agawi74 01.03.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej Beatko, dzięki:) Mam nadzieję, że Twoja wyobraźnia za bardzo nie szaleje:lol2: bo ten gabinet ma tylko 10m, a tyle z nim zachodu... Niedługo się okaże. Muszę jeszcze kupić tapetę na jedną ścianę no i krzesło... Mieliśmy jutro jechać na zakupy, a tu teściowie się zapowiedzieli- na szczęście tylko na 1 dzień Dziękuję Ci kochana za miłe słowa pod moim adresem, ale są na wyrost- zapewniam:hug: Pogoń swoich chłopaków- niech się nie nudzą a na kuchenne frykasy trzeba sobie zasłużyć Miłego weekendu i dzięki za życzenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 01.03.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wszelki duch... madileo A gdzie Ty się kochana podziewałaś? Dzięki za biurko- jeszcze 3 tyg i okaże się czy wyszło takie jak na fotkach:lol2: Dzięki za odwiedzinki:hug:i również udanego leniuchowania:D a żyje się, żyje nadal w pobudowlanym sajgonie, ale zawsze to na swoim... a sernikiem mi smaka narobiłaś..a ja jeszcze bez piekarnika jestem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Trzy tygodnie szybciutko miną i biureczko stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Agawi, O wizytację jestem spokojna. Pewnie zbierzesz same ochy i achy. Ciekawa jestem biurka bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Aga miłej udanej wizytacji I słoneczka życzę, wczoraj u nas pięęęęęęęęęęknie świeciło aż o ogrodzie zaczęłam już dumać. W sklepach pojawiają się już na każdym rogu nasionka, w Lidlu jakieś pojemniki do wysiewu - chyba trzeba zacząć działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Agajak tamżyjesz po wizytacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Kiedyś to nazywała się IRCHA...Czyli Inspekcja Robotniczo Chłopska.. Mam nadzieję, że serniczek smakował i Teściowa pod niebiosa wychwalała Synową... Ale smaka na FM robicie tym sernikiem.. to już nie tylko u Agi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Aga, Zbyt wiele komplementów i uwielbienie nawet najbliższych może osłabić słabą kobietę, ale jak już dojdziesz do siebie daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 . Hej Martuś, wiesz co chyba nie jest z Tobą tak źle, bo ja też przymierzam się do takich butków z open toe:yes: Obie jesteśmy aparatki:lol2: Moje biureczko ma być bardzo proste- z 5 szufladami. Mniej więcej coś takiego- tylko czarne z bielonym blatem. Jedyna różnica będzie taka, że chcę lekko frezowany blat na końcu, a nie prosty. Wymiary to dł 140cm x szer 70cm [ATTACH=CONFIG]173646[/ATTACH] Hej Aguś Jak wiesz moje biurko będzie podobne:yes: Pytałaś u mnie, odpowiem u Ciebie Na razie czekam na wycenę, wysłałam przykłady zdjęć biurek ze stronki którą od Ciebie dostałam, pamiętasz? Tam był problem że akurat tych biurek nie wysyłali do Pl. Zastanawiam się też czy zrobić lekko przecierane jak biblioteka czy bez przetarć po prostu czarne Aguś prześlij mi jak możesz w wolnej chwili cenę swojego biurka,co prawda moje będzie chyba większe, ale tak orientacyjnie. Czyżby teściom tak się u Was spodobało i wszystko smakowało, że przedłużyli swój pobyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Agus jak po wizycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 no to czekamy na biurko:wave: a jak wizytacja przebiegła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Jak tam ...przeżyłaś nalot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej dziewuszki, jestem i żyję Odpowiem Wam grupowo, bo pytacie o to samo:hug: Madileo, Amtluś, Aniu, Aguś, Karolku, druga Aniu, Wiolu, Martuś, Kasiu, Anetko, Beatko melduję posłusznie, ze wizytacja się udała:yes:, sernik bardzo smakował i reszta też http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/gril.gif Pobyt się bynajmniej nie przedłużył http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif Dzisiaj jestem zagoniona stąd moja nieobecność na forum... Spróbuję nadrobić i poczytać co tam u Was:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej Aguś Jak wiesz moje biurko będzie podobne:yes: Pytałaś u mnie, odpowiem u Ciebie Na razie czekam na wycenę, wysłałam przykłady zdjęć biurek ze stronki którą od Ciebie dostałam, pamiętasz? Tam był problem że akurat tych biurek nie wysyłali do Pl. Zastanawiam się też czy zrobić lekko przecierane jak biblioteka czy bez przetarć po prostu czarne Aguś prześlij mi jak możesz w wolnej chwili cenę swojego biurka,co prawda moje będzie chyba większe, ale tak orientacyjnie. Dzięki Martuś za odpowiedz:D Pamiętam, pamiętam ta stronkę- cieszę się, ze się przydała:hug: Ja też się zastanawiałam nad przecieranym, ale stwierdziłam, ze przecierany blat już wystarcz. Ty możesz przetrzeć- będzie nawiązywało do biblioteki:yes: Wieczorkiem skrobnę Ci privka z ceną, bo już muszę lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aguś dzisiaj natknęłam się na takie cóś tymczasem zmykam bo od 2 jestem na nogach dawno tak nie wstawałam i jakoś ciężko mi się przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2013 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Aguś dzisiaj natknęłam się na takie cóś [ATTACH=CONFIG]174372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174373[/ATTACH] tymczasem zmykam bo od 2 jestem na nogach dawno tak nie wstawałam i jakoś ciężko mi się przestawić Cześć Karolka, jesteś kochana, ze o mnie pomyślałaś Odpisałam już Ci u Ciebie, ale jeszcze raz napiszę- piękne to krzesełko, podobne, które wkleiła kiedyś Beauty. Jest tylko jedne problem- nie może być na kółkach... no i kolorek nie taki- u nas zdecydowanie powinno być czarne Są dostępne jakieś inne wersje? Czytałam u Ciebie, że teraz wstajesz tak wcześnie:bash: no koszmar:( Ja Ty dziewczyno funkcjonujesz? Mam nadzieję, ze ten sajgon Ci się niedługo skończy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a może tylko takie http://www.meble.intelishop.pl/Krzesla-k1/Fotel-Krzeslo-tapicerowane-CA3-p64.html http://meble.intelishop.pl/pic/bp64.jpg tu bez kółek http://www.sklepy24.pl/sklep/artseries_pl/produkt/drewniany-obrotowy-fotel-biurowy-krzeslo-biurowe/1349 http://images.sklepy24.pl/92180277/1349/medium/drewniany-obrotowy-fotel-biurowy-krzeslo-biurowe.jpg takie przed laty widziałam w sklepie (już nie istnieje) i czarne też były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A tak w ogóle to z każdego krzesła kółka można wymontować I podstawowa sprawa - jak często będzie ten mebel używany - codziennie, kilka godzin, raz w tygodniu 2 godziny? Oczywiście im częściej tym ważniejsze dobre, wygodne siedzisko z podpórką pod kręgosłup + podłokietniki. Przy sporadycznym siedzeniu można poszaleć z wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Hej Agawi, Pozdrawiam serdecznie i podglądam krzesła. Fajnie, że u Ciebie pojawiają się ciągle nowe pomysły i namiary.Przyznaję, że skrzętnie je wszystkie zapisuję. Ja dopuszczam krzesło na kółkach, bo wymyśliłam sobie, że biblioteka będzie jedynym pomieszczeniem, gdzie będzie dywan. A właściwie dywanik, pod krzesłem właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a może tylko takie http://www.meble.intelishop.pl/Krzesla-k1/Fotel-Krzeslo-tapicerowane-CA3-p64.html http://meble.intelishop.pl/pic/bp64.jpg tu bez kółek http://www.sklepy24.pl/sklep/artseries_pl/produkt/drewniany-obrotowy-fotel-biurowy-krzeslo-biurowe/1349 http://images.sklepy24.pl/92180277/1349/medium/drewniany-obrotowy-fotel-biurowy-krzeslo-biurowe.jpg takie przed laty widziałam w sklepie (już nie istnieje) i czarne też były Gosiu- ten drugi znacznie lepszy, dzięki za pomysły:D Problemem jest tu rzeczywiście kolor, bo musi być czarny. Mam tylko jednego kandydata- na zamówienie i chyba tylko to mi pozostanie:( A tak w ogóle to z każdego krzesła kółka można wymontować I podstawowa sprawa - jak często będzie ten mebel używany - codziennie, kilka godzin, raz w tygodniu 2 godziny? Oczywiście im częściej tym ważniejsze dobre, wygodne siedzisko z podpórką pod kręgosłup + podłokietniki. Przy sporadycznym siedzeniu można poszaleć z wyglądem Gosiu kółka nie zawsze dadzą się wymontować niestety. No i jak mam się bawić w zmianę nóg i koloru, to chyba muszę szukać dalej... Co do częstotliwości używania- niestety przyda się codziennie:yes: Wiem, że musi być wygodny- podłokietniki przy pracy na laptopie nie są już konieczne- łokcie trzymam wtedy na biurku:D Hej Agawi, Pozdrawiam serdecznie i podglądam krzesła. Fajnie, że u Ciebie pojawiają się ciągle nowe pomysły i namiary. Przyznaję, że skrzętnie je wszystkie zapisuję. Ja dopuszczam krzesło na kółkach, bo wymyśliłam sobie, że biblioteka będzie jedynym pomieszczeniem, gdzie będzie dywan. A właściwie dywanik, pod krzesłem właśnie. Hej Illu, sprytnie to sobie wymyśliłaś u mnie ze względu na podłogówkę wszelkie dywany i wykładziny odpadają. ale nie narzekam, bo kocham brak grzejników w całym domu:cool: Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts