MarJel 18.03.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Martuś Blondynka, blondynka, ale nie bardzo wysoka- 168cm:) Jak znalazł na siostrę :lol2: Pasuje mi! Ja dwa centymetry wyższa, świetnie będziemy se ciuchy pożyczać Aguś ja tak u Ciebie się rozpisuje bo u mnie to ja najpierw zaległości muszę nadrobić, a zrobię to w wolnej chwili, tak się przejęłam tym biurkiem że od razu do Ciebie przyleciałam, w końcu żeś moja siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pasuje mi! Ja dwa centymetry wyższa, świetnie będziemy se ciuchy pożyczać Nooo nie wiem, boś Ty chudzinka jak patyk- ja xs nie noszę...:oops: Aguś ja tak u Ciebie się rozpisuje bo u mnie to ja najpierw zaległości muszę nadrobić, a zrobię to w wolnej chwili, tak się przejęłam tym biurkiem że od razu do Ciebie przyleciałam, w końcu żeś moja siostra Martuś, super, ze do mnie przyleciałaś pisz ile chcesz i co chcesz:rolleyes: Teraz już zmykam, bo wrócił luby i żąda kolacji:jawdrop: buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ale czad:rotfl:Siostra jak nic:rotfl: No to całe szczęście, bo aż mi się wierzyć nie chciało, ze ktoś zrobił 1 cm blat:eek::eek: Super z tym blatem- będziemy miały prawie taki sam. Ja wybrałam z takim frezem- zdjęcie chyba od Betib Matko, jak to wszystko się skończy z tymi meblami to się chyba upiję:lol2: U mnie też ma być chyba frezik, tak mi się wydawało przynajmniej patrząc na rysunek, ale może upewnię się jeszcze No ja na pewno dam w palnik http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif po takim stresie http://emotikona.pl/emotikony/pic/45chill.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nooo nie wiem, boś Ty chudzinka jak patyk- ja xs nie noszę...:oops: Martuś, super, ze do mnie przyleciałaś pisz ile chcesz i co chcesz:rolleyes: Teraz już zmykam, bo wrócił luby i żąda kolacji:jawdrop: buziaki:hug: To schudniesz, ja tyć nie zamierzam :lol2: A ja pędzę kąpać młodego Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No ja na pewno dam w palnik http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif po takim stresie http://emotikona.pl/emotikony/pic/45chill.gif :lol2:Wcześnie zaczęłaś- miało być po:lol2: Noo dobra przyłączam się http://fun.resplace.net/Emoticons/Alcohol/Beer.gif To schudniesz, ja tyć nie zamierzam :lol2: Ooo patrzcie ją http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sarcastic_hand.gif http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/los.gif A ja pędzę kąpać młodego http://fun.resplace.net/Emoticons/Alcohol/Beer.gif Pa Ty wykąpałaś, ja nakarmiłam i git:wiggle: Pa szalona Sister:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.03.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aguś pikną se galerie zrobiłaś, taką bardzo zachowawczą, ale u ciebie super pasuje:yes: bardzo ładne te fotografie:yes: gdzie kupowałaś ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Siostro leć do mnie i zobacz jak wygląda biurko z 8 cm nóżkami w najszerszej części Pamiętaj też Aguś , ze moje biurko jest sporo większe od Twojego bo ma 160cm szerokości! Dzwoniłaś do stolarza? Pytałaś co z twoimi nogami? Przy moim biurku 8cm nie wygląda ładnie:rolleyes: i znowu zmieniłam tym razem czekam na nogi 6.5 cm, zobaczymy, może w końcu mi ten wymiar dogodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej Aguś pikną se galerie zrobiłaś, taką bardzo zachowawczą, ale u ciebie super pasuje:yes: bardzo ładne te fotografie:yes: gdzie kupowałaś ramki? Hej vesi, jak miło Cię widzieć Ja lubię skromne galerie, chociaż ze zdjęć rodzinnych planuję bardziej szaloną. Obrazy powieszone po 4 nadają wnętrzu charakteru i uporządkowania:) Cieszę się, że Ci się podoba:hug:Ramki to Ikea, ale nie pamiętam już które-... Jest tam ogromny wybór czarnych:eek: Co słychać u Ciebie? Siostro leć do mnie i zobacz jak wygląda biurko z 8 cm nóżkami w najszerszej części Pamiętaj też Aguś , ze moje biurko jest sporo większe od Twojego bo ma 160cm szerokości! Dzwoniłaś do stolarza? Pytałaś co z twoimi nogami? Przy moim biurku 8cm nie wygląda ładnie:rolleyes: i znowu zmieniłam tym razem czekam na nogi 6.5 cm, zobaczymy, może w końcu mi ten wymiar dogodzi:rolleyes: Hello Sister już lecę, ale tylko na chwilunię, bo dzisiaj kompletny brak czau na forum:bash: 8 cm, to faktycznie sporo- wczoraj w domu latałam i mierzyłam- wychodzą kloce:sick:Zaraz Ci wszystko opowiem u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aguś, Widzę, że zalatana jesteś. Wpadłam zobaczyć jak tam biblioteczno - biurkowo - fotelowe sprawy się mają. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aguś, Widzę, że zalatana jesteś. Wpadłam zobaczyć jak tam biblioteczno - biurkowo - fotelowe sprawy się mają. Pozdrawiam cieplutko Hej Aniu, no właśnie już muszę uciekać, także zajrzę do Ciebie wieczorkiem:wiggle: Sprawy biurkowe mają się dobrze, dzięki za odwiedzinki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aga, galeria elegancka, jak wszystko u Ciebie. I taka spójna z wnętrzem, ale czy mogło być inaczej? Zdjęcia bardzo mi się podobają, mają klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aga, galeria elegancka, jak wszystko u Ciebie. I taka spójna z wnętrzem, ale czy mogło być inaczej? Zdjęcia bardzo mi się podobają, mają klimat Tolu bardzo Ci dziękuję Stare fotografie tworzą rzeczywiście specyficzny klimat we wnętrzach, trudno mi było to oddać na fotach, które zrobiłam dla Was. W realu jest duużo lepiej:wiggle: Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dzisiaj, a właściwie już wczoraj byliśmy wieczorem w teatrze Ateneum na sztuce Kolacja dla Głupca- polecam bardzo:)Sztuka jest przezabawna i mistrzowsko zagrana:rolleyes: Warto się pośpieszyć, bo zagrano już ponad 700 (!!!) spektakli i niedługo teatr planuje jej zawieszanie- przynajmniej na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Przed wielu laty na ,,kolacji" byłam i przednie się bawiłam (nie myślałam, że jeszcze grają - fiu, fiu) galeria urocza i klimatyczna - wiem co piszę, bo sama mam kilka podobnych zdjątek (stoją sobie na komodzie - też bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aga nadrobiłam Galeria tak jak myślałam Uwielbiam czarno białe zdjęcia - ale Twój pomysł na temat przewodni jest chyba nie do przebicia Myślę nad galeryjką w łazience - i nie mam pojęcia co tam dać - w związku z tym chyba jakiś misz masz Uchwyty też bardzo mi się podobają Miłego dnia życzę u nas zima pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dzień dobry W poszukiwaniu wiosny przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej Aguś Na tym spektaklu byliśmy z moim m w Szczecinie chyba ze dwa lata temu....ubawiliśmy się , faktycznie sztuka superowa:) Spokojnego i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ślad zostawiam i zmykam..http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/164196_428189613939467_1473838802_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.03.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O matuniu....Beatko...jak ja tęsknię za takimi widokami:) Piękny ślad..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts