lol2: Czarny Majeczko będzie ładnie się komponował a srebro ze złotem możesz spokojnie łączyć- niektórzy specjalnie tak robią Tak ja wiem, że tak się łączy, że niektórzy specjalnie tak robią ... ale ja się boję, że ja patrzeć na to nie będę mogła Wiesz jak człowiek tylko zawsze to złoto i złoto ... no nic zobaczymy Ale chyba jednak stanie na czarnym ... rzucę jakąś czarną poduszkę na kanapę i już będzie fajne nawiązanie ... No tak, ale przecież zasłony są szare, więc jak powieszę srebrny żyrandol to też będzie nawiązanie ... Kopnięta jestem ... :rotfl: Ale wymyślam ... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Widać wszystko zależy od danej płytki, nie wiem od szkliwa, czy od czego ... nie znam się na tym No może, może Maju, ale swoją drogę dziewczyny też na ciemne narzekają... Ja tam wolałam nie ryzykować Kopnięta jestem ... :rotfl: Ale wymyślam ... :rotfl: Maju zalecam Ci odwyk od forum:lol2::lol2: Żarcik, dobrze kombinujesz, tylko szybko kupuj i odhaczaj, bo inaczej zwariujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No może, może Maju, ale swoją drogę dziewczyny też na ciemne narzekają... Ja tam wolałam nie ryzykować Aguś a na ciemne panele narzekasz ??? Nie A sama widzisz ile osób narzeka I tak samo jest z płytkami:yes: Ja za to boję się jasnych bo pamiętam jak na nie klęłam I tak można by w koło Maju zalecam Ci odwyk od forum:lol2::lol2: Żarcik, dobrze kombinujesz, tylko szybko kupuj i odhaczaj, bo inaczej zwariujesz... Ok już się wylogowuję No dobra, to będzie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maju...ja też szykuję się na odwyk....tzn m mnie szykuje:) To gdzie się umawiamy na ten odwyk?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maju...ja też szykuję się na odwyk....tzn m mnie szykuje:) To gdzie się umawiamy na ten odwyk?????? Och Beatko a może nad morze :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 jestem za:) sama widze, ze chyba za duzo siedze ... a mialam sobie pare dni odpoczac bo ferie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts