Amtla 26.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja wolałabym bałagan biblioteczny przed świętami agawi, mrugnięcie oczka świadczyło o tym, że wolałabym - bo ja tylko oglądam....A cała reszta właśnie tak jak piszesz powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nooo bo ja tylko w kozakach mogę chodzić i w klapkach.. pośrednie buty mi zlatują bo są zazwyczaj za szerokie.. no to ja tylko w sumie klapki lubię... I mam nadzieję, że wkrótce kożuch będę mogła schować do garderoby... bo na razie to jest mi zimno i wiosny nie widać... Też nie mam kompletnie nic na święta zrobione.. bo co ja mam niby mieć zrobione? Młody podłogi pomyje, ja upiorę firany i zasłony, chłopaki powieszą.. zetrę kurz z parapetów i .. święta w domu.. Gorzej, bo za oknem jakoś mało świątecznie... A do Ciebie będę zaglądała o tą bibliotekę.. A o parasol podjedź bo naprawdę godny uwagi i niedrogi, spory był, na korbkę... oby nie wykupili, bo w zeszłym roku jakoś szybko ogrodowe zeszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Agnieszko,chciałam skomplementować Twoją galerię w salonie - piękna, dopracowana, nadaje charakteru!!!!!Strasznie mi się podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) agawi, mrugnięcie oczka świadczyło o tym, że wolałabym - bo ja tylko oglądam....A cała reszta właśnie tak jak piszesz powyżej... Wiem Amtla, wiem, ale musiałam Ci zwizualizować, żeby dziwnie to nie wyglądało, ze nie chcę montażu:D:lol2: Nooo bo ja tylko w kozakach mogę chodzić i w klapkach.. pośrednie buty mi zlatują bo są zazwyczaj za szerokie.. no to ja tylko w sumie klapki lubię... I mam nadzieję, że wkrótce kożuch będę mogła schować do garderoby... bo na razie to jest mi zimno i wiosny nie widać... Też nie mam kompletnie nic na święta zrobione.. bo co ja mam niby mieć zrobione? Młody podłogi pomyje, ja upiorę firany i zasłony, chłopaki powieszą.. zetrę kurz z parapetów i .. święta w domu.. Gorzej, bo za oknem jakoś mało świątecznie... A do Ciebie będę zaglądała o tą bibliotekę.. A o parasol podjedź bo naprawdę godny uwagi i niedrogi, spory był, na korbkę... oby nie wykupili, bo w zeszłym roku jakoś szybko ogrodowe zeszły... Arniczko, ja tez uwielbiam klapeczki:rolleyes: powinnam mieszkać tylko w ciepłych krajach:wiggle:zim nie znoszę Masz rację, nie ma co tak szaleć z tymi porządkami, przecież sprząta się na bieżąco, wiec tragedii nie będzie. Nie mam jeszcze terminu montażu- pewnie będzie w tym tygodniu po Świętach. Za parasolem zakręcimy się tez po Świętach, mam nadzieję, ze jeszcze do tego czasu nie rozkupią Agnieszko, chciałam skomplementować Twoją galerię w salonie - piękna, dopracowana, nadaje charakteru!!!!! Strasznie mi się podoba!! Dzięki Aniu, uwielbiam Twoje zachwyty:hug: Edytowane 26 Marca 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dziewczynki, co tam pieczecie słodkiego na Święta? Jakieś pomysły? http://www.sherv.net/cm/emoticons/cook/smiley-cooking-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.03.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 HelloółłJa tam nic nie piekę no chyba tylko babkęcoś tam dokupię bo my i tak będziemy sie gościć po chałupach więc nie ma sensu A ty co tam szykujesz:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aguś, Przez Ciebie i Narendilka teraz kombinuję nad galeryjką, jakbym poważniejszych rzeczy na głowie nie miała. I tak teraz jej nie zrobię przeca, ale głowę zawraca jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dziewczynki, co tam pieczecie słodkiego na Święta? Jakieś pomysły? http://www.sherv.net/cm/emoticons/cook/smiley-cooking-emoticon.gif Acha cha cha cha.... Ale się obśmiałam.... Chyba, że to nie było do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Sernik... tylko sernik ,, bo z innych to mi same zakalce wychodzą... A chłopaki lubią sernik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Helloółł Ja tam nic nie piekę no chyba tylko babkę coś tam dokupię bo my i tak będziemy sie gościć po chałupach więc nie ma sensu A ty co tam szykujesz:popcorn: Ciao Karolindohttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/Emotki/hello.gif Ja babki nie robię z kolei- zostawiam to mamie:rolleyes: Nas też prawie nie będzie, ale zrobię chyba dwa mazurki- jak zwykle:) Najwyżej zabierzemy je ze sobą Aguś, Przez Ciebie i Narendilka teraz kombinuję nad galeryjką, jakbym poważniejszych rzeczy na głowie nie miała. I tak teraz jej nie zrobię przeca, ale głowę zawraca jak nie wiem co Myśl Aniu myśl, później będziesz miała z głowy:wiggle: Ja nadal myślę, bo jeszcze muszę zrobić galerię w gabinecie:rolleyes: Acha cha cha cha.... [ATTACH=CONFIG]179324[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]179325[/ATTACH] Ale się obśmiałam.... Chyba, że to nie było do mnie ' Do Ciebie również kochanahttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/g_happyme.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Sernik... tylko sernik ,, bo z innych to mi same zakalce wychodzą... A chłopaki lubią sernik.... Sernik to klasyka-zawsze się sprawdzi:rolleyes: Parę lat temu zrobiłam paschę- wyszła obłędna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Agawi - ja na święta nie piekę, bo wyjeżdżam w góry. Brrr.... jak by mało było zimy. A galeryjka wygląda fantastycznie. Ja też myślałam o starych zdjęciach np. Wrocławia. Nie lubię fotek osobistych na ścianach, nie wiem czemu. Wolę neutralne obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Agawi - ja na święta nie piekę, bo wyjeżdżam w góry. Brrr.... jak by mało było zimy. A galeryjka wygląda fantastycznie. Ja też myślałam o starych zdjęciach np. Wrocławia. Nie lubię fotek osobistych na ścianach, nie wiem czemu. Wolę neutralne obrazki. Hej Natalko, my w góry to wolimy w okolicach poprzednich Świąt:lol2: Ja nie przepadam za wyjazdami w Święta- w sumie w tym zaganianym świecie, to doskonała okazja, żeby spotkać się z rodziną Mam nadzieję, że wyjazd Ci się uda:) Dzięki za galeryjkę- widzisz mam to samo co Ty- nie lubię portretów osobistych na ścianach- ani ślubnych ani żadnych innych (jeszcze na pół ściany:eek:) Może stworzę galerię z takich malutkich przedwojennych fotek- swojej rodziny, ale będzie bardzo dyskretna. Osobiste fotki wolę w stojących, niedużych ramkach:) Twój pomysł z Wrocławiem doskonały:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Mazurek kajmakowy i mazurek z marcepanem i suszoną żurawiną - oba przetestowane w poprzednich latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dziewczynki, co tam pieczecie słodkiego na Święta? Jakieś pomysły? http://www.sherv.net/cm/emoticons/cook/smiley-cooking-emoticon.gif Ja nie piekę bo jak wiesz nie będzie mnie ale miałam w planach upiec babkę i 3bita. Mazurka i sernik zostawiam mamie bo jej wychodzą najlepsze a makowca babci My wracamy w poniedziałek i mam już obiecane odłożone kawałki ciast od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Mazurek kajmakowy i mazurek z marcepanem i suszoną żurawiną - oba przetestowane w poprzednich latach Ooo a jaki jest ten z marcepanem? Wałkujesz gotowy? Uwielbiam marcepan:rolleyes: Ja chyba w tym roku zrobię z polewą z pomarańczy na kruchym cieście, a drugi- bez ciasta - z samych migdałów:wiggle: Ja nie piekę bo jak wiesz nie będzie mnie ale miałam w planach upiec babkę i 3bita. Mazurka i sernik zostawiam mamie bo jej wychodzą najlepsze a makowca babci My wracamy w poniedziałek i mam już obiecane odłożone kawałki ciast od nich Ważne pysiu, ze miałaś w planach:lol2: A Ty spryciulko jedna- zarezerwowała sobie kawałek ciasta po powrocie:eek: Jestem pewna, ze wyjazd będziecie mieli mega udany:wiggle: żeby tylko pogoda dopisałahttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/zgoda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aga... ale mi smaka narobiłaś na ciacha... Ja na figurkę już nie bardzo już patrzę, bo co bym nie robiła, wyglądam tak samo.. ... a ciacha bardzo lubię.. oj baaardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aga .. o taki parasol mi chodziło.. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20163374/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ważne pysiu, ze miałaś w planach:lol2: A Ty spryciulko jedna- zarezerwowała sobie kawałek ciasta po powrocie:eek: Jestem pewna, ze wyjazd będziecie mieli mega udany:wiggle: żeby tylko pogoda dopisałahttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/zgoda.gif No właśnie prognozy są różne Raz zapowiadają deszcz, raz ładnie i ocieplenie lekkie. No nic zobaczymy. Byleby za mocno nie wiało to na pewno skorzystamy ze spacerków i jodu PS. Zarezerwowałam sobie też sałatkę jarzynową i ćwikłę babci roboty Jestem zapobiegliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aga... ale mi smaka narobiłaś na ciacha... Ja na figurkę już nie bardzo już patrzę, bo co bym nie robiła, wyglądam tak samo.. ... a ciacha bardzo lubię.. oj baaardzo.... Arniczko, zakasuj rękawki i do roboty w takim razie:wiggle: Ja pierwszy krok zrobiłam- udusiłam dzisiaj polewę pomarańczową na mazurki:rolleyes: Jedno odhaczone:) A z figurą, to na pewno przesadzasz:mad: Aga .. o taki parasol mi chodziło.. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20163374/ Dzięki bardzo:hug:fajny jest i dużyyyy. Po Świętach zajmiemy się tym:) No właśnie prognozy są różne Raz zapowiadają deszcz, raz ładnie i ocieplenie lekkie. No nic zobaczymy. Byleby za mocno nie wiało to na pewno skorzystamy ze spacerków i jodu Pysiaczku, na pewno ma się trochę ocieplić i już bez dużych mrozów-a to już coś:wiggle:Jod jest bardzo ważny i potrzebny:) A gdzie jedziecie, jeżeli to nie tajemnica? PS. Zarezerwowałam sobie też sałatkę jarzynową i ćwikłę babci roboty Jestem zapobiegliwa No proszę, jakie smakołyki:eek: Masz szczęście, ze kobietom w ciąży się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts