illusjon 11.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Agawi, Miłego dnia. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej Aguś !Witam się poniedziałkowo!Ławeczka cudna ,,fantastycznie wkomponowała się w wiatrołap...:yes:ja teraz rozmyślam nad fotelem do sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Cena biblioteki faktycznie nie zla My kochana wczoraj w 3 zdobylismy gore Torc Mieszko wyszedl i zszedl bez problemu ja myslalam ze jak wrocimy do domu to padnie ze zmeczenia, a On jeszcze biegal do wieczora:bash: to moje dziecko sie chyba nigdy nie meczy:lol2: Milego dnia Kasiu gratulacje Dzieci mają niespożytą energię- my tez takie byłyśmy, ale pewnie już nie pamiętamy:lol2: Ceny gotowych bibliotek przemilczę, za to widziałam kilka świetnych witryn do jadalni:yes: Wzajemnie miłego dzionka:hug: Agawi, Miłego dnia. :bye: Wzajemnie Illu Hej Aguś !Witam się poniedziałkowo! Ławeczka cudna ,,fantastycznie wkomponowała się w wiatrołap...:yes:ja teraz rozmyślam nad fotelem do sypialni... Hej Beatko, jak tam tańce-hulance? Dzięki za ławeczkę a jaki to fotelik chodzi Ci po główce kochana? Wybór jest ogromny, powinnaś coś znaleźć bez problemu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.02.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Oho cena faktycznie niezła Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć coś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Agus planujesz witrynke w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej Aga, cena biblioteki kosmiczna, ale Ty masz zdolnego stolarza, to pewnie machnie Ci taką pikną biblioteczkę w super cenie, a my szczeny będziemy zbierać z podłóg:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Oho cena faktycznie niezła Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć coś tańszego Też mam nadzieję pysiu Agus planujesz witrynke w jadalni? :yes: witrynkę albo kredens Kasiu Hej Aga, cena biblioteki kosmiczna, ale Ty masz zdolnego stolarza, to pewnie machnie Ci taką pikną biblioteczkę w super cenie, a my szczeny będziemy zbierać z podłóg:yes: Vesi, zobaczymy. Nie każdy stolarz chce robić, to co sobie wymyśliłam:evil: Dlatego oglądamy też te gotowe, ale ceny póki co są mało przyjazne:bash: Ta szczęka to na wyrost, ale dzięki kochana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Aga, miłego dnia , Ja też naszukałam się stolarza. Chciałam pożenić jakość i cenę. Jakość udało mi się obronić,, ale z ceną już tak łatwo nie poszło. Moja biblioteka będzie mnie kosztowała więcej niż planowałam, ale jak się naoglądałam różnych regałów, które tylko z przodu dobrze się prezentowały, albo jak mi stolarze pokazywali z jakiego drewna ich "koledzy po fachu" robią biblioteki, które się rozsychają lub wypaczają, to trochę odpuściłam. W sumie chyba 4 miesiące szukałam fachowca i nawet jeździłam do nich z Warszawy, do Gdańska, pod Wrocław, pod Zieloną Górę, pod Kraków... Jedno mogę doradzić. Trzeba pojechać do zakładu i pooglądać rzeczy które są tam produkowane i poczytać na forach. Bo jakich byś pieniędzy nie chciała przeznaczyć na ten mebel, to szkoda ich na bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Cześć Aga Miłego dnia! Ale masz, moja droga, kosztowny gust Fiu, fiu, 14 tysięcy za bibliotekę Poszaleli! Bałabym się do takiej coś włożyć. Nie wiem, może dywanik przed nią bym położyła i biła pokłony co rano? A potem suchy chleb i woda Na szczęście, jak znam Ciebie znajdziesz coś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Beatko, jak tam tańce-hulance? Dzięki za ławeczkę a jaki to fotelik chodzi Ci po główce kochana? Wybór jest ogromny, powinnaś coś znaleźć bez problemu:D Wybawiłam się niesamowicie ,co odkupiłam w niedzielę boleścią nóg:yes:ale było naprawdę bardzo przyjemnie w gronie starych znajomych ..fajerwerki ,lampiony.... Do sypialni planuję dać jakiś prosty fotel ,,coś w rodzaju tego u Admet..,, na razie się rozglądam. Aga ,a ten stolarz co robił ci szafę w wiatrołapie nie zrobiłby takiej biblioteki?na pewno cena była by rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Aga, miłego dnia , Ja też naszukałam się stolarza. Chciałam pożenić jakość i cenę. Jakość udało mi się obronić,, ale z ceną już tak łatwo nie poszło. Moja biblioteka będzie mnie kosztowała więcej niż planowałam, ale jak się naoglądałam różnych regałów, które tylko z przodu dobrze się prezentowały, albo jak mi stolarze pokazywali z jakiego drewna ich "koledzy po fachu" robią biblioteki, które się rozsychają lub wypaczają, to trochę odpuściłam. W sumie chyba 4 miesiące szukałam fachowca i nawet jeździłam do nich z Warszawy, do Gdańska, pod Wrocław, pod Zieloną Górę, pod Kraków... Jedno mogę doradzić. Trzeba pojechać do zakładu i pooglądać rzeczy które są tam produkowane i poczytać na forach. Bo jakich byś pieniędzy nie chciała przeznaczyć na ten mebel, to szkoda ich na bubel. Hej Illu, wzajemnie dzięki:D Domyślam się ile kosztuje Twoja biblioteka w tej firmie:bash:Wyceniałam tam szafę Masz rację, że przywiązujesz wagę do jakości- ja też dlatego tyle czau u mnie wszystko to trwa. Nigdy nie kupuję mebli na chwilę-wolę nie mieć niż mieć byle co:) Dzięki za poradę-mamy taką samą politykę Cześć Aga Miłego dnia! Ale masz, moja droga, kosztowny gust Fiu, fiu, 14 tysięcy za bibliotekę Poszaleli! Bałabym się do takiej coś włożyć. Nie wiem, może dywanik przed nią bym położyła i biła pokłony co rano? A potem suchy chleb i woda Na szczęście, jak znam Ciebie znajdziesz coś tańszego. Hej Aniu Tobie tez miłego Kochana, to, ze tamta kosztowała 14 tys wcale nie oznacza, ze była jakaś super. Sklep musi zarobić na czynsz, pensje pracowników, zysk szefa firmy i stąd taka kosmiczna cena:( Co do suchego chleba to mas rację:lol2: Dlatego, aby nie głodować szukam dalej:D Wybawiłam się niesamowicie ,co odkupiłam w niedzielę boleścią nóg:yes:ale było naprawdę bardzo przyjemnie w gronie starych znajomych ..fajerwerki ,lampiony.... Do sypialni planuję dać jakiś prosty fotel ,,coś w rodzaju tego u Admet..,, na razie się rozglądam. Aga ,a ten stolarz co robił ci szafę w wiatrołapie nie zrobiłby takiej biblioteki?na pewno cena była by rozsądna. Hej Beatko, co tam boleści nóg- raz się żyje:D Masz rację, co do fotela- u Ciebie jakiś prosty będzie pasował Możę zrób na zamówienie? Beatko biorę tego stolarza pod uwagę, ale jest kilka ale- nie wszystko co chcę jest w stanie mi zrobić- np. ma tylko jeden rodzaj korony, słabo u niego z pilastrami, biurka tez nie pomaluje na czarno. Jeżeli mamy już wydać kasę, to chcę być zadowolona w 100% Miłego wieczoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ale masz, moja droga, kosztowny gust Fiu, fiu, 14 tysięcy za bibliotekę Poszaleli! Bałabym się do takiej coś włożyć. Nie wiem, może dywanik przed nią bym położyła i biła pokłony co rano? A potem suchy chleb i woda http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gif :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czy ich pogięło za bibliotekę 2,5m 14.000:eek:? Ty chcesz otwartą czy oszkloną ( jak u Darcy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ale masz, moja droga, kosztowny gust Fiu, fiu, 14 tysięcy za bibliotekę Poszaleli! Bałabym się do takiej coś włożyć. Nie wiem, może dywanik przed nią bym położyła i biła pokłony co rano? A potem suchy chleb i woda Na szczęście, jak znam Ciebie znajdziesz coś tańszego. Ale mi poprawilas humor:lol2: normalnie padlam:rotfl: Agus to ja juz nie moge doczekac co za cudenko znajdziesz do jadalni:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jak już znajdziecie stolarza choćby na krańcu kraju dobrego jakościowo i cenowo to ja o namiar poproszę kiedyś.. bo teraz na pompę zbieramy.. a nie na meble do salonu.. One poczekają.. na kiedyś tam... Będę musiała zrobić komodę z wersją barku i już wykluła mi się opcja, że barek będzie w.. szufladzie wysuwanej na boolmie.. oraz komoda/szafka pod TV też z szufladami na płytki... ciekawe ile by zaśpiewali... 14000 to ich pogięło.. bardzo.. No nic to.. starszaka w innym kierunku posyłam, ale może młodszy albo kafelki niech kładzie, albo warsztat stolarski.. skłaniam się bardziej do kafelek. albo inny zawód..... Na chleb zarobi... z niego profesora nie zrobię , i jak widać wracają zawody męskie do łask, jak starzy fachowcy poodchodzili na emeryturę, średnia wieku czy ciut młodsi na zachodzie , a w PL nie ma komu pracować... Nie ma stolarzy, nie ma spawaczy, ślusarzy, tokarzy, szewca.. itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Agawi, Dopiero teraz zwróciłam uwagę na cenę biblioteki - 14 tys. Jak duża jest ta biblioteka? My zamówiliśmy do biblioteki 2 regały, które zostały wycenione następująco: 1.Biblioteka półotwarta H 280cm x 210cm x 30cm = 7.600zł (półotwarta tzn. że do wysokości ok 70 cm w środkowej części będą szuflady a po obu stronach szafki, bez przeszkleń w górnej części) 2.Biblioteka Otwarta H 280cm x 380cm x 30cm = 10.600zł lub - Biblioteka z 8 szufladami na dole = 12.500zł (tę opcje wybraliśmy) Coś takiego tylko złożona jakby z 8 części: Oczywiście, możliwe, że dostaliśmy trochę lepszą cenę, bo zamówiliśmy u nich jeszcze trochę rzeczy, ale taka biblioteczka o której Ty pisałaś została wyceniona na niecałe 8 tys. a nie 14 No i my je robimy prawie pod sufit wys. 280 cm, nie wiem jaka Ty chciałabyś wysoką. Ty masz do nich rzut kamieniem. Skoro ja mogłam do nich dojechać 3 razy... Edytowane 12 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojachatka 12.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam, przeglądam wątek cały wieczór od 1 strony i już tu zostanę Piękna ławeczka i zapowiada się piękna biblioteczka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gif :rotfl: Też miałam taki ubaw vesi:lol2: Czy ich pogięło za bibliotekę 2,5m 14.000:eek:? Ty chcesz otwartą czy oszkloną ( jak u Darcy)? Natalko, niestety w warszawskich sklepach są takie ceny:bash: oczywiście wiadomo, ze nie są to zwykłe sklepy, ale w zwykłych nic nie ma:( Mówisz, ze 14 tys to drogo? W Almi Decor widziałam taką za 23-26000!!!!! :eek: Nasza będzie częściowo oszklona, a częściowa zakryta frontami. otwartej absolutnie nie chcemy ze względu na kurz. Ale mi poprawiłaś humor:lol2: normalnie padlam:rotfl: Agus to ja juz nie moge doczekac co za cudenko znajdziesz do jadalni:popcorn: Kasiu musisz się wstrzymać ociupinkę- najpierw muszę się uporać z tą cholerną biblioteką i biurkiem:bash: Mam wrażenie, ze z witrynką pójdzie mi już łatwiutko:yes: Jak już znajdziecie stolarza choćby na krańcu kraju dobrego jakościowo i cenowo to ja o namiar poproszę kiedyś.. bo teraz na pompę zbieramy.. a nie na meble do salonu.. One poczekają.. na kiedyś tam... Będę musiała zrobić komodę z wersją barku i już wykluła mi się opcja, że barek będzie w.. szufladzie wysuwanej na boolmie.. oraz komoda/szafka pod TV też z szufladami na płytki... ciekawe ile by zaśpiewali... 14000 to ich pogięło.. bardzo.. No nic to.. starszaka w innym kierunku posyłam, ale może młodszy albo kafelki niech kładzie, albo warsztat stolarski.. skłaniam się bardziej do kafelek. albo inny zawód..... Na chleb zarobi... z niego profesora nie zrobię , i jak widać wracają zawody męskie do łask, jak starzy fachowcy poodchodzili na emeryturę, średnia wieku czy ciut młodsi na zachodzie , a w PL nie ma komu pracować... Nie ma stolarzy, nie ma spawaczy, ślusarzy, tokarzy, szewca.. itd.. Hej Arniczko, kochana przeciez Ty mieszkasz w sosnowym zagłębiu:eek: Nie powinnaś mieć najmniejszych trudności ze znalezieniem dobrego stolarza:) Oczywiście, jeżeli będziesz chciała, to Ci podeślę namiar, jak się w końcu na coś zdecyduję... Ale sobie wymnyśliłaś mebelek:eek: Co do zawodów to masz rację- dobrych fachowców ze świecą szukać. Może syn sobie sam coś fajnego wybierze? Agawi, Dopiero teraz zwróciłam uwagę na cenę biblioteki - 14 tys. Jak duża jest ta biblioteka? My zamówiliśmy do biblioteki 2 regały, które zostały wycenione następująco: 1.Biblioteka półotwarta H 280cm x 210cm x 30cm = 7.600zł (półotwarta tzn. że do wysokości ok 70 cm w środkowej części będą szuflady a po obu stronach szafki, bez przeszkleń w górnej części) [ATTACH=CONFIG]169655[/ATTACH] 2.Biblioteka Otwarta H 280cm x 380cm x 30cm = 10.600zł lub - Biblioteka z 8 szufladami na dole = 12.500zł (tę opcje wybraliśmy) Coś takiego tylko złożona jakby z 8 części: [ATTACH=CONFIG]169663[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]169664[/ATTACH] Oczywiście, możliwe, że dostaliśmy trochę lepszą cenę, bo zamówiliśmy u nich jeszcze trochę rzeczy, ale taka biblioteczka o której Ty pisałaś została wyceniona na niecałe 8 tys. a nie 14 No i my je robimy prawie pod sufit wys. 280 cm, nie wiem jaka Ty chciałabyś wysoką. Ty masz do nich rzut kamieniem. Skoro ja mogłam do nich dojechać 3 razy... Hej Illu, ojej jakie piękne biblioteki wkleiłaś :eek:- dziękuję Tą, którą widziałam miała szerokość 290cm wysokości nie pamiętam, ale 280 to ona nie miała. My potrzebujemy 260 x 230. przekonałaś mnie- wyślę zapytanie do Twojej firmy również Na pewno dostałaś ciut lepsze ceny ze względu na ilość zamawianych przedmiotów. Zobaczymy ile mi zaśpiewają... Tylko dlaczego piszesz, że mam do nich rzut beretem? Przecież firma jest z Krakowa, a ja z Wawy... Nie mogę się napatrzeć- piękne te Twoje biblioteki...http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Witam, przeglądam wątek cały wieczór od 1 strony i już tu zostanę Piękna ławeczka i zapowiada się piękna biblioteczka! Pozdrawiam Witam Cię serdecznie mojachatka i zapraszamhttp://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif Na serio obejrzałaś całą galerię?:eek: Gratuluję Dzięki za ławeczkę. Za bibliotekę nie dziękuję, zeby nie zapeszyć. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Illu, ojej jakie piękne biblioteki wkleiłaś :eek:- dziękuję Tą, którą widziałam miała szerokość 290cm wysokości nie pamiętam, ale 280 to ona nie miała. My potrzebujemy 260 x 230. przekonałaś mnie- wyślę zapytanie do Twojej firmy również Na pewno dostałaś ciut lepsze ceny ze względu na ilość zamawianych przedmiotów. Zobaczymy ile mi zaśpiewają... Tylko dlaczego piszesz, że mam do nich rzut beretem? Przecież firma jest z Krakowa, a ja z Wawy... Nie mogę się napatrzeć- piękne te Twoje biblioteki...http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Agawi, Możecie mnie z Vesi powiesić nogami do góry, ale ja ciągle mylę Wasze ławeczki i miejsca zamieszkania. Staroć nie radość. W takim razie masz trochę większy rzut beretem... Ta firma ma klientów w W-wie i mogą do Was przyjechać przy okazji pomiaru czy montażu u kogoś innego. Możesz pisząc do nich powołać się na mnie. Jeżeli chcesz wyślę Ci nazwisko na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2013 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Agawi, Możecie mnie z Vesi powiesić nogami do góry, ale ja ciągle mylę Wasze ławeczki i miejsca zamieszkania. Staroć nie radość. W takim razie masz trochę większy rzut beretem... Tak bywa czasami:rotfl: spory muszę kupić ten beret:lol2: Ta firma ma klientów w W-wie i mogą do Was przyjechać przy okazji pomiaru czy montażu u kogoś innego. Możesz pisząc do nich powołać się na mnie. Jeżeli chcesz wyślę Ci nazwisko na priv. Jeżeli można to poproszę Jutro im wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts