Drop_Inn 19.02.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej Aga, trochę mnie nie było, ale widzę, że podjęłaś dobrą decyzję w kwestii blatu Podoba mi się ten pomysł na bielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Agawi, Myślałam o twoich okuciach i uchwytach i wydaje mi się, że jeżeli chcesz stylizowana bibliotekę, to błyszczący metal będzie się z nią gryzł. Nie muszą być to kucia retro, ale moim zdaniem powinny być matowe. Pomysł na blat super. Miłego dnia Illu czytasz w moich myślach:yes: Masz rację- najlepszy mat w starym srebrze. Tylko, ze takich jest mało niestety:bash: Zaczynam szukać Nie zdążyłam Ci życzyć miłego dnia, więc dobrej nocki:hug: Cieszę się, że fotelik się spodobał Okucia moim zdaniem nie w chromie. Bałabym się, że będzie za dużo błyskotek. A dlaczego stare srebro miałoby się gryźć z chromem lamp? Aniu, masz rację, stare srebro nie będzie się gryzło. Ja tez nie przepadam za błyszczącym chromem.. Gdyby nie lampa i żyrandol, to najchętniej wszystko zrobiłabym w patynowanym mosiądzu... A tak wkopałam się i pewnie się naszukam jak ta głupia, zanim coś znajdę Piękny kolorek blatu Dzięki pysiu Śliczny kolor blatu, ach..... szkoda, że całego biurka nie chcesz w takim wybarwieniu:wink: lampecka też och i ach... ide pokimać, bo wypiłam teraz herbatke i od razu klapki na oczach mi opadają, wrócę później;-) Vesi, cale bielone biurko byłoby moim zdaniem mało charakterne:lol2: Ale nic straconego, może zrobię sobie taką witrynę do salonu? Też lubię ten kolorek:yes: Dzięki za lampeckę A czemu to po herbatce powieki Ci opadają? Czyżby była to herbatka z prądem? Aga , moim zdaniem do tej stylizowanej biblioteki pasuje tylko stare srebro:yes:albo spatynowany mosiądz.Pojedyncze elementy wystroju w chromie absolutnie nie będą się gryzły:yes:a kolor blatu cudny ,uwielbiam taki..tylko żadnemu mojemu stolarzowi nie udało się go uzyskać . Hej Beatko, dzięki za opinię.:)Najchętniej poszłabym w mosiądz... ale musiałabym pomieszać kolory metali w tak małym pomieszczeniu i tego się boję Nie strasz mnie kochana z tym blatem- może mojemu sie uda? Bo jak nie, to będę żałować, ze nie zrobiłam czarnego... Buziaki:D Agus mowilam ze blacik bedzie super:cool: ciesze sie ze tak wybralas:D i moim zdaniem stare srebro z chromem sie nie gryzie Co do mojego samopoczucia... od pobytu w szpitalu czuje sie slabsza jak przed ale to normalne bo duzo mi sie naraz uzbieralo chorob i musze dac sobie czas zeby wrocic do formy:) niestety (albo stety ) nie mam czasu o tym myslec:lol2: mam inne sprawy na glowie wiec luziiiiiiiiiiik:lol2: tylko mnie denerwuje e szybciej sie teraz mecze i musze czesciej odpoczywac:bash: Cieszę się Kasiu, ze Ci lepiej:hug: Jesteś młoda, więc na pewno powrócisz do pełni sił, cierpliwości:) Dzięki za uchwytową oipnię- wiedzę, ze wszystkie jesteśmy zgodne:yes: Blaciku się boje jak diabli-czy wyjdzie- w razie czego zamalujemy na czarno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej Aga, trochę mnie nie było, ale widzę, że podjęłaś dobrą decyzję w kwestii blatu Podoba mi się ten pomysł na bielenie Fajnie, ze już jesteś Dropko Blatowa decyzja musi być dobra, bo podjęła się z Waszą pomocą Teraz czekamy na efekty:D Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To trzymam kciuki teraz za stolarza, niech wykona najpiękniejszy pobielony blat do biureczka http://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aguś ,Ty masz szczęście ,więc na pewno będzie tak jak sobie wymyśliłaś U mnie właśnie zaczyna się czarna seria...tv zaczyna się chrzanić ... a kiedy mamy oczekiwać na prezentację mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.02.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Tez sie przylacze do trzymania kciukow za stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Agus dzisiaj przeszukalam Twoj watek poniewaz chcialam znalezc zdjecia kuchni jestes jedna z nie wielu osob na forum ktora ma brazowa kuchnie, a ja wlasnie potrzebuje inspiracji z taka kuchnia:cool: Czekam na tel z cena domu ktory nam sie podoba i tam jest wlasnie brazowa kuchnia:) ten domek jest nowy i raczej nie bedziemy zmieniac kuchni przez jakis czas wiec chialabym ja dodatkami, listwami sufitowymi itp zrobic choc troche w moim stylu Twoja kuchnia mnie zachwyca i mam nadzieje ze kiedys bede miala rownie ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aga, Trzymam kciuki za stolarza Mam tez prośbę. Jeżeli uda Ci się znaleźć fajne uchwyty w starym srebrze dasz mi znać? Też takich potrzebuję, ale walczę z szafka RTV i nie ma kiedy do niech przysiąść Zapomniałam, że szafka musi pomieścić dekoder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nic się nie wkopałaś Aguś pamiętasz, jak kiedyś MagdaZZZ zrobiła wykład o połączeniu złota i srebra? Że się da, że ładnie itd. Ja wtedy w domu miałam wszyściuteńko w patynowanym mosiądzu. I chcąc kupić dekoracje napotykałam się głównie na srebro i chrom. Po tym wykładzie kupiłam parę rzeczy w chromie i o dziwo, nie gryzły się z innymi detalami. Nic a nic, a dodały lekkości:yes: Tak więc głowa do góry i łącz te metale:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To trzymam kciuki teraz za stolarza, niech wykona najpiękniejszy pobielony blat do biureczka http://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif Dzięki vesi:hug:Obym się nie rozczarowała tylko... Aguś ,Ty masz szczęście ,więc na pewno będzie tak jak sobie wymyśliłaś U mnie właśnie zaczyna się czarna seria...tv zaczyna się chrzanić ... a kiedy mamy oczekiwać na prezentację mebli? Oj Beatko, zaraz szczęście:D Ty tez masz:yes: co Ty mówisz, przecież Wasze tv jest nowiusieńkie:eek: Macie chyba jeszcze gwarancję, co? Zaraz napiszę kiedy będą mebelki:D Tez sie przylacze do trzymania kciukow za stolarza Dzięki Kasiu Agus dzisiaj przeszukalam Twoj watek poniewaz chcialam znalezc zdjecia kuchni jestes jedna z nie wielu osob na forum ktora ma brazowa kuchnie, a ja wlasnie potrzebuje inspiracji z taka kuchnia:cool: Czekam na tel z cena domu ktory nam sie podoba i tam jest wlasnie brazowa kuchnia:) ten domek jest nowy i raczej nie bedziemy zmieniac kuchni przez jakis czas wiec chialabym ja dodatkami, listwami sufitowymi itp zrobic choc troche w moim stylu Twoja kuchnia mnie zachwyca i mam nadzieje ze kiedys bede miala rownie ladna Kasiu bardzo dziękuję:hug:To prawda, teraz mam kuchnię w kolorze orzecha, co wcale nie znaczy, ze biale mi się nie podobają. Tylko uważam, że białe kuchnie powinny być spoer z wyspą na środku... w tym domu zaplanowałam wystrój lekko rustykalny, stąd wybór na brązy i moiądz. Kto wie jak urządzę następny domek? A Wy przymierzacie się do kupna czy wynakmu? Ale jestem ciekawa jak wygląda:popcorn: Może założysz galerię i będziesz nam pokazywać, co? Alno u mnie, proszęęęęę Aga, Trzymam kciuki za stolarza [ATTACH=CONFIG]171831[/ATTACH] Mam tez prośbę. Jeżeli uda Ci się znaleźć fajne uchwyty w starym srebrze dasz mi znać? Też takich potrzebuję, ale walczę z szafka RTV i nie ma kiedy do niech przysiąść [ATTACH=CONFIG]171833[/ATTACH] Zapomniałam, że szafka musi pomieścić dekoder [ATTACH=CONFIG]171834[/ATTACH] Hej Aniu, moje wstępne oględziny w necie nie napawają optymizmem w sprawie uchwytów w kolorze starego srebra:( Mam jedną firmę, w której królują włoskie piękne uchwyty, z przewagą mosiężnych. Zamawiałam tam do szafy w wiatrołapie. Coś ze srebra też się znajdzie. Namiar podrzucę Ci wieczorkiem:yes: Dekoder ważna rzecz:D mąż by Ci pewnie nie darował Nic się nie wkopałaś Aguś pamiętasz, jak kiedyś MagdaZZZ zrobiła wykład o połączeniu złota i srebra? Że się da, że ładnie itd. Ja wtedy w domu miałam wszyściuteńko w patynowanym mosiądzu. I chcąc kupić dekoracje napotykałam się głównie na srebro i chrom. Po tym wykładzie kupiłam parę rzeczy w chromie i o dziwo, nie gryzły się z innymi detalami. Nic a nic, a dodały lekkości:yes: Tak więc głowa do góry i łącz te metale:D Dzięki Natalko za pociesznie:hug: Tak, pamiętam te połącznia metali i jest to rozwiązanie, jeśli nie znajdę nic ciekawego w srebrze. Masz rację, już się przestaję martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dziewczynki, dzisiaj została przelana zaliczka na meble gabinetowehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/girl_in_love.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/smile1.gifteraz tylko 4-5 tyg oczekiwania... Mam nadzieję, że zdążą przed Wielkanocą, bo nie będę chciała mieć bałaganu na 3 dni przed Świętami... Wtedy trzeba będzie przełożyć to na zaraz po Świętach... Jest jedna zmiana w wyglądzie biblioteki- zamiast 3 ogromnych szuflad będzie 6 mniejszych, bo stolarz powiedział, ze szuflada, która ma 120 cm szerokości po załadowaniu może się załamać lub będzie po prostu za ciężka... Woleliśmy nie ryzykować i robimy 6 mniejszych:yes: Teraz szukam uchwytów:) Póki co uciekam, wrócę wieczorkiem i Was poodwiedzam:Dszykujcie dla mnie wieczornego drineczka http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/pijak2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Póki co uciekam, wrócę wieczorkiem i Was poodwiedzam:Dszykujcie dla mnie wieczornego drineczka http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/pijak2.gif zapraszam na Bombardino, nie zwlekaj Aga, bo pół przywiezionej butelki już wychłeptane I bitą śmietanę mam i płatki czekoladowe i słomkę, tylko szklanki trochę nie teges. Muszę wrócić do Italii po oryginały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Tola a co jeszcze dawali do tego bombardinio.. Pamiętam chyba mleko i .. rum???? Mam ze starych zapasów skitrane.. Noo chyba czas spożyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Arnika, kupujesz gotowe Bombardino, wlewasz do szklanki wąskiej na dole szerokiej na górze,podgrzewasz (w mikrofali), na to bita śmietana i wiórki czekoladowe.Nie trzeba mieszać składników.W barach też robią z gotowca, przynajmniej w tych, w których byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Kurczak.. ja produkowałam się.. w naszym barze dolewali z pewnością mleka i jakiegoś alkoholu.. no i oczywiście bita śmietana..Ale w PL nie smakuje tak jak na stoku w Italii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jak poczytalam o tym drineczku to chce go juz teraz miec, a tutaj suszaaaaa:bash: ja uwielbiam dark rum z cola Agus chemy kupic dom tutaj i jestesmy zainteresowani szczegolnie jednym (chociaz jest jeszcze jeden lepszy ale za daleko od centrum ) i teraz czekam na telefon z cena tego domu watek zaloze dopiero po zakupie:yes: wczesniej nie ma sensu:) Jak wpadniesz na forum to Ci wkleje na chwile zdjecia tych domkow i kuchnie o ktorej pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Arnika, sprawdziłam skład, jest i mleko i rum.W propozycji podania, jest wersja z kawą espresso.Czyli ciepły gotowiec, na to kawa, bita śmietana i wiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No nic to.. mam flaszkę.. trzymać, czy spożyć?????? Mąż mówi, że trzeźwa nie będziesz.. Miras też nie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ...tiaaa a potem Esperal Pozdrowienia dla Męża Spożywaj, nie ma co dobrego trzymać, jakby co uzupełnię zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nieee no spokojnie.. Przed wyjazdem odwyk.. 2 godzinki. TARcie przeżyły, Rasie przeżyły, Malcie przeżyły, Markotki przeżyły, Wusia przeżyła, Lidzia przeżyła ..inni przeżyli.. to i Wy przeżyjecie.. A duszonki znasz??? Na forumie to u mnie najlepsze Aga.. Ty wiesz.. do mnie po drodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts