agawi74 05.03.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 W oczekiwaniu na meble gabinetowe tworzy się nasza galeria przedwojennych stolic europejskich:yes: Układ ramek w salonie jest 2 x po 4szt- symetrycznie po obu stronach okna, dwie foty będą w jadalni- więcej nie mogę, bo zostawiam miejsce na kredens, no i jedna zawiśnie przy drzwiach do dolnej łazienki. Jak skończę, to oczywiście obfocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W oczekiwaniu na meble gabinetowe tworzy się nasza galeria przedwojennych stolic europejskich:yes: O matko, aleś mnie zaintrygowała! Mam nadzieję, że pracujesz szybciej niż stolarz A propos foteli na kółkach, to są jeszcze takie plastikowe maty na podłogę. Całkiem przezroczyste. Ale do klasyków designu im daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aga ,ciekawa galeria się szykuje,,,,przedwojenne stolice europejskie ,,,nie wpadłabym na to:yes:Ja z kolei w końcu wzięłam od mamy stare zdjęcia i będe dopasowywać do moich ramek ,które w dalszym ciągu wiszą niezapełnione.:Dnajbardziej podoba mi się zdjęcie dziadka -kawalerzysty w pełnym umundurowaniu...był taaaaki przystojny:yes: Narendil ,ja właśnie pod fotele dzieciaków położyłam takie pleksi przezroczyste i uwierz mi ,już ich w ogóle nie widzę ... Miłego dnia u nas dzisiaj jest bardzo ciepło przyjemnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W oczekiwaniu na meble gabinetowe tworzy się nasza galeria przedwojennych stolic europejskich:yes: Układ ramek w salonie jest 2 x po 4szt- symetrycznie po obu stronach okna, dwie foty będą w jadalni- więcej nie mogę, bo zostawiam miejsce na kredens, no i jedna zawiśnie przy drzwiach do dolnej łazienki. Jak skończę, to oczywiście obfocę Agawi, Dzień dobry. Miłego dnia życzę Nie wiem czy wcześniej pisałaś, że galeria jest tematyczna, czy mi to umkneło, ale pomysł fantastyczny. Kiedyś o czymś podobnym myśleliśmy z Krzyśkiem, żeby założyć galerię dużych miast europejskich w których byliśmy, potem postanowiliśmy ograniczyć się do stolic nie tylko europejskich, a potem nie wiem dlaczego pomysł upadł... Chyba do niego wrócę. A to, żeby były to zdjęcia przedwojenne jest genialne. Biorąc pod uwagę, jak K kocha historię, to będzie dla nas obojga fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 agawi podobne fotele są tutaj - http://www.fameg.pl/id/479/b-9451 i wybarwienia http://www.fameg.pl/wybarwienia/strona_nr/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A propos foteli na kółkach, to są jeszcze takie plastikowe maty na podłogę. Całkiem przezroczyste. Ale do klasyków designu im daleko ja właśnie pod fotele dzieciaków położyłam takie pleksi przezroczyste i uwierz mi ,już ich w ogóle nie widzę ... Narendil i Beauty, jak nazywają się takie maty? Chciałabym je zobaczyć w necie. Pod jakimi hasłami ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 np takie , pod hasłem maty pod krzesła biurowe. Można tez zmienić na kółka gumowe jesli nie gryzą sie ze stylistyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 np takie , pod hasłem maty pod krzesła biurowe. Można tez zmienić na kółka gumowe jesli nie gryzą sie ze stylistyką Ivy, Bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Agus zdjecia stolic bedziesz szukac na necie i wywolywac zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.03.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aga intrygująca będzie ta Twoja galeria Układaj te zdjęcia raz dwa i pokazuj Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.03.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Narendil i Beauty, jak nazywają się takie maty? Chciałabym je zobaczyć w necie. Pod jakimi hasłami ich szukać? Ja kupiłam w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Cześć dziewczynki, ale dzisiaj tu tłoczno:D Już odpisuję Ale mamy PIĘKNĄ pogodę U Was też tak ciepło? u nas świeci cały dzionekhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gifhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gifhttp://www.dogocanarioclub.com/forum/images/smilies/th_emoticon-0157-sun.gif A na weekend wraca ponoć zima:mad: O matko, aleś mnie zaintrygowała! Mam nadzieję, że pracujesz szybciej niż stolarz Ale z Ciebie mały złośliwiec Aluzju poniała- postaram się być szybsza:lol2: A propos foteli na kółkach, to są jeszcze takie plastikowe maty na podłogę. Całkiem przezroczyste. Ale do klasyków designu im daleko Wiem Aniu, wiem już mnie dziewczyny oświeciły, ale właśnie obawiam się o ten design:( Pięknie to ujęłaś, ze daleko im do klasyki:lol2: Muszę pomyśleć, dzięki za pomysł Aga ,ciekawa galeria się szykuje,,,,przedwojenne stolice europejskie ,,,nie wpadłabym na to:yes:Ja z kolei w końcu wzięłam od mamy stare zdjęcia i będe dopasowywać do moich ramek ,które w dalszym ciągu wiszą niezapełnione.:Dnajbardziej podoba mi się zdjęcie dziadka -kawalerzysty w pełnym umundurowaniu...był taaaaki przystojny:yes: Narendil ,ja właśnie pod fotele dzieciaków położyłam takie pleksi przezroczyste i uwierz mi ,już ich w ogóle nie widzę ... Miłego dnia u nas dzisiaj jest bardzo ciepło przyjemnie ... Beatko, ja po prostu uwielbiam te stare, przedwojenne uliczki róznych miast, a ze stolicami to tak wyszło, bo każda ma coś w sobie charakterystycznego i łatwiej poznać. choć i innych mniejszych, pięknych miast nie brakuje:) Też myślę o jeszcze jednj galerii z udziałem zdjęć z albumu mojej babci- tam są takie skarby, ze hej- dziadkowoe w młodości, pradziadkowie i całe przedwojenna warszawa:rolleyes: Jedyny minus, ze to są malutkie fotki, ale za to oryginały:lol2: Agawi, Dzień dobry. Miłego dnia życzę Nie wiem czy wcześniej pisałaś, że galeria jest tematyczna, czy mi to umkneło, ale pomysł fantastyczny. Kiedyś o czymś podobnym myśleliśmy z Krzyśkiem, żeby założyć galerię dużych miast europejskich w których byliśmy, potem postanowiliśmy ograniczyć się do stolic nie tylko europejskich, a potem nie wiem dlaczego pomysł upadł... Chyba do niego wrócę. A to, żeby były to zdjęcia przedwojenne jest genialne. Biorąc pod uwagę, jak K kocha historię, to będzie dla nas obojga fajna zabawa Hej Aniu coś tam wcześniej wzpominałam o galerii:yes: Pewnie, że wróć do pomysłu, bo uważam, ze jest fajny i jest to dobra zabawa:D Dzięki za uzananie:cool: Również udanego dzionka życzę agawi podobne fotele są tutaj - http://www.fameg.pl/id/479/b-9451 i wybarwienia http://www.fameg.pl/wybarwienia/strona_nr/2 Tutli witam Cię serdecznie http://smileystuff.us/generators/spray/welcome.gif Trafiłaś w sedno, bo mam jedne upatrzony model właśnie z Radomska (Fameg zamawia u nich) Ten mój model jest bardziej krzesłem niż fotelem. Super faktem jest to, ze można sobie u nich wybrać wybarwienia i czarne też jest:yes: Bardzo dziękiuję Ci za pomysł- fotelik zapisuję sobie, bo jest fajniutki:hug: np takie , pod hasłem maty pod krzesła biurowe. Można tez zmienić na kółka gumowe jesli nie gryzą sie ze stylistyką Hej ivy- również witam cieplutko:D chyba pierwszy raz? http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif Dzięki serdeczne za namiary:hug: do przemyślenia dla mnie. Żałuję tylko, ze nie wpadłam na to wcześniej-jeszcze w starym mieszkaniu- bo tam zniszczyłam parkiet niemiłosiernie wlaśnie od fotelowych kółek:bash: Agus zdjecia stolic bedziesz szukac na necie i wywolywac zdjecia? Hej Kaisu tak, fotki głównie z netu- ale łatwo nie jest, bo większość z nich są kiepskiej rozdzielczości:( Zdjęcia drukuję sama na papierze fotogragicznym- są rozmiaru A4. Miłego dzionka:hug: Aga intrygująca będzie ta Twoja galeria Układaj te zdjęcia raz dwa i pokazuj Buziole Hej Aguś, powiem w tajemnicy, ze połowa zdjęć jest już gotowa:yes:http://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gif Jeszcze kilka dni i Wam pokażę Buziaki:hug: Ja kupiłam w Ikei dobrze wiedzieć- kolejny namiarek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dziewuszki właśnie dzisiaj zamówiłam dżersejową pościel z Tchibo- kolorystyka pasuje jak ulał do naszej sypialni:yes: Bardzo dużo artykułów jest w przecenie, więc sobie zerknijcie na ich stronkę. A pościel wygląda tak- jest dwustronna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 U nas też dzisiaj było słonecznie.Szkoda, że już ciemno.Tchibo ma dobrą jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 U nas też dzisiaj było słonecznie. Szkoda, że już ciemno. Tchibo ma dobrą jakość. A Ania hula po wątkach, a u siebie to nie łaskahttp://www.crashfans.pun.pl/_fora/crashfans/smilies/[dblpt]foch[dblpt] No ciemno już jak diabli:bash: Ale jeszcze chwilka i będzie widno baaardzo długo:D Mam nadzieję z ta jakością, bo to mój pierwszy pościelowy zakup u nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 u nas też było cudnie tylko strasznie wiało:D Aguś szykuj galeryjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aga, Ty to jesteś kopalnią pomysłów.czytałam o galerii jaka się szykuje, no, no, jak zwykle będzie powalająco.A ta pościel to satyna bawełniana, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej ivy- również witam cieplutko:D chyba pierwszy raz? http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif Chyba odezwałam się pierwszy raz, czytam od dawna i myślałam że już tu byłam Czekam na galeryjkę bo ja mam kiedyś na swoją plan, mam kilka takich niezbyt ostrych zdjęc z PKiN z lat '70 zeskanowanych z negatywów i chciała bym z nich zrobić cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej Kochana, Widzę, że jak poświeciło z góry to i humor trochę lepszy Fajna pościel. Nie kupowałam jeszcze pościeli na Tchibo, ale wygląda porządnie. Wygląda jak zrobiona na zamówienie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Agus to ja Cie jeszcze popytam ok? Drukujesz zdjecia na drukarce laserowej? Fajnie wygladaja po wydrukowaniu? Bardzo mi sie podoba pomysl i sama nabralam ochoty na taka galerie w przyszlosci dlatego tak pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts