mmajeczkaa 15.03.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kogo moje piękne oczy widzą ?! :hug: No jak to kogo ??? Nie poznaje mnie Pani :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No jak to kogo ??? Nie poznaje mnie Pani :lol2: Tak długo Pani nie było, że mam problemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Tak długo Pani nie było, że mam problemy:lol2: OŻ TY PIERONIE ... :lol2: Wracam już wracam ... stęskniłam się za Wami :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 OŻ TY PIERONIE ... :lol2: :rotfl: Wracam już wracam ... stęskniłam się za Wami :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziewczynki ja zmykam,wszystkim życzę udanego weekendu pomimo fatalnej pogody- miejmy nadzieję, ze to ostatni taki zimowy weekend:rolleyes:Buziaki http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Hej Aguś! Trochę mnie nie było ....nie mam kompletnie czasu ...w pracy przed Świętami mam jak zwykle kociołek:)a później padam jak betka .Wyobraź sobie ,że nawet dzisiaj z m i córką nie pojechałam do ŁOdzi ,muszę po prostu odpocząć ... Bardzo ładne uchwyty wybrałaś ... ciekawa jestem co zadecydowałaś w sprawie blatu...moim zdaniem to on powinien być bielony ,postarzony,ale jak to wygląda technicznie to tego nie wiem... Ja olejuję blat w kuchni olejem biofa do blatów kuchennych ,ale mają tez w swojej ofercie inne oleje...Robię podobnie jak Anetka...tylko nie raz zdarza mi się w zakamarkach zostawić niedopolerowane miejsca i pojawiają się takie gluty zaschniętego oleju ,,ciężko to później zniwelować ..ale z wyglądu blatu jestem bardzo zadowolona... Pozdrawiam z mroźnego i słonecznego Sao...idę sobie pooddychać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Podaję Ci Adres hurtowni od tego olejuPiaseczno 05-500 , ul, Kineskopowa 1 , Scandinavium Sp. z o.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 hellołwidzę że ostro działasz z tym gabinetemrozumiem ze teraz zostały tylko detale ale ci zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aga, ja swojej części umowy dotrzymałam A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aguś! Trochę mnie nie było ....nie mam kompletnie czasu ...w pracy przed Świętami mam jak zwykle kociołek:)a później padam jak betka .Wyobraź sobie ,że nawet dzisiaj z m i córką nie pojechałam do ŁOdzi ,muszę po prostu odpocząć ... Bardzo ładne uchwyty wybrałaś ... ciekawa jestem co zadecydowałaś w sprawie blatu...moim zdaniem to on powinien być bielony ,postarzony,ale jak to wygląda technicznie to tego nie wiem... Ja olejuję blat w kuchni olejem biofa do blatów kuchennych ,ale mają tez w swojej ofercie inne oleje...Robię podobnie jak Anetka...tylko nie raz zdarza mi się w zakamarkach zostawić niedopolerowane miejsca i pojawiają się takie gluty zaschniętego oleju ,,ciężko to później zniwelować ..ale z wyglądu blatu jestem bardzo zadowolona... Pozdrawiam z mroźnego i słonecznego Sao...idę sobie pooddychać ... Hej Beatko, super, ze jesteś, bo już się martwiłam... Ja też zarobiona niestety:bash: Dobrze zrobiłaś, ze pozostałaś w domku i odpoczęłaś Dzięki za rady olejowe, tą nazwę oleju właśnie słyszałam od dziewczyn- podobno jest najlepszy:) Tak jak napisałam u Ciebie- chyba będzie jednak szczotkowany i lakierowany,.... luby się uparł Ale olej zapisuję, bo jeszcze nie skończyliśmy się meblować:D buziaki:) Miłej niedzieli [ATTACH=CONFIG]177178[/ATTACH] Dzięki Aniu, a dla Ciebie poniedziałkuhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-606884.gif helloł widzę że ostro działasz z tym gabinetem rozumiem ze teraz zostały tylko detale ale ci zazdraszczam Hej Karolku, fajnie, ze jesteś. Czytałam, że Cie choróbsko dopadło:bash: Raczej ostro działam, bo niedługo montaż:lol2: Nie zazdrość kochana, Ty też będziesz miała:hug: Aga, ja swojej części umowy dotrzymałam A Ty? No proszę, przyszła i od razu jęzora wywaliła:p:lol2: Nooo dooobra- wygrałaś pojedynek kochana- ja się nie wyrobiłam:P z wstawieniem oczywiście, bo fotki zrobiliśmy:wiggle: Zaraz je zgram, chociaż już jest już kosmicznie późno:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Lepiej późno niż wcale, więc wstawiam wedle życzenia drogich Pań fotki galerii- nie jest to typowa galeria, tylko kilka symetrycznie powieszonych obrazków. Na pewno powstanie jeszcze jedna, tym razem z fotografiami rodzinnymi:rolleyes: http://images41.fotosik.pl/1981/1d6ee4b42b4bf951med.jpg http://images48.fotosik.pl/635/283a8f92dca3bfdemed.jpg http://images48.fotosik.pl/635/20c753bacc277c1bmed.jpg http://images42.fotosik.pl/807/ff95e28a6a6af7f2med.jpg http://images48.fotosik.pl/635/b7bce81950585435med.jpg http://images50.fotosik.pl/1892/398ead02e5f1b0c6med.jpg http://images46.fotosik.pl/1994/987df826555ff7c3med.jpg Nie wiem, co ten fotosik robi ze zdjęciami- przed wstawieniem były super wyraźne, w wysokiej rozdzielczości, a po wstawieniu robią się lekko rozmazane... Muszę chyba zmienić hosting:mad: A teraz proszę odgadywać zamieszczone przedwojenne stolice:rotfl: Dla ułatwienia zamieszczam miniatury- po powiększeniu będzie łatwiej odgadnąć. Niektóre są banalnie proste:wiggle: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No proszę, przyszła i od razu jęzora wywaliła:p:lol2: A bo tu inaczej się nie da Jak nie pogonisz, języka nie pokażesz, to nic nie pokażą A taka grzeczna dziewczynka ze mnie była, zanim na forum trafiłam Nooo dooobra- wygrałaś pojedynek kochana- ja się nie wyrobiłam:P z wstawieniem oczywiście, bo fotki zrobiliśmy:wiggle: Zaraz je zgram, chociaż już jest już kosmicznie późno:bash: Czyli się jednak pojedynkowałysmy? Kurczę, a ja pistolety i szable schowałam Lepiej późno niż wcale, więc wstawiam wedle życzenia drogich Pań fotki galerii- nie jest to typowa galeria, tylko kilka symetrycznie powieszonych obrazków. Super jest! Kocham czarno-białe zdjęcia w czarnych ramkach. A jak jeszcze są rozmieszczone symetrycznie, to już w ogóle mogę oczy nie odrywać. Jedyne co bym zmieniła, to dołożyłabym zdjęć, tam gdzie wiszą po dwa. Moim zdaniem w czwórkach wyglądają bardziej rasowo Chyba, że ściana jest do czegoś innego potrzebna. Na pewno powstanie jeszcze jedna, tym razem z fotografiami rodzinnymi:rolleyes: O, super. Uwielbiam galerie. Sama wczoraj kombinowałam jak w sypialni zapełnić ścianę. Będzie jak nie u mnie - niesymetrycznie Nie wiem, co ten fotosik robi ze zdjęciami- przed wstawieniem były super wyraźne, w wysokiej rozdzielczości, a po wstawieniu robią się lekko rozmazane... Muszę chyba zmienić hosting:mad: Aga, obawiam się, że zmiana hostingu niewiele da. U mnie picassa robi dokładnie to samo. Podejrzewam winę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aguś ! Galeryjka piękna ...bardzo ładne zdjęcia! Fantastyczny pomysł mieliście ! A u mnie w dalszym ciągu wiszą same ramki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Agulinda jest śliczniehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif Tak jak Ania -Narendil również uwielbiam czarno-białe focie w czarnych ramkach A w ogóle u Ciebie tak klimatycznie i te zasłony Aguś, napisz mi kochana jaką będziesz miała grubość blatu w biurku i grubość nóg? Dostałam rysunki od Hazelki i tak sobie myślę żebym blat jak i nóżki pogrubiła mi w biurku nawet dwukrotnie. Nie chcę żeby biurko przypominało konsolkę, ale też ma to nie być ciężkie biurzysko tylko zgrabny sekretarzyk Twoje nogi też się pewnie zwężają ku dołowi? Może chociaż znasz wymiar tej najszerszej części, tej na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wpadłam życzyć miłego dnia a tu foteczki:) Ślicznie, klimatycznie...jak napisała już MarJelka:) Czy mogę przysiąść na kawkę? Buziaki posyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) A bo tu inaczej się nie da Jak nie pogonisz, języka nie pokażesz, to nic nie pokażą :rotfl: Czyli się jednak pojedynkowałysmy? Nie wiedziałaś?:rotfl:I nawet wygrałaś:lol2: Super jest! Kocham czarno-białe zdjęcia w czarnych ramkach. A jak jeszcze są rozmieszczone symetrycznie, to już w ogóle mogę oczy nie odrywać. Jedyne co bym zmieniła, to dołożyłabym zdjęć, tam gdzie wiszą po dwa. Moim zdaniem w czwórkach wyglądają bardziej rasowo Chyba, że ściana jest do czegoś innego potrzebna. Dzięki Aniu:hug:No to super, ze super:wiggle:Od razu mówię dlaczego w jadalni wiszą tylko dwie- zaraz obok będzie stał kredens i dlatego musieliśmy zostawić miejsce... Jak ściana się zapełni meblem, to te dwie też pewnie lepiej będą wyglądały:rolleyes: Masz rację- w 4 też mi się najbardziej podobają A mam jeszcze pojedynczą przy drzwiach do małej łazienki, ale zapomniałam obfocić... Aga obawiam się, że zmiana hostingu niewiele da. U mnie picassa robi dokładnie to samo. Podejrzewam winę forum A to cwaniaki :mad: Lepiej chyba jest załączyć miniaturki, które po powiększeniu są normalnej wielkości i wyrazistości;) Buziaki Hej Aguś ! Galeryjka piękna ...bardzo ładne zdjęcia! Fantastyczny pomysł mieliście ! A u mnie w dalszym ciągu wiszą same ramki... Dzięki Beatko:wiggle:U mnie ramki tez troszkę wisiały, ale na szczęście się zmobilizowałam. I nawet zawiesiłam dwie świetne stare reklamy mydła i wanien w łazience:rolleyes: Agulinda jest śliczniehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif Tak jak Ania -Narendil również uwielbiam czarno-białe focie w czarnych ramkach A w ogóle u Ciebie tak klimatycznie i te zasłony Dzięki Martuś:hug:ale co to za jęzor od rana:P Masz jeden z najbardziej wypasionych domków na forum kochana:wiggle:więc prosze mi tu niczego nie zazdrościć Aguś, napisz mi kochana jaką będziesz miała grubość blatu w biurku i grubość nóg? Dostałam rysunki od Hazelki i tak sobie myślę żebym blat jak i nóżki pogrubiła mi w biurku nawet dwukrotnie. Nie chcę żeby biurko przypominało konsolkę, ale też ma to nie być ciężkie biurzysko tylko zgrabny sekretarzyk Twoje nogi też się pewnie zwężają ku dołowi? Może chociaż znasz wymiar tej najszerszej części, tej na górze? Martuś ale mnie zastrzeliłaś, bo o ile ustaliłam ze stolarzem grubość blatu, to o nogach już mu nie wspomniałam... Blat ma mieć 3,5 cm- to chyba powinna wystarczyć.... natomiast nogi będa zwężane ku dołowi i całkiem proste. Mam nadzieję, zę chłop dobierze je proporcjonalnie... może lepiej jeszcze do niego zadzwonię A Ty jak gruby blat planujesz? Wpadłam życzyć miłego dnia a tu foteczki:) Ślicznie, klimatycznie...jak napisała już MarJelka:) Czy mogę przysiąść na kawkę? Buziaki posyłam! Dzięki Beatko Zapraszam serdecznie na kawkę i ciacho:) Miłego dzionka:hug: Edytowane 18 Marca 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Heyka Aguś, Piękną zaiste galerię stworzyłaś i bardzo oryginalną. Mam wielką chęć "zerżnąć" ją od Ciebie. Muszę ja pokazać K. Widziałam, że porządziłaś się i sama zwędzony puchar Ani przyznałaś. A miało być uroczyście... A nie pod stołem... spod lady... Ale galeria bardzo, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Heyka Aguś, Piękną zaiste galerię stworzyłaś i bardzo oryginalną. Mam wielką chęć "zerżnąć" ją od Ciebie. Muszę ja pokazać K. Ale galeria bardzo, bardzo... Dzięki Aniu:hug:A zżynaj sobie ile chcesz:wiggle: Ja od dawna miałam w planie zrobić starą wiszącą galerię Jeszcze powieszę takie na górze w holu, ale już w pojedynczych egzemplarzach:) Widziałam, że porządziłaś się i sama zwędzony puchar Ani przyznałaś. [ATTACH=CONFIG]177468[/ATTACH] A miało być uroczyście... A nie pod stołem... spod lady... No przepraszam kochana, ale Cię nie było... a wcześniej tego nie zrobiłaś:lol2: Umówmy się, że moje wręczanie było wersją roboczą, a teraz będzie część oficjalna, którą wręczysz Ty:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.03.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zdjęcia bardzo ładnie wypełniły przestrzeń, są oryginalne i ciekawe. Naprawdę super wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts