DarioAS 02.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ciekawe czy poszłabym w ten nałóg. Bo na przykład rower do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Do mnie przemawia , ale słabo , chociaż nie powiem bo jeździmy dość dużo ale i tak wolę kije samobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A ja uwielbiam rower. Są takie miejsca gdzie samochodem nie dojedziesz... Tak szukaliśmy swojej działki, choć tu samochodem da się bez problemu dojechać... Ania spróbuj rowerka, zobaczysz nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 O kurdesz, superstary są naprawdę kultowe, w czasach swojej świetności (tzn. ich świetności) chyba ze 3 pary uśmiechały się do mnie z szafki. Twoje są obłędne (o ile sportowe buty mogą być obłędne ). Dzięki yokasta- swoją świetność to te buty miały 30 lat temu Ale kultowe pozostaną na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Do mnie przemawia , ale słabo , chociaż nie powiem bo jeździmy dość dużo ale i tak wolę kije samobije No widzisz- a ja chyba rower Chociaż kijków nie próbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.03.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Święte słowa......rower też ma swoje zalety i jest tak rodzinnie, my zawsze w czwóreczkę, dzieci za nami tzn jedno siedzi w foteliku a drugie marudzi nie tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no to wracamy do tematu wnętrzarskiego:D agawi czy ty znasz galerię mosiądzu na bartyckiej? Dziś przejeżdżałam koło niej (nie weszłam niestety - więc nie pytaj co jest;)) Od razu zaczęłam się zastanawiać, czy już tu byłaś? Przez szybkę wygladało, że jest tam na bogato:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no to wracamy do tematu wnętrzarskiego:D agawi czy ty znasz galerię mosiądzu na bartyckiej? Dziś przejeżdżałam koło niej (nie weszłam niestety - więc nie pytaj co jest;)) Od razu zaczęłam się zastanawiać, czy już tu byłaś? Przez szybkę wygladało, że jest tam na bogato:D Dawno nie byłam na Bartyckiej, ale i tak nie kojarzę tej galerii... Brzmi intrygująco- na bogato to ja nie przepadam, :no:ale klasyczny stary mosiądz bardzo chętnie:D Szkoda, że nie weszłaś...- jesteśmy już na tym etapie wykończeniówki, że tylko docelowych niektórych mebli brak, więc na Bartycką nie chodzę... Ale zapisuję i przy najbliższej okazji wpadam. Ciekawe czy mają stronę w necie? Spróbuję poszukać. Dzięki za info, Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Mówiąc "na bogato" miałam na myśli, że strasznie dużo tego było (miałam wrażenie, że nie będzie gdzie stanąć, bo cały sufit zawieszony lampami, a na dole mnóstwo bibelotów). Stylu przedmiotów, nie jestem w stanie określić, ale jedno jest pewne - WSZYSTKO Z MOSIĄDZU:lol2: Paw. 45 (zapamiętałam dla Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Mówiąc "na bogato" miałam na myśli, że strasznie dużo tego było (miałam wrażenie, że nie będzie gdzie stanąć, bo cały sufit zawieszony lampami, a na dole mnóstwo bibelotów). Stylu przedmiotów, nie jestem w stanie określić, ale jedno jest pewne - WSZYSTKO Z MOSIĄDZU:lol2: Paw. 45 (zapamiętałam dla Ciebie) Kochana jesteś :hug:Jak wszystko z mosiądzu to pędzę (Boże ja mam fioła ) Póki co znalazłam ich wizytówkę, bo strona nie działa. http://bartycka24.pl/szczegoly.asp?idklienta=37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No dobra jest po północy więc oficjalnie ogłaszam TŁUSTY CZWARTEK!!! Dla wszystkich wirtualne pączki... Tylko proszę liczyć kalorie.... http://gim1paslek.one.pl/files/paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Się nie zgodzę 6-7 lat temu tyż. Wtedy miałam kilka par. Są świetne cały czas faktycznie. I wygodne No tyż, tyż. Mam nadzieje, że wygodne, bo jak zawsze miałam kilka par Nike.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wnętrza powoli odchodzą w chwilowe zawieszenie, bo na tapecie ogród.... Zakupiliśmy ze 40 m palisadki celem oddzielenia iglaków od trawnika.. Tym razem wybraliśmy tworzywo, bo w naszym poprzednim 150m przydomowym ogródku miałam drewniane no i po 2-3 były spróchniałe... O takie http://img10.allegroimg.pl/photos/400x300/14/87/82/66/1487826632_2http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/33/36/22/1433362227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nieustannie szukam mebli ogrodowych i to takich, żeby nie zbankrutować Póki co oglądam parasole i chyba na któryś się skuszę.. Nie wiem tylko czy lepszy taki na wysięgniku czy stojący. Wszystkie mają średnice 3 m. http://image.ceneo.pl/data/products/9373814/product.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/9373799/product.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/9373790/product.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/9373812/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 mam ten niebieski z fotki z tym że zielony i trzeba go przymocować do podłoża bo jest słabo wyważony - byle wieterk i leeeeeeeeeeeeci na bok ale w porównaniu z innym na twoich fotkach ma reweklacyjną regulację konta nachylenia bo nawet pionową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 mam ten niebieski z fotki z tym że zielony i trzeba go przymocować do podłoża bo jest słabo wyważony - byle wieterk i leeeeeeeeeeeeci na bok ale w porównaniu z innym na twoich fotkach ma reweklacyjną regulację konta nachylenia bo nawet pionową O no wlaśnie o to mi chodziło, że wypowie się ktoś, kto już ma... Dzięki zuzanko za opinię Ten kąt nachylenia jest też przecież ważny, tym bardziej, że nasz taras jest od strony południowej i jajka można latem smażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 03.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 jakoś w ogóle te parasole mnie nie przekonują ...właśnie chodzi o stabilność i wogóle ale jakbym miała wybierać to ten na wysięgniku a nie myślałaś o jakieś stałej altance , zadaszeniu ? chyba, że to ma być taki przenośny to wtedy rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 jakoś w ogóle te parasole mnie nie przekonują ...właśnie chodzi o stabilność i wogóle ale jakbym miała wybierać to ten na wysięgniku a nie myślałaś o jakieś stałej altance , zadaszeniu ? chyba, że to ma być taki przenośny to wtedy rozumiem Dagunia, raczej przenośny na taras. Na tarasie to raczej altanki nie postawię, ponieważ częściowo zasłania go dach, któy jednak dużo cienia nie daje. Najlepszym rozwiązaniem byłaby markiza, ale nie przepadam... Nasza działka wielka nie jest dlatego muszę rozsądnie gospodarować miejscem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) agawi jak dla mnie to parasole tylko na wysiężniku. Te na nodze, to dramat. Nigdy nie wiadomo gdzie je ustawić, żeby choć trochę cienia dawały (najczęściej dają cień same sobie:lol2:) Albo trzeba je w środek stołu pakować, co nigdy dobrze nie wygląda. Jesli chodzi o stabilność, to nie rozumiem zarzutów? One są tak skonstruowane, żeby przygniść stojak płytami chodnikowymi (będzie widać na zdjęciach). I wtedy nic ich nie ruszy, żadna Caterina, żadna Rita:lol2: Mi się najbardziej podobają jasne z drewnem, a najlepiej kwadratowe - klasa:D Nie wiem w jakich cenach były te, które wstawiłaś. Może się wygłupię, bo ten pierwszy prawie tyśka kosztuje: http://i2.fmix.pl/fmi139/d5125b2e000be5734d6fc6dd/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2005/a8515e900005e80b4d6fc6bd/zdjecie.jpg Edytowane 3 Marca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Cześć! Zgadzam się z Magdą. Jak parasol to na wysięgniku. Są praktyczne, bo swobodnie rozstawisz pod nim mebelki... no i pięknie wyglądają. Przy dużym wietrze, czy burzy i tak bezpieczniej je zwinąć Ja też na taki mam chrapkę i musi być duuuuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts