agawi74 07.02.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 hmmmmmmmmm.......piękna ławeczka.......i świetnie wygląda na tle różnych ścian i lampka mniodzio :yes: hej Aguśka Hej Leia, kopę lat:bye: Dzięki, bardzo się cieszę, że Ci się podoba:D ławeczka śliczniutka najpiękniejsza :yes: mam taką samiutką tylko na białych nóziach:yes: lampeczka ekstra też taką chem Hej Karolka, no to mamy podobne ławeczki:lol2: Takich ławeczek w domku nigdy nie za wiele, prawda? Jak będziesz chciała namiar na lampeckę, to daj cynka:yes: Jedno i drugie mi się podoba ... I w sumie nie wiem co bardziej Śliczna ławeczka Dzięki Maju no to się zastanów i do wieczora daj mi odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś....ławeczka śliczna, pasuje do twoich wnętrz i pasuje w każdym miejscu....chociaż za dużo nie widać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś....ławeczka śliczna, pasuje do twoich wnętrz i pasuje w każdym miejscu....chociaż za dużo nie widać:) Dzięki kochana:) mało widać, bo w wiatrołapie trudno zrobić fotki- mało miejsca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś śliczna ta ławeczka Jest taka lekka i zgrabna, no piękna po prostu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś śliczna ta ławeczka Jest taka lekka i zgrabna, no piękna po prostu!!!!!! Dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 naprawdę piękna ławka z pięknym pikowaniem i wydaje się większa, dopiero zdjęcie pokazujące ją pod lustrem pokazuje jej prawdziwy rozmiar:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 naprawdę piękna ławka z pięknym pikowaniem i wydaje się większa, dopiero zdjęcie pokazujące ją pod lustrem pokazuje jej prawdziwy rozmiar:yes: Dzięki Gosiu ławeczka ma metr długości, więc mała nie jest. po prostu mamy spore lustro:D Jak tam pączki? Najadłaś się dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zjadłam półtora pączka... i to zdecydowanie mi starczy pyszne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aga,prześliczna ławeczka! Cudna szarość! I lampa charakterna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ślyczna wydaje się jakby miała grubsze siedzisko, niż np. moja Lampka idealna do tego co już zaplanowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś, śliczna ławeczka, świetnie dopasowana, jak wszytko inne a lampka biurkowa - cuuudna http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif zjadłam dziś tylko dwa pączusie, bo wykupili w biedronce wszystkie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aga lista do podpisania u Marjelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 I znowu się spisałaś Prezesko ławeczka bardzo proporcjonalna - w odróżnieniu od pierwowzoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Agus laweczka miodzioooooooo:jawdrop: bardzo mi sie podoba ze to siedzenie jest takie grube:yes: A lampeczka super ja tez moge prosic o namiar? Agus w podziekowaniu za polecenie przepisu maly prezent Edytowane 8 Lutego 2013 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aguś fajna wyszła ta ławeczka, bardzo podoba mi sie to pikowanie Lampeczka tez super. Jak już będziesz miała kupione wszystkie dodatki to i biblioteczka się zrobi . Najtrudniej to wyszukać coś oryginalnego, a tak to masz problem z głowy. Czy moge prosić namiary na tą ławeczkę i lampkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aga ławeczka śliczna Bardzo fajnie wpasowała się do wiatrołapu Ja wczoraj zjadłam 3 pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Zjadłam półtora pączka... i to zdecydowanie mi starczy pyszne były No to poszalałaś Gosiu zupełnie jak ja:D Aga, prześliczna ławeczka! Cudna szarość! I lampa charakterna!!!! Dzięki Aniu Ty się zawsze tak cudnie zachwycasz! Ślyczna wydaje się jakby miała grubsze siedzisko, niż np. moja Lampka idealna do tego co już zaplanowałaś. Dziękować Martuś Ja właśnie chciałam masywniejsze siedzisko:yes: Ale Twoja jest też piękna i ma wyższe nóżki. U mnie musiała zmieścić się pod lustrzana półką. Aguś, śliczna ławeczka, świetnie dopasowana, jak wszytko inne a lampka biurkowa - cuuudna http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif zjadłam dziś tylko dwa pączusie, bo wykupili w biedronce wszystkie:( Dzięki vesi:hug:No to mało tych pączków wcięłaś, ja na pączkowego żarłoka... Za rok może sama upieczesz? Aga lista do podpisania u Marjelki Dzięki Karolka zaraz oblookam co tam wymyśliłyście:eek: I znowu się spisałaś Prezesko ławeczka bardzo proporcjonalna - w odróżnieniu od pierwowzoru... No prezeski już tak mają, ze się zwykle spisują:rotfl: Żartowałam. Dzięki kochana:cool: mówiłam, ze moja będzie ciut zmieniona:yes: Agus laweczka miodzioooooooo:jawdrop: bardzo mi sie podoba ze to siedzenie jest takie grube:yes: A lampeczka super ja tez moge prosic o namiar? Agus w podziekowaniu za polecenie przepisu maly prezent Hej Kasiu o raju bardzo dziękuję Ci za cudną fotkę:hug: I jaki przystojny kawaler na zdjęciu:jawdrop: Fotkę z cycatu usunelam, bo nie wiem czybędziesz chciała ją na dłużej zostawiać Widzę, ze Ci oponki bardzo się udały- są absolutkie CUDNE! Dziękują za ławeczkę i lampeczką- dzisiaj Ci wyślę bamiar:D Aguś fajna wyszła ta ławeczka, bardzo podoba mi sie to pikowanie Lampeczka tez super. Jak już będziesz miała kupione wszystkie dodatki to i biblioteczka się zrobi . Najtrudniej to wyszukać coś oryginalnego, a tak to masz problem z głowy. Czy moge prosić namiary na tą ławeczkę i lampkę Hej Daila dzięki za uznanie:lol: Masz rację, że trudno poznajdować fajne dodatki- zdaję sobie sprawę, ze biblioteka i tak jakaś będzie:lol2: Tobie również dzisiaj wyślę namiar kochana:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aga ławeczka śliczna Bardzo fajnie wpasowała się do wiatrołapu Ja wczoraj zjadłam 3 pączki Hej pysiaczu, jak dawno Cie nie było... Dzięki za ławeczkę 3 pączki to niezły wynik:lol2: I jak się dzisiaj czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hejka Heyka Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts