agawi74 25.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A ja zamiast szukać i kupować krzesło, to kupiłam dwie pary bitów i przymierzam się do trzeciej:lol2: Sprawa krzesełka nadal otwarta, my wybieramy się w nadchodzący weekend na rundę po sklepach wnętrzarskich- może coś wpadnie w łapki:cool:Miłego tygodnia Wam życzę dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tak Aguś chyba będzie najlepiej, na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Agus sprawa z domkiem dalej w toku niestety cena nie ustalona dalej ja caly czas ogladam ogloszenia ale nic ciekawego nie ma.... Mamy czas wiec chcemy kupic cos co bedzie nam odpowiadalo, a nie brac pierwszego z brzegu dlatego to moze trwac nawet kilka miesiecy:bash: Pogoda w tym tygodniu ma nas zaskoczyc pieknym sloneczkiem wiec ja jestem szczesliwa z tego powodu i mam nadzieje ze sloneczko do Was tez przyjdzie Moze zdjecia butaskow? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A ja zamiast szukać i kupować krzesło, to kupiłam dwie pary bitów i przymierzam się do trzeciej:lol2: Siedzę i dumam jakie bity Aga kupiła A tu o buty pewnie chodzi. Nie ma to jak baba informatyk, z naciskiem na informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Siedzę i dumam jakie bity Aga kupiła A tu o buty pewnie chodzi. Nie ma to jak baba informatyk, z naciskiem na informatyk Ania, Ja nie informatyk, ale też cicho siedzę, bo skoro wszyscy wiedzą o co chodzi, to może jak jakaś ciemna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tak Aguś chyba będzie najlepiej, na żywo zobaczyć Pewnie, że lepiej Natalko:yes: tylko czy się to uda? Agus sprawa z domkiem dalej w toku niestety cena nie ustalona dalej ja caly czas ogladam ogloszenia ale nic ciekawego nie ma.... Mamy czas wiec chcemy kupic cos co bedzie nam odpowiadalo, a nie brac pierwszego z brzegu dlatego to moze trwac nawet kilka miesiecy:bash: Pogoda w tym tygodniu ma nas zaskoczyc pieknym sloneczkiem wiec ja jestem szczesliwa z tego powodu i mam nadzieje ze sloneczko do Was tez przyjdzie Moze zdjecia butaskow? :cool: Hej Kasiu, no to szkoda, ze nadal nic nie wiadomo... ale może brak informacji, to dobry znak? Masz rację, jeżeli nie musicie, to się nie śpieszcie- co nagle to po diable. Dzięki za słoneczko przyda się u nas cieplej, ale nadal ponuro... Butasków nie będą wklejać, bo to by oznaczało, ze mój wątek wnętrzarski schodzi na psy:lol2: Siedzę i dumam jakie bity Aga kupiła A tu o buty pewnie chodzi. Nie ma to jak baba informatyk, z naciskiem na informatyk Ania, Ja nie informatyk, ale też cicho siedzę, bo skoro wszyscy wiedzą o co chodzi, to może jak jakaś ciemna jestem... Ooo patrzcie je- jakie szczególantki się znalzały:P:PI obie Anie Czlowiek w pośpiechu literówkę strzeli - wielkie mi co:lol2: No pewnie, że nie że nie kupiłam żadnych bitów:rotfl:tylko dwie pary BUTÓW:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ooo patrzcie je- jakie szczególantki się znalzały:P:PI obie Anie Czlowiek w pośpiechu literówkę strzeli - wielkie mi co:lol2: No pewnie, że nie że nie kupiłam żadnych bitów:rotfl:tylko dwie pary BUTÓW:D A fotka buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A fotka buta? Aniu, no właśnie pisałam, ze nie wstawiam, bo to oznaczałoby, ze wątek schodzi na psy:lol2: Powiem tylko, ze obie pary są w kolorach szarości- jedne zamszowe botki wiosenne TH, a drugie sportowe pantofle- lakierowane:yes: Teraz czekam na wiosnęhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-772311.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Szare, zamszowe to muszą być ładne, a te lakierowane mogą się podobać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Szare, zamszowe to muszą być ładne, a te lakierowane mogą się podobać ... [ATTACH=CONFIG]172954[/ATTACH] Ja uwielbiam właśnie każde zamszowe:yes: natomiast lakierowane to taki mój wybryk:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Taki wybryk to pewnie efekt depresji zimowej... wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Taki wybryk to pewnie efekt depresji zimowej... wiadomo... No widzisz jak Ty mnie dobrze rozumiesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aga, Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dzięki Aniu, wzajemniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-911653.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Do wątków budowlanych buty pasują jak najbardziej...A czy ktoś chce temu zaprzeczyć??????????????????? Proszę mi tu buciki zaraz pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aniu, no właśnie pisałam, ze nie wstawiam, bo to oznaczałoby, ze wątek schodzi na psy:lol2: Powiem tylko, ze obie pary są w kolorach szarości- jedne zamszowe botki wiosenne TH, a drugie sportowe pantofle- lakierowane:yes: Teraz czekam na wiosnęhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-772311.gif Dawaj foty opis nie wystarczy oj nie nie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej Aga, Zgodnie z opisem szare i zamszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aga jak to tak może być, że chwalisz się butami na wiosnę a ich nie pokazujesz? Koniecznie pokaż to może szybciej tą wiosnę przywołamy bo już mi się jej strasznie chce Ok cofam się co tam wcześniej było słychać u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Cześć dziewczynki- o matko co tutaj się dzieje? Ale jesteście dupotrujki Nie robiłam żadnych fot przeca. Zaraz spróbuję odszukać coś ze stron producentów:yes: Illu-nie trafiłaś ze swoimi typami, bo ja szpilek na co-dzień nie noszę ani trampek.Jedynie koturny lub płaskie. Nowe nabytki są właśnie na kauczukowych koturnach:D Edytowane 26 Lutego 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Noo dobra specjalnie dla Was fotki ze stron producentów- obie pary są świetnie wyprofilowane i mega wygodne. Mówię to Wam ja- specjalistka od koturn:lol2: W botkach już chodzę- są właśnie na teraz lub jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts