anbama 31.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Mój poczciwy Singer w zależności od potrzeb najpierw był przerobiony na stolik do korytarza teraz robi za stół w kuchni. Wymieniamy tylko blaty;) w kuchni chyba jednak zostanie na dłużej bo mimo obaw, że pedał może przeszkadzać jest ok . Chyba tylko synio pamięta że tam jest bo przy jedzeniu często się nim bawi. Aga wypadu zazdraszczam. Dzieci mnie już pytają gdzie jedziemy na ferie bo mama obiecała a ja główkuję jakim cudem trochę wolnego wygospodarować bo słowo się rzekło..... W sumie taki mały wypad wszystkim by dobrze zrobił zwłaszcza mojemu maturzyście, który ostatnio ledwo na zakrętach wyrabia. Jak tak patrzę ile nauki mają te dzieciaki to w duchu się cieszę że edukację mam już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Prezeskofajny pomysł z tą maszynączy mi się cos nie pomieszało? zdaje mi się że ty masz już taką maszynę na holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aga zasłony zamówiłam takie jak masz w salonie:yes: na razie jedną uszyją mi na próbę. Zrobię przymiarkę i domówię pozostałe. Krzesła też planuję z Radomska i najbardziej podchodzi mi kolor wenge 030 (jest za dopłatą) jaśniejszy niż tradycyjne wenge Bardzo ładny jest orzech 4 ale do mnie za jasny a orzech 5 wpada w czerwień tak wygląda na próbkach. A jaki masz kolor krzeseł ? Z kolorem stołu idealnie się spasowały Mówisz ,że prosiłaś o połączenie dwóch kolorów ? :o jakich ? Aga a masz fornirowany stół orzechem czy dębem ? Zamęczę Cie pytaniami ale jesteś ekspertem:lol: Miłego dnia Hej Joasiu, fajnie z tymi zasłonami- mam nadzieję, że Ci będą pasować W sprawie koloru krzeseł to mamy orzech 4- średni odcień. Odcienia wenge nie widziałam, bo prosiłam o przysłanie tylko orzechów... Natomiast koloru stołu nie pamiętam- wybierałam z przysłanych próbek przez stolarza i 2 odcienie zmieszał na moją prośbę. Cały stół jest lito dębowy, a blat dodatkowo fornirowany dębem;) Kolor stołu wyszedł taki i jak widać idealnie współgra z krzesłami:rolleyes: Joasiu nie ma sprawy- pytaj ile tylko chcesz, pozdrawiam! O tak fajny ten pomysł na toaletkę, ja swojego Singera też muszę przerobić, na razie tylko go wyczyściłam, nie mam jakoś weny na nic . Podczytuje Was dziewczyny, ale pisać mi się wcale nie chce, jakiś smutek mnie dopadł Hej Dailo, a co się stało kochana? Nie smutaj się wiosna niedługo i może założysz swoją galerię? Agawi, Bardzo dziękuję za sypianie, są przecudnej urody. A mój proces decyzyjny będzie zaraz na poziomie "0". Wszystko mi się podoba, wszystko chcę... Miłego dnia, i spokojnego, bo mój się zaczął nerwowo... Nie ma za co Illu cała przyjemność po mojej stronie:wiggle: Z tymi wnętrzami to tak już jest- trzeba by wykończać przynajmniej ze 3 domy, żeby zaspokoić wszystkie gusta:lol2: Mój poczciwy Singer w zależności od potrzeb najpierw był przerobiony na stolik do korytarza teraz robi za stół w kuchni. Wymieniamy tylko blaty;) w kuchni chyba jednak zostanie na dłużej bo mimo obaw, że pedał może przeszkadzać jest ok . Chyba tylko synio pamięta że tam jest bo przy jedzeniu często się nim bawi. Aga wypadu zazdraszczam. Dzieci mnie już pytają gdzie jedziemy na ferie bo mama obiecała a ja główkuję jakim cudem trochę wolnego wygospodarować bo słowo się rzekło..... W sumie taki mały wypad wszystkim by dobrze zrobił zwłaszcza mojemu maturzyście, który ostatnio ledwo na zakrętach wyrabia. Jak tak patrzę ile nauki mają te dzieciaki to w duchu się cieszę że edukację mam już za sobą. Hej Anetko, dawno Cie nie było... Super, że macie stoliczek w kuchni:wiggle: ja je uwielbiam i chyba sprawię sobie jeszcze jedne:rolleyes: Na urlop wyrwijcie się koniecznie, naładujesz baterie, humorki się poprawią, bo do wakacji jeszcze dalekoooo:spam: buziaki:bye: Prezesko fajny pomysł z tą maszyną czy mi się cos nie pomieszało? zdaje mi się że ty masz już taką maszynę na holu? Hej Vice Prezesko Nic Ci się nie pomieszało kochana, jedną mam, ale co to jest dla takiej maniaczki staroci jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Pozdrowionka wieczorową godzinką zostawiam Pozwolili mi wreszcie poleżeć samej w pokoju to po wątkach moge pobiegać Siedzi mi ta Twoja maszyna w głowie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.01.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 aga, a mój Singer to do dnia dzisiejszego maszyna do szycia. Resztę napisałam u mnie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Hej Vice Prezesko Nic Ci się nie pomieszało kochana, jedną mam, ale co to jest dla takiej maniaczki staroci jak ja? a to dobrze zapamiętałam pewnie jeśli tylko ci się podoba to czemu nie pomysł bardzo orginalny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Agawi, Wrzucę u siebie wstępny projekt szafy-bieliźniarki do sypialni i szafy do holu. Ciekawa jestem Twojej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 31.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aga Zawsze myślałam o ciemnym orzechu na meble .Jak zobaczyłam próbki kolorów to orzech 4 wydawał mi się za jasny . Twoje meble nie wyglądają na jasne , mają głęboki piękny kolor . Może ta próbka taka była muszę zobaczyć krzesło w takim wybarwieniu Kolor zasłon powinien być idealny do moich wnętrz Chociaż na próbniku kusił mnie taki jak masz w sypialni Pomysł z maszyną fajny u mojej Mamy taka maszyna stoi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Joasiu ,a ile próbek dostałas od stolarza? Pomysł na toaletke ciekawy ,ale raczej widziałabym ja we wnetrzach sielskich ,rustykalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 31.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Czesc Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 31.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Beatko jeszcze nie dostałam czekam Odpisałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aga, Dzień dobry w piątek - weekendu początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cześć Aga Pomysł na toaletkę fajny, tylko nie bardzo ją widzę w Twojej sypialni:no: Żyrandol jak chcesz, to obfocę i wkleję po weekendzie, ok? Bo nie wyszperałam ciekawej fotki... Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Pozdrowionka wieczorową godzinką zostawiam Pozwolili mi wreszcie poleżeć samej w pokoju to po wątkach moge pobiegać Siedzi mi ta Twoja maszyna w głowie:rolleyes: Hej Aguś, kuruj się koniecznie:hug: No maszyna też mi chodzi:lol: Ma fajny blacik, nie? Miłego weekendu:bye: aga, a mój Singer to do dnia dzisiejszego maszyna do szycia. Resztę napisałam u mnie :hug: Aaa no jak maszyna, to najlepiej tak Amtluś u mnie na nic by się zdała, dlatego jest stolik:lol: a to dobrze zapamiętałam pewnie jeśli tylko ci się podoba to czemu nie pomysł bardzo orginalny:wiggle: Dzięki Karolka:wiggle:Tylko gdzie taką znaleźć? Agawi, Wrzucę u siebie wstępny projekt szafy-bieliźniarki do sypialni i szafy do holu. Ciekawa jestem Twojej opinii. Widziałam, widziałam:wiggle: Aga Zawsze myślałam o ciemnym orzechu na meble .Jak zobaczyłam próbki kolorów to orzech 4 wydawał mi się za jasny . Twoje meble nie wyglądają na jasne , mają głęboki piękny kolor . Może ta próbka taka była muszę zobaczyć krzesło w takim wybarwieniu Kolor zasłon powinien być idealny do moich wnętrz Chociaż na próbniku kusił mnie taki jak masz w sypialni Pomysł z maszyną fajny u mojej Mamy taka maszyna stoi . Joasiu już Ci mówię dlaczego kolor na próbkach okazał się inny. W Radomsku próbki są robione na sklejkach i są znacznie jaśniejsze. Na litym drewnie kolor będzie ciemniejszy, dlatego uważaj z tym wenge, żeby nie wyszedł Ci czarny;) Moje krzesła są na 100% w kolorze orzech4:wiggle: Pochwal się koniecznie zasłonami, ja już będą Pomysł na toaletke ciekawy ,ale raczej widziałabym ja we wnetrzach sielskich ,rustykalnych... Beatko może i tak, ale widziałam takie stoliki w rożnych wnętrzach i wyglądały ciekawie:rolleyes: Czesc Agus Hej Kasiu:hug:Miłego weekendu:bye: Aga, Dzień dobry w piątek - weekendu początek Pięknie zrymowane Illu :bye: Ciao Maju :bye: Cześć Aga Pomysł na toaletkę fajny, tylko nie bardzo ją widzę w Twojej sypialni:no: Żyrandol jak chcesz, to obfocę i wkleję po weekendzie, ok? Bo nie wyszperałam ciekawej fotki... Buziaki:hug: Hej yuczko masz rację, do resszty domu pasuje taka toaletka, ale sypialnia jest za bardzo glamour u mnie... Odnośnie zyrandola to napisałam u Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 01.02.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aga pochwale się zasłonkami , jak tylko będą Zastanawiam się ile cm powinna być podłożona zasłona od dołu ? Pani w sklepie sugerowała 10cm wydawało mi się ,że za dużo ale może miała rację Ale z tym kolorem krzeseł dzwoniłam do fabryki dwa razy ,żeby się dopytać Dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aga pochwale się zasłonkami , jak tylko będą To ja już czekam:popcorn: Zastanawiam się ile cm powinna być podłożona zasłona od dołu ? Pani w sklepie sugerowała 10cm wydawało mi się ,że za dużo ale może miała rację To nie ma znaczenia:no: U mnie jest minimalnie, to chciałam leżące i beli już nie starczyło z długości:lol2: Jak masz dłużej podwinięte, to po prostu masz zapas i możesz sobie w przyszłości podłużyć Ale z tym kolorem krzeseł dzwoniłam do fabryki dwa razy ,żeby się dopytać Dzięki Aga Nie ma za co Joasiu. Ja wiem, ze w tym Radomsku są mało komunikatywni:sick: Próbuj, ale jakby co to jak wygląda orzech 4 już wiesz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dziewczynki, żegnam Was czule-weekend się zaczynahttp://www.pic4ever.com/images/cancan.gifTylko nie pijcie za dużohttp://www.pic4ever.com/images/oregonian_winesmiley.gifi udanego lenistwa http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dziewczynki, żegnam Was czule-weekend się zaczynahttp://www.pic4ever.com/images/cancan.gif Tylko nie pijcie za dużohttp://www.pic4ever.com/images/oregonian_winesmiley.gifi udanego lenistwa http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif Wzajemnie Też jeszcze momencik i spływam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dzięki Karolka:wiggle:Tylko gdzie taką znaleźć? Aga ty się mnie pytasz:jawdrop: przeca ty jesteś nasza etatową najlepszejsza w swiecie szperaczką internetową Udanego weekendziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts