tereska77 06.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Agus a czemu zdjeciuff z pierwszych stron juz nie ma???? Bo ja lubilam do nich wracac co jakis czas, dzisiaj chcialam jeszcze raz zerknac na kuchnie, a tam nic nie mahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A Ania hula po wątkach, a u siebie to nie łaskahttp://www.crashfans.pun.pl/_fora/crashfans/smilies/[dblpt]foch[dblpt] No już, już, nie foszy się Pani. U mnie chwilowo nic się nie dzieje. To o czym mam pisać? No ciemno już jak diabli:bash: Ale jeszcze chwilka i będzie widno baaardzo długo:D Oby... Jak ja tęsknię do jasności o godzinie 19 Mam nadzieję z ta jakością, bo to mój pierwszy pościelowy zakup u nich:) Z pościelą nie mam odświadczenia, ale mam od nich sporo ubrań i pierdółek domowych. Szczególnie ubrania dziecięce robią nie do zdarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Szczególnie ubrania dziecięce robią nie do zdarcia. To cenna informacja dla mnie poniewaz podoba mi sie tam kurtka dla Synka i plaszczyk dla chrzesnicy:cool: dziekuje Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 To cenna informacja dla mnie poniewaz podoba mi sie tam kurtka dla Synka i plaszczyk dla chrzesnicy:cool: dziekuje Aniu:hug: Kasiu, Jakub drugi zimę nosi ich kurtkę i buty. A on z tych, co wszędzie wlazą, o wszystko się wytrą i zahaczą. Kurtka prawie jak nowa. Buty trochę mniej Miewają też super spodnie nieprzemakalne. Bluzki są szyte z dobrego gatunkowo materiału. Nie są skoszone, a kolory się nie spierają. Naprawdę mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Super jeszcze raz Aniu dziekuje nie znalam nikogo kto u nich kupowal ubrania i balam sie ze to bedzie badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.03.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Fajna pościel. Nie kupowałam jeszcze pościeli na Tchibo, ale wygląda porządnie. Ja mam kilka prześcieradeł z Tchibo...jak dla mnie ...najmilsze pod słońcem! W ubiegłą sobotę mieli promocję ,że drugi artykuł oż było kupić za 50%...wykonałam kilka kursów:lol2: Fajne mieli wkładki do mopa :lol2:moja Pani sprzątająca jest zachwycona...:lol2:a i jajca wielkanocne na drzewko przed domem kupiłam Pościel super !!ja kocham wszystko co jest w pasy..powinnam urodzić się zebrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ja kocham wszystko co jest w pasy..powinnam urodzić się zebrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Rany dziewuszki, ale dzisiaj się rozpisujecie:lol2: Już zabieram się za odpisywanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 u nas też było cudnie tylko strasznie wiało:D Aguś szykuj galeryjkę Anetko u nas okropnie wiało w weekend. Dzisiaj było bosko i bezwietrznie:cool: Można się było opalać Galeryjka się robi:yes: Aga, Ty to jesteś kopalnią pomysłów. czytałam o galerii jaka się szykuje, no, no, jak zwykle będzie powalająco. A ta pościel to satyna bawełniana, czy coś innego? Tolu dziękuję za uznanie, ale gdzie mi tam do kopalni? Ta pościel jest z dżerseju ( w opisie napisali, że jest to 100% bawełny pochodzącej z uprawy ekologicznej) Nie jestem alergiczka, ale się cieszę Chyba odezwałam się pierwszy raz, czytam od dawna i myślałam że już tu byłam Czekam na galeryjkę bo ja mam kiedyś na swoją plan, mam kilka takich niezbyt ostrych zdjęc z PKiN z lat '70 zeskanowanych z negatywów i chciała bym z nich zrobić cos fajnego No to kolejna cicha podglądaczka ujawniła się Zapraszam serdecznie ivy Ta moja galeryjka nie będzie jedna- tak jak pisałam 2 x po 4 foty, 1x po 2 i 1x1- tylko tyle mam miejsca na ścianach na parterze:bash: Zdjęcia z lat 70 muszą być fajne- może spróbuj je dać do graficznej obróbki? Są firmy, któe zajmują się takimi rzeczami:) Hej Kochana, Widzę, że jak poświeciło z góry to i humor trochę lepszy Fajna pościel. Nie kupowałam jeszcze pościeli na Tchibo, ale wygląda porządnie. Wygląda jak zrobiona na zamówienie dla Ciebie Hej Illusiu ano lepszy, lepszy humorek- czytasz w moich myślach:eek: Mówisz, ze pościle jak na zamówienie? W sumie rozglądałam się za gładką, a kupiłam pasy:D Jak mi się nie spodoba, to będzie do gościnnego:rotfl: Zdam relację z jakości, jak przyślą. Agus to ja Cie jeszcze popytam ok? Drukujesz zdjecia na drukarce laserowej? Fajnie wygladaja po wydrukowaniu? Bardzo mi sie podoba pomysl i sama nabralam ochoty na taka galerie w przyszlosci dlatego tak pytam Kasiu pytaj ile chcesz:hug: Zdjęcia nie są z laserówki- nie ma takiej potzreby. Jeżeli mają dobrą rozdzielczość, to wychodzą bardzo ładne:yes: Po wydrukowaniu wyglądają super- musisz tylko zaopatrzyć się w dobry papier fotograficzny- ja wybrałam błyszczący. Zrobiłaby, Ci zdjęcie wydruku, ale zaraz flesz odbije i tak nic nie zobaczysz:bash: Próbuj kochana i nam się tu pochwal koniecznie:hug: Agus a czemu zdjeciuff z pierwszych stron juz nie ma???? Bo ja lubilam do nich wracac co jakis czas, dzisiaj chcialam jeszcze raz zerknac na kuchnie, a tam nic nie mahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gif Hej teresko- jak dawno Cię nie było:( No tak, prawda- usunęłam częśc fotek, bo były często robione z komórki i niektóe są już mocno nieaktualne. Jeżeli zależy Ci na jakiś zdjęciach kuchennych, to postaram się coś odnaleźć dla Ciebie:D U mnie chwilowo nic się nie dzieje. To o czym mam pisać? Kawały opowiadaj:lol2: Z pościelą nie mam odświadczenia, ale mam od nich sporo ubrań i pierdółek domowych. Szczególnie ubrania dziecięce robią nie do zdarcia. No własnie ja też nie mam doświadczeń z pościelą z Tchibo, ale zaryzykowałam. wszystkie kupione tam rzeczy były zawsze bardzo dobrej jkości. Moja mam jest fanką tego sklepu:lol2: i co gorsza ma 2 kroki z pracy do niego:lol2: To cenna informacja dla mnie poniewaz podoba mi sie tam kurtka dla Synka i plaszczyk dla chrzesnicy:cool: dziekuje Aniu:hug: Kasiu, ja też mam jakieś letnie koszulki od nich, mojaj mam ma ich znacznie więcej i obie jesteśmy zadowolone- potwierdzam dobrą jakość Ja mam kilka prześcieradeł z Tchibo...jak dla mnie ...najmilsze pod słońcem! W ubiegłą sobotę mieli promocję ,że drugi artykuł oż było kupić za 50%...wykonałam kilka kursów:lol2: Fajne mieli wkładki do mopa :lol2:moja Pani sprzątająca jest zachwycona...:lol2:a i jajca wielkanocne na drzewko przed domem kupiłam Pościel super !!ja kocham wszystko co jest w pasy..powinnam urodzić się zebrą Dzięki Beatko za opinię Właśnie mam mi mówiła o tej promocji, ale jakoś nie zdażyłam nic kupić Jaja były fajne, ale błyskawicznie się rozeszły:( A z tą zebrą to dałaś czadu:lol2:http://www.emofaces.com/en/emoticons/z/zebra-emoticon.gif [ATTACH=CONFIG]174824[/ATTACH] http://www.emofaces.com/en/emoticons/z/zebra-emoticon.gifhttp://www.emofaces.com/en/emoticons/z/zebra-emoticon.gif:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Przywitać się przyszłam U mnie słońce przebija się zza chmurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A propos foteli na kółkach, to są jeszcze takie plastikowe maty na podłogę. Całkiem przezroczyste. Ale do klasyków designu im daleko Ja w fotelu u Mai kazałam wymieć kółka na gumowe, czy jakieś takie:rolleyes:, mięciutkie w każdym bądź razie. Nie trzeba mat , ani dywaników, bo parkiet się w ogóle nie rysuje Aguś, masz privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Hej Aguś, Pozdrowienia przesyłam. Przepraszam, że tak bezpośrednio do Twoich gości z zapytaniem się zwracam. MarJel, Gdzie i jakie kółeczka kupiłaś? Mi jednak mata nie odpowiada, a żeby podkleić filc pod nóżki krzesła, żeby zabezpieczyć podłogę, to te nóżki też muszą mieć odpowiednią grubość. Więc chyba dla mnie wariant z dywanikiem lub gumowymi kółkami jest najlepszy. Będę wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 MarJel, Gdzie i jakie kółeczka kupiłaś? Mi jednak mata nie odpowiada, a żeby podkleić filc pod nóżki krzesła, żeby zabezpieczyć podłogę, to te nóżki też muszą mieć odpowiednią grubość. Więc chyba dla mnie wariant z dywanikiem lub gumowymi kółkami jest najlepszy. Będę wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam Ilutku, mi akurat te kółka kupował stolarz, gdyż go poprosiłam. Za to ostatnio mój mąż wymieniał sobie w swoim fotelu w pracy i kupował te kółka w sklepie metalowym (tam gdzie narzędzia śruby, gwoździe....) , mówi że widział też takie kółka w obi i tego typu podobnych sklepach. Nie ma podobno problemu , żeby takie gumowe kółka kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Przywitać się przyszłam U mnie słońce przebija się zza chmurek Witam Aniu a nas dzisiaj szaro-buro za oknem:bash: I zaczyna boleć mnie głowa- chyba nadchodzi zmiana pogodowa:sick: Miłego dzionka:wiggle: Ja w fotelu u Mai kazałam wymieć kółka na gumowe, czy jakieś takie:rolleyes:, mięciutkie w każdym bądź razie. Nie trzeba mat , ani dywaników, bo parkiet się w ogóle nie rysuje Aguś, masz privka Hej Martuś, gumowe kółka to tez jakieś rozwiązanie:) Kochana zaraz Ci dopiszę Hej Aguś, Pozdrowienia przesyłam. Przepraszam, że tak bezpośrednio do Twoich gości z zapytaniem się zwracam. Hej Aniu, również pozdrawiam cieplutko i za nic mnie nie przepraszaj- możesz wyciskać moich gości jak cytrynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.03.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Hej Aguś Witam się po dłuższej nieobecności Zajrzałam na chwilkę zobaczy co słychać na fm, patrze, że jesteś, więc chociaż się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Cześć Majeczko Super, że jesteś Mam nadzieję, że samopoczucie masz odrobinkę lepsze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.03.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Cześć Majeczko Super, że jesteś Mam nadzieję, że samopoczucie masz odrobinkę lepsze:hug: Jeszcze mnie niema :no: Tylko się przywitałam i uciekam ... Samopoczucie, no tak, chyba ciut lepiej ... Tylko tego słońca tak bardzo mi teraz potrzeba, a oni znowu straszą zimą :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aaaa nie ma Cię... szkoda:( Noooo dobrze poczekam:wiggle: Wczoraj było cudnie- u Was pewnie też Dzisiaj jest już sporo chłodniej i ponuro:bash: W weekend w nocy ma podobno być -8C:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.03.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aaaa nie ma Cię... szkoda:( Noooo dobrze poczekam:wiggle: Wczoraj było cudnie- u Was pewnie też Dzisiaj jest już sporo chłodniej i ponuro:bash: W weekend w nocy ma podobno być -8C:sick: Zgłupiała ta pogoda ... prawda :mad: No nic zmykam ... do łóżka Jakieś cho***** przeziębienie sie do mnie przyplątało W przyszłym tygodniu pewnie zajrzę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Majeczko to kuruj się kochana i wpadaj jak najszybciej :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts