mmajeczkaa 18.03.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam Panią Fotki widzę czy mnie moje oczy mylą Piękna galeryjka, przepiękne te zdjęcia ... Co dobrego przy poniedziałku słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zdjęcia bardzo ładnie wypełniły przestrzeń, są oryginalne i ciekawe. Naprawdę super wyszło! Dziękuję Dropko:hug:Zdjęcia faktycznie są super wypełniaczem:) Witam Panią Fotki widzę czy mnie moje oczy mylą Piękna galeryjka, przepiękne te zdjęcia ... Co dobrego przy poniedziałku słychać ??? Hej Maju i również dzięki:hug: Właśnie miałam chwilkę i zaczęłam nadrabiać u Was- już przyszłaś, a ja jeszcze nie zdążyłam zajrzeć do Ciebie:eek: A Ty co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A Ty co porabiasz? ŻYJE :wiggle: Dzisiaj po takim czasie dopiero mnie trochę puściło ... I tak strasznie cieszyło dzisiejsze słońce, tylko czemu już zaszło ... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ŻYJE :wiggle: Dzisiaj po takim czasie dopiero mnie trochę puściło ... :hug: I tak strasznie cieszyło dzisiejsze słońce, tylko czemu już zaszło ... :mad: Noo u nas tak samo- słońca dzisiaj jak na lekarstwo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Noo u nas tak samo- słońca dzisiaj jak na lekarstwo:bash: Rozmawiałam dzisiaj z Mam i mi mówiła, wysłuchała w pogodzie, że nie mamy co chować zimowego obuwia, ciuchów i zmieniać opon na letnie ... :eek: :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No to ekstra wiadomości:cry: Normalnie właśnie na takie czekałam:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Heloł Moje Kochane Pogodynki, Ja też słyszałam Ponieważ zjarany na heban Kret mnie wkurzał przełączyłam się na angielsko dowcipaśnego Zubiego Zubilewicza na TVN24... A ten zdrajca to samo co Hebanowy Kret, że mróz i to taki zimowy... że może coś drgnie w okolicy świąt a co po świętach to na dwoje babka wróżyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Illutku i Ty również nie masz dobrych wiadomości:cry: Ja mam już powyżej kokard tej zimy:bash: Pana Zubilewicza widziałam ostatnio w warszawskiej Promenadzie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 : Martuś ale mnie zastrzeliłaś, bo o ile ustaliłam ze stolarzem grubość blatu, to o nogach już mu nie wspomniałam... Blat ma mieć 3,5 cm- to chyba powinna wystarczyć.... natomiast nogi będa zwężane ku dołowi i całkiem proste. Mam nadzieję, zę chłop dobierze je proporcjonalnie... może lepiej jeszcze do niego zadzwonię A Ty jak gruby blat planujesz? D Ano widzisz to może lepiej zadzwoń i zapytaj o te nogi U mnie blat ok. 2 centymetrów też zmieniłam w ostatniej chwili bo miał być chudszy.... Nogi....najszersza część coś około 8cm Czekam na nowe wizualki, bo w tej pierwotnej jednak wszystko było zbyt chude , a dopiero to zobaczyłam jak mi hazelka przesłała rysunek techniczny. Jestem jeszcze w trakcie zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Niesamowite o tej samej porze pisałyśmy w tym samym temacie Ty u mnie a ja u Ciebie O siostro ma z dalekiej Warszawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 O godz.17.47 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ano widzisz to może lepiej zadzwoń i zapytaj o te nogi U mnie blat ok. 2 centymetrów też zmieniłam w ostatniej chwili bo miał być chudszy.... Nogi....najszersza część coś około 8cm Czekam na nowe wizualki, bo w tej pierwotnej jednak wszystko było zbyt chude , a dopiero to zobaczyłam jak mi hazelka przesłała rysunek techniczny. Jestem jeszcze w trakcie zmian He, he ja u Ciebie, Ty u mnie- w tym samym czasie i o tym samym:lol2: Blat 2 cm, to stanowczo za mało- całe szczęście, że to zmieniłaś Natomiast nogi 8 cm na górze powinny być ok:rolleyes: Masz rację- jeszcze zapytam swojego o ten wymiar, o ile nie jest za późno, ale chyba 5 cm mi nie wstawi? W każdym razie dzięki Martuś za sugestię- może uratujesz moje biurko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Niesamowite o tej samej porze pisałyśmy w tym samym temacie Ty u mnie a ja u Ciebie O siostro ma z dalekiej Warszawy! O godz.17.47 dokładnie To samo napisałam:jawdrop: Siostro to telepatia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Siostro, a więc:rolleyes: Widziałaś moją wizualkę biurka, wydawało się wszystko piknie, ale jak mi Oleńka przesłała rysunki z dokładnymi wymiarami zaniepokoiły mnie dwie rzeczy, właśnie ten chudy 1 cm blat i 4cm nogi w najszerszej części. Dlatego kazałam Oli pogrubić to wszystko dwukrotnie:rolleyes: Ma mi na jutro zrobić nowe wizualki. Mówisz że dwa centymetry blatu to mało przy takim sekretarzyku? Sprawdź te nogi swoje póki czas, telefon nie kosztuje, a żeby potem nie wyszedł jakiś potworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To samo napisałam:jawdrop: Siostro to telepatia:hug: To jakiś znak z góry chyba Mówisz, ze jesteś wysoka blondynka ...? hmmm a zawsze chciałam mieć siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aga już wszystko wiem:eek::eek: właśnie zadzwoniła Ola, ta to też ma wyczucie:rolleyes: może to jaka trzecia zagubiona siostra ma Rysunki które mi wysłała sa pomyłką jakiś jej pracownik wpisał złe wymiary:rolleyes: dziś mam mieć wszystko poprawione i blat ma mieć na pewno 3 cm. Uffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Siostro, a więc:rolleyes: Widziałaś moją wizualkę biurka, wydawało się wszystko piknie, ale jak mi Oleńka przesłała rysunki z dokładnymi wymiarami zaniepokoiły mnie dwie rzeczy, właśnie ten chudy 1 cm blat i 4cm nogi w najszerszej części. Dlatego kazałam Oli pogrubić to wszystko dwukrotnie:rolleyes: Ma mi na jutro zrobić nowe wizualki. Mówisz że dwa centymetry blatu to mało przy takim sekretarzyku? Sprawdź te nogi swoje póki czas, telefon nie kosztuje, a żeby potem nie wyszedł jakiś potworek Martuś 1 cm, to Ci w ciemno bym powiedziała, ze to za mało:( 4 cm nogi to samo.... Myślę, że blat powinien mieć, żeby to ładnie wyglądało ze 3 cm ( u mnie dokładnie będzie 3,4cm- stolarz tak mi zaproponował i się zgodziłam) 2,5 moim zdaniem to minimum. A jakie masz nogi w swoim nowiutkim foteliku od p. Iwonki? Biurko powinno mieć sporo grubsze. To jakiś znak z góry chyba Mówisz, ze jesteś wysoka blondynka ...? hmmm a zawsze chciałam mieć siostrę Blondynka, blondynka, ale nie bardzo wysoka- 168cm:) Jak znalazł na siostrę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Te nogi w foteliku to chudzieńkie do nich to nawet nie będę porównywać biurka. Za to mam taką białą konsolkę, ta nad którą wisi lustro od Magdy Z i ta ma właśnie nóżki w najszerszej części 4.2 cm. W przypadku konsolki jest ślicznie, ale biurko z takimi chudzinami to już by tak ładnie nie wyglądało Najważniejsze, że sprawa się wyjaśniła i wszystko będzie poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aga już wszystko wiem:eek::eek: właśnie zadzwoniła Ola, ta to też ma wyczucie:rolleyes: może to jaka trzecia zagubiona siostra ma Ale czad:rotfl:Siostra jak nic:rotfl: Rysunki które mi wysłała sa pomyłką jakiś jej pracownik wpisał złe wymiary:rolleyes: dziś mam mieć wszystko poprawione i blat ma mieć na pewno 3 cm. Uffff. No to całe szczęście, bo aż mi się wierzyć nie chciało, ze ktoś zrobił 1 cm blat:eek::eek: Super z tym blatem- będziemy miały prawie taki sam. Ja wybrałam z takim frezem- zdjęcie chyba od Betib http://img577.imageshack.us/img577/9638/dsc0789w.jpg Matko, jak to wszystko się skończy z tymi meblami to się chyba upiję:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Te nogi w foteliku to chudzieńkie do nich to nawet nie będę porównywać biurka. Za to mam taką białą konsolkę, ta nad którą wisi lustro od Magdy Z i ta ma właśnie nóżki w najszerszej części 4.2 cm. W przypadku konsolki jest ślicznie, ale biurko z takimi chudzinami to już by tak ładnie nie wyglądało Najważniejsze, że sprawa się wyjaśniła i wszystko będzie poprawione Masz rację- dla konsolki mogą być nóżki jak u sarenki:rolleyes: biurko musi mieć z 7- 8:yes: To czekam na Twoje nowe wizualki Siostro :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts