Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dardurko- w łazienkach nie jest trawertyn. Pisałam już o tym, że świetnie udaje :D, ale nim nie jest niestety...

To płytki hiszpańska Azteca (seria Dolmen), ale z tego co wiem, to w tym roku zaprzestali produkcję tej serii. Może jeszcze gdzieś można kupić??

Jeżeli Ci się podoba taki styl płytek to mogę Ci podpowiedzieć, że jeszcze firma Peronda -seria Mitologica ma podobne, które świetnie wyglądają- widziałam je na żywo, jak szukaliśmy do naszych łazienek. Są różne- duże, mniejsze, mozaikowe.

http://www.euro-ceramika.pl/peronda_mitologica.php

Edytowane przez agawi74

To szalejesz na Mikołajki...prezent jak talala, stylowa... i najważniejsze będzie jasno i pięknie :D

Będzie, albo i nie będzie, bo mój mąż kategorycznie oświadczył, że przy takich temperaturach nie zamierza montować tego oświetlenia... Czeka na ocieplenie :D

Witaj, agawi

Pewnie nie będę oryginalna, jeśli napiszę, że masz piękne wnętrza, ale... co mam napisać, jak mi się baaaaardzo podobają. Też lubię klasyczny styl, bez karton-gipsów i halogenów (no, z wyjątkiem łazienki, tylko tam mnie denerwują).

Poproszę o zdjęcia salonu :)

Czy lampy ogrodowe masz z LM? Ja tam zamawiałam swoje i są identyczne z Twoimi.

Witaj Margoth,:)

Bardzo dziękuję. Co do salonu- to część widziałaś: ściana z tapetą oraz kominek. Na razie jest nowoczesna sofa, niepasująca stylem, także zdjęć nie będzie :(. Lampy ogrodowe kupowałam gdzie indziej, ale być może, są też w LM.

Zaglądaj kiedy chcesz.:yes:

Pozdrawiam

Beauty, Juszczakówka- fajnie, że do mnie zaglądacie :D

Szukam kinkiecików na dół obok drzwi wiatrołapowych i jeden nad barkiem kuchennym. Te chyba nie bardzo pasują do naftówki.

Myślę, że skończy się na kinkietach świeczkowych- są mniej zobowiązujące. Mam na oku coś takiego. Będę wdzięczna za Wasze opinie :yes:

http://img651.imageshack.us/img651/5748/kinkietwieczka.jpg