agawi74 03.04.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aguś Śliczne dekoracje - chyba wszystkim nam już brakuje optymistycznego myślenia U nas dzisiaj znowu nawrót śniegu i zawieje . Zainteresowałaś mnie tym odkurzaczem Ja przymierzam się do szorowania moich fug - bo nie zdążyliśmy ich zaimpregonować i w kuchni/jadalni i holu wyglądają już tragicznie Mimo pogody miłego dnia życzę Hej Aguś poświątecznie:hug: dziękuję za dekorację- w tym roku były wyjątkowo kolorowe ze względu na panującą aurę za oknem:D Taki odkurzacz to nie majątek i naprawdę warto. U nas fugi są głównie jasne i jasno-beżowe, więc możesz sobie wyobrazić Kupuj czym prędzej, bo jak je zapuścisz, to później jest trudniej domyć Zaraz idę do Ciebie, bo wczoraj nie zdążyłam:mad: Miłego dzionka:hug: U nas znowu SYPIE:jawdrop: O ciekawa jestem tego odkurzacza i zazdroszcze, ehhh te moje fugi. A dekoracje piękne iście wiosenne, u mnie też niestety drzewka pokładły się na ziemi od śnieżnej nawałnicy:( Hej Diano (czy to Twoje prawdziwe imię?- Piękne:D) Dziękuję za dekoracje-troszkę nam poprawiły nastrój:) Z odkurzaczem, to tak jak napisałam powyżej Adze- warto zainwestować, tym bardziej że ten mój model ma wiele końcówek i można go używać do umycia rożnych rzeczy:yes: Pozdrawiam:bye: Aguś a co z biblioteką? Hej pysiaczku Z biblioteką wszystko w porządku:lol2: A tak na serio to montaż będzie na 99,9% w sobotę O ile pogoda nie pokrzyżuje planów, bo warunki na drodze są tragiczne:( Jak Wam się udał wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja mam z Karchera tą http://www.euro.com.pl/czysciki-parowe/karcher-sc1-020.bhtmlI powiem, że dobrze fugi i podłogi doczyściła.. tylko tyle, że ja się zepsułam i nie wiem czy będę jej jeszcze używać... A szkoda.. bo naprawdę różnica była bardzo duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Heyka Aguś, Jak tam po świętach? Co z biblioteczką no i z najbardziej poszukiwanym krzesłem do gabinetu? Bardzo fajny sprzęt Twój Luby kupił. Też rozważam zakup takiego sprytnego sprzęta. Hej Anulka Po światach dobrze, a u Was? O bibliotece napisałam post wyżej poście-będzie w sobotę-prawdopodobnie- o ile dróg całkiem nie zasypie. Krzesełko na razie odpuściłam, tzn na pewno za chwilkę jakieś kupimy- niech tylko staną wszystkie meble to wtedy zdecydujemy:D Co do sprzętu, to faktyczne jest on konieczny- żałuję, ze tak późno go kupiliśmy, bo pieniądze w sumie śmieszne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja mam z Karchera tą http://www.euro.com.pl/czysciki-parowe/karcher-sc1-020.bhtml I powiem, że dobrze fugi i podłogi doczyściła.. tylko tyle, że ja się zepsułam i nie wiem czy będę jej jeszcze używać... A szkoda.. bo naprawdę różnica była bardzo duża... Wiolu pamiętam Twojego Karchera- mnie się bardzo podobał, ale luby chciał coś jeszcze mocniejszego (nasz Gorenje ma moc 5 barów i 1800W) Oszczędzaj się kochana fugi poczekają Póki co niech Cię rodzinka wyręcza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Co do sprzętu, to faktyczne jest on konieczny- żałuję, ze tak późno go kupiliśmy, bo pieniądze w sumie śmieszne:yes: Aga, jeżeli go polecasz, to napisz proszę co to za jeden i gdzie go kupiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 W sobotę?No dooobra.Wylezę z zawodowej norki ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aga, jeżeli go polecasz, to napisz proszę co to za jeden i gdzie go kupiliście. Aniu, myliśmy nim na razie raz, ale spełnia nasze oczekiwania. I jak na ten sprzęt, to jest jednym z mocniejszych (5 barów, 1800W). Jest leciutki, ma dodatkowo pasek i można go nosić na ramieniu lub postawić na podłodze. To model firmy Gorenje SC1800R Luby zamawiał go stąd - znajdziesz tam również szczegółową charakterystykę http://www.megamedia.pl/odkurzacz-parowy-gorenje-sc-1800-r.php?cnv=85e0c9-8ce78398ce&gclid=CKm9ifPRrrYCFUdY3god7nsACw W sobotę? No dooobra. Wylezę z zawodowej norki ponownie. To super Aniu- nie wiem tylko czy w sobotę zdążymy zrobić jakieś foty, ale do niedzieli to już na pewno. Luby musi jeszcze zamontować tam roletę i żyrandol:yes: Nie wspomnę o tapecie, której nadal nie kupiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 agawi imię moje autentyczne (mama maniaczka Ani z Zielonego wzgórza) co do odkurzacza chyba bedę musiała zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aga, Wielkie dzięki za namiary. Jak ma bary to da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 agawi imię moje autentyczne (mama maniaczka Ani z Zielonego wzgórza) A to taka historia:eek: Powtórzę, ze masz piękne imię Aga, Wielkie dzięki za namiary. Jak ma bary to da radę [ATTACH=CONFIG]181013[/ATTACH] Wariatkahttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/rotfl.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hej pysiaczku Z biblioteką wszystko w porządku:lol2: A tak na serio to montaż będzie na 99,9% w sobotę O ile pogoda nie pokrzyżuje planów, bo warunki na drodze są tragiczne:( Jak Wam się udał wyjazd? No to super Oby ta zima już odpuściła, żeby nic się w tym temacie biblioteki nie przesunęło już Wyjazd nam się udał owszem Pogoda była taka sobie ale nie to co u Was Tam tylko lekko prószyło, więc spacerki jak najbardziej były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No to super Oby ta zima już odpuściła, żeby nic się w tym temacie biblioteki nie przesunęło już Wyjazd nam się udał owszem Pogoda była taka sobie ale nie to co u Was Tam tylko lekko prószyło, więc spacerki jak najbardziej były Psiaczku o niczym innym nie marzę jak o końcu zimy:bash: U nas faktycznie było strasznie w Święta- prawie 0,5 m śniegu:eek: Spacery były absolutnie wykluczone. Fajnie, ze u Was było ciut lepiej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 U nas faktycznie było strasznie w Święta- prawie 0,5 m śniegu:eek: :eek: Witam poświątecznie Co słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.04.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 U nas znowu SYPIE:jawdrop: Ojej współczuję U nas bardzo wietrznie ale przynajmniej słonecznie Ale śnieg jeszcze zalega gdzieniegdzie. Zimy też mam już dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 :eek: Witam poświątecznie Co słychać ??? Nooo proszę wróciła córa marnotrawna, która zniknęła tydzień przed Świętami bez słowa:mad: Cześć Maju:hug:U nas bez zmian- zima na całego:( A u Ciebie? Ojej współczuję U nas bardzo wietrznie ale przynajmniej słonecznie Ale śnieg jeszcze zalega gdzieniegdzie. Zimy też mam już dość. Dzięki kochana:hug:Może ten wiatr coś dobrego przygna i przegna tą cholerną aurę Oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aga ale jak tak fizycznie wygląda umycie podłóg tym czymś ? ja rozumiem że "parujesz" na podłogę i co z ta wodą ? potem mop ? powiedz tak bardziej łopatologicznie bo ciemna w tym temacie jestem jak noc a kusi mnie zeby domyć moje 6 letnie fugi i gres który ma chropowatą strukturę i czysto to tam już nie jest na pewno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 03.04.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 I ja się dołączę:a możecie opisać swoje doświadczenia z myciem okien parą? Szybciej? wygodniej? czy bez rewelacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aguś witam się po Świętach dekoracje pięknisie:yes: kurcze kusisz tym parowarem moja tesciówka ma cos teges muszę pożyczyć do wypróbowania właśnie napisz jak tego się używa dziękuję za info dotyczące tuszów do rzęs papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 hej Aguś jak zdróweczko? u Ciebie w domku żywa kolorowa wiosna. A jak suszysz hortensje, że zachowują taki kolor? Agawi sprawdziłam wreszcie te fotele z Famegu ...i lipa - cena 850zł za tapicerowany materiałem z I gr cenowej. Cena bez możliwości negocjacji. Mają też stałą wyprzedaż i można u nich kupić nawet o 70% przecenione krzesła ale ciężko trafić akurat to co się akurat chce. No i jak jest to wtedy w konkretnym kolorze - bez możliwości wyboru. Swoją drogą dawno tam nie byłam i dzisiaj ciężko mi było wyjść taki ogromny wybór różniastych krzeseł i foteli i innych mebli mają. tutli gdzie oglądałaś te krzesła? bezpośrednio w Famegu? ja byłam na ul brzeźnickiej, bo myślałam ze tam też jest produkcja, ale chyba korzystają z surowych mebli Famegu i je dopiero tapicerują na życzenie klienta, mało mieli do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 To się dołączę. Napisz, co z wodą, o ile krócej, dlaczego łatwiej i tak po ludzku - dlaczego warto mieć "parówkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts