aneta s 09.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Aga wklejam Ci zdjęcia mojego bielonego blatu dębowego - kuchennego http://img339.imageshack.us/img339/1303/img9762n.jpg szczotkowany i bielony mam stół ale nie mam fotki, jeśli Będziesz zainteresowana to cyknę. Nie wiem dokładnie co mi nie pasuje w tym Twoim - jest trochę jakby za mocno wytarty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Aga, I jak tam wybory? Co z blatem? Może niech stolarz zrobi kilka próbek, żebyś mogła wybrać właściwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.03.2013 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Hej dziewczynki, odpiszę ogólnie, bo to jeden temat. Dementuję- próbka nie jest pomarańczowa:no: a kolor podkładu to naturalny kolor dębu. Dziękuję vesi i Anetce za fotki:hug:Oczywiście, z widzę różnicę pomiędzy moją próbką, a załączonymi przez Was fotkami. Wydaje mi się, ze wynika to z techniki- Wasze zdjęcia mogą sugerować, ze drewno potraktowano pastą wybielającą, a moja próbka była tylko szczotkowana. Zobaczymy, co powie stolarz- kazałam mu główkować i zrobić nowe próbki:) Dziękuję Wam bardzo za wszystkie rady i sugestie:hug: bo ja jestem zielona w tym temacie. A mówiłam, żeby brać czarny blat:lol2: Anetko, jeżeli to nie kłopot, to bardzo poproszę o fotkę szczotkowanego stołu:hug: -------------------------------------------------------- W weekend oglądałam rożne krzesełka go gabinetu i udało mi się zobaczyć na żywo ten model z Famegu http://www.fameg.pl/zdjecie/1041/b-9451jpg Wrażenia są takie, ze fotelik jest cudny- jest obrotowy, ma regulowaną wysokość i oczywiście istnieje wersja z tapicerowanym siedziskiem w dowolnym materiale oraz w czarnym drewnie. problemem jest cena- ta bogatsza wersja w dobrej tapicerce kosztuje prawie 900 zł i zastanawiam się czy warto zapłacić tyle za jedno krzesełko do gabinetu? Muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aga, ładny ten fotelik. Taki dostojny I jeśli jeszcze wygodny, to już w ogóle bomba. Mówisz, że kosztuje 900 zł? Wow. Sporo. Wersja z poduszką pod pupą nie wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Agawi jak chcesz to mogę Ci sprawdzić ile by on kosztował w salonie producenta (tam mają nieustana wyprzedaż i może można by coś utargować) - te fotele robią w moim mieście, 500 metrów ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Heyka Agawi, Podoba mi się ten fotel. Z miękkim siedziskiem byłby idealny tez dla mnie. Tutli A mogłabyś? Tez jestem zainteresowana. Dziewczyny, Ciekawe jak wygląda transport. Muszę sprawdzić jakie wybarwienia mają, bo ten jest dla mnie zbyt radośnie brązowy... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.03.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nie ma problemu postaram się w tym tygodniu to sprawdzić. Aktualnie siedzę na L4 bo mnie grypsko dopadło ale jak wydobrzeje to się tam wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wpadłam zostawić buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aga, ładny ten fotelik. Taki dostojny I jeśli jeszcze wygodny, to już w ogóle bomba. Mówisz, że kosztuje 900 zł? Wow. Sporo. Wersja z poduszką pod pupą nie wchodzi w grę? Hej Aniu, dziękować http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwVibUNjhNlOpekIvo90wYiX3ChQYH4cw1lznCfkbYwzPGQJvd Kochana nie warto brać pod uwagę wersji z poduszką, bo katalogowa różnica między tapicerowanym a twardym to 60 zł Fotel sam w sobie jest po prostu drogi i tyle. Dostojny to on jest tylko na focie, bo w realu bardzo niepozorny- oparcie ma niskie i jest bardzo zgrabny:) Agawi jak chcesz to mogę Ci sprawdzić ile by on kosztował w salonie producenta (tam mają nieustana wyprzedaż i może można by coś utargować) - te fotele robią w moim mieście, 500 metrów ode mnie Tuitli jesteś kochana:hug:Ja byłam co prawda u przedstawiciela producenta w Wawie- normalny sklep, więc ceny katalogowe:bash: Jeżeli Ci to nie sprawi kłopotu, to bardzo poproszę:wiggle:Tylko ja muszę mieć kolor czarny:) Heyka Agawi, Podoba mi się ten fotel. Z miękkim siedziskiem byłby idealny tez dla mnie. Tutli A mogłabyś? Tez jestem zainteresowana. Dziewczyny, Ciekawe jak wygląda transport. Muszę sprawdzić jakie wybarwienia mają, bo ten jest dla mnie zbyt radośnie brązowy... Miłego dnia [ATTACH=CONFIG]175790[/ATTACH] Hej Aniu, super, że fotelik też Ci się podoba:rolleyes: Kochana co do kolorów, oni mają bardzo szeroką paletę do wyboru- ja mam przecież od nich krzesła w jadalni w pięknym kolorze orzecha:wiggle:Na pewno coś wybierzesz. Transport jednej szt, to koszt ok. 150zł. Miłego popołudnia i czekam na relację z oględzin drzwiowych:popcorn: Nie ma problemu postaram się w tym tygodniu to sprawdzić. Aktualnie siedzę na L4 bo mnie grypsko dopadło ale jak wydobrzeje to się tam wybiorę Ojoj, to koniecznie się najpierw wykuruj tutli, żebyśmy nie miały Cię z Anią na sumieniu:hug: Wpadłam zostawić buziaki:) Hej Beatko, wzajemnie kochana- trzymaj się, bo ja cały czas trzymam za Ciebie kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Z tematu fotelika zgrabnie przeskakuję na kinkiecik, który dzisiaj zamówiłam do garderoby:wiggle: Co prawda nie będzie on widoczny w sypialni, tylko wewnątrz garderoby, ale tam też musi być ładnie, nie? Wygląda tak http://el-punkt.com/obrazki/8C688100-EB66-474E-A1BB-9CEC4394DBA2.JPEG Tym samym zastały nam jeszcze do kupienia tylko po 2 zwisy do sypialni, ale z tym poczekam do umeblowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aguś dziś cały dzień spędziłyśmy w ogrodzie więc fotka będzie jutro przy dziennym swietle. Mój blat nie jest potraktowany bejcą ani niczym innym, to goły dą zaolejowany na biało . krzesełko fajne tylko cena już mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aguś dziś cały dzień spędziłyśmy w ogrodzie więc fotka będzie jutro przy dziennym swietle. Mój blat nie jest potraktowany bejcą ani niczym innym, to goły dą zaolejowany na biało . krzesełko fajne tylko cena już mniej;) Anetko nie ma sprawy kochana- i tak Ci bardzo dziękuję, ze pomyślałaś pomimo ogromnego mętliku, który teraz masz:hug: Może to jest myśl z tym olejowaniem? Cenę krzesełka przemilczę Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) agawi - i ja sie musze odezwać w sprawie bielenia dębu. Mam stół w jadalni - dębowy olejowany białym olejem. Kolor jak dla mnie boski !!! Teraz mam nowe mebelki w saloonie i je kazała zrobić w surowej dębinie i sama ja olejuję tym samym olejem co stół bo zleżało mi na podobnym efekcie. Zaraz poszukam jakiś fotek i wyślę Ci na priva jak chcesz ... Pozdrawiam EDIT. nie mam dobrego ujęcia ale jutro zrobie specjalnie dla Ciebie Edytowane 11 Marca 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 agawi - i ja sie musze odezwać w sprawie bielenia dębu. Mam stół w jadalni - dębowy olejowany białym olejem. Kolor jak dla mnie boski !!! Teraz mam nowe mebelki w saloonie i je kazała zrobić w surowej dębinie i sama ja olejuję tym samym olejem co stół bo zleżało mi na podobnym efekcie. Zaraz poszukam jakiś fotek i wyślę Ci na priva jak chcesz ... Pozdrawiam EDIT. nie mam dobrego ujęcia ale jutro zrobie specjalnie dla Ciebie Kurczę już się wylogowywałam, ale jak zobaczyłam kto się wpisał, to wróciłam:) Hej Kinia super, ze się odezwałaś, brakuje nam tu Ciebie...:( Mam nadzieję, ze u Was wszystko ok? Potwierdzasz to, co pisała Anetka- tylko olej:) Bardzo proszę też o foteczkę jeżeli to nie kłopot- bardzo dziękuję buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kurczę już się wylogowywałam, ale jak zobaczyłam kto się wpisał, to wróciłam:) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jasne, że w garderobie też musi być ładnie.Jak w ogóle można inaczej pomyśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 :hug: :hug: Jasne, że w garderobie też musi być ładnie. To się nazywa bratnia dusza:hug: Jak w ogóle można inaczej pomyśleć? A no można:mad: Czytaj mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To się nazywa bratnia dusza:hug: A no można:mad: Czytaj mój mąż E tam, zostało już naukowo udowodnione, że oni się nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Wpadłam zobaczyć co słychać i buziaki zostawiam. W sprawach meblowania, i upiększania się absolutnie nie znam , więc pomilczę... A w garderobie też musi być ładnie.. no chyba, że będzie bałagan jak jest zwykle u mnie z ciuchami... I chłopy się na wieeeelu rzeczach nie znają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Agawi- przyszłam ze zdjęciami ....Nie wiem czy udało mi sie uchwycić rzeczywisty kolor Wiem z doświadczenia, że na każdym monitorze może wyglądać inaczej...... Kolor jest chłodny, miejscami lekko siwy...... Ale to zależy tez od ilości warstw białego oleju.... Na ostatnim zdjęciu dostrzeżesz różnicę pomiędzy surowym dębem (niezaolejowana jeszcze nóżka) a zaolejowanym fragmentem.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts