admete 16.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Aguś zostawiam głos na jasny drewniany blat do biureczka Wiesz że u mnie była dyskusja kolorystyczna w sprawie rudej komody I taka opcja chyba najbardziej tez mi pasuje Dalej nie wiem jaki kolor samej komody - ale blat chyba drewniany Buziaki i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Aguś ja głosuję na czarny mat plus drewniany blat (najlepiej delikatnie bielony albo poszarzony) . U mnie w holu jest czarny , matowy sekretarzyk - uwielbiam go ale blatu takiego bym nie chciała bo przede wszystkim kurzy się masakrycznie a dwa zapewne łatwo go porysować a wiadomo, że biurka są mocno eksploatowane pochwal się lampkom koniecznie:yes: Mówiłam, że Twój gabinet będzie "pierwszy" , mój dalej stoi i kwiczy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.02.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.02.2013 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Agus w takim razie wpadne po weekendzie na fotki jak po walentynkach? Milego weekendu Hej Kasiu, wpadaj kochana, ale fotka będzie raczej tylko jedna:) Walentynki były w tym roku mało walentynkowe, mieliśmy zwariowany dzień i kupę rożnych spraw... Ale odbijemy sobie kiedy indziej:) Wzajemnie kochana chociaż już jest po, w takim razie udanego tygodnia:hug: och, niech nie będzie za późno na głosowanie, zobacz Agnieszko jak wygląda stół w sklepie MG, ten duży czarny ( na FB). Toż to obłęd normalnie, piękno w najwyższej formie. Błagam zrób drewniany blat na połysk, a reszta czarny mat:yes: Natalko, jeszcze nie jest za późno, bo zamówienie składamy w tym tygodniu:D Kochana dzięki za podpowiedź ale u mnie blat w połysku odpada- nie w tym domu:no:Jedyny połysk jaki mogę mieć może być w sypialni, która ma leciutko charakter glamour. U mnie klasyka w starym wydaniu, dlatego mówię nie... Buziaki:) agawi, dziękuję za namiary Nie ma sprawy Aguś zostawiam głos na jasny drewniany blat do biureczka Wiesz że u mnie była dyskusja kolorystyczna w sprawie rudej komody I taka opcja chyba najbardziej tez mi pasuje Dalej nie wiem jaki kolor samej komody - ale blat chyba drewniany Buziaki i miłej niedzieli życzę Aguś pamiętam dyskusję u Ciebie- sama też byłam za Dzięki za głosik- jeżeli stolarz zrobi ładny kolor tego jasnego drewna (lekko przetarty, bielony) to będzie taka właśnie opcja jak u Ciebiehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif Udanego tygodnia Aguś ja głosuję na czarny mat plus drewniany blat (najlepiej delikatnie bielony albo poszarzony) . U mnie w holu jest czarny , matowy sekretarzyk - uwielbiam go ale blatu takiego bym nie chciała bo przede wszystkim kurzy się masakrycznie a dwa zapewne łatwo go porysować a wiadomo, że biurka są mocno eksploatowane pochwal się lampkom koniecznie:yes: Mówiłam, że Twój gabinet będzie "pierwszy" , mój dalej stoi i kwiczy:lol2::lol2: Hej Anetko, co u Ciebie? Myślę dokładnie jak Ty- jeżeli stolarzowi uda się właśnie zrobić taki poszarzały kolorek, to taki będzie:yes: Czarnego blatu zwyczajnie się boję, chociaż bardzo mi się podoba... Zaraz wstawię lampkę Anetko, ale Ty już masz chociaż gabinetowy kredensik, więc i tak jesteś do przodu:lol2: Miłej niedzieli życzę Wzajemnie kochana:hug: Zaraz wstawię fotkę lampki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.02.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Proszę bardzo dla wszystkich chętnych i proszących fotka gabinetowej lampecki http://images50.fotosik.pl/1857/eb0a72464bc11cb0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wiedziałam, wiedziałam, że mnie skręci Lampa jest jak dla mnie stworzona! Aga, rób te meble, bo się całości doczekać nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej Agawi, Masz moja lampkę. Wielkie dzięki! Podjadę kiedyś do Ciebie przy okazji i ją odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 18.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzień dobry Pani Piękna ta lampecka, ale dlaczego tylko jedno zdjęcie, smutno mi . Proszę ładnie o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aga, lampa jest wystrzałowa a na zaplanowanym biurku będzie się super prezentować - to taka wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Piękna lampa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Fotel zobaczyłam i od razu o Tobie pomyślałam.KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Lampecka rewelacyjna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wiedziałam, wiedziałam, że mnie skręci Lampa jest jak dla mnie stworzona! Aga, rób te meble, bo się całości doczekać nie mogę! Dzięki Aniu i ja Cie bardzo proszę Ty się nie skręcaj, bo masz tyyyle super rzeczy w swoim domku, ze u mnie nie warto:no: No streszczam się jak mogę z tym zamówieniem:lol2: Hej Agawi, Masz moja lampkę. Wielkie dzięki! Podjadę kiedyś do Ciebie przy okazji i ją odbiorę Kochana zapraszam serdecznie na kawkę, ale nie po lampkę:hug:Chyba, ze lampkę wina:lol2: Dzień dobry Pani Piękna ta lampecka, ale dlaczego tylko jedno zdjęcie, smutno mi . Proszę ładnie o jeszcze Dzięki kochana, ale Dailo błagam nie chciej więcej fot:lol2: Zrobiłam kilka ujęć- wszystkie wyglądają tak samo:yes: No i trudno ją fotografować, bo w tym cholernym chromie wszystko się odbija łącznie z fleszem:bash: Jestem przyzwyczajona do mosiądzu, a nie chromu w polysku:D Aga, lampa jest wystrzałowa a na zaplanowanym biurku będzie się super prezentować - to taka wisienka na torcie Mam nadzieję zuzku, mam nadzieję, ze będzie tą wisienką Dzięęęęęki Piękna lampa!!! Ooo Iwonko, a gdzie Ty się podziewasz? Jak tam przeprowadzka? Stokrotne dzięki:D Fotel zobaczyłam i od razu o Tobie pomyślałam. KLIK Aniu, ale śliczny ten fotelik:eek: i pasowałby jak ulał!!! Dzięki, ze pomyślałaś Mam teraz o czym mysleć no i miałabym mebelek zza oceanu:lol2: Mógłby być troszkę tańszy:bash: Lampecka rewelacyjna!!! Dzięki Kasiulka A jak Ty się czujesz kochana? Czy wszystko wróciło już do normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dziewczynki robię ostatnie szlify w związku z gabinetowym zamówieniem. Wbrew pozorom jest całe mnóstwo szczegółów do omówienia...:sick: A to jaka korona, pilastry, cokół, a to biurko i milion pytań Teraz wyniknął temat zawiasów i uchwytów. Firma proponuje zawiasy retro, ale w kolorze starego srebra. Ja myślałam, żeby wszystko już zrobić w chromie-połysku łącznie z gałkami/uchwytami. I teraz sama już nie wiem... Na pewno ustaliłam, ze biurko będzie miało dębowy, bielony blat i proste nogi:yes: kolorek blatu zbliżony do tego ze zdjęć. tylko czy taki wyjdzie?:rolleyes: http://images50.fotosik.pl/1858/d0d7039931a93311med.jpg http://images50.fotosik.pl/1858/496e217fd2001e5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Agawi, Myślałam o twoich okuciach i uchwytach i wydaje mi się, że jeżeli chcesz stylizowana bibliotekę, to błyszczący metal będzie się z nią gryzł. Nie muszą być to kucia retro, ale moim zdaniem powinny być matowe. Pomysł na blat super. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Cieszę się, że fotelik się spodobał Okucia moim zdaniem nie w chromie. Bałabym się, że będzie za dużo błyskotek. A dlaczego stare srebro miałoby się gryźć z chromem lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Piękny kolorek blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Śliczny kolor blatu, ach..... szkoda, że całego biurka nie chcesz w takim wybarwieniu:wink: lampecka też och i ach... ide pokimać, bo wypiłam teraz herbatke i od razu klapki na oczach mi opadają, wrócę później;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aga , moim zdaniem do tej stylizowanej biblioteki pasuje tylko stare srebro:yes:albo spatynowany mosiądz.Pojedyncze elementy wystroju w chromie absolutnie nie będą się gryzły:yes:a kolor blatu cudny ,uwielbiam taki..tylko żadnemu mojemu stolarzowi nie udało się go uzyskać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Agus mowilam ze blacik bedzie super:cool: ciesze sie ze tak wybralas:D i moim zdaniem stare srebro z chromem sie nie gryzie Co do mojego samopoczucia... od pobytu w szpitalu czuje sie slabsza jak przed ale to normalne bo duzo mi sie naraz uzbieralo chorob i musze dac sobie czas zeby wrocic do formy:) niestety (albo stety ) nie mam czasu o tym myslec:lol2: mam inne sprawy na glowie wiec luziiiiiiiiiiik:lol2: tylko mnie denerwuje e szybciej sie teraz mecze i musze czesciej odpoczywac:bash: Edytowane 19 Lutego 2013 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts