Kasia1719508754 27.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja bardzo lubie obcasy ale balerinki tez i torebki:cool: Dzisiaj spontanicznie nabylam butaski w tkmaxx, 2 male aniolki, 2 swieczniki i torebke do reki:cool: Agus ze spodniami nie probowalam koturnow wiec napewno sprawdze Arniko torebka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej Dailo, a gdzie Ty się podziewasz? No to mamy następną amatorkę koturn:lol2: Oczywiście, ze mogę Ci podać namiary na sklep, tylko o które butki Ci chodzi? Bo obie pary są szare:lol2: Oj Aguś trochę pracy i ciągle coś po drodze... Chodzi mi o te drugie lakierowane czy jak im tam Muszę już zmykać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A nie ma na płaskim koturenek... Po dwóch chłopakach i wiecznie w biegu nie potrafię w ogóle chodzić na jakimkolwiek obcasie czy koturnie,... no chyba, że słupek i to na chwilkę.. Jak mam wielkie wyjście to mam jedne dyżurne z Ryłki i koniec.. w innych nie dam rady.. Arniś, ja też nieobcasowa, ale te w tych moich butkach mogę kilometry robić. One są super wyprofilowane i wygodne. W ogóle nie czuję, że nie są płaskie. Ładną torebkę sobie sprawiłaś. Co mi przypomina, że moja ma już pięć lat i niedługo chyba dołączy w Krainie Wiecznych Łowów do świnki, z której ją wyprodukowano. I będę musiała iść na zakupy Znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Widzę, że tu "butowo" się zrobiło Ja też kocham koturny - odkąd kupiłam w zeszłym roku śmigam w nich właściwie wszędzie. W lecie wolę coś lżejszego i płaskiego, ale w chłodniejsze dni uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ładną torebkę sobie sprawiłaś. Co mi przypomina, że moja ma już pięć lat i niedługo chyba dołączy w Krainie Wiecznych Łowów do świnki, z której ją wyprodukowano. I będę musiała iść na zakupy Znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A nie ma na płaskim koturenek... Po dwóch chłopakach i wiecznie w biegu nie potrafię w ogóle chodzić na jakimkolwiek obcasie czy koturnie,... no chyba, że słupek i to na chwilkę.. Jak mam wielkie wyjście to mam jedne dyżurne z Ryłki i koniec.. w innych nie dam rady.. Wiolu, na płaskim, to już nie koturenka:lol2: Ale rozumiem Cię- są osoby, które nie mogą nosić obcasów i basta. Nie chcę tutaj robić reklamy, ale zerknij sobie na te butki i firmę- gwarantuję Ci, ze są mega wygodne i poczujesz się w nich jak w kapciach. Mają namiastkę koturny:yes: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-48188-Polbuty-FLY-LONDON-Pako-P500382004.html Ja bardzo lubie obcasy ale balerinki tez i torebki:cool: Dzisiaj spontanicznie nabylam butaski w tkmaxx, 2 male aniolki, 2 swieczniki i torebke do reki:cool: Agus ze spodniami nie probowalam koturnow wiec napewno sprawdze Arniko torebka super Kasiu, no to masz typowo kobiece upodobania- buty i torebki:lol2: Ja za torebkami tak średni, ale buty uwielbiam:D Duże te Twoje zakupy jak na spontan:lol2: Takie są najlepsze:yes: Widać ruch w zakupach- idzie wiosna jak nic:cool: Oj Aguś trochę pracy i ciągle coś po drodze... Chodzi mi o te drugie lakierowane czy jak im tam Muszę już zmykać Dobranoc Dobrze kochana, zaraz Ci podeślę linka:yes: Pracuj sobie, ale o nas nie zapominaj:hug: Co mi przypomina, że moja ma już pięć lat i niedługo chyba dołączy w Krainie Wiecznych Łowów do świnki, z której ją wyprodukowano. I będę musiała iść na zakupy Znowu :lol2: Ania za bardzo obrazkowo piszesz, bo się aż oplułam:lol2::lol2: Widzę, że tu "butowo" się zrobiło Ja też kocham koturny - odkąd kupiłam w zeszłym roku śmigam w nich właściwie wszędzie. W lecie wolę coś lżejszego i płaskiego, ale w chłodniejsze dni uwielbiam Hej Dropko- witaj w koturnowym klubie:D Masz rację- w lecie najlepsze są japonki lub jakieś lekkie sandałki:yes: Ale póki co za oknem plucha i koturny są jak znalazł [ATTACH=CONFIG]173436[/ATTACH] A to się Ania uśmiała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Agus u nas wiosna caly tydzien sloneczko swieci:wiggle: rewelacja! Zakupy uwielbiam:rolleyes: i ciesze sie ze M nie marudzi jak cos kupie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Pooglądałam... fajne Ci one.. co by ciut tańsze były... Muszę uskładać znowu.. ale sama nie mam pojęcia czy bym w takim obcasowo koturnowo niewysokim obuwiu chodziła???? Ale torebki chce mi się jeszcze... Narendiklku rozumiem to ZNOWU.. ja chyba też ponad 5 lat torebki sobie nie kupiłam... i przyszedł czas.. najwyższy.. kilka miesięcy w monitorze siedziałam. Mam ochotę na jeszcze coby tylko mnie nie zrujnowała, bo te co są skórzane to jeszcze wyglądają.. ale ileż to kobieta ma chodzić z jedną czy dwoma starymi torebkami chodzić... no ile?? Choć nie powiem wygodne to jest bo wszystko jest pod ręką i nie trzeba przepakowywać.. W końcu już wybudowałam.. no nie...Ile to ja kasy zaoszczędziłam... I żeby nie było... ja na modzie się nie znam, na torebkach się nie znam, butów nienawidzą kupować bo mam stopy jak patyczki chude i każdy but mi zlatuje.. oblatam 100 sklepów, i z niczym wracam... najlepsze to baleriny zapinane na pasek z szerokim noskiem, taka cyrklówa.. przynajmniej wygodne... Ale czasami dziwnie wyglądam w takich butkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 28.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dziękuję Kochana za privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ślyczne butki ja tez lubię koturny. Ja to jestem taka debeściara że kilka dni temu sandałki już kupiłam Aguś przypomnij mi jaki kształt i wymiar zamówiłaś biurka? Doczytałam że zdecydowałaś na ten dwu kolorowy i dobrze! będzie cudo! masz jakieś podglądowe foto tego biureczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hey Agawi, Przyszłam się przywitać popołudniowo - przedwieczornie Bratową dzisiaj goszczę, ale mam nadzieję, że zobaczysz jakie piękne lusterko do oglądania niedoskonałości fejsa sobie nabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Aga świetne te butki Te szare koturny zamszowe to nawet mi ostatnio wpadły w oko w sklepie Albo bardzo podobne do nich ale pomyślałam sobie, że ten koturn za duży i nawet nie zmierzyłam a Ty piszesz, że tak dobrze wyprofilowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Agus u nas wiosna caly tydzien sloneczko swieci:wiggle: rewelacja! Zakupy uwielbiam:rolleyes: i ciesze sie ze M nie marudzi jak cos kupie:rolleyes: Hej Kasiu, u nas też ciepło:wiggle: Masz szczęście z tym M:lol2:Ja czasami lubię kupować, ale nigdy w tłumie, na szybcika... Pooglądałam... fajne Ci one.. co by ciut tańsze były... Muszę uskładać znowu.. ale sama nie mam pojęcia czy bym w takim obcasowo koturnowo niewysokim obuwiu chodziła???? Arni, może gdzie indziej są ciut tańsze? Ja Ci dałam pierwszy z brzegu namiar, chociaż sklep znam i sprawdziłam:yes: Możesz kupić i w razie czego jest możliwość zwrotu. Troszkę się spóźniłaś, bo lepsze ceny na takie modele są zimą. Może znajdziesz coś podobnego w lepszej cenie? Dziękuję Kochana za privka A bardzo proszę Aniu Ślyczne butki ja tez lubię koturny. Ja to jestem taka debeściara że kilka dni temu sandałki już kupiłam Aguś przypomnij mi jaki kształt i wymiar zamówiłaś biurka? Doczytałam że zdecydowałaś na ten dwu kolorowy i dobrze! będzie cudo! masz jakieś podglądowe foto tego biureczka? Hej Martuś, wiesz co chyba nie jest z Tobą tak źle, bo ja też przymierzam się do takich butków z open toe:yes: Obie jesteśmy aparatki:lol2: Moje biureczko ma być bardzo proste- z 5 szufladami. Mniej więcej coś takiego- tylko czarne z bielonym blatem. Jedyna różnica będzie taka, że chcę lekko frezowany blat na końcu, a nie prosty. Wymiary to dł 140cm x szer 70cm Hey Agawi, Przyszłam się przywitać popołudniowo - przedwieczornie Bratową dzisiaj goszczę, ale mam nadzieję, że zobaczysz jakie piękne lusterko do oglądania niedoskonałości fejsa sobie nabyłam Hejka Illu nie miałam dzisiaj kompletnie czasu na pisanie:bash: jutro też nie będzie lepiej, a teraz padam na pyszczek. Ale nie zasnę, dopóki nie zobaczę Twojego lustereczka:lol2: Zaraz lecę do Ciebie:) Aga świetne te butki Te szare koturny zamszowe to nawet mi ostatnio wpadły w oko w sklepie Albo bardzo podobne do nich ale pomyślałam sobie, że ten koturn za duży i nawet nie zmierzyłam a Ty piszesz, że tak dobrze wyprofilowane! Hej pysiaczku, dzięki :DMoje są firmy TH i są mega wygodne. Może widziałaś takie same? One nie są ocieplane i dlatego przydadzą się na wiosnę, jesień, a nawet na deszczowy i chłodny dzień lata. Może jeszcze wróć do sklepu i sobie przymierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Agawi, Kochana, na Ciebie zawsze mogę liczyć Spokojnego piątku Ci życzę. U mnie kłopot z tapetami. Ekipa twierdzi, że zamówiłam ich za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Agawi, Kochana, na Ciebie zawsze mogę liczyć Spokojnego piątku Ci życzę. U mnie kłopot z tapetami. Ekipa twierdzi, że zamówiłam ich za mało Heyka Illu nie ma sprawy, polecam się Ja również Tobie udanego dnia:yes: O rety, co z tymi tapetami? Może chodzi o pasowanie wzoru i dlatego jest za mało? Pewnie opóźni Ci to inne prace:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dziewczynki, dzisiaj kompletnie nie mam czasu na pisanie:( Wpadłam Wam tylko życzyć udanego weeekndu:hug: Ja mam jutro nalot teściów:eek: buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To Cie czeka Agus wizytacja Ja tez juz zakupilam pierwsze sandalki w tym roku w tkmaxx:wiggle: ale byly w takiej cenie ze zal bylo zostawic:rolleyes: Super bedziesz miala to biureczko tez bym takie przygarnela Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 01.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 cześć Aga, jestem na forum, to nie mogę się nie przywitać! Biurko bardzo mi się podoba.. mam dokładnie takie w planie, ale to jeszcze temat na później... Spokojnego łikendu życzę ! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To Cie czeka Agus wizytacja Ja tez juz zakupilam pierwsze sandalki w tym roku w tkmaxx:wiggle: ale byly w takiej cenie ze zal bylo zostawic:rolleyes: Super bedziesz miala to biureczko tez bym takie przygarnela Milego weekendu Ano wizytacja Kasiu:hug:Właśnie piekę sernik:D Super, że kupiłaś już sandałki- ani się obejrzymy, a zrobi się ciepło:yes: Dzięki za biureczko i również udanego weekendu kochana:hug: cześć Aga, jestem na forum, to nie mogę się nie przywitać! Biurko bardzo mi się podoba.. mam dokładnie takie w planie, ale to jeszcze temat na później... Spokojnego łikendu życzę ! pozdrawiam serdecznie! Wszelki duch... madileo A gdzie Ty się kochana podziewałaś? Dzięki za biurko- jeszcze 3 tyg i okaże się czy wyszło takie jak na fotkach:lol2: Dzięki za odwiedzinki:hug:i również udanego leniuchowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.03.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Aguś ,piekne biurko bedzie .juz sobie wyobraząm Twój czadowy gabinet:yes: Tesciowie przyjezdzaja na dłuzej ,czy tylko wpadają w odwiedzinki? Sama radosc mieć taką synową jak Ty.....jak to sie mówi-'do tańca i do rózańca":D U mnie jutro spokój i odpoczynek w zaciszu domowym...pogonię chłopaków do wiercenia paru dziurek w ścianach,,syn przyjechał więc trzeba mu kulinarnie dogodzić pozdrawiam serdecznie i zycze miłego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts