agawi74 05.02.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Sama jestem ciekawa ile taka przyjemność kosztuje ??? Dużo za dużo Majeczko:bash: A jeszcze w kolejce czeka kredens do jadalni:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Agawi, przypomniała mi się scenka z serialu "Rodzina zastępcza", w której Alutka przekonywała panią Krysię, że ona musi zacząć wydawać na siebie potężne sumy, żeby jej mąż miał motywację do pracy. Bo jeśli ona nie wydaje...to on motywacji do zarabiania nie ma. No! Dlatego ja Cię rozumiem...biblioteczka, potem kredens do jadalni, potem ogród zimowy...basen, korty tenisowe...motywacja musi być, żeby się Szanowny nie rozleniwił Pozdrowienia z krainy żubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 motywacja musi być,żeby się Szanowny nie rozleniwił Tolu pięknie to ujęłaś:D Nic dodać, nic ująć A Rodzinę Zastępczą uwielbiałam i dodam jeszcze, że była kręcona niedaleko nas:yes: Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Agus modly odprawiam za cene biblioteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Agus modly odprawiam za cene biblioteczki Hej Kasiulka, dziękuję:hug: Ja już uciekam, pa i miłego wieczorku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.02.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 pieknie sie zapowiada biblioteczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No dobra, u Zuzki solniczki a u Ciebie meeeeeeeeeeeeble i to jakie jeden piękniejszy od drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 pieknie sie zapowiada biblioteczka:yes: Cieszę się Aneciu, że tak myślisz. a jak wyjdzie, to poczekamy-zobaczymy:yes: No dobra, u Zuzki solniczki a u Ciebie meeeeeeeeeeeeble i to jakie jeden piękniejszy od drugiego Oj Gosiu, u mnie to na razie inspiracja. Co z tego wyjdzie, to się wkrótce okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Po takim długim czasie pogubiłam się - gdzie ta biblioteka stanie, ile ma przestrzeni wokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga, inspiracja niczego sobie. Po Twoich zmianach będzie rewelacja.A na jaki kolor się w końcu zdecydowaliście? Jasny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witam Koleżankę. Myślałam, że kolor biblioteczki postanowiony i ze ma być bielona? Agawi, serwujesz nam niepełne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga ,widzę ,że się bibioteczka"kroi":wiggle:fajnie się zapowiada!a te boczne części będą zakryte.tak?ciekawa jestem ceny..siostra mnie zobowiązała ,aby zamówić Jej kredens na wzór mojego z jadalni..ten mój miejscowy stolarz krzyknął 9 tys....już sama nie wiem czy to jest dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Widzę, że znów na pełnych obrotach z wykańczaniem . O to ja potrzymam kciuki by cena była znośna. Pięknie się zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.02.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Agulka, a czy biurko też już zamówiłaś ? Ja dostałam namiar na stolarza z okolic Lublina i może wreszcie ruszę z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Agapiękne, piękne, pięęęęękne.... biblioteki i uwielbiam taki kolor meblihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Na biblioteczkę się zgadzam w 100% ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Po takim długim czasie pogubiłam się - gdzie ta biblioteka stanie, ile ma przestrzeni wokół? Gosiu biblioteka idzie do gabinetu- pokój ma 10 m2, ale oprócz niej będzie tam już tylko biurko i fotelik, więc damy radę Aga, inspiracja niczego sobie. Po Twoich zmianach będzie rewelacja. A na jaki kolor się w końcu zdecydowaliście? Jasny? Tak Aniu, biblioteka będzie biała, a biurko czarne:D Witam Koleżankę. Myślałam, że kolor biblioteczki postanowiony i ze ma być bielona? Agawi, serwujesz nam niepełne informacje No przeca nic nie zmieniłam Illu i będzie biała:yes: Raczej bez przecierek. Aga ,widzę ,że się bibioteczka"kroi":wiggle:fajnie się zapowiada!a te boczne części będą zakryte.tak?ciekawa jestem ceny..siostra mnie zobowiązała ,aby zamówić Jej kredens na wzór mojego z jadalni..ten mój miejscowy stolarz krzyknął 9 tys....już sama nie wiem czy to jest dużo? Hej Beatko tak, te części boczne będą zakryte na rożne gabinetowe rupiecie:D Moim zdaniem 9 tys za kredens to sporo, tym bardziej jak piszesz, ze jest to lokalna cena. Przypomina bardziej warszawską Zaraz skrobnę Ci privka i może pomogę podjąć decyzję. Widzę, że znów na pełnych obrotach z wykańczaniem . O to ja potrzymam kciuki by cena była znośna. Pięknie się zapowiada . Dzięki Dailo za odwiedzinki, a co u Ciebie? Agulka, a czy biurko też już zamówiłaś ? Ja dostałam namiar na stolarza z okolic Lublina i może wreszcie ruszę z tematem Martuś biurka jeszcze nie wyceniam, bo pewnie majątku nie będzie kosztowało. Najważniejsza jest biblioteka. Ale co do biurka to koloru nie zmieniałam-będzie czarne- i tu się boję, bo nie każdy stolarz chce robić taki kolor...:(trzymam kciukasy za Twoje:) Aga piękne, piękne, pięęęęękne.... biblioteki i uwielbiam taki kolor meblihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Hej vesi, kolorek będzie chyba biały, ale masz rację ten z inspiracji też jest niczego sobie:yes: Na biblioteczkę się zgadzam w 100% ;) Dzięki kochana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 I uzupełniając temat gabinetu biurko będzie czarne, takie jak na focie, którą kiedyś już pokazywałam. Nie wiem tylko czy robić toczone czy proste nogi?http://emoty.blox.pl/resource/meeting.gif I w ogóle układ na tej inspiracji jest dokładnie jak u nas- biblioteka będzie po lewej stronie, biurko częściowo pod oknem. Z małą róznicą- nasz gabinet jest troszkę szerszy:) http://images43.fotosik.pl/1725/9b8f3f0baf548d8f.jpg http://images41.fotosik.pl/1932/4dc9db326b9bf17e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.02.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale ja sie ciesze że ty pierwsza ugryzłaś ten temat Aga a jaki będzie fotel? stlizowany? biurko z inspiracji jest piękne:yes: ale chyba zrobiłabym proste giry co by troszkę przełamać w końcu takie małe pomieszczenie a ty tam na wrzucasz mocno stylizowane mebelki to może byc za dużo choć ciężko mi to ocenić nie znam się może zacznij od biblioteki zobaczycie czy nie przytłacza wtedy łatwiej będzie podjać decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale ja sie ciesze że ty pierwsza ugryzłaś ten temat A ja nie:p:lol2: Tak naprawdę, to Marjelka już dawno zaczęła, bo ma przecież pięęęknę bibliotekę Aga a jaki będzie fotel? stlizowany? Karolka jeszcze nie wiem- na pewno klasyczny, ale bez ozdobników. biurko z inspiracji jest piękne:yes: ale chyba zrobiłabym proste giry co by troszkę przełamać w końcu takie małe pomieszczenie a ty tam na wrzucasz mocno stylizowane mebelki to może byc za dużo choć ciężko mi to ocenić nie znam się może zacznij od biblioteki zobaczycie czy nie przytłacza wtedy łatwiej będzie podjać decyzje Myślisz, ze proste giry lepsze?:lol2: No może, może.... też się waham... Biblioteka raczej nie będzie miała żadnych ozdóbek, tylko koronę- reszta prosta, ale klasyczna. Pewnie co do biurka zdecyduję w ostatniej chwili, ale będę musiała zamówić wszystko razem, żeby potem nie czekać z kolei na biurko:bash: Dzięki za głosik i rady:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts